والا اگر کسی به هر استدیوی که من دوست دارم حرفی بزنه از اونجایی که دخل و خرج من از اونجا نیست ناراحت نمیشم. متاسفانه یا خوشبختانه من به بازی بسان ناموس نگاه نمیکنم و مثل شما هم اصلا فنبوی نیستم (دارم تعبیر خودتون رو میگم من اصلا از همچین ادبیاتی خوشم نمیاد) من همیشه اولین منتقد استدیو یا بازی محبوبم هستم. شما ظاهرا با من آشنایی لازم رو ندای! یه زمانی همین فنهای پلیاستیشن ریختن رو سرم
من نه خوشم میاد یکی رو ببری بالا و نه دوست دارم یکی رو با مخ بزنی زمین. من دوست دارم همه در همون حد و اندازه و با اشکالاتی که دارن قبول بشن.
از طرفی وقتی شخصی وارد یک مجموعه میشه ناخواسته هر حرکتش به اون مجموعه نسبت داده میشه. حالا چه این فرد یکنفر باشه و چه نفر. شمایی که ناظم انجمنی باید مفهوم این حرفمو بهتر بدونی.
شاید درست نباشه یک عضو تحریریه با یه ناظم که توی یک مجموعه به اسم بازیسنتر هستتن باهم وارد مشاجره بشن(شاید شما خوشت بیاد ولی من مدتهتست مخالف این کارم) ولی دوست عزیز کارنامه عملی یوبی سافت دقیقا اون حرفهای من رو قبالش ثابت میکنه و این باعث میشه نه تنها حرفهای من بیجا نباشه بلکه حقیقت محض باشه. یوبیسافت از یه دزدی سازمان یافته کلاه شرعی دار استفاده میکنه. به نظر من اگر شما طرفدار پروپاقرص یوبی سافت هستی باید در کنار این طرفداری منتقد شرکت محبوبت باشی.
در نهایت اگر باز فکر میکنین که صحبتی باقی مونده ترجیح میدم با توجه به موردی که گفتم خارج از تاپیک باشه.