گزارش: سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
40371110212621202212.jpg

بر اساس گزارش جدیدی، زمانی که PlayStation 4 عرضه شود شما پردازنده‌های Cell مشهور و شناخته شده را دیگر نخواهید دید.

Kotaku می‌گوید سونی برای کنسول جدید خود از Cell یا هر چیزی همانند آن استفاده نخواهد کرد. گزارش قبلی این را نشان می‌داد که کنسول PS4 از پردازنده‌های گرافیکی AMD استفاده می‌کند.

شما چه فکر می‌کنید؟ آیا کنسول جدید سونی ساخت بازی را برای تمام شرکت‌ها راحت‌تر از کنسول PS3 خواهد کرد؟

بازی‌سنتر | اخبار | گزارش- سونی پردازنده‌های Cell را کنار گذاشت

فعلاً که REMEDY موتورش رو بر پایه ی 360 نوشت و اتفاق خاصی نیفتاد ! تایم خبرش به یکی دو روز پیش هم نمیرسه ! خواستی بگو بگردم از همین تاپیک های پایین اون جمله ـش رو برات بولد کنم بیارم !
HALO هم فکر کنم همچین وضعیتی داره ! به هیچ وجه هم از لحاظ بصری ضعیف نیست !
ویرایش :
زحمت تایپ رو هم برات کم میکنم :

http://forum.bazicenter.com/thread57561/
احسان چه ربطی داره؟:d مگه هر استدیو ایی واسه 360 بازی انحصاری بسازه باید گرافیکش رو با عناوین ND مقایسه کنیم ؟:d مگه توان ساخت انجین در شرکت های مختلف برابره؟:d

به احتمال 99 درصد خبر دروغی بیش نیست ... سونی کلی به توشیبا داد بابت اون خط تولید ،.... کلی تبلیغات و کارهای آموزشی رو پیرامون این تکنولوژی بکار گرفت ، ....
با IBM هم که الان بر سر نسل جدیدش در حال همکاری هست و حتی بکار گیری نسلی از اون توی نمایشگرهای براویا و .... بعد از خط تولید این پردازنده توی چین ،....
حالا بیاد و همه چی رو ول کنه ؟؟؟

این روزا هم هایپ زیاده و هم منابعی که شایعه رو با Report اشتباه میگیرن ... حتی اگرم حقیقت داشته باشه به معنی این نیست که cell رو کنار گذاشته و شاید فقط اونو
برای دنیای بازی و کنسولش مناسب ندیده ... که بازم بعیده ....

--------------------------------------------------------
منبع میگه : Citing games industry sources
آخه به اینهم میگن منبع ؟

گزارش تو این وقتا اکثرا باید یکی از منابع سونی و یا نزدیک به سونی باشه و در ضمن شخص یا منبع حتما تایید شده و معتبر باشه ، و یا در غیر اینصورت راه دستیابی
به این اطلاعات اکثرا مهم و محرمانه رو به نوعی ذکر کرده باشه !! ولی منبع این یکی قاطی باقالیاست ! چون اصلا مشخص نیست ما با کی و کجا سر و کار داریم !

آخرین ویرایش:
اسم این الان جوابه؟!

مثل این می مونه که یه نفر بگه تو اینجا نباید ساختمون سازی بشه، بعد تو برگردی بهش بگی تو یکی حرف نزن (بدون اینکه دلیل حرفش رو بدونی یا بخوای بشنوی ازش).
دقت داشته باشید که اینجا بی منطقی مطرحه وگرنه شاید شما هم درست بگید. گفتم که، پست مثلا آریا رو با پست خودت مقایسه کن می فهمی من چی میگم.

بی خیال کلا.
این فقط سر تیتر مقاله ای که تو همین بازی سنتر خودمون هست
طراحی بی همتای پردازشگر چندگانه cell ، شاهکاری را در پردازش موازی نشان میدهدکه قابلیت انجام بیش از چندین کار را در یک زمان دارد .
مثل دشمنان بیشتر، انفجارات بیشار و واقعی تر و گیم پلی واقع گرایانه تر بازیها ( مخصوصا انحصاریها ) خواهد بود .
برو مقاله رو بخون حتما
اینم جواب
ولی کلا مشکل شما چیز دیگست ....

این فقط سر تیتر مقاله ای که تو همین بازی سنتر خودمون هست
طراحی بی همتای پردازشگر چندگانه cell ، شاهکاری را در پردازش موازی نشان میدهدکه قابلیت انجام بیش از چندین کار را در یک زمان دارد .
مثل دشمنان بیشتر، انفجارات بیشار و واقعی تر و گیم پلی واقع گرایانه تر بازیها ( مخصوصا انحصاریها ) خواهد بود .
برو مقاله رو بخون حتما
اینم جواب
ولی کلا مشکل شما چیز دیگست ....
بابا اصن سل مهمترین دستاورد و اختراع بشر در تاریخ:)) بحث این نیست اصن. من می گم شما درست جواب اون کاربر رو ندادی. حالا هی کــــــژ بده تا پاره بشه. ما که رفتیم.

بابا اصن سل مهمترین دستاورد و اختراع بشر در تاریخ:)) بحث این نیست اصن. من می گم شما درست جواب اون کاربر رو ندادی. حالا هی کــــــژ بده تا پاره بشه. ما که رفتیم.
همچین میگی جواب کاربرو درست ندادی ...مثلا خودت خیلی درست این کارو میکنی ...
یا اینکه خبر از پست های خودت نداری
اره برو عزیزم وقت خوابیدنته:))

درسته که مثلا forza انجین اختصاصی 360 بود ولی خب تاثیرش رو هم دیدیم دیگه.
یا مثلا هین geow با اینکه انجین اختصاصی حساب نمیشد ولی فوق العاده در اومد و تنها مشکل بازی طراحی هنری بد بازی بود و از لحاظ تکنیکی فکر نمیکنم کمتر از بازیه دیگه ای بوده باشه
همینطور هیلو.

آخ جون دباره جنگ>:d<
بعد ازu3vs.ge3 دیگه جنگ درست وحسابی نداشتیم که خداروشکر شروع شد:x

به احتمال 99 درصد خبر دروغی بیش نیست ... سونی کلی به توشیبا داد بابت اون خط تولید ،.... کلی تبلیغات و کارهای آموزشی رو پیرامون این تکنولوژی بکار گرفت ، ....
با IBM هم که الان بر سر نسل جدیدش در حال همکاری هست و حتی بکار گیری نسلی از اون توی نمایشگرهای براویا و .... بعد از خط تولید این پردازنده توی چین ،....
حالا بیاد و همه چی رو ول کنه ؟؟؟

این روزا هم هایپ زیاده و هم منابعی که شایعه رو با Report اشتباه میگیرن ... حتی اگرم حقیقت داشته باشه به معنی این نیست که cell رو کنار گذاشته و شاید فقط اونو
برای دنیای بازی و کنسولش مناسب ندیده ... که بازم بعیده ....

--------------------------------------------------------
منبع میگه : Citing games industry sources
آخه به اینهم میگن منبع ؟

گزارش تو این وقتا اکثرا باید یکی از منابع سونی و یا نزدیک به سونی باشه و در ضمن شخص یا منبع حتما تایید شده و معتبر باشه ، و یا در غیر اینصورت راه دستیابی
به این اطلاعات اکثرا مهم و محرمانه رو به نوعی ذکر کرده باشه !! ولی منبع این یکی قاطی باقالیاست ! چون اصلا مشخص نیست ما با کی و کجا سر و کار داریم !

منبع اصلا اشاره ی خاصی به نحوه ی پی بردن به این موضوع نکرده و خیلی سطحی خواسته یه چیزی گفته باشه ....
نیما خودتی؟ یا اون آقای سیمین؟ :-/ Kotaku رو میشناسی؟

نیما خودتی؟ یا اون آقای سیمین؟ :-/ Kotaku رو میشناسی؟
عزیزم خودمم :d من که از خبر شما ایرادی نگرفتم که و خبرتون رو لایک هم کردم ... .. من حرفم با خود منبع هست ....
-----------
چه kotaku یا هر سایت معتبر یا غیر معتبر دیگه وقتی Report رو برای خبرشون بکار میبرن منبعی ناشناس رو از یک جا نام میبرن ....الان kotaku منبعش چی هست ؟

Citing games industry sources

الان من به چی فکر کنم ؟ من تا حالا Report به این صورت ندیده بودم ....

آخرین ویرایش:
بخوایم نخواییم همین باعث شده ps3 یه چند قدمی جلوتر از xbox باشه

فعلاً که REMEDY موتورش رو بر پایه ی 360 نوشت و اتفاق خاصی نیفتاد ! تایم خبرش به یکی دو روز پیش هم نمیرسه ! خواستی بگو بگردم از همین تاپیک های پایین اون جمله ـش رو برات بولد کنم بیارم !
HALO هم فکر کنم همچین وضعیتی داره ! به هیچ وجه هم از لحاظ بصری ضعیف نیست !
ویرایش :
زحمت تایپ رو هم برات کم میکنم :

http://forum.bazicenter.com/thread57561/

انجینه aw مختص 360 نیست چون از اول هم قرار نبوده انحصاری باشه بعد از قرار دادی که با مایکروسافت بستند انجینه بازی بهینه شده (یعنی تا اواخر کار بازی داشته روی pc و 360 ساخته میشده که همین چند وقته پیش هم برای pc اومد ) که اونم باز بهینه کامل نشده بود به خاطر برخی مشکلاتی که پیشه رو رمدی بود در اصل این انجین بر پاییه ی pc ساخته شده تا 360 ! ولی با 360 هم سازگارش کردند . تو نسخه 2 بازی بیشتر میشهنتیجه گرفت .

حالا این قضیه اصلا ربطی به اصل موضوع نداره ! اصلا گیرم حرفی که بالا زدی کاملا درست ! ولی اصلا حرفه منو نقص نمیکنه ! من منکر توانایی های استادیوهای مختلف نیستم ! دارم میگم اگه همین nd مینشست یه انجین مختص 360 میساخت به نظرت چطوری میشد ؟!
منظور کلیم اینه بیشتر از سخت افزار که تو فکر میکنی دلیل اصلیش سازنده بازیه حالا استعدادهای خودش که به کنار بلکه وقتی انجین را فقط واسه یه کنسول از پایه کد نویسی میشه نتیجه خیلی بهتری هم میگیری و وقت و زمانی که میزاری روش هم بیشتره تا بتونی اشکالات و باگهای بازی را هم رفع کنی .
توانایی های خود استادیو یه قضیه دیگست و اون میزان مانوری که یه استادیو میتونه روی سخت افزار واحد داشته باشه یه قضیه دیگست ! پس قرار نیست هر بازی که انحصاری باشه باید بهترین باشه !

آخرین ویرایش:
احسان چه ربطی داره؟:d مگه هر استدیو ایی واسه 360 بازی انحصاری بسازه باید گرافیکش رو با عناوین ND مقایسه کنیم ؟:d مگه توان ساخت انجین در شرکت های مختلف برابره؟:d
ها ! کی حرف از ND زد ؟ :| :دی
انجینه aw مختص 360 نیست چون از اول هم قرار نبوده انحصاری باشه بعد از قرار دادی که با مایکروسافت بستند انجینه بازی بهینه شده (یعنی تا اواخر کار بازی داشته روی pc و 360 ساخته میشده که همین چند وقته پیش هم برای pc اومد ) که اونم باز بهینه کامل نشده بود به خاطر برخی مشکلاتی که پیشه رو رمدی بود در اصل این انجین بر پاییه ی pc ساخته شده تا 360 ! ولی با 360 هم سازگارش کردند . تو نسخه 2 بازی بیشتر میشهنتیجه گرفت .

حالا این قضیه اصلا ربطی به اصل موضوع نداره ! اصلا گیرم حرفی که بالا زدی کاملا درست ! ولی اصلا حرفه منو نقص نمیکنه ! من منکر توانایی های استادیوهای مختلف نیستم ! دارم میگم اگه همین nd مینشست یه انجین مختص 360 میساخت به نظرت چطوری میشد ؟!
منظور کلیم اینه بیشتر از سخت افزار که تو فکر میکنی دلیل اصلیش سازنده بازیه حالا استعدادهای خودش که به کنار بلکه وقتی انجین را فقط واسه یه کنسول از پایه کد نویسی میشه نتیجه خیلی بهتری هم میگیری و وقت و زمانی که میزاری روش هم بیشتره تا بتونی اشکالات و باگهای بازی را هم رفع کنی .
توانایی های خود استادیو یه قضیه دیگست و اون میزان مانوری که یه استادیو میتونه روی سخت افزار واحد داشته باشه یه قضیه دیگست ! پس قرار نیست هر بازی که انحصاری باشه باید بهترین باشه !
وقتی خودشون میگن انجین رو مخصوص 360 ساختیم به همین دلیل روی PS نمیاد یعنی خوب یا بد انجین اختصاصیه حالا نصفه بهینه شده , 30% بهینه شده یا 60% بهینه شده یا ... % مشکل از خودشونه ! موتور مخصوص 360 ـه چه 10 % بهینه چه 100 % !
چه همتون گیر دادین به ND ؟! :دی این مشکل بقیه استودیو هاست که نیرو به خبرگی بر و بچه های ND ندارن نه مشکل ـه موتور ! بشینن نخبه های برنامه نویسی رو جمع کنن موتور بدن بیرون در حد لالیگا ! ماکرو که استودیو هاش زیر دکتری نیرو نمیگیره ! :دی
در کل وقتی میگن موتور ما مخصوص 360 هست دلیلی نمیبینم که بخواد در مورد پایه ی کد نویسی و این چیزها بحث بشه چون وقتی داره روی یه موتور به طور اختصاصی برای یه کنسول کار میشه تمام پایه و اساسش در هماهنگ ترین حالت ممکن با اون کنسول خواهد بود چه اون سازنده 3rd Party باشه چه اون سازنده 1st Party باشه ! مشکل اینه فکر میکنید تنها موتوری با کنسول هماهنگ ـه که یه شرکت 1st Party اون رو بسازه ! در صورتی که برای 360 این موضوع صادق نیست ! الان هم آنریل اپیک (موتور گیرز :دی) هم موتور رمدی هم موتور بانجی با اینکه 3rd party هستن برای 360 بهینه شدن .

انتخاب هوشيارانه اي هستش. احتمال زياد اين كار رو خواهند كرد چون ويتا هم همينطور شد و از پردازنده هاي معمول و متعارف استفاده كردن كه به نفعشون تموم شد و از همين الان بازيها تونستن به خوبي از قدرتش استفاده كنن.

اصلا خيلي مسخرس كه يه دسگاه درست كنن و نود درصد باش مشكل داشته باشن و فقط ده درصد بازيسازها بتونن از قدرتش استفاده كنن.

بزرگترین اشتباه سونی این بود که نسل 3 و چهارش رو قاطی کرد با هم !!
نسل سوم باید معمولی بود و نسل چهارم Cell
این پردازنده سوخت شد توی این نسل !!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or