mohammadl021 کاربر سایت Aug 15, 2013 #256 اقا این تریلره فقط برا انلاین ؟؟؟ فکر میکنید چند دقیقه باشه ؟؟
Al!reza کاربر سایت Aug 15, 2013 #257 نوشته شده توسط Need-More-Speed: اینم ی نمونه ترول دیگه از بچه های GTAForums Spoiler یکی ام زیرش نوشته: Spoiler Dan Houser got drunk again, bloody Cockstar. 38 دقیقه مونده بیشتر... 30 دقیقه
نوشته شده توسط Need-More-Speed: اینم ی نمونه ترول دیگه از بچه های GTAForums Spoiler یکی ام زیرش نوشته: Spoiler Dan Houser got drunk again, bloody Cockstar. 38 دقیقه مونده بیشتر... 30 دقیقه
Need-More-Speed Gold User Aug 15, 2013 #258 نوشته شده توسط mohammadl021: اقا این تریلره فقط برا انلاین ؟؟؟ فکر میکنید چند دقیقه باشه ؟؟ بیشتر... این تریلر قراره قسمت آنلاین بازی رو نشون بده :d محیط بازیه دیگه احتمالا 5 دقیقه
نوشته شده توسط mohammadl021: اقا این تریلره فقط برا انلاین ؟؟؟ فکر میکنید چند دقیقه باشه ؟؟ بیشتر... این تریلر قراره قسمت آنلاین بازی رو نشون بده :d محیط بازیه دیگه احتمالا 5 دقیقه
SirSh@yan کاربر سایت Aug 15, 2013 #259 نوشته شده توسط Need-More-Speed: این تریلر قراره قسمت آنلاین بازی رو نشون بده :d محیط بازیه دیگه احتمالا 5 دقیقه بیشتر... 30 ثانیه هم باشه راکستار جوری نشون میده که در جای خود میخکوب میشی !! :d
نوشته شده توسط Need-More-Speed: این تریلر قراره قسمت آنلاین بازی رو نشون بده :d محیط بازیه دیگه احتمالا 5 دقیقه بیشتر... 30 ثانیه هم باشه راکستار جوری نشون میده که در جای خود میخکوب میشی !! :d
Need-More-Speed Gold User Aug 15, 2013 #260 نوشته شده توسط PS88: 30 ثانیه هم باشه راکستار جوری نشون میده که در جای خود میخکوب میشی !! :d بیشتر... من از 2/11/2011 که اولین تریلر اومد میخ کوبم :d از همون روز تا الان GTAForums V Section رو بوکمارک کردم هایپ در این حد
نوشته شده توسط PS88: 30 ثانیه هم باشه راکستار جوری نشون میده که در جای خود میخکوب میشی !! :d بیشتر... من از 2/11/2011 که اولین تریلر اومد میخ کوبم :d از همون روز تا الان GTAForums V Section رو بوکمارک کردم هایپ در این حد
SirSh@yan کاربر سایت Aug 15, 2013 #261 14 دقیقه . معادل = 850 ثانیه ! بچه ها کاور بگیرید الانه که منفجر بشه ! :d فقط 555 ثانیه !
mohammadl021 کاربر سایت Aug 15, 2013 #265 نوشته شده توسط Need-More-Speed: سایت راک استار داون شده باز بیشتر... داداش جو ندده میاد البته هنوز مونده ولی برا من راحت میاد :d
نوشته شده توسط Need-More-Speed: سایت راک استار داون شده باز بیشتر... داداش جو ندده میاد البته هنوز مونده ولی برا من راحت میاد :d
Need-More-Speed Gold User Aug 15, 2013 #266 اومد لینک مستقیم http://videos2.rockstargames.com/streams/V-en_us-gtaonline_cgih-1280.wmv.zip سایز 162 MB
اومد لینک مستقیم http://videos2.rockstargames.com/streams/V-en_us-gtaonline_cgih-1280.wmv.zip سایز 162 MB