گزارش: Horizon: Zero Dawn در سال جاری میلادی از طریق Steam و Epic Games Store به PC خواهد آمد

Hamid Payne

کاربر سایت
797864.jpg

منابعی مورد اعتماد به وبسایت Kotaku اعلام کرده اند که ساخته تحسین شده استودیو Guerrilla Games برای PlayStation 4 یعنی Horizon: Zero Dawn امسال به کامپیوترهای شحصی خواهد آمد.
به گفته 3 منبع آگاه به برنامه های Sony، این شرکت در حرکتی بی سابقه عنوان Horizon: Zero Dawn را به PC خواهد آورد تا به سنت عرضه انحصاری ساخته های استودیوهای داخلی خود بر روی کنسول های PlayStation پایان داده و آینده عناوین اختصاصی خود را طور دیگری رقم بزند. اکنون سه سال از عرضه Horizon می گذرد و این بازی برای اولین بار به پلتفرم دیگری خواهد آمد. منابع Kotaku از عرضه همزمان این بازی بر روی Steam و Epic Games Store خبر داده اند (البته این مسئله هنوز نهایی نشده است). از زمان تصاحب استودیو Guerrilla در سال 2005 توسط Sony...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
کجاش اینترستینگه؟:D
دعا کن برای سوییچ بیاد چون اینطوری شاید من ps4 رو دادم سوییچ گرفتم:D
همین الانشم گاهی اوقات وسوسه میشم، ولی کلا از فروختن تجربه خوبی ندارم:D

شعار منو که میدونی

Make Switch the Ultimate Port Machine >:)

سال هاست دندون تیز کردیم واسه اومدن پرسونا 5 (و حتی 4 و 3) رو سوییچ
آخخخ پسر بعد تو هنوز نه آسترال چین رو زدی نه فایر امبلم رو آره؟ یه جوری بگیر سوییچ هر وقت کارت با PS4 تموم شد یا پول دستت رسید :D
ولی آره کلا فروختن پدیده مزخرفیه من واقعا باید کارم با یه وسیله به طور مطلق تموم شه تا بفروشمش.

Delete this:|

NOPE
It's a relic of past that should be remembered :>

آخرین ویرایش:
خبر از کاربرای ریست ارا اومده و دیروز اومده بود ولی چندان معتبر نمیاد.و تو respawn زد
Bloodborne Is Coming To PC, According To Industry Insider - RespawnFirst
Bloodborne PC Release Is In The Works - Rumor - PlayStation Universe
BLOODBORNE is currently in development for PC. I wanted to go ahead and get this to you guys who love to game on PC. This could take 10 months up to a year to get announced but other Sony games to PC might get announced first and this later!
If you thought that Horizon was the only one coming to PC then prepare to get blown away. But yeah, do NOT take this as 100% confirmation and wait for official news! And of course, take every leak with a grain of salt.
گفته تا معرفیش 10 ماه تا یکسال مونده.و گفته انحصاریای دیگه ممکنه زودتر معرفی بشن و این بعد.
اگه میدونه چیا دارن میان ،چرا اونا رو معرفی نکرده. بعد هنوز 1 سال تا معرفی مونده ،پس هنوز تو مراحل اولیه پورته و ممکنه هزار تا بلا سرش بیاد.

خبر از کاربرای ریست ارا اومده و دیروز اومده بود ولی چندان معتبر نمیاد.و تو respawn زد

گفته تا معرفیش 10 ماه تا یکسال مونده.و گفته انحصاریای دیگه ممکنه زودتر معرفی بشن و این بعد.
اگه میدونه چیا دارن میان ،چرا اونا رو معرفی نکرده. بعد هنوز 1 سال تا معرفی مونده ،پس هنوز تو مراحل اولیه پورته و ممکنه هزار تا بلا سرش بیاد.

اولین کسی که خبر اومدن HZD را به PC منتشر کرد این Youtuber روس Logvinov بود

اما پورت اسپایدرمن خیلی راحت تره چون فکر میکنم نسخه پی سی sunset رو هم خودشون پورت کردن
کالکشن آنچارتد هم دور از انتظار نیست از نظر من،چون یه بازی هست که دیگه فروشش رو روی پی اس ۴ کرده و با قیمت کمی قابل تهیه هست،با عرضش روی پی سی سود خوبی به سونی میتونه برسونه

کاش بجای انچارتد اینا the last of us بدن \m/
فک کن با PC چه گرافیکی میشه . چه فروش نجومی میکنه:D
این Bloodborne حتی روی PS4 نتونستم بازیش کنم :-? نمیدونم چرا اینقدر سر و صدا کرده ولی اگ بیاد کرک بشه باز ی سر بهش میزنم شاید نظرم عتوض شد

View attachment 142627

خجالت بکش و سریعا در درگاه Ebrietas زانو بزن و توبه کن:|:D
الان رسما خجالت کشیدم :D واقعا نمیدونم چرا خوشم نیومد ولی حتما موقعیت پیش بیاد دوباره بازیش میکنم :D انشالله ب راه راست هدایت بشم

پورت پی سی Sunset رو Blind Squirrel انجام داده.
ولی موافقم.کالکشن کیلزون هم از نظر من احتمال عرضش روی PC بالاست.
کیلزون مگه اینکه بیان یه ریمستر از سه گانه اش بکنن برای نسل ۹ اونموقع یه نسخه هم واسه پی سی بدن وگرنه از نظر من بعیده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or