اشتباه کردی راکستار رو حذف کردیسلام آقا من این نسخه رایگان رو از اپیک گیمز دانلود کردم نصب کردم و بازی کردم دو س روز هم بازی کردم ولی یه روز بازی ب مشکل خورد ک تو بازی ک بودم میزد سیو نمیشه و این داستانا بعد گفتم مشکل از راک استاره اونو پاک کردم دوباره نصب کردم از همون روز این ارور رو میده unable to launch game please verify your game data و یا وقتی اول راک استار رو باز میکنم بعد میزنم بازی اجرا بشه ارورش عوض میشه و این ارورو میده the rockstar games launcher exited unexpevtedly هرکاری ک فکرشو بکنین تو این چند روز انجام دادم ولی هیچی ب هیچی میتونین کمکم کنید؟
این کارو هم کردم ولی بازم همون ارورو میده البته نتونستم از اون فیلت_شکن استفاده کنم ولی از سای_فون استفاده میکنم .چرا نباید حذفش میکردم؟ راه حل دیگه ای ندارین ک انحام بدم؟ من از روزی ک پاک کردمش به این مشکل خوردم فقط دارم تو یوتیوب میگردم ولی هیچی ب هیچیاشتباه کردی راکستار رو حذف کردی
پیغام سیو نشدن بخاطر شلوغی سرور از طرف خودشون هست بعداز چندساعت بازی کردن خودش درست میشه...
الان از داخل اپیک بازی رو verify کن و توی راکستار یکبار logout و login کن ببین نتیجه چی میشه
ترجیحا از قندشکن نورد استفاده کن
Sent from Tapatalk
<Item>dlcpacks:\mpheist3\</Item>
<Item>dlcpacks:\mpheist3\</Item>
<Item>dlcpacks:/mpheist3/</Item>
من رو سیستم خیلی ضعیف تر از سیستم شما اجرا کردم خوب بود خیلی کم لگ میزدسلام خسته نباشید بنده Cpu I5 3700 3.90ghz 3.90ghzبه همراه Ram 8 و گرافیک کارت Ices-003 Class B Hd دارم و هارد Hdd میخواستم بدونم بازی Gta V یا Gta V Online Role Play روی سیستمم جواب میده؟ و دچار افت فریم نمیشه؟
چون میخواستم اکانت بخرم گفتم پول اضافی خرج نکنم !
لطفا جواب بدین دمتون گرم
بعضی وقتا عکس عادین و بعضی وقتی عکس دیگس باید یه بار امتحان کنیسلام دوستان،
لودینگ های gta online (نسخه مجزا و فاقد بخش داستانی اصلی) مشابه لودینگ های gta v هستند و از تصاویر یکسان استفاده می کنند؟
Gta online قابل بازی با تلویزیون جلوی خانواده هست؟