گزارش: Xbox One Scorpio سال 2017 عرضه خواهد شد و قوی‌تر از PS4 Neo خواهد بود

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

مراسم E3 امسال در خال تدارکات برای برگزاری است و طبق معمول، یک سری شایعات پخش شده‌اند که یکی از آن‌ها مربوط به کنسول‌های جدید مایکروسافت است. شایعه از این قرار است که این کمپانی قصد دارد که Xbox One اسلیم و Xbox One با قدرت بیشتر را عرضه کند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
nwfo_xbox_one_console1-600x332.jpg

قبلا به این نکته اشاره شده بود که مایکروسافت قصد دارد کنسول ارتقا یافته را عرضه کند. اخیرا نیز گزارشی منتشر شده که در آن گفته می‌شود مایکروسافت کنسولی (Xbox One) همراه با کارت گرافیک قدرتمند، پیشتیبانی از زولوشن 4K و هدست واقعیت مجازی Oculus Rift را عرضه خواهد کرد. با توجه به منبع اصلی این شایعه که ارتباطی با Kotatu دارد، گفته می‌شود که Xbox One کوچک‌تر و ارزان‌تر همراه با هارد درایو بزرگ‌تر، در آخر این سال روانه فروشگاه‌ها خواهد شد. Xbox One بعدی، که اسم رمز آن Scorpio است، کارت گرافیک قدرتمندتری دارد و از رزولوشن 4K و هدست واقعیت واقعیت مجازی Oculus Rift پشتیبانی خواهد کرد که قرار است سال 2017 عرضه شود. دلیل اینکه قرار است این کنسول کارت گرافیک قدرتمندتری داشته باشد این است که بتواند به خوبی از Oculus Rift پیشتیبانی کند. همکاری مایکروسافت با Oculus Rift، در ماه ژوئن پارسال اعلام شده بود.
همچنین گفته می‌شود که Scorpio از بازی‌های Xbox One اولیه پشتیبانی می‌کند و به جای اینکه در طول یک نسل 8 تا 10 ساله عمر کند، بعد گذشت چند سال قابل ارتقا خواهد بود.

آقای فیل اسپنسر در این مورد مچ بودن سخت افزار و نرم افزار گفت: «در حالی که اکوسیستم‌ دیگری بعد از پایان یک نسل هفت ساله یا بیشتر، بهتر و قوی‌تر و سریع‌تر می‌شود، سپس شما منتظر گام بزرگ بعدی خواهید بود.» او گفته بود که به نوآوری سخت افزاری با کنسول‌ها در طول زمان علاقمند است. این سخت افزارهای جدید در طول نسل، اجازه می‌دهند که هم بازی‌های قبلی اجرا شوند و هم گامی به سوی آینده و نوآوری باشد.​
شایعه دیگری نیز منتشر شده که گفته می‌شود Xbox One Scorpio قدرت بیشتری نسبت به PS4 Neo خواهد داشت. گزارشی نیز قبلا اشاره کرده بود که مایکروسافت در حال آزمایش‌های گوناگون بر روی مدل‌ جدید Xbox One بوده است.

منبع

اونی که پولشو داشته باشه هزینه میکنه و چطور کارت گرافیک 700 دلاری فروش میکنه اون وقت کنسول 600-700 دلاری نمیتونه فروش کنه!!!!!!!
مشتریهای بازار pc رو با بازار کنسول یکی نکنید
برای خریدارا تو بازار کنسول قیمت مناسب خیلی شرط مهمتری هست تا خریدارا تو بازار pc.... (خواسته های خریدارا متفاوته)

برا همین به نظر من هم کنسول گرون خریدار چندانی نخواهد داشت(حالا شاید یه عده ای برن ۱۰۰۰ دلار هم پای کنسول بدن ولی اکثریت طیف خریدارای کنسول ۵۰۰ دلار هم براشون نسبتا زیاد )

.

اونی که پولشو داشته باشه هزینه میکنه و چطور کارت گرافیک 700 دلاری فروش میکنه اون وقت کنسول 600-700 دلاری نمیتونه فروش کنه!!!!!!!
من خودم 1000 دلار هم کنسول پولش باشه ولی بازی درست حسابی و پشتیبانی خوب داشته باشه حاضرم بگیرم ولی بازی های خوب خیلی مهمه
حالا اینکه شما حاضری 1000 تا پا کنسول بدی قطعا تو اقلیت هستی. 90% حاضر نیستن سر کنسول اینقدر هزینه کنن. چه سونی چه مایکروسافت هم همچین حماقتی انجام بدن نتیجه میشه مثل اوایل ps3 که با کله میخورن زمین. مخاطبین کنسول هم 180 درجه فرق داره با pc. همین 500 تا هم زیاده واسه کنسول چه برسه 1000 تا.

برای خریدارا تو بازار کنسول قیمت مناسب خیلی شرط مهمتری هست تا خریدارا تو بازار pc.... (خواسته های خریدارا متفاوته)

برا همین به نظر من هم کنسول گرون خریدار چندانی نخواهد داشت(حالا شاید یه عده ای برن ۱۰۰۰ دلار هم پای کنسول بدن ولی اکثریت طیف خریدارای کنسول ۵۰۰ دلار هم براشون نسبتا زیاد )

.
البته این بستگی داره! اگه این شایعه ای که هست درست باشه و مایکرو بیاد یه کنسول معرفی کنه (حتی در حد 1000 دلار ) ولی بگه که این کنسول قابلیت ارتقا داره و فقط کافیه بعدا به اندازه ی نیازتون ارتقاش بدین و دیگه از خرید کنسول های جدیدتر راحت می شید من با کله می خرم!!! و مطمئنم خیلیای دیگه هم می خرن!

البته این بستگی داره! اگه این شایعه ای که هست درست باشه و مایکرو بیاد یه کنسول معرفی کنه (حتی در حد 1000 دلار ) ولی بگه که این کنسول قابلیت ارتقا داره و فقط کافیه بعدا به اندازه ی نیازتون ارتقاش بدین و دیگه از خرید کنسول های جدیدتر راحت می شید من با کله می خرم!!! و مطمئنم خیلیای دیگه هم می خرن!
هزار دلار واسه یه پورت تاندربولت زیاد نیست؟ :دی.
  • کنسول جدید باید از بازیهای نسل قبلی خودش بصورت کامل پشتیبانی کنه (فیزیکی دیجیتال DLC ارکید و ... ).
  • قیمت زیره 500 دلار.
  • پورت تاندربولت.
  • آنلاین رایگان (محض رضای خدا واسه چت و 4 تا بازی آشغال مجانی سالی 50 دلار زیاده. خیلی زیاده).
  • به حداقل رسوندن حجم آپدیتها (22 گیگ واسه ویچر 3 اونم روی PS4 که حجم آپدیتهاش به مراتب از XB1 کمتره فاجعه ست!).
  • استفاده از یه معماری نزدیک ویا مشترک با PC که بشه گیمها رو سریع بین هر دو پلتفروم پورت کرد.
  • عدم استفاده از هر نوع تکنولوژی که بازیساز رو مجبور به کشتی گرفتن با سخت افزار بکنه (PS3 و XB1 :دی).
این بود ویش لیست من :دی

.

من میگم هستند افرادی که برای بازی کردن حاضرن هزینه ای فراتر از 400-500 دلار بکنن و حالا چون این رنج قیمت فقط توی PC وجود داره در نتیجه مشخص نمیشه که چند درصد طرفدارهای کنسول ها حاضرن مبلغ بیشتری پرداخت کنن تا بازی هارو با کیفیت تر انجام بدن!
حالا اگه مثلا 2 گزینه اجرای بازی با کیفیت 720 و گرافیک پایین تر با قیمت مثلا 300-400 دلار
و
اجرای بازی با کیفیت 1080 و نهایت گرافیک و فریم بهتر با قیمت مثلا 700-800 دلار وجود داشته باشه اون وقت مشخص میشه که چند درصد از خریداران مایل هستن که برن سراغ کنسول گرون تر

البته توی گذشته کنسول های گرون قیمت هیچ وقت موفق نبودن ولی خب الان همه چیز تغییر کرده و بازار بازی های کامپیوتری هم رشد خیلی زیادی کرده!

حالا اینکه شما حاضری 1000 تا پا کنسول بدی قطعا تو اقلیت هستی. 90% حاضر نیستن سر کنسول اینقدر هزینه کنن. چه سونی چه مایکروسافت هم همچین حماقتی انجام بدن نتیجه میشه مثل اوایل ps3 که با کله میخورن زمین. مخاطبین کنسول هم 180 درجه فرق داره با pc. همین 500 تا هم زیاده واسه کنسول چه برسه 1000 تا.

من حاضر نیستم بابت کنسولی با قدرت فعلی نسل 8 که 1000 دلار پول بدم و این مبلغ رو حاضرم در ازای یه کنسول فوق العاده قدرتمند + بازی های با کیفیت و پشتیبانی خوب پرداخت کنم!
مثلا سونی دلش خوشه کنترلر زده و 2 هفته استفاده میکنی آنالوگ هاش نابود میشه و مشخصه واسه کاهش هزینه تا تونسته از قسمت های مختلف زده
حالا کنسول های فعلی 400 دلار براشون منطقی هست نه بیشتر
یه مثال هم بزنم که بیشتر متوجه منظورم بشی و مایکروسافت اومد کنترلر الایت معرفی کرد و با اینکه قیمت واقعا بالایی داره ولی توی فروش خیلی موفق بود و این کنترلر رو هم یه بخشی از همون افرادی که شما میگی حاضر نیستن واسه کنسول هزینه کنن خریدن و چطور حاضرن 150 دلار فقط به خاطر یه کنترلر حرفه ای پرداخت کنن ولی حاضر نیستن برای تجربه عالی گیم ها با بهترین کیفیت 1000 دلار پرداخت کنن!!!!

این حرف کاملا بیخود هست که کسی حاضر نیست پول زیاد واسه کنسول بده ! اونوقت باچه دلیل کنسول نخره که بره کجا بازی کنه ؟ وقتی بازی انحصاری و بازی مورد علاقش روی کنسول هست نخره چیکار کنه ؟ بشینه حصرت بخوره که نخواد یه 100 و 200 دلار بیشتر خرج کنه ؟ دقیقا با چه دلیل و منطق و استدلالی این حرف به وجود اومده ؟ جایی مدرکی چیزی در دسترس هست ما بهش رجوع کنیم ؟! یا یه قانون و چیزی تو مملکت ها ثبت شده که نباید گرون باشن ؟
حالا چون کنسول ها تو رنج قیمت 399 دلار میچرخه دلیل بر این نمیشه که باید کنسول تو این رنج قیمت باشه که بفروشه دلیل ارزون بودن کنسول فقط به خاطر رقابت هست وقتی مایکرو 399 دلار قیمت میزاره سونی هم باید این کار را بکنه شما همون نسل قبل را میدیدی همین ps3 با اینکه 100 دلار از 360 گرونتر بود ولی قشنگ هم میفروخت و اخر سر هم فروشش به 360 رسید .
اگه بازار کنسولها تک قطبی باشه و هیچ رقیبی نباشه مطمئن باشید اگه قیمت کنسول 600 و 700 دلار باشه باز فروش عالیه خودش را میکنه از طرفی چون قیمت بیشتر هست سازنده کنسول خیلی راحت تر توش مانور میده که قطعات را قوی تر بسازه و کسی هم که از این اطلاع داره بیشتر راغب به خریدش میشه .
چطوره که میلیون ها نفر حاضر هستند هر سال گوشی موبایل خودشون را بروز کنند و یه 599 دلار و 499 دلار و ......... پیاده بشند که فقط براشون 1 سال عمر میکنه بعد برای کنسولی که خیلی بیشتر صرف تکنولوژیش شده که بتونه 5 سال حداقل عمر کنه کسی حاضر نباشه 599 دلار خرج کنه ؟ کسی که گیمر هست و میخواد بازی کنه و میبینه بازیهای انحصاری و دلخواش رو کنسول هست و خیلی راحت تر هم بازی میکنه باید چیکار کنه ؟ چیزی جزء این هست که باید کنسول را بخره ؟!

اصلا یه سوال کسی که حاضر نیست پول زیادی واسه کنسول خرج کنه چطور تو همین ایران خیلی ها زمان ورود ps1 که دوربر 250 هزار تا 300 هزار تومان به پول اون زمان حاضر شدند خرج کنند ؟ 250 هزار تومان 20 سال پیش میدونید دیگه چقدر پولش بود و به قیمت الان چند میشه ؟!
مردم پول اشتراک آنلاین میدن با همه محدودیت های عجیب و مسخره ش کنار میان گیم 60$ میخرن روی کنسولی که 300-400$ خریدن. قرار باشه 1000$ پول بده خب چرا نره سمت PC ؟ میلیون برابر تنوع گیم داره، از همه بازی های قدیمی پشتیبانی میکنه. گیم داغه 59.99$ رو میشه زیر 30$ پیدا کرد و خرید. تخفیف های 20-90 درصدی داره. به هر مناسبتی حراجی میزنن (:D). انواع MOD. آنلاین مجانی و ..... .
هنوز جک های 599$ ه PS3 رو نت موجوده :D
pc جای خودش را داره کنسول جای خودش . کنسول خیلی محاسن برای خودش داره که بارها گفتم یه پکیج جمع و جور کوچیک راحت بزار کنار tv و بدون دردسر بازی کن این چیزی که خیلی حاضرند براش پول اضافه خرج کنند به اضافه انحصاری هایی که داره .

آخرین ویرایش:
دقیقا با چه دلیل و منطق و استدلالی این حرف به وجود اومده ؟ جایی مدرکی چیزی در دسترس هست ما بهش رجوع کنیم ؟!
مردم پول اشتراک آنلاین میدن با همه محدودیت های عجیب و مسخره ش کنار میان گیم 60$ میخرن روی کنسولی که 300-400$ خریدن. قرار باشه 1000$ پول بده خب چرا نره سمت PC ؟ میلیون برابر تنوع گیم داره، از همه بازی های قدیمی پشتیبانی میکنه. گیم داغه 59.99$ رو میشه زیر 30$ پیدا کرد و خرید. تخفیف های 20-90 درصدی داره. به هر مناسبتی حراجی میزنن (:دی). انواع MOD. آنلاین مجانی و ..... .
هنوز جک های 599$ ه PS3 رو نت موجوده :دی

این حرف کاملا بیخود هست که کسی حاضر نیست پول زیاد واسه کنسول بده ! اونوقت باچه دلیل کنسول نخره که بره کجا بازی کنه ؟ وقتی بازی انحصاری و بازی مورد علاقش روی کنسول هست نخره چیکار کنه ؟ بشینه حصرت بخوره که نخواد یه 100 و 200 دلار بیشتر خرج کنه ؟ دقیقا با چه دلیل و منطق و استدلالی این حرف به وجود اومده ؟ جایی مدرکی چیزی در دسترس هست ما بهش رجوع کنیم ؟! یا یه قانون و چیزی تو مملکت ها ثبت شده که نباید گرون باشن ؟
حالا چون کنسول ها تو رنج قیمت 399 دلار میچرخه دلیل بر این نمیشه که باید کنسول تو این رنج قیمت باشه که بفروشه دلیل ارزون بودن کنسول فقط به خاطر رقابت هست وقتی مایکرو 399 دلار قیمت میزاره سونی هم باید این کار را بکنه شما همون نسل قبل را میدیدی همین ps3 با اینکه 100 دلار از 360 گرونتر بود ولی قشنگ هم میفروخت و اخر سر هم فروشش به 360 رسید .
اگه بازار کنسولها تک قطبی باشه و هیچ رقیبی نباشه مطمئن باشید اگه قیمت کنسول 600 و 700 دلار باشه باز فروش عالیه خودش را میکنه از طرفی چون قیمت بیشتر هست سازنده کنسول خیلی راحت تر توش مانور میده که قطعات را قوی تر بسازه و کسی هم که از این اطلاع داره بیشتر راغب به خریدش میشه .
چطوره که میلیون ها نفر حاضر هستند هر سال گوشی موبایل خودشون را بروز کنند و یه 599 دلار و 499 دلار و ......... پیاده بشند که فقط براشون 1 سال عمر میکنه بعد برای کنسولی که خیلی بیشتر صرف تکنولوژیش شده که بتونه 5 سال حداقل عمر کنه کسی حاضر نباشه 599 دلار خرج کنه ؟ کسی که گیمر هست و میخواد بازی کنه و میبینه بازیهای انحصاری و دلخواش رو کنسول هست و خیلی راحت تر هم بازی میکنه باید چیکار کنه ؟ چیزی جزء این هست که باید کنسول را بخره ؟!

اصلا یه سوال کسی که حاضر نیست پول زیادی واسه کنسول خرج کنه چطور تو همین ایران خیلی ها زمان ورود ps1 که دوربر 250 هزار تا 300 هزار تومان به پول اون زمان حاضر شدند خرج کنند ؟ 250 هزار تومان 20 سال پیش میدونید دیگه چقدر پولش بود و به قیمت الان چند میشه ؟!

pc جای خودش را داره کنسول جای خودش . کنسول خیلی محاسن برای خودش داره که بارها گفتم یه پکیج جمع و جور کوچیک راحت بزار کنار tv و بدون دردسر بازی کن این چیزی که خیلی حاضرند براش پول اضافه خرج کنند به اضافه انحصاری هایی که داره .

ببین من با کنسول حتی 1000 دلاری هم مشکلی ندارم ولی به شرطی که ارزش 1000 دلار داشته باشه و روی کنسول شرکت ها دنبال سود نباشن و سودشونو از فروش بازی و سرویس ها بدست بیارن
ولی صحبتی که در مورد گوشی موبایل میکنی کاملا اشتباهه چون اون ور دنیا خیلی ها گوشی ها رو قراردادی با اپراتور موبایل میخرن و قیمتش خیلی کمتر از نسخه آنلاک درمیاد که تو ایران فروخته میشه!
بعد هم شما از اون گوشی میتونی به راحتی چند سال استفاده کنی و این افرادی که شما میگی هر سال گوشی عوض میکنن خیلی تعدادشون زیاد نیست و کلا هم وصل کردن گوشی موبایل به کنسول اشتباهه و این ها هر کدوم تجربه خاصی ارائه میدن و نباید با هم مقایسه بشن!

یه نکته ای رو هم در نظر بگیر که بخشی از سود بازی سازها از فروش بازی های شرکت های دیگه روی پلتفرم اونهاست و بخشی دیگه فروش سرویس ها
حالا اگه شرکتی کنسول گرون قیمت و قدرتمندی بزنه ولی از نظر فروش موفق نباشه باعث میشه سودی که از فروش بازی ها و سرویس ها هم قرار بود ببره کم بشه
در نتیجه این استراتژی ساخت کنسول ارزون قیمت هم از همینجا میاد که میخوان تعداد بیشتری کنسول بفروشن تا در نهایت سود بیشتری ببرن

مردم پول اشتراک آنلاین میدن با همه محدودیت های عجیب و مسخره ش کنار میان گیم 60$ میخرن روی کنسولی که 300-400$ خریدن. قرار باشه 1000$ پول بده خب چرا نره سمت PC ؟ میلیون برابر تنوع گیم داره، از همه بازی های قدیمی پشتیبانی میکنه. گیم داغه 59.99$ رو میشه زیر 30$ پیدا کرد و خرید. تخفیف های 20-90 درصدی داره. به هر مناسبتی حراجی میزنن (:D). انواع MOD. آنلاین مجانی و ..... .
هنوز جک های 599$ ه PS3 رو نت موجوده :D

همه امکانات PC یه طرف راحتی و لم دادن روی مبل و بازی کردن روی TV یه طرف
من کنسول ترجیح میدم

کسی نگفت که کنسول باشه 1000 دلار ولی ارزش نداشته باشه ! منم گفتم وقتی با قیمت مشکلی نداری بله کنسول باید قدرت مند باشه . ولی یه چیزی داره اینجا هی تکرار میشه وقتی کنسول گرونه چرا کنسول بخریم بریم pc بخریم ! بعضی ها فکر میکنند کنسول فقط محاسنش اینه که ارزونتر هست در حاله اینکه کنسول خیلی محاسن داره که بیشتر از ارزون بودنش ارزش داره ! خیلی ها هستند که کنسول را به عشق فوتبال بازی کردن میخرند خیلی ها هستند که به عشق بازیهای فایتینگ میخرنش خیلی ها هستند به عشق بازیه GTA میخرنش که همیشه جلوتر از PC براش عرضه میشه کنترلر های کنسول ها تو بعضی سبکها بهتر جواب میده که بالا هم اشاره کردم . بعد اینکه راحت میزاری کنار TV رو مبل لم میدی و دورهمی با دوستات و برادرت و ...بازی میکنی ایا PC اینها را داره ؟
بعد اینکه کنسول چیزی داره بنام بازیهای انحصاری که بعد همه اینها را جمع کنی کسی بدش نمیاد کمی بیشتر خرج کنه و با گرافیک بهتر بازیش کنه پس اینکه کسی میگه حاضر نیست برای کنسول 600 دلار خرج کنه به نظر من کاملا غیرمنطقی هست کنسول خیلی محاسن ها داره و هم قراره بدون دردسر برات چندین سال بازی اجرا کنه و تو محدوده سخت افزار خودش بهترین کیفیت را هم ارائه بده یعنی سازنده بازی فول پرفورمنس از سخت افزارش میکشن بیرون ولی PC یه همچین چیزی نداره . همونطور که گفتم اگه کنسولها بازار رقابت تک قطبی بود مطمئن باشید گرونتر از اینها میخریدید ولی الان برای رقابت مجبورند .

در مورد گوشی والا من هرکسی دیدم که موبایل های اند میگیره اکثرا سال بعدش مدل جدیدش را میگیره همین فنهای اپل و سامسونگ بیشترشون همین شکلی هستند اگر هم مدل سال بعدش را نگیره سال دوم گوشیش را عوض میکنه .

فقط توی بازیسنتر می بینیم که از تک قطبی شدن بازار حمایت می شه.
همه امکانات PC یه طرف راحتی و لم دادن روی مبل و بازی کردن روی TV یه طرف
من کنسول ترجیح میدم
فقط توی بازیسنتر می بینیم که یک نفر با کابل HDMI طول بالا آشنایی نداشته باشه.
کنترلر های کنسول ها تو بعضی سبکها بهتر جواب میده که بالا هم اشاره کردم .
فقط توی بازیسنتر می بینیم که هنوز نمی دونن از کنترل کمودور 64 تا PS4 رو میشه توی PC استفاده کرد.

تاپیک جالبیه، ادامه بدین.
پ.ن: کومودور 64 کنترلر نداره البته، منظور قدیمی بودنه بیشتر.

• Like
Reactions: sharoshor
من میگم هستند افرادی که برای بازی کردن حاضرن هزینه ای فراتر از 400-500 دلار بکنن و حالا چون این رنج قیمت فقط توی PC وجود داره در نتیجه مشخص نمیشه که چند درصد طرفدارهای کنسول ها حاضرن مبلغ بیشتری پرداخت کنن تا بازی هارو با کیفیت تر انجام بدن!
حالا اگه مثلا 2 گزینه اجرای بازی با کیفیت 720 و گرافیک پایین تر با قیمت مثلا 300-400 دلار
و
اجرای بازی با کیفیت 1080 و نهایت گرافیک و فریم بهتر با قیمت مثلا 700-800 دلار وجود داشته باشه اون وقت مشخص میشه که چند درصد از خریداران مایل هستن که برن سراغ کنسول گرون تر

البته توی گذشته کنسول های گرون قیمت هیچ وقت موفق نبودن ولی خب الان همه چیز تغییر کرده و بازار بازی های کامپیوتری هم رشد خیلی زیادی کرده!

من حاضر نیستم بابت کنسولی با قدرت فعلی نسل 8 که 1000 دلار پول بدم و این مبلغ رو حاضرم در ازای یه کنسول فوق العاده قدرتمند + بازی های با کیفیت و پشتیبانی خوب پرداخت کنم!
مثلا سونی دلش خوشه کنترلر زده و 2 هفته استفاده میکنی آنالوگ هاش نابود میشه و مشخصه واسه کاهش هزینه تا تونسته از قسمت های مختلف زده
حالا کنسول های فعلی 400 دلار براشون منطقی هست نه بیشتر
یه مثال هم بزنم که بیشتر متوجه منظورم بشی و مایکروسافت اومد کنترلر الایت معرفی کرد و با اینکه قیمت واقعا بالایی داره ولی توی فروش خیلی موفق بود و این کنترلر رو هم یه بخشی از همون افرادی که شما میگی حاضر نیستن واسه کنسول هزینه کنن خریدن و چطور حاضرن 150 دلار فقط به خاطر یه کنترلر حرفه ای پرداخت کنن ولی حاضر نیستن برای تجربه عالی گیم ها با بهترین کیفیت 1000 دلار پرداخت کنن!!!!

میگم نکنه فکر میکنی همه الان میتونن 1000 تا واسه کنسول بدن؟ اون دسنه ای که میگی شاید جز 1% باشن. 150$ اصلا قابل مقایسه با 1000$ نیست. مشکل شما اینه که همه قکر میکنین خارج ملت ماهی 3000-4000$ در آمد دارن و همه بازیا رو day one و 60$ میگیرن. در حالی که اصلا اینطور نیست. اون طرفی هم که هرسال گوشی عوض میکنه نمیاد ماهی حداقل پول 2-3 تا بازی 60$ بده.خیلی ها با قرار داد 2-3 ساله میگیرن.این 60 تا فقط واسه یه سری جاهاست خیلی کشور های اروپا با واحد پول اون کشور 70دلار یا بیشتر در میاد. کلا کنسول بیشتر از 400-500 تا اصلا کسی سمتش هم نمیره همینطور که نسل قبل کسی سمت ps3 نرفت اوایل. یا همین نسل که مایکروسافت مجبور شد کاهش قیمت بده.

کسی از تک قطبی شدن کنسولها حمایت کرده ؟ :-?
اره دیگه اگه بخوای اینجوری حساب کنی همه چی شدنی هست یه کیس 20 و 15 کیلویی را هی بردار از اتاقت بیار جلو تلویزیون و دوباره ببر تو اتاقت تا باهاش کارهای pc را انجام بدی و تبدیل هم بخری که دسته های کنسول را ساپورت کنه لابد انتظار هم داری به خاطر این ضعف که هی کیس را جابجا نکنی دوتا pc بگیری که یکی تو اتاقت باشه و یکی جلو tv ؟ اونوقت شما جناب عالی چند 100 دلار پیاده شدی ؟ البته از الان جواب بدم میگی tv را میزاره اتاق ولی فکر نکنم کسی که دوست داره کنسول روی یه tv 50 اینچ یا 60 اینچ بازی کنه و این سایز صفحه برای کارهای pc مطلوب باشه ؟ که باید مانیتور باشه بعد کسی هم که دوست داره رو مبل لم بده بیاری اتاقت را مبلمان کنی تا با دوستات دست جمعی فوتبال بزنی :) البته اینم راه حل داره تشریفات را میبری بالاتر اتاقت را میدی 10 در 6 درش بیارن که به انداززه کافی فضا باشه که هم مبل بچینی و هم فاصله قانونیت با tv 50 اینچ رعایت بشه البته اگه خواستی ببری تو خونه دوستت هم بازی کنی کیس را با تمام مخلفاتش میبری خونه دوستت 8-> البته خونه دوستت هم و اتاقش باید محاسن اتاق تو را داشته باشه 8->بعد انتظار هم داری 600 دلار واسه کنسول خرج نکنی بجاش بری 2 هزار دلار بدی دوتا pc ببندی ؟ البته بماند با مخارج اضافه دیگه که خیلی بیشتر در میاد ! یعنی این 200 دلار اضافه اینهمه سنگینی میکنه ؟ و قرار هست با این 200 دلار اضافه توی pc شاهکار سخت افزاری در بیاری :-?
لابد اون کیفیت بازیهای fifa هم روی pc هست ؟ یا بازی های فایتینگ و .......... بازیهای انحصاری هم که کنسول داره کشک محسوب میشن ؟ مثلا کسی میخواد گیرز و هیلو و انچارتد و ........... بازی های دیگه را بازی کنه لابد انتظار داری یه چند سالی صبر کنه که شاید روی pc بیاد ؟ برای بازی های غیر انحصاری مثل gta چقدر باید صبر کنه ؟ در ضمن قراره بازیسازها مثل کنسول از نهایت قدرت pc استفاده کنند ؟ قراره n تا pc با سخت افزار های متفاوت مثل کنسول ها که سخت افزار واحد داره بازی ها را بدون باگ و بدون دردسر تر اجرا کنه ؟
این دیگه واقعیت هست کنسول برای خودش محاسن داره چه بخواد 300 دلار باشه چه بخواد 700 دلار باشه کسی نمیخواد این را ببینه و قبول نکنه مشکل ماها نیست .
یکی کنسول میخره 700 دلار شاید تعداد بازیهای که میخره مقدار دلارش سر به فلک بکشه اونوقت کسی حاضر نیست 200 دلار اضافه بده که یه چیز قوی تر بگیره :-j ول کنید بابا بیخیال .
والا منم تا دیروز داشتم به این فکر میکردم که یه کنسول X1 با دو تا دسته بخرم یا صبر کنم کنسولای جدید بیان که دیدم خدایی تو این وضع بازار و مشکلات 60 فریم و رزولوشن و بازی های X1 که دارن واسه PC میان و ... تصمیم گرفتم برم قسطی خیلی شیک و مجلسی یه سیستم کامل درست و حسابی بردارم. درسته دو برابر بیشتر از قیمت یه کنسول هست اما دیگه دستت باز هست. مدینگم که ماشالا تو همه بازی ها راهش باز شده و پچ و غیره و غیره. با یه مانیتور FHD با تاخیر کم ... لذت اجرای بازی ها تو رزولوشن بالا و کیفیت بی نقص خیلی میچسبه :>
x1 را مثال نزن بچسب به بحث کنسول :) البته اینایی که گفی شاید با 200 دلار بیشتر حل بشه البته همونطور که گفتم کنسول همیشه محاسن خودش را داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esm nadaram
کسی از تک قطبی شدن کنسولها حمایت کرده ؟ :-?
اره دیگه اگه بخوای اینجوری حساب کنی همه چی شدنی هست یه کیس 20 و 15 کیلویی را هی بردار از اتاقت بیار جلو تلویزیون و دوباره ببر تو اتاقت تا باهاش کارهای pc را انجام بدی و تبدیل هم بخری که دسته های کنسول را ساپورت کنه لابد انتظار هم داری به خاطر این ضعف که هی کیس را جابجا نکنی دوتا pc بگیری که یکی تو اتاقت باشه و یکی جلو tv ؟ اونوقت شما جناب عالی چند 100 دلار پیاده شدی ؟ البته از الان جواب بدم میگی tv را میزاره اتاق ولی فکر نکنم کسی که دوست داره کنسول روی یه tv 50 اینچ یا 60 اینچ بازی کنه و این سایز صفحه برای کارهای pc مطلوب باشه ؟ که باید مانیتور باشه بعد کسی هم که دوست داره رو مبل لم بده بیاری اتاقت را مبلمان کنی تا با دوستات دست جمعی فوتبال بزنی :) البته اینم راه حل داره تشریفات را میبری بالاتر اتاقت را میدی 10 در 6 درش بیارن که به انداززه کافی فضا باشه که هم مبل بچینی و هم فاصله قانونیت با tv 50 اینچ رعایت بشه البته اگه خواستی ببری تو خونه دوستت هم بازی کنی کیس را با تمام مخلفاتش میبری خونه دوستت 8-> البته خونه دوستت هم و اتاقش باید محاسن اتاق تو را داشته باشه 8->بعد انتظار هم داری 600 دلار واسه کنسول خرج نکنی بجاش بری 2 هزار دلار بدی دوتا pc ببندی ؟ البته بماند با مخارج اضافه دیگه که خیلی بیشتر در میاد ! یعنی این 200 دلار اضافه اینهمه سنگینی میکنه ؟ و قرار هست با این 200 دلار اضافه توی pc شاهکار سخت افزاری در بیاری :-?
لابد اون کیفیت بازیهای fifa هم روی pc هست ؟ یا بازی های فایتینگ و .......... بازیهای انحصاری هم که کنسول داره کشک محسوب میشن ؟ مثلا کسی میخواد گیرز و هیلو و انچارتد و ........... بازی های دیگه را بازی کنه لابد انتظار داری یه چند سالی صبر کنه که شاید روی pc بیاد ؟ برای بازی های غیر انحصاری مثل gta چقدر باید صبر کنه ؟ در ضمن قراره بازیسازها مثل کنسول از نهایت قدرت pc استفاده کنند ؟ قراره n تا pc با سخت افزار های متفاوت مثل کنسول ها که سخت افزار واحد داره بازی ها را بدون باگ و بدون دردسر تر اجرا کنه ؟
این دیگه واقعیت هست کنسول برای خودش محاسن داره چه بخواد 300 دلار باشه چه بخواد 700 دلار باشه کسی نمیخواد این را ببینه و قبول نکنه مشکل ماها نیست .
یکی کنسول میخره 700 دلار شاید تعداد بازیهای که میخره مقدار دلارش سر به فلک بکشه اونوقت کسی حاضر نیست 200 دلار اضافه بده که یه چیز قوی تر بگیره :-j ول کنید بابا بیخیال .

والا منم تا دیروز داشتم به این فکر میکردم که یه کنسول X1 با دو تا دسته بخرم یا صبر کنم کنسولای جدید بیان که دیدم خدایی تو این وضع بازار و مشکلات 60 فریم و رزولوشن و بازی های X1 که دارن واسه PC میان و ... تصمیم گرفتم برم قسطی خیلی شیک و مجلسی یه سیستم کامل درست و حسابی بردارم. درسته دو برابر بیشتر از قیمت یه کنسول هست اما دیگه دستت باز هست. مدینگم که ماشالا تو همه بازی ها راهش باز شده و پچ و غیره و غیره. با یه مانیتور FHD با تاخیر کم ... لذت اجرای بازی ها تو رزولوشن بالا و کیفیت بی نقص خیلی میچسبه :>

پ.ن : بازی فیفا و مود های مودینگ وی روی پی سی هست ... بازی PES از شرکت مزخرف کونامی هس که روی PC هنوز نسل 7 ـه

آخرین ویرایش:
میگم نکنه فکر میکنی همه الان میتونن 1000 تا واسه کنسول بدن؟ اون دسنه ای که میگی شاید جز 1% باشن. 150$ اصلا قابل مقایسه با 1000$ نیست. مشکل شما اینه که همه قکر میکنین خارج ملت ماهی 3000-4000$ در آمد دارن و همه بازیا رو day one و 60$ میگیرن. در حالی که اصلا اینطور نیست. اون طرفی هم که هرسال گوشی عوض میکنه نمیاد ماهی حداقل پول 2-3 تا بازی 60$ بده.خیلی ها با قرار داد 2-3 ساله میگیرن.این 60 تا فقط واسه یه سری جاهاست خیلی کشور های اروپا با واحد پول اون کشور 70دلار یا بیشتر در میاد. کلا کنسول بیشتر از 400-500 تا اصلا کسی سمتش هم نمیره همینطور که نسل قبل کسی سمت ps3 نرفت اوایل. یا همین نسل که مایکروسافت مجبور شد کاهش قیمت بده.

دوست عزیز اول کامنت منو کامل بخون بعد جبهه بگیر!
من گفتم هستند کسانی که حاضرن برای کنسول قوی تر پول بیشتری پرداخت کنن و چون تا به حال همچین کنسولی وجود نداشته در نتیجه مشخص نیست که تعداد این افراد چقدر هستن!!!!
میزان درآمد کشور ها هم متفاوت هست ولی الان خیلی جاها حداقل درآمد ماهی 1500-2000 دلار هست و تعداد افرادی هم که 3000-4000 دلار درآمد دارن کم نیست
البته هزینه ها هم به همون نسبت بالاست

در مورد گوشی هم گفتم که مقایسه درستی نیست و حالا شما چون کامنت کامل نمیخونی دوباره اومدی در موردش جبهه گرفتی ولی اینم درنظر بگیر که بخشی از این پول ها که خرج سرگرمی افراد میشه از درآمد ماهانه خرج میشه و خرید بازی و دیدن فیلم و .... هم بخشی از اون هزینه هاست که افراد با توجه به سلیقه ای که دارن انتخاب میکنن!

کسی هم نگفته طرف میره Day One بازی میخره و ماهی 3 تا بازی میخره و اصلا مگه اینهمه بازی بدرد بخور تو ماه میاد که طرف بخواد اینهمه بازی بخره!

اون 150 دلار رو هم باید در نظر بگیری که فقط داره هزینه یه لوازم جانبی میکنه و برای لوازم جانبی 150 دلار خیلی پوله وقتی کنسول کامل با کنترلر میتونه 300 دلار بخره

فقط توی بازیسنتر می بینیم که از تک قطبی شدن بازار حمایت می شه.

فقط توی بازیسنتر می بینیم که یک نفر با کابل HDMI طول بالا آشنایی نداشته باشه.

فقط توی بازیسنتر می بینیم که هنوز نمی دونن از کنترل کمودور 64 تا PS4 رو میشه توی PC استفاده کرد.

تاپیک جالبیه، ادامه بدین.
پ.ن: کومودور 64 کنترلر نداره البته، منظور قدیمی بودنه بیشتر.

با کابل HDMI متراژ بالا من آشنایی دارم ولی خبر داری که باید برم پشت سیستم بشینم بازی رو اجرا کنم و دوباره بیام بشینم جلوی TV بازی کنم و حالا اگه هزار جور پیغام آنتی ویروس و کوفت و هنگ نکنه بازی میتونم بازی کنم و البته میتونم یه موس و کیبرد وایرلس هم بگیرم و بچینم جلوم که یه بازی رو انجام بدم جلوی TV
حالا به جای اینهمه دنگ و فنگ و سیم کشی و داستان و شلوغی یه کنسول بخرم بهتر نیست؟؟؟؟؟

در مورد استفاده کنترلرهای مختلف روی PC هم کاملا درسته که قابل استفاده هستن ولی بازی ها برای اون کنترلر بهینه نیستن و در بهترین حالت باید خودت تنظیمات مناسب روش انجام بدی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or