گزارش: Horizon: Zero Dawn در سال جاری میلادی از طریق Steam و Epic Games Store به PC خواهد آمد

Hamid Payne

کاربر سایت
797864.jpg

منابعی مورد اعتماد به وبسایت Kotaku اعلام کرده اند که ساخته تحسین شده استودیو Guerrilla Games برای PlayStation 4 یعنی Horizon: Zero Dawn امسال به کامپیوترهای شحصی خواهد آمد.
به گفته 3 منبع آگاه به برنامه های Sony، این شرکت در حرکتی بی سابقه عنوان Horizon: Zero Dawn را به PC خواهد آورد تا به سنت عرضه انحصاری ساخته های استودیوهای داخلی خود بر روی کنسول های PlayStation پایان داده و آینده عناوین اختصاصی خود را طور دیگری رقم بزند. اکنون سه سال از عرضه Horizon می گذرد و این بازی برای اولین بار به پلتفرم دیگری خواهد آمد. منابع Kotaku از عرضه همزمان این بازی بر روی Steam و Epic Games Store خبر داده اند (البته این مسئله هنوز نهایی نشده است). از زمان تصاحب استودیو Guerrilla در سال 2005 توسط Sony...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
یه جوری میگین دیگه کنسول نمیگرین و میرید سمت PC ادم فک میکنه همه الان اماده نسل بعدی انویدیا نشستین برین بخرین اصلا انگار خبر ندارین یه کارت میانرده مثه 2060 شده بالای 6 میلیون تومن من پریسال یه کیس بستم با 1070 کلا شد 6 تومن الان یکی بخواد با این اوضاع قیمتا یه چیزی بخره که بازیای نسل بعد رو با کیفیت بهتر از کنسول اجرا کنه معلوم نیست چقد پاش میفته اتفاقا کنسول برای نسل بعد خیلی به صرفه تره اگه 500 دلار هم قیمت بخوره
لازم نیست همین الآنم میشه با کارت میان رده ای مثل 2060 یا 1070 با کیفیت بالاتری نسبت به کنسول بازی کرد ... بالا رده که بماند ... َشما هم خریدن نسل بعدی با قیمت مناسب تو این وضعیت اقتصادی رو تو خواب باید ببینی درحالی که همین الآن وان اکس و پرو شدن 6 میلیون تومن ....
کنسول واسه کنسول باز به صرفه است ... نه واسه من و امسال منی که خوره بازیهای صرفا PC هست و یا با انجین و ماد سروکله میزنه ویا با موس و کیبورد راحت تره PC بهترین گزینه هست ...

(الان اگه من بخوام به این کامنت جواب بدم، دوستانی که کامنتای قبلی منو نخوندن میان فکر میکنن من طرفدار پلتفرم خاصی‌ام. پس اول مشخص کنم که من طرفدار هیچ پلتفرمی نیستم!)
/
/
بله درسته کاهش فروش کنسول برای امروز و فردا و 5 سال دیگه. ولی روزی که دیگه کنسولی وجود نداشته باشه، تنها راه سونی فروش نرم افزار هست.
همونطور که هرمن هالست گفت سونی به هیچ عنوان نمیخواد بازیهای جدیدش رو همزمان برای PC عرضه کنه. این یعنی اگه کسی اسپایدرمن 2، هورایزن 2 و... میخواد مجبوره PS5 بخره. ولی آماده بودن برای آینده ای که اجتناب ناپذیره کار عاقلانه ایه.
شما جای سونی بودی چیکار میکردی؟ اگه به جایگاه فعلیش اکتفا کنه و برای آینده برنامه ای نداشته باشه اول اینکه بالاخره یه روزی سرویس های استریم جای کنسولها رو میگیرن، چه 10 سال دیگه چه 15 یا 20 سال دیگه. سونی صد در صد برای آینده‌ی پلتفرم استریمش (PS Now) برنامه های زیادی داره. ولی در این بین یک بازه ی زمانی طلایی هست که میتونه از همه ی کاتالوگ انحصاریش روی PC سود ببره، و همه ی این سود رو برای محکم تر کردن پایه های سرویس های جدیدش استفاده کنه.

خب پس هیچی دیگه.
پلتفرمی که سود نداره چرا ناشرا اینقدر خودشونو اذیت کنن واسه پورت بازیاشون. کار بیهوده ایه واقعا..

پ.ن. در ضمن، سونی از فروش DS و Detroit روی PC هم سود میکنه.
سونی از سال 2012 با psnow به فکر اینده بوده
ما الان از اینده حرف نمی زنیم بحث امروز و ps5 که سونی میلیارد ها دلار براش هزینه کرده و قراره 6 سال اینده منبع درامد اصلی اش psn باشه
من قبلا هم گفتم سونی باید زودتر این کار می کیرد سالهاست خیلی ها از جمله خودم منتظر bloodborne روی pc
uncharted the nathan drake collection به راحتی 10 میلیون روی pc می فروخت
چرا این کار نکرد ؟

131731 131732 131733

سود اصلی سونی انحصاری ها و سخت افزار نیست
پلاس و 30 درصد سهم فروش از هر بازی روی psn
ادامه عرضه انحصاری باعث شدید تر شدن این واکنش ها ضربه فروش ps5 میشه
کاهش فروش ps5 = به خطر افتادن بزرگترین منبع سود دهی سونی psn

-------------------------
استیم پلتفرم نیست چیزی روش پورت بشه فروشگاه
به همین دلیل همه ناشر های بزرگ استور و لانچر خودشون روی pc دارن

آخرین ویرایش:
لازم نیست همین الآنم میشه با کارت میان رده ای مثل 2060 یا 1070 با کیفیت بالاتری نسبت به کنسول بازی کرد ... بالا رده که بماند ... َشما هم خریدن نسل بعدی با قیمت مناسب تو این وضعیت اقتصادی رو تو خواب باید ببینی درحالی که همین الآن وان اکس و پرو شدن 6 میلیون تومن ....
کنسول واسه کنسول باز به صرفه است ... نه واسه من و امسال منی که خوره بازیهای صرفا PC هست و یا با انجین و ماد سروکله میزنه ویا با موس و کیبورد راحت تره PC بهترین گزینه هست ...
حرفت به نظرم درست نیست یعنی داری میگی که من با همین کارت خودم میتونم بازیای نسل بعدی رو راحت مثه الان 60 فریم بگیرم توی رزولوشن 1080؟ خب معلومه نمیشه بخوام اینو هم جایگزین کنم مطمئنا باید اندازه یه کنسول یا بیشتر پول فقط گرافیک رو بدم

این وسط، Madden قضیه اش کامل متفاوته البته و نمیشه جزو این "Smooth Transition" حسابش کرد

یعنی به قطعیت میگی صرفا به خاطر مسائل لایسنس و این مسله بازی رو برای اکس باکس و پی سی عرضه کردند؟

به نظر من یک نه بزرگ

دقت کنیم در کیس های دیترویت (به درخواست دیوید کیج بوده بعد از جدایی) و جرنی (بازی کوچیک حساب میشده و اهمیت مارکتینگ نداشته) و ریمسترهای کرش (برای راضی کردن اکتیویژن برای ریمیک مجبور شدن) و دث استرندینگ (استاد کوجیما قرارداد ترکمنچای بسته!) و هوی رین و باقی یک مسله ی توجیح وجود داره و حتی همین الان برای هرایزن توجیح اینکه باقی پلیرها متوجه بشن که پلی استیشن چه بازیهای خفنی داره!!!

پشت سره هم توجیح توجیح توجیح در حالی که این مسله در نسل های گذشته وجود نداشت و با تمام مسائل مالی و قراردادها بازیهای انحصاری پلی استیشن، انحصاری باقی میموندند و در حال حاضر این توجیحات پشت سره هم داره ختم میشه به عرضه بازیهای انحصاری برای پلتفرم های PC و Xbox

برعکس من شدیدا معتقدم این سری بازی بیسبال کاملا هدفمند در همون جهت Smooth Transition سونی هست

یه نکته که دوستان در نظر نمی گیرن که استیم هر ریجن قیمتش خودش داره تغییر ریجن هم مثل اب خوردن یه بازی 60 دلاری پلی استیشن بین 30 تا 60 دلار استیم
اکثر فروش بازیها رو پی سی = دیجیتالی که 20 درصدشو استیم برمیداره و در مقابل اپیک استور هم مقدار کمتری میگیره و بقیش میرسه به ناشر.
اکثر فروش بازیها رو کنسول = فیزیکی که شامل هزینه حمل نقل، بسته‌بندی، دیسک و سود خرده‌فروش‌ها میشه. در آخر حتی بازی اگه ۳۰ دلار هم روی استور دیجیتالی فروخته شه سود بیشتری داره برای ناشر.
در این بین تعداد کسایی که با تغییر ریجن بازیاشونو از استیم میخرن شاید ۱۰ درصد از خریداران کل استیم هم نباشه به علت‌های محدودیت‌هایی که واسه تغییر ریجن و کارت‌های اعتباری ایجاد شده.

از شما که این همه آمار و عکس و لینک پشت هم ردیف میکنی بعید بود ندونستن چنین چیزای پیش‌پا افتاده‌ای.

نظرت اشتباه

View attachment 131741

هنوز تو کرش گیر کردی :))
ip کرش متعلق به اکتیویژن

Report: Steam's 30% Cut Is Actually the Industry Standard - IGN

View attachment 131742View attachment 131743

مگه روی pc فروش فیزیکی هست ؟
تغییر ریجن هم مثل اب خوردن برای ایرانی ها گفتم دیگه نیازی نیست 60 دلار برای بازی پرداخت کنی
خودت جواب خودتو دادی فقط ایرانی‌ها.
در مورد فروشگاهای فیزیکی هم فقط کات همونا اندازه استیم هست. دیگه هزینه حمل و نقل، بسته‌بندی و دیسک و به کنار. اگه فروش بازی‌ها هم از یه مقداری بگذره که قطعا در مورد بازیای سونی این اتفاق میفته کات استیم و ولو به ۲۰ درصد کاهش پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
یعنی به قطعیت میگی صرفا به خاطر مسائل لایسنس و این مسله بازی رو برای اکس باکس و پی سی عرضه کردند؟

دقیقا... دلایل دیگه ات در حد برداشت شخصی هم نیستن :D

چه سونی میخواست چه نمیخواست این از دستشون خارج می شد
این اتفاقا دقیقا خارج از چیزیه که میتونسته باشه
معادله معکوس برو ببین چرا قاطی این همه تجربه ناب سینگل پلیر، سونی باید این همه سال Madden رو انحصاری خودش نگه می داشت
هرمن هالست دروغ نمیگه وقتی میگه برای شناسوندن برندش و محصولاتش به پلیربیس PC (که قبلا گفتم چقدر از جو این انجمن جدا اند اساسا - این جا فقط یه مشت فن PS و XBOX و یه نینتندو فن مثل من ایم) بازی رو پورت کرده رو PC
Madden کسی رو به برند سونی و PS معرفی نمی کنه... ولی تو آمریکا عین چی حکم سیستم سلر داره، چون دقیقا خلاف یه چی مثل هورایزن، هر احدالناسی میدونه Madden چیه و صرف تجربه اش می رفت یه پلی استیشن میخرید. (حداقل تو آمریکا وضع اینه)

اگه خیلی الگوی خاصی پیدا کردی بین کارهای سونی، مبارکت :D
این یکی به وضوح لاشون نمیره :D

دقیقا... دلایل دیگه ات در حد برداشت شخصی هم نیستن :D

چه سونی میخواست چه نمیخواست این از دستشون خارج می شد
این اتفاقا دقیقا خارج از چیزیه که میتونسته باشه
معادله معکوس برو ببین چرا قاطی این همه تجربه ناب سینگل پلیر، سونی باید این همه سال Madden رو انحصاری خودش نگه می داشت
هرمن هالست دروغ نمیگه وقتی میگه برای شناسوندن برندش و محصولاتش به پلیربیس PC (که قبلا گفتم چقدر از جو این انجمن جدا اند اساسا - این جا فقط یه مشت فن PS و XBOX و یه نینتندو فن مثل من ایم) بازی رو پورت کرده رو PC
Madden کسی رو به برند سونی و PS معرفی نمی کنه... ولی تو آمریکا عین چی حکم سیستم سلر داره، چون دقیقا خلاف یه چی مثل هورایزن، هر احدالناسی میدونه Madden چیه و صرف تجربه اش می رفت یه پلی استیشن میخرید. (حداقل تو آمریکا وضع اینه)

اگه خیلی الگوی خاصی پیدا کردی بین کارهای سونی، مبارکت :D
این یکی به وضوح لاشون نمیره :D
والا همين اختلافهاي سطح پايين اينجا باعث شده يه عده مثله تو به حياتشون ادامه بدن به عنوان نينتندو فن :D
يه روز اكس باكس فنها رو ميكوبي يه روز پلي فنها به اسم اينكه من نينتندو فنم
جمع كن بساطو بابا خيلي ضايع است :D

به نظر من یک نه بزرگ

دقت کنیم در کیس های دیترویت (به درخواست دیوید کیج بوده بعد از جدایی) و جرنی (بازی کوچیک حساب میشده و اهمیت مارکتینگ نداشته) و ریمسترهای کرش (برای راضی کردن اکتیویژن برای ریمیک مجبور شدن) و دث استرندینگ (استاد کوجیما قرارداد ترکمنچای بسته!) و هوی رین و باقی یک مسله ی توجیح وجود داره و حتی همین الان برای هرایزن توجیح اینکه باقی پلیرها متوجه بشن که پلی استیشن چه بازیهای خفنی داره!!!

پشت سره هم توجیح توجیح توجیح در حالی که این مسله در نسل های گذشته وجود نداشت و با تمام مسائل مالی و قراردادها بازیهای انحصاری پلی استیشن، انحصاری باقی میموندند و در حال حاضر این توجیحات پشت سره هم داره ختم میشه به عرضه بازیهای انحصاری برای پلتفرم های PC و Xbox

برعکس من شدیدا معتقدم این سری بازی بیسبال کاملا هدفمند در همون جهت Smooth Transition سونی هست
نظرت اشتباه

131741

هنوز تو کرش گیر کردی :))
ip کرش متعلق به اکتیویژن
اکثر فروش بازیها رو پی سی = دیجیتالی که 20 درصدشو استیم برمیداره و در مقابل اپیک استور هم مقدار کمتری میگیره و بقیش میرسه به ناشر.
اکثر فروش بازیها رو کنسول = فیزیکی که شامل هزینه حمل نقل، بسته‌بندی، دیسک و سود خرده‌فروش‌ها میشه. در آخر حتی بازی اگه ۳۰ دلار هم روی استور دیجیتالی فروخته شه سود بیشتری داره برای ناشر.
در این بین تعداد کسایی که با تغییر ریجن بازیاشونو از استیم میخرن شاید ۱۰ درصد از خریداران کل استیم هم نباشه به علت‌های محدودیت‌هایی که واسه تغییر ریجن و کارت‌های اعتباری ایجاد شده.

از شما که این همه آمار و عکس و لینک پشت هم ردیف میکنی بعید بود ندونستن چنین چیزای پیش‌پا افتاده‌ای.

Report: Steam's 30% Cut Is Actually the Industry Standard - IGN

1584021733536.png 1584021755477.png
الان تو امریکا و انگلیس روی کنسول ها 60 درصد دیجیتالی تا اواخر نسل به 80 درصد می رسه
مگه روی pc فروش فیزیکی هست ؟
تغییر ریجن هم مثل اب خوردن برای ایرانی ها گفتم دیگه نیازی نیست 60 دلار برای بازی پرداخت کنی

آخرین ویرایش:
دوستان این Madden را من گفتم اشتباه شد MLB درست هست. Madden مال EA هست.

یک ریاضی ساده و مقایسه بین نسل قبل و این نسل نشون میده که بازار 160-170 میلیونی PS/XBOX تقریبا ثابت مونده. یعنی علارغم بترکونهای سونی و خراب کردن های ماکروسافت و عرضه بازی های ماکروسافت برای PC مجموع کسایی که از کنسول این دوتا استفاده میکردن بین دو نسل تغییر نکرده. پس اینی که فکر کنیم یک تعداد زیادی از افراد قرار به خاطر عرضه یکی دوتا بازی سونی تغییر پلتفرم بدن و حتی هزینه چندصد دلاری به خودشون وارد کنن یک اشتباه محاسباتی هست. اینم سران سونی میدونن که با دوتا هورایزن و دیترویت و دث استرندیگ PC گیمر پا نمیشن پلتفرم عوض کنه. PC اساس بزرگ ترین پلتفرم هست و بیشترین تعداد بازی را داره و اساسا عرضه چندتا بازی رندوم روی تصمیم PC Gamer هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه.

اینو نسل قبل ماکروسافت امتحان کرده بود و هیچ اتفاقی هم نیفتاد. هیچ پی سی گیمری نیومد به خاطر Gears of War که روی pc تجربه کرده بود پلتفرم عوض کنه برای تجربه GOW2. شاید یک تعداد بسیار محدود بیان کنسول را صرفا تهیه کنن . چقدر میتونه باشه در کل دنیا؟ 500 هزار؟ یک میلیون؟

اتفاقا این یک برداشت سطحی است اگر فکر کنید سونی میخاد با عرضه یکی دوتا بازی خودش مشتری برای کنسولش جور بکنه.

من توی یکی دوتا تاپیک دیگه هم گفتم. این بازار ثابت 160-170 میلیونی کنسول دیگه برای سونی و ماکروسافت هدف گذاری 100% برا فروش نرم افزاری نیست. به هر طریق ممکن هم تلاش خواهند کرد که بازارشون را گسترش بدن.

پ.ن: هر بازی که که سونی عرضه میکنه روی پلتفرم های دیگه برای سود هست. کسی خیرات نمیکنه در این سطح

والا همين اختلافهاي سطح پايين اينجا باعث شده يه عده مثله تو به حياتشون ادامه بدن به عنوان نينتندو فن :D
يه روز اكس باكس فنها رو ميكوبي يه روز پلي فنها به اسم اينكه من نينتندو فنم
جمع كن بساطو بابا خيلي ضايع است :D

جای این کارها جواب بدید :|
به شما چه من کی ام و چی ام... داشتم دموگرافی کوچیک انجمن رو شرح می دادم که PC گیمرهاش مخصوصا تو بخش اخبار خیلی فعال نیستن... حالا اگه بهتون برخورده معذرت :دی

جای این کارها جواب بدید :|
به شما چه من کی ام و چی ام... داشتم دموگرافی کوچیک انجمن رو شرح می دادم که PC گیمرهاش مخصوصا تو بخش اخبار خیلی فعال نیستن... حالا اگه بهتون برخورده معذرت :D
گفتم يعني دستت رو شده جانماز الكي اب نكشي يه وقت :D

پیش بینی رلیزهای سونی روی PC:

سال 2021 دریمز
سال 2022 کالکشن آنچارتد
سال 2023 گاد آو وار، آنچارتد 4 و لاست لگسی، کالکشن کیلزون، و شدو
سال 2024 لست 1 و 2، کالکشن اینفمس
سال 2025 کالکشن رچت، اسپایدرمن 1 و 2، دیزگان، گوست سوشیما

• Like
Reactions: FableBW
برای من این بازی سورپرایز و خاص ترین بازی نسل بود ، هیچ وقت لحظات اولیه بازی و اون اتمسفر خاصشو فراموش نمیکنم ، به همه توصیه میکنم حتما تجربش کنن ، حتی بعد گذشت بیشتر از 3 سال اومدن کلی بازی جدید بازم ارزش تجربه کردن رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or