گله طراح Ubisoft از ناتی داگ بخاطر استفاده از طرح مفهومی AC در تریلر جدید 4 Uncharted

Hamid Payne

کاربر سایت
9x5i_brse.jpg

به نظر می رسد که در تریلر جدید عنوان Uncharted 4 که ساعاتی قبل عرضه شد، از یکی از طرح های مفهومی عنوان Assassin’s Creed 4: Black Flag استفاده شده باشد. این موضوع را طراح Ubisoft یعنی Azaïzia Aymar در حساب توییتر خود مطرح کرده است.

yfs_capture.jpg

تصاویری که Azaïzia Aymar برای مقایسه قرار داد:

دقایقی بعد از مطرح شدن این موضوع توسط Azaïzia Aymar، کارگردان ارشد Assassin's Creed III و Far Cry 4 یعنی Alex Hutchinson نیز توییت زیر را به شوخی در رابطه با این موضوع ارسال کرد.

1qa_capture2.jpg

آپدیت: ناتی داگ ضمن عذر خواهی از یوبیسافت و تیم Assassin’s Creed اعلام کرد که این اشتباه به دلیل اشتیاق فراوان تیم در انتشار تریلر به صورت سهوی رخ داده، و کانسپت آرت تریلر نیز به تصویر زیر ویرایش شد.

Ubisoft Devs Call Out Uncharted 4 Trailer For Taking Assassin***39;s Creed Art
Naughty Dog accused of using Assassin***8217;s Creed concept art in new Uncharted 4 trailer | VG247
Uncharted 4 Trailer Uses Assassin's Creed 4 Art, Ubisoft Says - GameSpot

آخرین ویرایش:
اولش اینو بگم که هر مجموعه‌ای و در هر مقامی که مرتکب همچین عملی بشه کارش اشتباه هست. حالا چه ناتی‌دارگ باشه، بلیزارد باشه و چه کپکام(لعنت الله علیه) هرچی که باشه ناتی‌داگ حرکت بسیار عجیبی کرده و یه سوتی در این حد دور از سابقه ناتی‌داگ بود. البته مشکل من حیثیت یوبی سافت نیست چون با احترام خاصی که به برخی از عناوین یوبی سافت دارم ولی معتقدم عملکرد این چند ساله یوبی‌سافت عملا حیثیتی رو از جهت احترام به حقوق گیمر براش نذاشته! مشکل من خود ناتی‌داگ هست که عجب به شرکتی هم سوتی داده! واقعا تحت خطاب قرار گرفتن با واژه "دزد" از طرف شرکتی به اسم یوبی سافت که به نظرم رئیس اتحادیه و اصناف دزدان هست غیر قابل تحمله! البته من در این وسط ادبیات ACIII رو هم قبول ندارم! میتونست با ادبیات بهتری انتقاد کنه.
با این حال مهم این هست که ناتی‌داگ به عنوان یکی از موفق‌ترین شکت‌های بازی سازی اومده در این سطح معذرت‌خواهی کرده. واقعا سر به پایین انداختن جلوی کمپانی به اسم یوبی سافت شجاعت بالایی می خواد که کار ناتی‌داگ رو ارزشمند میکنه. به نظر من با واکنش خوب ناتی‌داگ، هم ارزش خودش رو بالا برد و هم سیاست یوبی سافت رو ناکام گذاشت!

اونجا ایران نیست , اونجا صاحب داره , نانتی داگ اگر عذر خواهی نمیکرد یوبی سافت میتونست شکایت کنه و چندین هزار دلار غرامت بگیره
کشور ها اروپایی و امریکایی , پلیس با متخصصینی میاد تو استدیو ها و ویندوز و نرم افزار ها هر pc چک میکنه اگر نسخه کپی یا بهتر بگم کرک شده روی سیستم باشه جریمه ها چند هزار دلاری برای اون استدیو ها میبره
حالا میخواد طرف عذر خواهی کنه یا نکنه بلاخره قانون کپی رایت زیر پا گذاشته و جریمه در راهشه , البته کپی برداری از آثار هنری و طرح ها جریمه ها خیلی سنگینتری نسبت به استفاده از نرم افزار ها کرک شده داره
همین 4 سال پیش یکی رو تو آمریکا به جرم فروش ویندوز کرک شده اونم فروش اینترنتی که کلا 30 نسخه هم بیشتر نفروخته بود 5000 هزار دلار جریمه اش کردن + 6 ماه زندان

منظورم اینه چرا عاقل کند کاری که بازارد پشیمانی , با عذر خواهی کردن کار انجام شده توجیه نمیشه طرح مفهومی یه کمپانی و استدیو دیگه رو دزدیدن و شانس آوردن یوبی سافت شکایت نکرده
اما تو ایران چیزی به اسم کپی رایت نیست , خود من طرحی دادم سال پیش که ثبت اختراع کنم راحت خود ثبت اختارع طرحمو دزدین هر کاری هم کردم درست نشد و نتونستم کاری کنم

اولش اینو بگم که هر مجموعه‌ای و در هر مقامی که مرتکب همچین عملی بشه کارش اشتباه هست. حالا چه ناتی‌دارگ باشه، بلیزارد باشه و چه کپکام(لعنت الله علیه) هرچی که باشه ناتی‌داگ حرکت بسیار عجیبی کرده و یه سوتی در این حد دور از سابقه ناتی‌داگ بود. البته مشکل من حیثیت یوبی سافت نیست چون با احترام خاصی که به برخی از عناوین یوبی سافت دارم ولی معتقدم عملکرد این چند ساله یوبی‌سافت عملا حیثیتی رو از جهت احترام به حقوق گیمر براش نذاشته! مشکل من خود ناتی‌داگ هست که عجب به شرکتی هم سوتی داده! واقعا تحت خطاب قرار گرفتن با واژه "دزد" از طرف شرکتی به اسم یوبی سافت که به نظرم رئیس اتحادیه و اصناف دزدان هست غیر قابل تحمله! البته من در این وسط ادبیات ACIII رو هم قبول ندارم! میتونست با ادبیات بهتری انتقاد کنه.
با این حال مهم این هست که ناتی‌داگ به عنوان یکی از موفق‌ترین شکت‌های بازی سازی اومده در این سطح معذرت‌خواهی کرده. واقعا سر به پایین انداختن جلوی کمپانی به اسم یوبی سافت شجاعت بالایی می خواد که کار ناتی‌داگ رو ارزشمند میکنه. به نظر من با واکنش خوب ناتی‌داگ، هم ارزش خودش رو بالا برد و هم سیاست یوبی سافت رو ناکام گذاشت!

شما هم که کلا هرچی خواستی به یوبیسافت گفتی، بهتره بدونیم اون توییت ها از طرف 2 شخص بوده و نه کمپانی!

اینم کلی می گم، الان خیلی ها میگن شما فن یوبی هستی، بله هستم درست، شمایی که حتی با حرکت اشتباه ND که خودش هم فهمیده و بهت برخورده و یوبی رو له می کنی! انتظار داشته باش کسی که طرفدار یوبی هم هست در مقابل حرف های تند و بیجای شما همون برخورد رو با شما داشته باشه!

اینجا ND اومده اشتباه کرده، شده خدا، بعد یوبی شده پست و مردم خوار!

البته بالاتر هم اشاره کردم ND مقصر نیست، شاید اصلا متوجه موضوع نشده و به هر صورتی کاری که لازم بود رو انجام داده، کلا بحث من سر هیچ کدوم از این سازنده ها نیست، بحث با دوستانی هست که خیلی نظرات جالبی دارن و به هر شکلی یکی رو تا آسمون می برن و یکی رو به لجن می کشن

عزیز من مثل اینکه شما کلا با مفهوم فروم و انجمن یه مشکل اساسی داری، اینو برای همه میگم، اینجا نه Twitter هست و نه Instagram که یه نفر یه پست بده و بره به سلامت، اینجا برای نظر دادن درباره نظر های همدیگه هست یعنی ماهیت یک فروم یا انجمن همینه و هرکی با این مورد مشکل داره میتونه راحت بشینه نظاره گر پست ها باشه و خیالش هم راحت باشه که نظرش رو میتونه تا ابد حفظ کنه.

الان جریان چیه؟ شما رو گروگان گرفتن تو فروم؟ تفنگ بالا سرت هست که این فروم مسموم رو باز کنی هر روز؟

والا به من بود میگفتم هر سال رو بصورت پشت سرهم به Inquisition بدن، لامصب بازی سال که هیچی، بازی دهه هم که هیچی، خود بازی قرنه! اصلا انفجار نوره
شما رو مجبور کردن که پست های همرو نقل و قول کنی ؟!
نمیدونم شما چه طور این topic رو به inquisition ربط دادی ، البته منظور من رو اشتباه برداشت نکنید ، من از قابلیت های زیاد شما توی آسمان و ریسمان رو به هم بافتن با خبرم !
نمیدونم من سه چهار تا پست در دفاع از inquisition توی topic مربوط به بازی های rpg دادم ، به شما چه فشاری اومده ؟!

واقعا همین طوره و این forum خیلی فضای مافیایی و مسمومی داره ، طرف اومده میگه naughty dog رو برای این اشتباهش باید پاره کنیم ، 50 تا like میخوره . یکی دیگه اومده میگه " درود بر naughty dog برای این اشتباهات ستودنیش " ، اون هم 50 تا like میخوره .افراد نرمال همچین واکنش هایی نشون میدن ؟!

goty 2016 هم که مشخص شد ، بریم به استقبال goty 2017 !

بیخیال بابا!!! همیشه این ترول ها بوده و هست و خواهد بود.نرمال بودن یا نبودن افراد رو از رو ترول کردن تو یه فروم تشخیص میدی؟

وقتی جو فروم رو به سمتی می برید که هرکی در مورد سونی و ND هر حرفی چه درست چه غلط بزنه و شما خوشتون نیاد همه می پرید بهش، همچین پیام خصوصی ها و همچین پست هایی کاملا طبیعیه
اوضاع وقتی بدتر می شه که این رفتار از مدیران انجمن و ناظمان سر می زنه که کم هم نیستن، ناظم و مدیر انجمن رسما میان پست توهین آمیز می دن و کاربران رو به سخره می گیرن بعد انتظار دارن ملت براشون پیام خصوصی دستت درد نکنه هم بدن
چه بسا یک سری فکر می کنن که این پست و مقام های مجازیشون معادل ریاست جمهوری و وزیری اه

طرز بیان اون دوستمون توی پیام خصوصی شاید درست نباشه اما کلیت حرفش کاملا درسته

آخرین ویرایش:
شما هم که کلا هرچی خواستی به یوبیسافت گفتی، بهتره بدونیم اون توییت ها از طرف 2 شخص بوده و نه کمپانی!

اینم کلی می گم، الان خیلی ها میگن شما فن یوبی هستی، بله هستم درست، شمایی که حتی با حرکت اشتباه ND که خودش هم فهمیده و بهت برخورده و یوبی رو له می کنی! انتظار داشته باش کسی که طرفدار یوبی هم هست در مقابل حرف های تند و بیجای شما همون برخورد رو با شما داشته باشه!

اینجا ND اومده اشتباه کرده، شده خدا، بعد یوبی شده پست و مردم خوار!

البته بالاتر هم اشاره کردم ND مقصر نیست، شاید اصلا متوجه موضوع نشده و به هر صورتی کاری که لازم بود رو انجام داده، کلا بحث من سر هیچ کدوم از این سازنده ها نیست، بحث با دوستانی هست که خیلی نظرات جالبی دارن و به هر شکلی یکی رو تا آسمون می برن و یکی رو به لجن می کشن
والا اگر کسی به هر استدیوی که من دوست دارم حرفی بزنه از اونجایی که دخل و خرج من از اونجا نیست ناراحت نمیشم. متاسفانه یا خوشبختانه من به بازی بسان ناموس نگاه نمیکنم و مثل شما هم اصلا فن‌بوی نیستم (دارم تعبیر خودتون رو میگم من اصلا از همچین ادبیاتی خوشم نمیاد) من همیشه اولین منتقد استدیو یا بازی محبوبم هستم. شما ظاهرا با من آشنایی لازم رو ندای! یه زمانی همین فن‌های پلی‌استیشن ریختن رو سرم :دی من نه خوشم میاد یکی رو ببری بالا و نه دوست دارم یکی رو با مخ بزنی زمین. من دوست دارم همه در همون حد و اندازه و با اشکالاتی که دارن قبول بشن.
از طرفی وقتی شخصی وارد یک مجموعه میشه ناخواسته هر حرکتش به اون مجموعه نسبت داده میشه. حالا چه این فرد یکنفر باشه و چه نفر. شمایی که ناظم انجمنی باید مفهوم این حرفمو بهتر بدونی.
شاید درست نباشه یک عضو تحریریه با یه ناظم که توی یک مجموعه به اسم بازیسنتر هستتن باهم وارد مشاجره بشن(شاید شما خوشت بیاد ولی من مدت‌هتست مخالف این کارم) ولی دوست عزیز کارنامه عملی یوبی سافت دقیقا اون حرف‌های من رو قبالش ثابت میکنه و این باعث میشه نه تنها حرف‌های من بیجا نباشه بلکه حقیقت محض باشه. یوبی‌سافت از یه دزدی سازمان یافته کلا‌ه‌ شرعی دار استفاده میکنه. به نظر من اگر شما طرفدار پروپاقرص یوبی سافت هستی باید در کنار این طرفداری منتقد شرکت محبوبت باشی.
در نهایت اگر باز فکر میکنین که صحبتی باقی مونده ترجیح میدم با توجه به موردی که گفتم خارج از تاپیک باشه.

یکی از کارمندای سابق Ubi الان اونجا کار میکنه، احتمال 90 درصد تقصیر ایشون بوده!

من برای پیدا کردن این موضوع چند تا منبع رسمی رو چک کردم ولی چیزی نبود... میخواستم بدونم منبع رسمی براش وجود داره چون تو بیانیه ناتی داگ هم چیزی در این مورد گفته نشده...

من برای پیدا کردن این موضوع چند تا منبع رسمی رو چک کردم ولی چیزی نبود... میخواستم بدونم منبع رسمی براش وجود داره چون تو بیانیه ناتی داگ هم چیزی در این مورد گفته نشده...
نه چیز رسمی نیست بیشتر یه حدس و گمانه جدی هست، چون مسلما اتفاقی نیست که یه کارمند تازه وارد که از بخت روزگار استدیو قبلی اش Ubisoft بوده و فکر کنم Designer یا مسئول بخش های ظاهری بازی هم بوده بعدش همچین اتفاقی بیوفته.

مطمئنا ND هم نمیاد بصورت رسمی اعلام کنه مشکل از فلانی بوده و تقصیر اون بوده همش!

والا اگر کسی به هر استدیوی که من دوست دارم حرفی بزنه از اونجایی که دخل و خرج من از اونجا نیست ناراحت نمیشم. متاسفانه یا خوشبختانه من به بازی بسان ناموس نگاه نمیکنم و مثل شما هم اصلا فن‌بوی نیستم (دارم تعبیر خودتون رو میگم من اصلا از همچین ادبیاتی خوشم نمیاد) من همیشه اولین منتقد استدیو یا بازی محبوبم هستم. شما ظاهرا با من آشنایی لازم رو ندای! یه زمانی همین فن‌های پلی‌استیشن ریختن رو سرم :دی من نه خوشم میاد یکی رو ببری بالا و نه دوست دارم یکی رو با مخ بزنی زمین. من دوست دارم همه در همون حد و اندازه و با اشکالاتی که دارن قبول بشن.
از طرفی وقتی شخصی وارد یک مجموعه میشه ناخواسته هر حرکتش به اون مجموعه نسبت داده میشه. حالا چه این فرد یکنفر باشه و چه نفر. شمایی که ناظم انجمنی باید مفهوم این حرفمو بهتر بدونی.
شاید درست نباشه یک عضو تحریریه با یه ناظم که توی یک مجموعه به اسم بازیسنتر هستتن باهم وارد مشاجره بشن(شاید شما خوشت بیاد ولی من مدت‌هتست مخالف این کارم) ولی دوست عزیز کارنامه عملی یوبی سافت دقیقا اون حرف‌های من رو قبالش ثابت میکنه و این باعث میشه نه تنها حرف‌های من بیجا نباشه بلکه حقیقت محض باشه. یوبی‌سافت از یه دزدی سازمان یافته کلا‌ه‌ شرعی دار استفاده میکنه. به نظر من اگر شما طرفدار پروپاقرص یوبی سافت هستی باید در کنار این طرفداری منتقد شرکت محبوبت باشی.
در نهایت اگر باز فکر میکنین که صحبتی باقی مونده ترجیح میدم با توجه به موردی که گفتم خارج از تاپیک باشه.

نه بنده اصلا قصد مشاجره با شما رو ندارم، و فقط جمله اول پستم خطاب به شما بوده! باقی رو هم گفتم کلی دارم می گم.

در مورد بحث هم اینکه همه قبول داریم ناتی داگ اومده یک اشتباهی کرده که شما از اول تاپیک اگه نگاه کنید بنده پست دادم که موردی بوده که حل شده و نیازی به کوبیدن استودیو ها نیست، اما قسمت جالب قضیه اینجاست که از اشتباه یک استودیو به پست بودن یک استودیو دیگه رسیدیم، و توی این قسمت نه بحثی از دزدی اون شرکت بوده، نه پای بازیش وسط بوده و نه کلا چیزی. ناتی داگ سوتی داد، خودش متوجه شد و عذر خواهی کرد، هیچ خبری، نقلی، توییتی هم از سمت اکانت های رسمی یوبی در این مورد نشد، حالا این وسط من چرا باید یوبی رو نقد کنم؟ خوب یک حرکتی بوده و انجام شده رفته، اگه بخوایم مقصر هم بگیریم که ناتی هست، چرا باید فحش نثار یوبی بشه؟ مشکل من با این قسمت قضیه هست. و اینکه درسته من طرفدار یوبی هستم، اما کسایی که منو بشناسن می دونن که چیزی رو پنهان نمی کنم که بخوام الکی شرکت رو بکشم بالا، مشکلی باشه می گم، اما با کسی که از روی تنفر شخصی حرف می زنه هم مثل خودش حرف می زنم.

ولی دوست عزیز کارنامه عملی یوبی سافت دقیقا اون حرف‌های من رو قبالش ثابت میکنه و این باعث میشه نه تنها حرف‌های من بیجا نباشه بلکه حقیقت محض باشه. یوبی‌سافت از یه دزدی سازمان یافته کلا‌ه‌ شرعی دار استفاده میکنه. به نظر من اگر شما طرفدار پروپاقرص یوبی سافت هستی باید در کنار این طرفداری منتقد شرکت محبوبت باشی.
چجور دزدی؟ واقعا چکار می کنه که می تونه دزدی حساب شه؟ من که طرفدار شرکتی نیستم ولی این تریپ برداشتن دیگه نوبره به خدا. اومدی یه انشا بلند و بالا نوشتی که این مسئله در اصل بزرگواری ND رو می رسونه و از خضوع این شرکت معظم نشان داره...! چه حماسی هم کردیش "شجاعت بالایی می خواد که کار ناتی‌داگ رو ارزشمند میکنه".
کلا این برخورد ها خوب نشون میده که فن بوی بودن چطور می تونه یه نفر رو تحت تاثیر قرار بده و موضع گیری الکی و بدون دلیل ایجاد کنه.

- - -ویرایش - - -

البته بالاتر هم اشاره کردم ND مقصر نیست،

پس من مقصرم؟ شرکت مسئول کار کارمند هاشه، اونا هستن که باید چک کنن این Art از کجا اومده! یه نفر نبوده بپرسه اینو که ملت این Art که دادید بزنیم اینجا از کجا اومده کی کشیده کی به کیه؟

نه بنده اصلا قصد مشاجره با شما رو ندارم، و فقط جمله اول پستم خطاب به شما بوده! باقی رو هم گفتم کلی دارم می گم.

در مورد بحث هم اینکه همه قبول داریم ناتی داگ اومده یک اشتباهی کرده که شما از اول تاپیک اگه نگاه کنید بنده پست دادم که موردی بوده که حل شده و نیازی به کوبیدن استودیو ها نیست، اما قسمت جالب قضیه اینجاست که از اشتباه یک استودیو به پست بودن یک استودیو دیگه رسیدیم، و توی این قسمت نه بحثی از دزدی اون شرکت بوده، نه پای بازیش وسط بوده و نه کلا چیزی. ناتی داگ سوتی داد، خودش متوجه شد و عذر خواهی کرد، هیچ خبری، نقلی، توییتی هم از سمت اکانت های رسمی یوبی در این مورد نشد، حالا این وسط من چرا باید یوبی رو نقد کنم؟ خوب یک حرکتی بوده و انجام شده رفته، اگه بخوایم مقصر هم بگیریم که ناتی هست، چرا باید فحش نثار یوبی بشه؟ مشکل من با این قسمت قضیه هست. و اینکه درسته من طرفدار یوبی هستم، اما کسایی که منو بشناسن می دونن که چیزی رو پنهان نمی کنم که بخوام الکی شرکت رو بکشم بالا، مشکلی باشه می گم، اما با کسی که از روی تنفر شخصی حرف می زنه هم مثل خودش حرف می زنم.

کاملا موافقم که این متلک پرندون به یوبی سر این مسیله دیگه رفتار عجیب غریبیه ...

......... . ........

یه مساله پست من پاک شد ... نمیدونم کی پاک کرد .... ولی اون پستی که اومده به خاطر یه سوال ساده عر چی دل تنگش خواسته بار من کرده موجوده .. چرا ؟

عزیز من مثل اینکه شما کلا با مفهوم فروم و انجمن یه مشکل اساسی داری، اینو برای همه میگم، اینجا نه Twitter هست و نه Instagram که یه نفر یه پست بده و بره به سلامت، اینجا برای نظر دادن درباره نظر های همدیگه هست یعنی ماهیت یک فروم یا انجمن همینه و هرکی با این مورد مشکل داره میتونه راحت بشینه نظاره گر پست ها باشه و خیالش هم راحت باشه که نظرش رو میتونه تا ابد حفظ کنه.

الان جریان چیه؟ شما رو گروگان گرفتن تو فروم؟ تفنگ بالا سرت هست که این فروم مسموم رو باز کنی هر روز؟

والا به من بود میگفتم هر سال رو بصورت پشت سرهم به Inquisition بدن، لامصب بازی سال که هیچی، بازی دهه هم که هیچی، خود بازی قرنه! اصلا انفجار نوره

اگر من دوستان به ارامش دعوت می کنم شما هم به تنش. مفهوم فروم در سایت های معتبر خارجی دنبال کنید هر کسی میاد نظر می ده یکی فحش می ده یکیم کلی تعریف اما این وسط راجب بازی هم با هم تبادل اطلاعات می کنن اینجا هست که پست نقل می کنن یا راجب بازی یا داستان یا راه حل ها سوال می کنن جواب می دن بقیه در کل جا افتاده هر کسی نظر شخصی متفاوتی داره کسی هم دنبال دعوا یا درگیری نیست(اکثرا) اما اینجا از بس استرس زندگی زیاده همه دنبال گرفتن پاچه ی هم هستن من می گم به نظرات هم دیگه احترام بذارین همین

در جواب سوال شما هم باید بگم بله من با بی احترامی با توهین کردن مشکل اساسی دارم الان می گن لازم باشه ملیون بار دیگه هم می گم تا حتی شده کمی تاثیر بذاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or