گزارش: Xbox One Scorpio سال 2017 عرضه خواهد شد و قوی‌تر از PS4 Neo خواهد بود

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

مراسم E3 امسال در خال تدارکات برای برگزاری است و طبق معمول، یک سری شایعات پخش شده‌اند که یکی از آن‌ها مربوط به کنسول‌های جدید مایکروسافت است. شایعه از این قرار است که این کمپانی قصد دارد که Xbox One اسلیم و Xbox One با قدرت بیشتر را عرضه کند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
nwfo_xbox_one_console1-600x332.jpg

قبلا به این نکته اشاره شده بود که مایکروسافت قصد دارد کنسول ارتقا یافته را عرضه کند. اخیرا نیز گزارشی منتشر شده که در آن گفته می‌شود مایکروسافت کنسولی (Xbox One) همراه با کارت گرافیک قدرتمند، پیشتیبانی از زولوشن 4K و هدست واقعیت مجازی Oculus Rift را عرضه خواهد کرد. با توجه به منبع اصلی این شایعه که ارتباطی با Kotatu دارد، گفته می‌شود که Xbox One کوچک‌تر و ارزان‌تر همراه با هارد درایو بزرگ‌تر، در آخر این سال روانه فروشگاه‌ها خواهد شد. Xbox One بعدی، که اسم رمز آن Scorpio است، کارت گرافیک قدرتمندتری دارد و از رزولوشن 4K و هدست واقعیت واقعیت مجازی Oculus Rift پشتیبانی خواهد کرد که قرار است سال 2017 عرضه شود. دلیل اینکه قرار است این کنسول کارت گرافیک قدرتمندتری داشته باشد این است که بتواند به خوبی از Oculus Rift پیشتیبانی کند. همکاری مایکروسافت با Oculus Rift، در ماه ژوئن پارسال اعلام شده بود.
همچنین گفته می‌شود که Scorpio از بازی‌های Xbox One اولیه پشتیبانی می‌کند و به جای اینکه در طول یک نسل 8 تا 10 ساله عمر کند، بعد گذشت چند سال قابل ارتقا خواهد بود.

آقای فیل اسپنسر در این مورد مچ بودن سخت افزار و نرم افزار گفت: «در حالی که اکوسیستم‌ دیگری بعد از پایان یک نسل هفت ساله یا بیشتر، بهتر و قوی‌تر و سریع‌تر می‌شود، سپس شما منتظر گام بزرگ بعدی خواهید بود.» او گفته بود که به نوآوری سخت افزاری با کنسول‌ها در طول زمان علاقمند است. این سخت افزارهای جدید در طول نسل، اجازه می‌دهند که هم بازی‌های قبلی اجرا شوند و هم گامی به سوی آینده و نوآوری باشد.​
شایعه دیگری نیز منتشر شده که گفته می‌شود Xbox One Scorpio قدرت بیشتری نسبت به PS4 Neo خواهد داشت. گزارشی نیز قبلا اشاره کرده بود که مایکروسافت در حال آزمایش‌های گوناگون بر روی مدل‌ جدید Xbox One بوده است.

منبع

وقتی 3 سال پیش استارت نسل 8 زده شد اصلا فکر نمیکردم انقدر مضخرف باشه این نسل.بخدا خودمونو داریم گول میزنیم وقتی میگه 4 برابر یعنی رسما داریم میریم نسل بعد.بین نسلی چیه بخوای حساب کنی x1 یا 4 با اون سخت افزار داغونشون خودشون بین نسلین...حالا این کنسولا اگرم بیان با این پیشرفتی که تکنولوژی داره میکنه همین کنسولای بین نسلی تا دو سال دیگه کم میارن.

• Like
Reactions: Squidward
یجوری کنسول های این نسل رو میکوبین که ادم نمیدونه چیی بگه واقعا!!!
نمیدونم من پیرمرد شدم ییهو یا بقیه یادشون نمیاد که نسل قبل رم کنسول ها به چند مگابایت خلاصه میشد!
توان پردازشی شو که یادتون میاد!
اون موقع ها صحبت ازین بود که قدرت های نهفته اییی هست که هنوز نتونستن بهش برسن!
الان دوستان میگن این نسل ضعیفه!ازشون فقط یه سوال دارم...نسبت به چی؟ به pc ؟ خب کی کنسول از pc قوی تر بوده این دفه دومش باشه؟ سازنده ها هم که هیچ زحمتی به نظرم مثل قبل برای بهینه سازی نمیدن به خودشون!!!
به نظرم واقعا این جو بیخوده که این نسل ضعیفه...به اندازه ای قوی هستش که ازش یچیزی مثه انچارتد 4 در میاد...کسی نمیتونه نمیخواد و توان استفاده ازشو نداره که نباید تقصیر رو گردن سخت افزار انداختش!

نمیدونم من پیرمرد شدم ییهو یا بقیه یادشون نمیاد که نسل قبل رم کنسول ها به چند مگابایت خلاصه میشد!
الان دوستان میگن این نسل ضعیفه!ازشون فقط یه سوال دارم...نسبت به چی؟ به pc ؟ خب کی کنسول از pc قوی تر بوده این دفه دومش باشه؟ سازنده ها هم که هیچ زحمتی به نظرم مثل قبل برای بهینه سازی نمیدن به خودشون!!!
به نظرم واقعا این جو بیخوده که این نسل ضعیفه...به اندازه ای قوی هستش که ازش یچیزی مثه انچارتد 4 در میاد...کسی نمیتونه نمیخواد و توان استفاده ازشو نداره که نباید تقصیر رو گردن سخت افزار انداختش!
نسبت به تحولی که نسل قبل داشت این نسل جوکی بیش نیست حالا اینکه یه بازی مثل انچارتدو ازش کشیدن بیرون شما یه پرچم داری من 100 تا بازی نسل قبل دارم دارم که از دل 3 و360 کشیدن بیرون.

• Like
Reactions: sadegh93
نسبت به تحولی که نسل قبل داشت این نسل جوکی بیش نیست حالا اینکه یه بازی مثل انچارتدو ازش کشیدن بیرون شما یه پرچم داری من 100 تا بازی نسل قبل دارم دارم که از دل 3 و360 کشیدن بیرون.
خب...اونایی که تونستن 100 تا بازی رو از دل اون سخت افزار بکشن چیی شدن؟؟؟ چرا نمیتونن با چیزی که 10 برابر قوی تره کار کنن...این کنسول ها که هم بازی سازی واسشون راحت تره هم قوی ترن...
وقتی صحبت از ضعیف بودن و جوک بودن میکنین یبار فکر کنین راجع به تحول چیی نسبت به چیی حرف میزنین بعد...10 برابر قدرت رو میگیری و فقط به فکر ریمستر کردنی همین میشه دیگه!!!

خب...اونایی که تونستن 100 تا بازی رو از دل اون سخت افزار بکشن چیی شدن؟؟؟ چرا نمیتونن با چیزی که 10 برابر قوی تره کار کنن...این کنسول ها که هم بازی سازی واسشون راحت تره هم قوی ترن...
وقتی صحبت از ضعیف بودن و جوک بودن میکنین یبار فکر کنین راجع به تحول چیی نسبت به چیی حرف میزنین بعد...10 برابر قدرت رو میگیری و فقط به فکر ریمستر کردنی همین میشه دیگه!!!
حرفت درسته هیچ خرده ای نمیشه گرفت.فقط گرافیک نیست هوش مصنوعی یه نمونش...
سازنده ها خوب کار نکردن ولی من حرفم تحولی بود که رو 3 یا 360 کردن هیچوقت رو 4 یا وان میسر نشد.جهش گرافیک وحشتناک بود هوش مصنوعی عظمت دنیای بازیها واقعا قابل تقدیر بود.

حرفتو قبول دارم گیمرای جدید فقط ریزولیشن و فریم ریت براشون مطرحه اصل گیم به حاشیه رفته. خیلی بده که این جو به وجود اومده.
من بشخصه ایکس باکس قوی تر نمیخوام. من بازی جدید و با ارزش میخوام.

نسل قبل با امدن کنسول های جدید ما شاهد موتور های کاملا متحول شده بودیم ! ولی این نسل هشتم دیگه تا همین پارسال بتمن و مرتال کمبت با انریل انجین 3 ساخته شده بودند! مشکل اصلی این هست که اکثره موتور ها میان نسلی هستند !
دیگه همین EA سره فیفا رسما سه سال چرت گفت درباره Ignite که موتور مخصوص نسل هشتی هست بلاه بلاه ! و الان تازه سری فیفا رو به موتور فراسبایت انتقال داده ! یعنی شما دو سال داشتی پول یک بازی میان نسلی رو میدادی که از مدل سازی ها و انیمیشن های نسل هفتم استفاده میکرده ! از این مثال ها هم زیاده ! تعداد بازیهای AAA که تو این نسل از انریل انجین 4 استفاده میکنند هنوز ده تا نشده ! شما انگ ضعیف بودن میزنید درحالیکه شاید اونقدر قوی و با عظمت نباشه این نسل ولی نه اینکه به سازنده ها حق بدیم .
در کل وقتی ادم بازیهای مثل کوانتوم بریک و انچارتد و گیرز 4 و حتی بازیهای شصت فریمی مثل استاروارز بتلفرانت و متال گیر میبینه متوجه میشه 90% سازنده ها دارند چرت محض میگن که مشکل ازسخت افزار کنسول ها هستش بلکه از تنبلی خودشون هست که میخوان تو کمترین بازه زمانی بازی رو منتشر کنند ! مصاحبه کوجیما بود دیگه گفته بود من میخوام تمام علف ها تو وسط بیابون پولیش بشه ولی کونامی مخالفت میکرد و میخواسته هر چه زودتر بازی عرضه بشه (در حلی که کل 6 ماه تاخیر داشته بازی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or