گله طراح Ubisoft از ناتی داگ بخاطر استفاده از طرح مفهومی AC در تریلر جدید 4 Uncharted

Hamid Payne

کاربر سایت
9x5i_brse.jpg

به نظر می رسد که در تریلر جدید عنوان Uncharted 4 که ساعاتی قبل عرضه شد، از یکی از طرح های مفهومی عنوان Assassin’s Creed 4: Black Flag استفاده شده باشد. این موضوع را طراح Ubisoft یعنی Azaïzia Aymar در حساب توییتر خود مطرح کرده است.

yfs_capture.jpg

تصاویری که Azaïzia Aymar برای مقایسه قرار داد:

دقایقی بعد از مطرح شدن این موضوع توسط Azaïzia Aymar، کارگردان ارشد Assassin's Creed III و Far Cry 4 یعنی Alex Hutchinson نیز توییت زیر را به شوخی در رابطه با این موضوع ارسال کرد.

1qa_capture2.jpg

آپدیت: ناتی داگ ضمن عذر خواهی از یوبیسافت و تیم Assassin’s Creed اعلام کرد که این اشتباه به دلیل اشتیاق فراوان تیم در انتشار تریلر به صورت سهوی رخ داده، و کانسپت آرت تریلر نیز به تصویر زیر ویرایش شد.

Ubisoft Devs Call Out Uncharted 4 Trailer For Taking Assassin***39;s Creed Art
Naughty Dog accused of using Assassin***8217;s Creed concept art in new Uncharted 4 trailer | VG247
Uncharted 4 Trailer Uses Assassin's Creed 4 Art, Ubisoft Says - GameSpot

آخرین ویرایش:
به نظرم دارید زیاده روی میکنید

به فرض اینکه شکایت کنه هم قرار نیست واسه استفاده از یه کانسپت آرت تو تریلر (نه محصول نهایی) اونم واسه مدت بسیار بسیار کوتاه رقمی رو واسه غرامت تعیین کنن که کمر ناتی داگ زیرش خم بشه! امیدوار نشید !!!
نکنه شما انتظارداشتی ناتی داگ بیاد لوگوی اصلی acرو بدزده ها؟که حالا کانسپت ارت براتون درمقابل اون بی اهمیت هستش:))

دزدی دیگه کوچیک وبزرگ نداره شماحق نداری ازایده دیگران استفاده کنید حتی اگه کوچیک باشه وتوتریلرباشه یا بازی فرقی نمیکنه
قضیه رواتفاقا کسانی بزرگش میکنندکه میگن ناتی بی تقصیر هستش واین چیزا اهمیت نداره وخوده یوبی سافت خره و........

نکنه شما انتظارداشتی ناتی داگ بیاد لوگوی اصلی acرو بدزده ها؟که حالا کانسپت ارت براتون درمقابل اون بی اهمیت هستش:))

دزدی دیگه کوچیک وبزرگ نداره شماحق نداری ازایده دیگران استفاده کنید حتی اگه کوچیک باشه وتوتریلرباشه یا بازی فرقی نمیکنه
قضیه رواتفاقا کسانی بزرگش میکنندکه میگن ناتی بی تقصیر هستش واین چیزا اهمیت نداره وخوده یوبی سافت خره و........

خوده یوبی دوتا پیام دادن و تموم ولی این همت دوستان جای ستایش داره.

خدارو شکر یه چیزی بعد از مدتها پیدا شد که ابراز وجودی ببینیم :d;)

یعنی چی یه اشتباهی شدتموم شد رفت؟
اگه مایکروسافت مادرمرده اینکارومیکرد همینجادرملا عام اعدامش میکردیدجسدشم میسوزوندید
ولی چون چشم وچراغ سونی این کاروکرده مشکلی نیست ویه اشتباه کوچیک بوده
اینطوری که شمامیگی چیزی نشده واشتباه کوچولوبوده فرداراکستارمیادطرح رمدی رومیدزده میگه چیزی نشده
اون یکی میاد طرح eaرومیدزده میگه اه ببخشیدحواسم نبود و.....دیگه سنگ روسنگ بند نمیشه عزیزمن
فکرکردی همه جامثله ایرانه؟اونجاهاقانون دارن ناتی داگ شانس اورده یوبی شکایت نکرده

دقیقا. باید اعضای ND اعدام بشن.

چی میگی واسه خودت ؟!

گفتی ND شانس آورد که یوبی ازش شکایت نکرد منم میگم قرار نیست خیلی غرامت ببرن که میگی شانس اورد ، شانس اوردن واسه وقتیه که در صورت شکایت اوضاع بیخ پیدا کنه

بحث nd و کلن سری u نیست عزیز.
یسری هستند که سعی در تخریب این شرکت و بازیاش دارن و تحت هر شرایطی انواع رو مخی هارو بیان میکنن و بعد وقتی باهاشون بحث میکنی کلن تو دیوار ج میدن و سریع میرن تو فاز کولی بازی که ای اینجا شده فلان و بیسار.

ناظم و مدیر هم از اسمون نیومدن اونام به طبع سلیقه و علایق خودشون رو دارن.

به شخصه تو تموم فروم هایی که بودم اینجا از ازادی بیان بیشری برخوردار بوده و هست.
حالا اینکه یه عده کلن با کنسول و .. مشکل دارن و میتونن حداقل بیخیال تاپیک های کنسولی بشن.

در مورد کمپانی رقیب این مورد به مراتب بیشتره و برخورد مدیران و ناظم ها به مراتب بدتر و غیر منطقی تر

ناظم و مدیری سلایقش برای خودش محترمه اما ربطی ره وظیفه ای که بهش سپردن نداره، ناظم و مدیر رو می زارن برای برقراری نظم و مدیریت نه مزه پرونی و تمسخر و طرفداری از گروهی از کاربر ها
این حالت پیش فرض هست، حالا اگر در اینجا قانون دیگه ای حاکمه حداقلش اینه که موقع ثبت نام توی اون طوماری که کسی نمی خونه نوشته بشه شاید طرف از ثبت نام توی این فروم منصرف شد

نتیجه این اعمال می شه همین پیام خصوصی ها و پست ها و واکنش کاربران که کاملا طبیعیه
در مورد بحث آزادی بیان شما گف ثبت نام کن، آزادی بیان یک طرفه به طور واضح توی این فروم هست و باعث و بانی هاشم کاملا مشخص هستن

این وسط تنها چیزی که اهمیت نداره اینه که یه چیز خیلی کوچولویی قبل از عرضه بازی تو یه تریلر برای چند ساعت بصورت غیر عمدی اتفاق افتاده که با ویرایش و عذرخواهی ناتی داگ قضیه تموم شده رفته. اما مسئله به این سادگیا تموم نمیشه" چرا؟ چون این زوایای پنهانی داره که باید ریشه یابی بشه:d مثلا ممکنه یکی از این زوایا برگرده به فروش 2 برابری PS4 یا فروش به تعداد انگشتای دست Xbox One توی ژاپن یا انتخاب سونی از سوی کوجیما برای همکاری یا عرضه شدن تاپ های انحصاری ایکس باکس روی PC یا انحصاری شدن چندین عنوان بزرگ third party روی کنسولها برای PS4 یا نداشتن عنوانی متا 90دی روی X1.البته این موضوع ممکنه عمیقتر از این حرفا باشه که حتی فکرشم کنید:dشاید برگرده به سال 2013 و اون قضایای تاریخی یا حتی 2009 با انفجار U2...:dحتی عمیقترم میشه رفت مثلا برگرده به فروش 155 میلیونی PS2 و اینکه احتمالا PS4 رکوردش رو بزنه.نمیدونم این قضیه چقدر عمق داره اما هر چی که هست ارتباطی با اون آرت توی تریلر نداره:d

اکثر مایکرو فن ها برای ناتی و بازی هاش احترام قایلن و این رفتار ها ارتباطی با اونها نداره ... بیشتر کسایی که تو تاپیک های این چنینی میتازونن .. همونایی هستن که تو بحث های کنسول و pc حضور خیلی فعالی دارن

این وسط تنها چیزی که اهمیت نداره اینه که یه چیز خیلی کوچولویی قبل از عرضه بازی تو یه تریلر برای چند ساعت بصورت غیر عمدی اتفاق افتاده که با ویرایش و عذرخواهی ناتی داگ قضیه تموم شده رفته. اما مسئله به این سادگیا تموم نمیشه" چرا؟ چون این زوایای پنهانی داره که باید ریشه یابی بشه:d مثلا ممکنه یکی از این زوایا برگرده به فروش 2 برابری PS4 یا فروش به تعداد انگشتای دست Xbox One توی ژاپن یا انتخاب سونی از سوی کوجیما برای همکاری یا عرضه شدن تاپ های انحصاری ایکس باکس روی PC یا انحصاری شدن چندین عنوان بزرگ third party روی کنسولها برای PS4 یا نداشتن عنوانی متا 90دی روی X1.البته این موضوع ممکنه عمیقتر از این حرفا باشه که حتی فکرشم کنید:dشاید برگرده به سال 2013 و اون قضایای تاریخی یا حتی 2009 با انفجار U2...:dحتی عمیقترم میشه رفت مثلا برگرده به فروش 155 میلیونی PS2 و اینکه احتمالا PS4 رکوردش رو بزنه.نمیدونم این قضیه چقدر عمق داره اما هر چی که هست ارتباطی با اون آرت توی تریلر نداره:d
با اینکه این قضیه خیلی مسخره هست و بی خود کش اومده ولی من به شخصه به شما تبریک می گم! شما لوِل جدیدی از فن بازی رو وارد کشور کردی! باید بهت مدال نوبل بدن با این کشفیاتت!:|

حالا مثلا با این صحبتا چه اتفاقی برای ناتی داگ میوفته؟ چیزی بالا پایین شده که الان اینقدر خوشحالی! غیر از اینه این شرکت توی چند سال اخیر جزء 3 تا استودیوی برتر بازیسازی جهان قرار داشته و با روند فعلیش تا چند سال دیگه هم توی 3تا استودیوی برتر مطمئنا باقی میمونه.مگه اصلا کسی میتونه از این شرکت ناراحت هم باشه که بخواد بهش تیکه بندازه هر کس که گیمره واقعیه روی هر پلتفرمی ناتی داگ رو ستایش میکنه حالا یه عده معلوم الحالی بی اونکه بازیای این استودیو رو انجام بدن فاز تهاجمی بی ربط بهش گرفتن که اصلا مهم نیست

این پست رو ارسال کردم که بگم دوستان این کسی که دارید باهاش بحث می کنید همونی هست که n هزار تا اکانت داره، همونی که خودشو فن یه پلتفرم خاص جا میزنه کاربرها رو بندازه به جون هم، همونی که به مدیر انجمن توهین کرد...

تعجب میکنم از دوستانی که مدتی از فعالیتشون تو سایت گذشته با این حال باز هم تو دام این فرد میوفتند، هدف این کاربر اینه که بهش اهمیت بدین، وقتی پستش نقل قول بشه یعنی تو توجه هست و اینکار به هدفش رسیده، تو دام این کاربر نیوفتید...

بخاطر اینکه با ارسال این خبر باعث جولان این شدم واقعا شرمنده ام، به نگارش متن هاش دقت کنید تمام اکانت هاش رو میتونید تشخص بدید...

آخرین ویرایش:
حالا مثلا با این صحبتا چه اتفاقی برای ناتی داگ میوفته؟
غیر از اینه این شرکت توی چند سال اخیر جزء 3 تا استودیوی برتر بازیسازی جهان قرار داشته

این کاملا درسته که ناتی داگ بازی سازبزرگیه وقبولش دارم سال های قبل هم که ps3داشتم باu2زندگی کردم پس میدونم ناتی چیکاره هستش وکارشو هم خوب بلده
ما هم نگفتیم ناتی داگ بده وبازی بلد نیست بسازه و....
ولی شرکت های بزرگ همیشه زیر ذره بین هستند واونم ناتی داگ که روبازی هاش حساسه وهمیشه توجزییات همه چی رو رعایت میکنه
این اشتباه به نظرمن ازناتی داگ بعیدبود حالا میخای دست کم بگیری یانه باخودته
حرف اصلیم بااون دسته ازدوستانی هستش که بدون فکر یه چیزی میپرونند ومیگن یوبی خودش مقصره و حالا این که چیزی نیست واصلن مسئله مهمی نیست
انگار که یه سازنده اماتور اومده این اشتباه رومرتکب شده ....

من 2 نکته رو اشاره کنم ...

اول اینکه بسیار ممنونم از آقای The benyamin20 که من رو از یک توهم عظیم بیدار کردند ، چون من واقعا تصورم این بود که در حد جاستین بیبر فِیمِس هستم در دنیا :(

و اینکه زمانی که عده ای از دوستان انتظار داشتن در این تاپیک افراد ND رو اعدام کنیم چطور عده ای دیگه اعتقاد دارن تاپیک رو باید قفل میکردیم !!! در واقع اول تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید بعد بیاید مثلا انتقاد کنید و PS Fan - PS Fan راه بندازید ...

در مورد اون نوشته ی من هم هیچگونه ، تَکرار میکنم ، هییییییچگونه مشکلی وجود نداره که عده ای بهش آویزون شدن و هی نقل قول میکنن بعنوان یک اشتباه و یا خطا از سوی مدیریت ! ما علاوه بر مدیریت فروم خودمون هم کاربر سایت هستیم و مثل بقیه کابرها حق بحث و اظهار نظر و جواب دادن به کامنت ها رو داریم تا جایی که از ادب و قوانین فروم خارج نشه ( مثل بقیه کاربرها )
ولی ظاهرا همین عزیزانی که اعتقاد دارن ما هیچی نیستیم در اعماق وجودشون ما رو سوپر هیومن تصور کردند که نمیتونیم مثل انسان های معمولی رفتار کنیم !!

بالاخره هرچی بود این اشتباه کوچیک یابزرگ از سوی ناتی داگ کمی بعیدبود چراکه هممون میدونیم ناتی یکی ازبهترین استودیوهای بازی سازی جهانه(ربطی به مایکرو فن و سونی فن داره ) فکت هستش!(واقعیت محض)
حرف من هم ازاول همین بود که این اشتباه رواگه یک استودیو درجه پنجم انجام میداد اصلا مهم نبود وشایدحتی خوده یوبی سافت هم چیزی نمیگفت
ولی مسئله اینجاست که یکی ازبهترین استودیوهای جهان مرتکب چنین اشتباهی شده واین برای ناتی داگ چندان هم کوچیک نیست هرچندقضیه دیگه تمومه

پیشنهاد من به اون عزیزانی هستش که از این حرکت شوم و چیپ شرکت ND به خشم اومدن شما عزیزان میتوانید در یک حرکت انقلابی و هماهنگ حمله ور بشین به سایت و صفحه توییتر ND وانجا با در دست داشتن ارم بازی اسسین کرید خشم، انزاجار و نفرت خودتون رو به این شرکت جهانخوار ابراز کنید. وعده ما فردا ...

آقا شاه بخشید دوستان ول کن نیستن :d
به فرض که یوبی شکایت کنه یه پولی هم بگیره اون پول نه به نفع یوبی خواهد شد (چون فکر نمیکنم خیلی مبلغ زیاد باشه) و نه به ضرر ND و نه به نفع دوستان این تاپیک:d
یوبی شکایت کنه فقط منفور بودن خودش ر بیشتر میکنه (حتی اگه حق باهاش باشه ) خود یوبی هم فهمیده وگرنه میتونست شکایت کنه به هر حال ND بسیارمحبوب هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or