CVG قراره با Leslie benzies مصاحبه کنه :bighug:سر IV صبر کردم RDR مجبورم کرد کنسول بگیرم:d با GTA نمیشه شوخی کرد
اگه کنسول های نسل بعد 60 فریم 1080 باشن منم قطعا کنسول باز میشم کارت گرافیک هام رو می فروشم یه TV خفن میگیرم
ترول ها ریختن توی GTAforums هر دقیقه یه چیزی می فرستن ملت ترول بشنمدیرای بیچاره انگشتشون رو F5 خشک شد
پیشنمایش CVG هم امشب میاد، GTA 5 o'Clock هم یه برنامه ویژه داره
امروز هایپ می ترکه! همین الان خبر اول تمام سایت های بازی و خبری GTAV می درخشد![]()
دقیقا داش !! من اگه PC High End که تایتانم روش باشه داشته باشم بازم با کنسول بازی میکنم ! :dعمرا نتونی 1 سال صبر کنی
من اگه pc high end هم داشته باشم بازم با کنسول بازی می کنم :d
دقیقا داش !! من اگه PC High End که تایتانم روش باشه داشته باشم بازم با کنسول بازی میکنم ! :d
لذتش با کنسول و اچیومنت گرفتن را با هیچ چیز عوض نمیکنم !
ای کاش بازی الان پیشم بود میرفتم یه ماشین رو اسپرت میکردم با فرانکلین باهاش میرفتم دشت دمن یه فیل کُش ور میداشتم میرفتم شکار بعد میرفتم ترور اون سر با هواپیما
شاید این جمعه بیاید![]()
من TLOU و beyond هم برام مهم نیست اصلا هم علاقه ای ندارم هیچ کدومشونو برم اونوقت SR ؟ really ?:dچشم بهم بزنی 32 روز تمومه :d منو چی میگی که باید حالا حالاها منتظر باشم
تازه چند روز دیگه ایم Saint Row میاد اونم می تونه یه مدتی مشغولمون کنه
اگه تا روز انتشار کنسولم فروش نره میدمش دست رفیقم باهاش GTAV بزنه ولی اگه 1 کلمه اسپویل کنه کنسول رو از عرض تو حلقش فرو می کنم:d
منم بر اساس همین میگم 6:30 دیگه :dشمارش معکوس تریلر برای اونایی که ساعت دقیق رو نمی دونن
Countdown to Aug 15, 2013 10:00 AM in New York