گفتگوی آزاد درباره GTA V

با توجه به چیزایی که دیدیم ... خیر ... شخصیت جداگانه داره !

داداش رفیق فرانکلین تو تریلر بود و این عکسا رو نگا کن یکی برای تریلر گیم پلی یکی برای تریلر جدیده

45489895525320171582.png

97638246697240953469.png

داداش رفیق فرانکلین تو تریلر بود و این عکسا رو نگا کن یکی برای تریلر گیم پلی یکی برای تریلر جدیده

45489895525320171582.png

97638246697240953469.png

بله .. حرفه شما درست خودمم اینو فهمیده بودم .... ولی ما که اون سه تا شخصیتو تو تریلر ندیدیم ! پس فعلا نیستن ! :d

بروزرسانی :
من منظورمو بد رسوندم منظورم همین شخصیت های فرعی بودن
yahoo_4.gif
شرمنده
yahoo_10.gif
خواهش میکنم موردی نداره ... بله این شخصیت فرعی ها + تعدادی شخصیت جدید برای کمک به ما در بازی هستند ! :)

اقا اگه تو بازی بافراد دیگه ریختن تو خونت چیکار کنیم ؟؟:d
رفیقاتو خبر می کنی :d
خدایی این عکس رو ببینید
بچه های بازی سنتر گروه درست کنیم بریم تو مولتی مثل این عکس هرکسی یه وسیله خفن برداره شهرو به آتیش بکشیم >:)
01455488529482728645.jpg

اقا اگه تو بازی بافراد دیگه ریختن تو خونت چیکار کنیم ؟؟:d
میزنی میکشیشون دیگه :d

- - -ویرایش - - -

رفیقاتو خبر می کنی :d
خدایی این عکس رو ببینید
بچه های بازی سنتر گروه درست کنیم بریم تو مولتی مثل این عکس هرکسی یه وسیله خفن برداره شهرو به آتیش بکشیم >:)
01455488529482728645.jpg
crew راه بندازیم ؟ :d

یه سوال

بازی سروری ؟؟ ( سروری دیگه ))

پس وقتی خونه میخری از بازی میای بیرون چه جوری دوباره تو همون سرور کانکت میشِی؟؟؟

اقا بار بزنیم تو بازی یا کلوپ؟؟

یه سوال

بازی سروری ؟؟ ( سروری دیگه ))

پس وقتی خونه میخری از بازی میای بیرون چه جوری دوباره تو همون سرور کانکت میشِی؟؟؟

اقا بار بزنیم تو بازی یا کلوپ؟؟
داداش شما gta sa نلاین زدی با samp :d
اینم یه چیزی تو همون مایه هاست(دقت کنید یه چیزی نه کلا عین اونه) مثلا تو هر سرور هر کاری کردی میمونه فکر نکنم چیزی باشه که اذیت کنه . یعنی سرور هایی که رفتی توش رو حتما باید بنویسه تو هر کدوم خاسی بری
البته نمیدونم شایدم یه جور دیگه باشه ولی فکر کنم همینه:d

داداش شما gta sa نلاین زدی با samp :d
اینم یه چیزی تو همون مایه هاست(دقت کنید یه چیزی نه کلا عین اونه) مثلا تو هر سرور هر کاری کردی میمونه فکر نکنم چیزی باشه که اذیت کنه . یعنی سرور هایی که رفتی توش رو حتما باید بنویسه تو هر کدوم خاسی بری
البته نمیدونم شایدم یه جور دیگه باشه ولی فکر کنم همینه:d

احتمالا یک سیو مخصوصه آنلاین داری !! البته اصلا فکر نکنید چون راکستار خودشو ببه ما ثابت کرده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or