گزارش: Xbox One Scorpio سال 2017 عرضه خواهد شد و قوی‌تر از PS4 Neo خواهد بود

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

مراسم E3 امسال در خال تدارکات برای برگزاری است و طبق معمول، یک سری شایعات پخش شده‌اند که یکی از آن‌ها مربوط به کنسول‌های جدید مایکروسافت است. شایعه از این قرار است که این کمپانی قصد دارد که Xbox One اسلیم و Xbox One با قدرت بیشتر را عرضه کند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
nwfo_xbox_one_console1-600x332.jpg

قبلا به این نکته اشاره شده بود که مایکروسافت قصد دارد کنسول ارتقا یافته را عرضه کند. اخیرا نیز گزارشی منتشر شده که در آن گفته می‌شود مایکروسافت کنسولی (Xbox One) همراه با کارت گرافیک قدرتمند، پیشتیبانی از زولوشن 4K و هدست واقعیت مجازی Oculus Rift را عرضه خواهد کرد. با توجه به منبع اصلی این شایعه که ارتباطی با Kotatu دارد، گفته می‌شود که Xbox One کوچک‌تر و ارزان‌تر همراه با هارد درایو بزرگ‌تر، در آخر این سال روانه فروشگاه‌ها خواهد شد. Xbox One بعدی، که اسم رمز آن Scorpio است، کارت گرافیک قدرتمندتری دارد و از رزولوشن 4K و هدست واقعیت واقعیت مجازی Oculus Rift پشتیبانی خواهد کرد که قرار است سال 2017 عرضه شود. دلیل اینکه قرار است این کنسول کارت گرافیک قدرتمندتری داشته باشد این است که بتواند به خوبی از Oculus Rift پیشتیبانی کند. همکاری مایکروسافت با Oculus Rift، در ماه ژوئن پارسال اعلام شده بود.
همچنین گفته می‌شود که Scorpio از بازی‌های Xbox One اولیه پشتیبانی می‌کند و به جای اینکه در طول یک نسل 8 تا 10 ساله عمر کند، بعد گذشت چند سال قابل ارتقا خواهد بود.

آقای فیل اسپنسر در این مورد مچ بودن سخت افزار و نرم افزار گفت: «در حالی که اکوسیستم‌ دیگری بعد از پایان یک نسل هفت ساله یا بیشتر، بهتر و قوی‌تر و سریع‌تر می‌شود، سپس شما منتظر گام بزرگ بعدی خواهید بود.» او گفته بود که به نوآوری سخت افزاری با کنسول‌ها در طول زمان علاقمند است. این سخت افزارهای جدید در طول نسل، اجازه می‌دهند که هم بازی‌های قبلی اجرا شوند و هم گامی به سوی آینده و نوآوری باشد.​
شایعه دیگری نیز منتشر شده که گفته می‌شود Xbox One Scorpio قدرت بیشتری نسبت به PS4 Neo خواهد داشت. گزارشی نیز قبلا اشاره کرده بود که مایکروسافت در حال آزمایش‌های گوناگون بر روی مدل‌ جدید Xbox One بوده است.

منبع

نسل قبل را میدیدی همین ps3 با اینکه 100 دلار از 360 گرونتر بود ولی قشنگ هم میفروخت و اخر سر هم فروشش به 360 رسید .
شما نسل قبل نبودی یا واسه توجیه حرفت داری یه چیزی میگی همینطوری؟؟؟ سونی تا قیمت رو کم نکرده بود داشت با کله میخورد زمین که!
اگه بازار کنسولها تک قطبی باشه و هیچ رقیبی نباشه مطمئن باشید اگه قیمت کنسول 600 و 700 دلار باشه باز فروش عالیه خودش را میکنه از طرفی چون قیمت بیشتر هست سازنده کنسول خیلی راحت تر توش مانور میده که قطعات را قوی تر بسازه و کسی هم که از این اطلاع داره بیشتر راغب به خریدش میشه .
تک قطبی بشه رقیب نباشه؟! :Dخب بعله بعله....
چطوره که میلیون ها نفر حاضر هستند هر سال گوشی موبایل خودشون را بروز کنند و یه 599 دلار و 499 دلار و ......... پیاده بشند که فقط براشون 1 سال عمر میکنه بعد برای کنسولی که خیلی بیشتر صرف تکنولوژیش شده که بتونه 5 سال حداقل عمر کنه کسی حاضر نباشه 599 دلار خرج کنه ؟
اون میلیون ها نفر اون ور دنیان دیگه؟؟؟ با پدیده ای به اسم خرید قرار دادی اشنا هستید دیگه؟
اصلا یه سوال کسی که حاضر نیست پول زیادی واسه کنسول خرج کنه چطور تو همین ایران خیلی ها زمان ورود ps1 که دوربر 250 هزار تا 300 هزار تومان به پول اون زمان حاضر شدند خرج کنند ؟
این خیلی ها رو تعداد دارین؟!

پستت فقط شده فکت صادر کردن از درون!!!

در مورد استفاده کنترلرهای مختلف روی PC هم کاملا درسته که قابل استفاده هستن ولی بازی ها برای اون کنترلر بهینه نیستن و در بهترین حالت باید خودت تنظیمات مناسب روش انجام بدی!
شما یکبار از کنترلر xbox استفاده کردین؟؟؟ دیفالت همه ی گیم ها اوکی ان باهاش!چرا دلیلی میارین که...

برتری کنسول به مقرون به صرفه بودن...تجربه بی دردسر تر نسبت به pc بوده و هستش...حالا بخواد فاکتور مهم مقرون به صرفه رو ازش بگیری بسیاری از افراد توی این کره خاکی امکانات فراوان pc رو ترجیح میدن!

آخرین ویرایش:
کسی از تک قطبی شدن کنسولها حمایت کرده ؟ :-?
اره دیگه اگه بخوای اینجوری حساب کنی همه چی شدنی هست یه کیس 20 و 15 کیلویی را هی بردار از اتاقت بیار جلو تلویزیون و دوباره ببر تو اتاقت تا باهاش کارهای pc را انجام بدی و تبدیل هم بخری که دسته های کنسول را ساپورت کنه لابد انتظار هم داری به خاطر این ضعف که هی کیس را جابجا نکنی دوتا pc بگیری که یکی تو اتاقت باشه و یکی جلو tv ؟ اونوقت شما جناب عالی چند 100 دلار پیاده شدی ؟ البته از الان جواب بدم میگی tv را میزاره اتاق ولی فکر نکنم کسی که دوست داره کنسول روی یه tv 50 اینچ یا 60 اینچ بازی کنه و این سایز صفحه برای کارهای pc مطلوب باشه ؟ که باید مانیتور باشه بعد کسی هم که دوست داره رو مبل لم بده بیاری اتاقت را مبلمان کنی تا با دوستات دست جمعی فوتبال بزنی :) البته اینم راه حل داره تشریفات را میبری بالاتر اتاقت را میدی 10 در 6 درش بیارن که به انداززه کافی فضا باشه که هم مبل بچینی و هم فاصله قانونیت با tv 50 اینچ رعایت بشه البته اگه خواستی ببری تو خونه دوستت هم بازی کنی کیس را با تمام مخلفاتش میبری خونه دوستت 8-> البته خونه دوستت هم و اتاقش باید محاسن اتاق تو را داشته باشه 8->بعد انتظار هم داری 600 دلار واسه کنسول خرج نکنی بجاش بری 2 هزار دلار بدی دوتا pc ببندی ؟ البته بماند با مخارج اضافه دیگه که خیلی بیشتر در میاد ! یعنی این 200 دلار اضافه اینهمه سنگینی میکنه ؟ و قرار هست با این 200 دلار اضافه توی pc شاهکار سخت افزاری در بیاری :-?
لابد اون کیفیت بازیهای fifa هم روی pc هست ؟ یا بازی های فایتینگ و .......... بازیهای انحصاری هم که
با بقیه بحث کاری ندارم ولی الان یه چیزی به نام steam link اومده که شما لازم نیست اصلا کیس خودت رو جابجا کنی یا سیم طویل استفاده کنی....یدونه steam link ات رو به tv ات وصل می کنی بعد لم میدی رو کاناپت و با دسته مورد نظرت بازی رو تو tv میری

.

شما یکبار از کنترلر xbox استفاده کردین؟؟؟ دیفالت همه ی گیم ها اوکی ان باهاش!چرا دلیلی میارین که...

برتری کنسول به مقرون به صرفه بودن...تجربه بی دردسر تر نسبت به pc بوده و هستش...حالا بخواد فاکتور مهم مقرون به صرفه رو ازش بگیری بسیاری از افراد توی این کره خاکی امکانات فراوان pc رو ترجیح میدن!

من در جواب اون دوستمون که گفتن همه کنترلرها روی PC قابل استفاده هستن این موضوع رو گفتم و بحث سر کنترلر Xbox فقط نبود ودر مورد استفاده از کنترلرهای مختلف روی PC ّبود

باز هم باید مقرون به صرفه باشن و توی رنج قیمت خودشون بتونن بازی هارو از PC با همون قیمت بهتر بیارن!
اینم که من میگم کنسول حتی 1000 دلاری رو هم حداقل من به شخصه اگه ویژگی هایی که تو پست های قبلی گفتم داشته باشه حاضرم بخرم به این معنی نیست که شرکت ها بیخیال ساخت کنسول های ارزون بشن و فقط میگم اگه 2 کنسول با قدرت های مختلف و قیمت های مختلف وجود داشته باشه افرادی مثل من هستن که ترجیح میدن کنسول قوی تر رو انتخاب کنن همین

امیدوارم باز هم از کامنت های من سو برداشت نشه

• Like
Reactions: need to fight
با کابل HDMI متراژ بالا من آشنایی دارم ولی خبر داری که باید برم پشت سیستم بشینم بازی رو اجرا کنم و دوباره بیام بشینم جلوی TV بازی کنم و حالا اگه هزار جور پیغام آنتی ویروس و کوفت و هنگ نکنه بازی میتونم بازی کنم و البته میتونم یه موس و کیبرد وایرلس هم بگیرم و بچینم جلوم که یه بازی رو انجام بدم جلوی TV
حالا به جای اینهمه دنگ و فنگ و سیم کشی و داستان و شلوغی یه کنسول بخرم بهتر نیست؟؟؟؟؟

در مورد استفاده کنترلرهای مختلف روی PC هم کاملا درسته که قابل استفاده هستن ولی بازی ها برای اون کنترلر بهینه نیستن و در بهترین حالت باید خودت تنظیمات مناسب روش انجام بدی!
Big Picture

این حرفایی که دارین می زنین در واقع مثل اینه بلند همه جا جار بزنید که من هیچ اطلاعاتی در مورد چیزی که صحبت می کنم ندارم. بخواید نخواید تنها برتری کنسول انحصاری و قیمته که قیمت رو شما می خواید حذف کنید، انحصاری هم مایکرو:))

کسی از تک قطبی شدن کنسولها حمایت کرده ؟ :-?
اره دیگه اگه بخوای اینجوری حساب کنی همه چی شدنی هست یه کیس 20 و 15 کیلویی را هی بردار از اتاقت بیار جلو تلویزیون و دوباره ببر تو اتاقت تا باهاش کارهای pc را انجام بدی و تبدیل هم بخری که دسته های کنسول را ساپورت کنه لابد انتظار هم داری به خاطر این ضعف که هی کیس را جابجا نکنی دوتا pc بگیری که یکی تو اتاقت باشه و یکی جلو tv ؟ اونوقت شما جناب عالی چند 100 دلار پیاده شدی ؟ البته از الان جواب بدم میگی tv را میزاره اتاق ولی فکر نکنم کسی که دوست داره کنسول روی یه tv 50 اینچ یا 60 اینچ بازی کنه و این سایز صفحه برای کارهای pc مطلوب باشه ؟ که باید مانیتور باشه بعد کسی هم که دوست داره رو مبل لم بده بیاری اتاقت را مبلمان کنی تا با دوستات دست جمعی فوتبال بزنی :) البته اینم راه حل داره تشریفات را میبری بالاتر اتاقت را میدی 10 در 6 درش بیارن که به انداززه کافی فضا باشه که هم مبل بچینی و هم فاصله قانونیت با tv 50 اینچ رعایت بشه البته اگه خواستی ببری تو خونه دوستت هم بازی کنی کیس را با تمام مخلفاتش میبری خونه دوستت 8-> البته خونه دوستت هم و اتاقش باید محاسن اتاق تو را داشته باشه 8->بعد انتظار هم داری 600 دلار واسه کنسول خرج نکنی بجاش بری 2 هزار دلار بدی دوتا pc ببندی ؟ البته بماند با مخارج اضافه دیگه که خیلی بیشتر در میاد ! یعنی این 200 دلار اضافه اینهمه سنگینی میکنه ؟ و قرار هست با این 200 دلار اضافه توی pc شاهکار سخت افزاری در بیاری :-?
لابد اون کیفیت بازیهای fifa هم روی pc هست ؟ یا بازی های فایتینگ و .......... بازیهای انحصاری هم که کنسول داره کشک محسوب میشن ؟ مثلا کسی میخواد گیرز و هیلو و انچارتد و ........... بازی های دیگه را بازی کنه لابد انتظار داری یه چند سالی صبر کنه که شاید روی pc بیاد ؟ برای بازی های غیر انحصاری مثل gta چقدر باید صبر کنه ؟ در ضمن قراره بازیسازها مثل کنسول از نهایت قدرت pc استفاده کنند ؟ قراره n تا pc با سخت افزار های متفاوت مثل کنسول ها که سخت افزار واحد داره بازی ها را بدون باگ و بدون دردسر تر اجرا کنه ؟
این دیگه واقعیت هست کنسول برای خودش محاسن داره چه بخواد 300 دلار باشه چه بخواد 700 دلار باشه کسی نمیخواد این را ببینه و قبول نکنه مشکل ماها نیست .
یکی کنسول میخره 700 دلار شاید تعداد بازیهای که میخره مقدار دلارش سر به فلک بکشه اونوقت کسی حاضر نیست 200 دلار اضافه بده که یه چیز قوی تر بگیره :-j ول کنید بابا بیخیال .

x1 را مثال نزن بچسب به بحث کنسول :) البته اینایی که گفی شاید با 200 دلار بیشتر حل بشه البته همونطور که گفتم کنسول همیشه محاسن خودش را داره
قسمت اول پستت که همون بیگ پیکچره که نوشتم.
آره، فیفا خیلی وقته فرقی نداره نسخه کنسول و PCـیش.
فعلا که PC استریت فایتر 5 رو داره کنسول مورد علاقه شما نداره. (و اینکه کل فایتینگ ها دیگه برای PC دارن میان جدیدا، ناشر های ژاپنی هم به شدت علاقه مند شدن و کیلویی دارن بای می ریزن تو استیم)
واسه بتا تستینگ GTA V هم ممنونم. (این جکیه که خودمم می دونم خیلی جکه)
بازی های انحصاری X1 هم که یکی یکی دارن واسه PC میان.
این نهایت قدرت هم یه جوکیه که خودتون هم می دونید خیلی جکه!

تاپیک منو یاد 4-5 سال پیش انداخت که Argument هاتون دقیقا همین بود. هنوز چیز جدیدی پیدا نکردین؟:))

چرا همیشه برمیگردیم سر این بحث PC VS Console ؟
بدبختی اینه که با این بحث شروع میشه، 1 ماه بعد که یه سری اطلاعات از کنسولهای جدید اونوقت فاجعه اصلی شروع میشه و فنهای کنسول میپرن به هم.
لاقل از با تجربه های فروم انتظار میره که دیگه وارد بحث نشن.

باز که اینجا بحث کنسول علیه پی سی شروع شد!عزیزان با بحث فنی فکت ها تغییر نمیکنن!
پی سی=قدرت بیشتر و گرافیک بهتر،قابلیت ارتقا،پشتیبانی از عناوین گذشته
کنسول=قدرت کمتر و گرافیک کمتر،راحتی در استفاده،داشتن تعداد انحصاری خوب که واقعا ارزش کنسول رو بالا میبرن،عدم پشتیبانی از همه عناوین گذشته
حالا کاربرای حرفه ای و مولتی تسک پی سی رو میپسندن و با بعضی از مشکلاتشم کنار میان
کاربرایی هم که میخوان کمتر هزینه کنن و راحت دیسک رو بزارن و مستقیم برن تو بازی کنسول میخرن ولی با گرافیک و رزولوشن کمتر و 30 فریم بودن هم کنار میان
هرکی با توجه به نیازش هرکدوم رو صلاح دید تهیه میکنه و استفاده میکنه
دیگه بحث نداره که
بس کنید این حرف (هرچی من دارم و میخوام بهتره)

AMD امروز یه کارت گرافیک 5 ترافلاپسی معرفی کرد با قیمت 199 دلار
Radeon-RX480-feature.jpg
AMD Radeon RX480 officially announced, will be priced at $199, shows Crossfire surpassing GTX 1080 - DSOGaming

فکر نکنم از این استفاده کنن ، بخوان اینو بزارن احتمال اینکه قیمت کنسول بره حول و حوش 500-600 زیاد میشه که برای یه کنسول بین نسلی خیلیه

فکر نکنم از این استفاده کنن ، بخوان اینو بزارن احتمال اینکه قیمت کنسول بره حول و حوش 500-600 زیاد میشه که برای یه کنسول بین نسلی خیلیه
این gpu جدید قراره تو ps4k استفاده بشه.{تاپیکش هست.مشخصات گفته شده دقیقا یکیه با این کارت .معماریش هم polaris هست.}

اونی که قراره داخل ایکس باکس جدید استفاده بشه از این هم قویتره بنا به شایعات.

احتمالا از معماری vega استفاده خواهد شد چون گفته شده رلیز کنسول اوایل 2017 خواهد بود و قدرت بیشتری از ps4k داره.
AMDGPU.jpg

• Like
Reactions: sadegh93
این gpu جدید قراره تو ps4k استفاده بشه.{تاپیکش هست.مشخصات گفته شده دقیقا یکیه با این کارت .معماریش هم polaris هست.}

اونی که قراره داخل ایکس باکس جدید استفاده بشه از این هم قویتره بنا به شایعات.

احتمالا از معماری vega استفاده خواهد شد چون گفته شده رلیز کنسول اوایل 2017 خواهد بود و قدرت بیشتری از ps4k داره.
AMDGPU.jpg

vega که احتمالش خیلی خیلی کمه ، قویتر بودن که حتما الزامی نیست از نسل بعد باشه مثلا یه کارتی مثل RX480x هم میتونه قویتر از این کارت باشه

• Like
Reactions: sadegh93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or