گزارش‌های اولیه از خرابی درایو Xbox One

.:Metallica:.

Loyal Member
Xbox_One_35657846_top01_620x433.jpg
بعضی از خریداران اولیه کنسول جدید مایکروسافت از کار نکردن درایو دستگاه شکایت دارند.

این شکایات در فروم‌های Neowin و NeoGAF و دیگر فروم ها از سوی کاربران مطرح شده است.
کاربران می‌گویند که بعد از وارد کردن دیسک، درایو کنسول صدایی شبیه به کلیک و یا خِش خِش می‌دهد و سپس دیسک را به بیرون پس می‌زند. به هر حال به نظر می‌رسد بعصی کاربران قادر به انجام بازی نشده اند.

بعضی از کاربران این مشکل را در YouTube منتشر کرده اند یکی از این کاربران عنوان ویدیو خود را *"Redmond، We might have a Problem" گذاشته. در زیر این ویدیو لینک 4 ویدیو از اشخاص دیگر که این مشکل را دارند گذاشته شده است.
تا به این لحظه تعداد کمی از کاربران این مشکل را آنلاین گزارش داده‌اند، مشکلات ساخت برای یک محصول جدید چیز عجیبی نیست،‌ در صورتی که این خرابی برای درصد کمی از محصولات باشد.

بسیاری از خریداران PS4 نیز مشکلاتی مانند کرش کردن، بوت نشدن دستگاه و چراغ چشمک زن آبی رنگ را گزارش کرده اند.
تست اصلی برای Xbox One زمانی خواهد بود که به دست تعداد بیشتری از خریداران در روز های آینده برسد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

*: اشاره به جمله‌ی معروف "Houston We've got a Problem" است که ایستگاه فضایی NASA در هنگام بروز مشکل استفاده می‌کند

لینک منبع

خدایی دم نینتندو گرم حداقل مشکلش این بود که فریمورش کند بود مشکل سخت افزاری نداشت
الان 10 تا کنسول برای دوستان خریدم هیچ کدوم مشکل نداره این دو تا کنسول ها که ریلیز شدن هر کدوم یک جاش میلنگه
شما تا حالا برا دوستات ps4 و xbox one گرفتی؟
امار خرابی لانچ wii u چند درصده ؟مگه میشه نداشته باشه؟
gpu های انبورد amd رو مادربوردهای asus هم مثل سگ برات کار میکنند ...لاکن این کجا و اون کجا...شما میای مثل xbox 360 از یه cpu استاندارد سه هسته ای power ibm استفاده میکنی بعد فرکانش رو میزاری زاری رو نصف توقع داری داغ هم بکنه؟

در دستگاهای لانچ این مشکلا طبیعیه ... سونی فن ها این قدر خودشون رو به در و دیوار نزنن ...

انقدر حال میکنم افرادی مثل شما اینجوری پست میدن .:bighug: شما نمیتونی به افرادی که این حرف ها رو میزنن خرده بگیری به خاطر اینکه قبلا این رفتار دقیقا رفتاری بود که یه دسته از دوستان دیگه انجام دادن .;)

هرچند حرکت هر دو طرف اشتباهه و لانچ تکنولوژی جدید همیشه با خرابی های در زمان عرضه اولیه بوده اما از قدیم میگن اول یه سوزن به خودت بزن یعد یه جوالدوز به دیگری اینجوری یه طرف ماجرا جوالدوز میخوره اما طرف دیگه نه در اینجور تاپیک ها همیشه باید دو طرف احساس هم درک کنن به خاطر همینه همیشه میگم اگه طرفدار چیزی هستین چه خوب چه بد نخواین طرف مقابل جوری خراب کنید که اگه بعدم اتفاق مشابه ای افتاد مثل شما رفتار کنین که انگار نه انگار چنان هم بعضی ها مثل کبک سر کردن تو برف واقعا فکر میکنم اون حرف ها از دهن کس دیگه ای در امده بوده یا فقط برای یه طرف ماجرا خوب بوده که زده بشه هرچند این حرف به نظر خودم برای دو طرف ماجرا اشتباه بوده زدنش .

بعضی ها اون موقع فکر کردن به دوتا خرابی از کنسول PS4 الان اتفاق های که برای 360 افتاده و ملت بیچاره دادشون هوا بوده که 360 های اولیه مشکل داشته داره برای PS4 اتفاق میفته و تکرار میشه که اون ناراحتی طرفداریشون خالی کنن در کل از دو طرف ماجرا میخوام بی خیال هم بشین در این مورد .;)

چقدر این چند روزه من فلسفی شدم .:d

به به فن های ماکروسافت چقدر اینجا طبیعی رفتار میکنن و مشکلات رو خیلی عادی میدونن ولی ایکاش قبلا هم همینو طور رفتار میکردن:|
if you now wath i mean
چه انتظاری داشتی؟ برای مایکروسافت این اتفاق ها امری طبیعیه چون یه نسل تجربه کرده :d تو این یه مورد دیگه از سونی تجربش بیشتره :d

از ماکروسافت بعیده ، البته منظورم بعد از کیفیت ساخت سرفیس و تست هایی که روی xbox های آخری انجام شده انتظار نمی ره مشکلی داشته باشه.

از ماکروسافت بعیده ، البته منظورم بعد از کیفیت ساخت سرفیس و تست هایی که روی xbox های آخری انجام شده انتظار نمی ره مشکلی داشته باشه.

خیلی به خود مایکروسافت مربوط نمیشه این مشکل! خرابی درایو دستگاه میتونه تو مرحله های مختلفی ار تولید تا عرضه بوجود اومده باشه که اولیش برمیگرده به مشکلات خط تولید.
اگه مشکل سخت افزاری جدی و همه گیری وجود داشت مثل X360 بله میشد گفت که مایکروسافت ضعیف عمل کرده باز ولی تا الان هیچ گزارشی مبنی بر مشکلات سخت افزاری که از معماری داخلی کنسول نشأت گرفته باشه داده نشده.
بهرحال لانچ ـه و مثل همیشه تا یه درصدی خرابی وجود داره و قابل قبول.باید دید در ادامه وضعیت به چه ترتیب خواهد بود که امیدواریم مشکل خاصی نباشه تا دوستانی که تو ایران قصد خرید دارن حداقل نگرانی از بابت خرابی دستگاه نداشته باشن :دی همون نگرانی درمورد قیمت کفایت میکنه!
نمیخوام یه بحث دیگه رو بکشم وسط ولی اینم درنظر داشته باشد که بیشتر خرابی های گزارش شده در مورد PS4 مربوط به تصویر ندادن و خرابی پورت HDMI بود که اونم به سونی بنده خدا زیاد ربط نداشت! به جای مقصر دونستن و ترول کردن سونی و مایکروسافت یکم هم به این فکر کنید که آیا امکان داره ضریب خطای خط تولید صفر باشه؟ اپل که خیلی سخت گیرانه کیفیت ساخت دیوایس هاش رو کنترل میکنه بازهم تو لانچ مشکل داره!

همون جوری که برای PS4 هم گفتم موقع لانچ از این مشکل ها پیش میاد مهمترین چیز اینکه مشکل سخت افزاری کلی وجود نداشته باشه مثل 360 که سری اول واقعا ساختار بدی از نظر سخت افزاری داشت کنسول .

آخه این چیه که همه هی دارن میگن .
اگه طراحی درست باشه و نظارت هم باشه نباید از اینجور ایرادها ببینیم.
شما اینهمه وسیله میخری کدومشون روز اول خراب در میان ؟

دوستان کم مشکل مشکل بکنید ، هنوز سایتهای معتبر گزارش خیلی جدی در مورد خرابی ندادند.بعدش هم خرابی فعلا در مورد درایو کنسول گزارش شده که گفتم به راحتی میشه تو مغازه این موضوع رو تست زد و بعد از تست و عدم مشکل، کنسول رو دریافت کرد.ضمنا سایتهای خبری هم این روزا همش دنبال کوچکترین خبرهای اینچنینی هستن که داغش کنند و سایتشون تو چشم بره! واسه PS4 هم بیش از حد بزرگش کردند.

در مورد PS4 مشکل جدی هست.

ولی در مورد ایکس باکس مشکل جدیتر شده.
الان بیشتر از 50% نظرات تو آمازون منفی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or