گفتگوی آزاد درباره GTA V

کسی نمی دونه ولی بعید می دونم قابل استفاده نباشه
راک استار گفته V از مجموعه تمام بازی های گذشته وسایل نقلیه بیشتری داره :d

سطح توقعو زیادی داری می بری بالا!:دی

البته منظورم با یه قایق نبود در کل زیادی نبر بالا یهو بازی می آد افسرده می شی.:دی

سطح توقع بالا نبردم :d واضحه دیگه خودشون گفتن
من تا PC صبر می کنم>:)#:-s

قبل از عرضه PS3ـتو بفروش، بعد که دیدیم واسه PC نیومد باید قیافه خودت رو توی لحظه متوجه شدن بزاری تو امضات. :bighug::دی

page21

قبل از عرضه PS3ـتو بفروش، بعد که دیدیم واسه PC نیومد باید قیافه خودت رو توی لحظه متوجه شدن بزاری تو امضات. :bighug::دی

page21
دارم همین کارو می کنم :d
وقتی نسخه PC اومد تو رزلویشن 1440*2560 با 2 تا GTX 780 اجراش کردم عکس می زارم ببینی >:)
حداقل 32 نفر آنلاین تو هر گیم ( البته شنیده ها می گن احتمالا 64 نفر بشه)

دارم همین کارو می کنم :d
وقتی نسخه PC اومد تو رزلویشن 1440*2560 با 2 تا GTX 780 اجراش کردم عکس می زارم ببینی >:)
حداقل 32 نفر آنلاین تو هر گیم ( البته شنیده ها می گن احتمالا 64 نفر بشه)

همه چی معلوم می شه ولی من سر عرضه همین بازی قول آواتار جلیلی دادم دیگه جا ندارم. :-s :دی

ولی هیچ کی منکر نمی شه رو PC بهتره. منم امیدوارم بیاد یک بار با Mouse/Keyboard بازی کنم. :bighug:

همه چی معلوم می شه ولی من سر عرضه همین بازی قول آواتار جلیلی دادم دیگه جا ندارم. :-s :دی

ولی هیچ کی منکر نمی شه رو PC بهتره. منم امیدوارم بیاد یک بار با Mouse/Keyboard بازی کنم. :bighug:

قول بدتر از این نبود ؟ =))
واقعا کنترل دوربین با موس توی اینجور بازیها خیلی خیلی خیلی از کنترل کردن دوربین با کنترلرهای کنسول راحت تره
عکس العمل سریعتر و راحتی خیلی بیشتری داره
نمونه اش RDR که 2 هفته طول کشید عادت کنم بهش :d

یه سری از بدبختیامو براتون بگم
دسمال برداری گریه کنید :d

موقعی که Gta بیاد قیمتش تقریبا 200 الی 250 هست اگه بخوام همون روزه اول بخرم باید 3 تا از بازی هامو بدم بعدش 100 تومن هم سر بدم از اون ور دستم انالوگ سمت چپش خرابه 50 تومنم پول اون میشه ببینین من چه قدر بدبختم
نیازمند یاری شما هستیم :d

----------------------

ولی جدا اقا فکر میکنید قیمت بازی چه قدر باشه ؟؟ اون روزای اول نسخه باز شدش هم هست؟؟؟

یه سوال دیگه بازی انلاین پس داره؟؟

یه سری از بدبختیامو براتون بگم
دسمال برداری گریه کنید :d

موقعی که Gta بیاد قیمتش تقریبا 200 الی 250 هست اگه بخوام همون روزه اول بخرم باید 3 تا از بازی هامو بدم بعدش 100 تومن هم سر بدم از اون ور دستم انالوگ سمت چپش خرابه 50 تومنم پول اون میشه ببینین من چه قدر بدبختم
نیازمند یاری شما هستیم :d

----------------------

ولی جدا اقا فکر میکنید قیمت بازی چه قدر باشه ؟؟ اون روزای اول نسخه باز شدش هم هست؟؟؟

یه سوال دیگه بازی انلاین پس داره؟؟
اصولا قیمتش نباید با بازی های دیگه فرقی کنه وقتی قیمت جهانی یکیه
باور کنید چند روز دیرتر بازی کنید هیچ اتفاقی نمی افته برای اینکه اسپویل هم نشید کافیه سایت هارو چک نکنید
اگه روز اول دیدید قیمت الکی بالاست نخرید بخدا اینا از سازنده بازی بیشتر سود میگیرن نامردیه!

آنلاین پس هم نداره
خوب دیگه لیست آچویمنت ها هم اومد کم کم دیگه باید از تاپیک های GTA خداحافظی کنم :d
دقیقا 30 روز دیگه مونده
احتمالا کمتر از 2 هفته دیگه بازی لیک میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or