گفتگوی آزاد درباره GTA V

یعنی دو تا چیز تو دنیا هست که اینقدر دوسش دارم :دی

11403788519410024692.jpg

وقتی اولین مرحله رو با ترور رد می کنی یه سری فروشگاه نشون میده که یکیش عکس ماریج* داشت( فروشگاه weed):d کسی میدونه کجاس اگه میدونید بگید لطفا و یه چیز دیگه شنیدم توبازی بن خرید واین جور چیزا داره یه کم عطلاعات بدین لطفا

بچه ها چرا این تاپیک غیر فعال شده؟ الان چن رووووووزه من میام سر میزنم همین 83 تا صفحه رو داره فقط؟ نکنه جای دیگه در مورد gta v صحبت میکنین؟

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk

سلام
دوستان عزیز لطفا اجازه بدید تاپیک کاملترین اطلاعات از GTAV تمیز بمونه واقعا حیف یکی از پربارترین تاپیک های سایت پر از اسپم بشه
هر نظری، سوالی، ایده ایی و خواسته ایی در مورد GTA V دارید در همین تاپیک بگید در موردش حرف بزنیم
دوباره یه کاری نکنید اون تاپیک بسته بشه =((
پ

www.telegram.me/gta_5
کانال کامل بازی gta v . مد ها، عکس ها، ترفند ها، فیلم ها و ...
راهنمایی کامل بازی
تشریف بیارید.

دوستان سلام من جی تی ای وی ری رو نصب کردم بدون مشکل و لگی بالا میاد ولی تو مرحله اول اونجایی که اون پلیس پیر رو میکشه و میره بیرون باگ داره و ماشین پلیس نمیاد و همونجا میمونن ، چیکار کنم؟

دیتا رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و اپدیت کنید اگه درست نشه دیسک شاید مشکل داشته باشه

سلام دوستان،
اگه میشه یه نفر خیلی جامع به من راجع به صحنه های بازی توضیح بده که باید وقتی کسی بود چه کارایی نکنم و تو مراحل اگه چه نشونه ای دیدم باید دستگاهو خاموش کنم.:D

آخرین ویرایش:
سلام
تو بازی با تراول میری لیوان های زرد میاد بعد میری داخل اون ساختمان ها میری میای بیرون مست هستش بعد میری میرسونی مرحله بعد نمیره فردا همین کتر تکرار میکنه چی کتر باید بکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or