دوستان کسی لینک با فرمت mp4 یا mkv کیفیت hd داره به من بده ؟
http://download.gamespotcdn.com/d5/gsc/2013/08/169_gtav_online_ot_081513_hd.mov
دوستان کسی لینک با فرمت mp4 یا mkv کیفیت hd داره به من بده ؟
با توجه به چیزایی که دیدیم ... خیر ... شخصیت جداگانه داره !
داداش رفیق فرانکلین تو تریلر بود و این عکسا رو نگا کن یکی برای تریلر گیم پلی یکی برای تریلر جدیده
![]()
![]()
خواهش میکنم موردی نداره ... بله این شخصیت فرعی ها + تعدادی شخصیت جدید برای کمک به ما در بازی هستند !من منظورمو بد رسوندم منظورم همین شخصیت های فرعی بودنشرمنده![]()
![]()
بله .. حرفه شما درست خودمم اینو فهمیده بودم .... ولی ما که اون سه تا شخصیتو تو تریلر ندیدیم ! پس فعلا نیستن ! :d
رفیقاتو خبر می کنی :dاقا اگه تو بازی بافراد دیگه ریختن تو خونت چیکار کنیم ؟؟:d
رفیقاتو خبر می کنی :d
خدایی این عکس رو ببینید
بچه های بازی سنتر گروه درست کنیم بریم تو مولتی مثل این عکس هرکسی یه وسیله خفن برداره شهرو به آتیش بکشیم![]()
میزنی میکشیشون دیگه :dاقا اگه تو بازی بافراد دیگه ریختن تو خونت چیکار کنیم ؟؟:d
crew راه بندازیم ؟ :dرفیقاتو خبر می کنی :d
خدایی این عکس رو ببینید
بچه های بازی سنتر گروه درست کنیم بریم تو مولتی مثل این عکس هرکسی یه وسیله خفن برداره شهرو به آتیش بکشیم![]()
![]()
میزنی میکشیشون دیگه :d
زنگ بزن با buzzard میام بالا سرشون :dدست جمعی میریزن خو گوشیتو تو بازی روشن بذار بهت زنگ بزنم :d
بیشترین جایی که تو تریلر باهاش حال کردم همون جایی بود که تو خونهه یارو داشت برا خودش مشروب میریخت
داداش شما gta sa نلاین زدی با samp :dیه سوال
بازی سروری ؟؟ ( سروری دیگه ))
پس وقتی خونه میخری از بازی میای بیرون چه جوری دوباره تو همون سرور کانکت میشِی؟؟؟
اقا بار بزنیم تو بازی یا کلوپ؟؟
داداش شما gta sa نلاین زدی با samp :d
اینم یه چیزی تو همون مایه هاست(دقت کنید یه چیزی نه کلا عین اونه) مثلا تو هر سرور هر کاری کردی میمونه فکر نکنم چیزی باشه که اذیت کنه . یعنی سرور هایی که رفتی توش رو حتما باید بنویسه تو هر کدوم خاسی بری
البته نمیدونم شایدم یه جور دیگه باشه ولی فکر کنم همینه:d