گزارش‌های اولیه از خرابی درایو Xbox One

.:Metallica:.

Loyal Member
Xbox_One_35657846_top01_620x433.jpg
بعضی از خریداران اولیه کنسول جدید مایکروسافت از کار نکردن درایو دستگاه شکایت دارند.

این شکایات در فروم‌های Neowin و NeoGAF و دیگر فروم ها از سوی کاربران مطرح شده است.
کاربران می‌گویند که بعد از وارد کردن دیسک، درایو کنسول صدایی شبیه به کلیک و یا خِش خِش می‌دهد و سپس دیسک را به بیرون پس می‌زند. به هر حال به نظر می‌رسد بعصی کاربران قادر به انجام بازی نشده اند.

بعضی از کاربران این مشکل را در YouTube منتشر کرده اند یکی از این کاربران عنوان ویدیو خود را *"Redmond، We might have a Problem" گذاشته. در زیر این ویدیو لینک 4 ویدیو از اشخاص دیگر که این مشکل را دارند گذاشته شده است.
تا به این لحظه تعداد کمی از کاربران این مشکل را آنلاین گزارش داده‌اند، مشکلات ساخت برای یک محصول جدید چیز عجیبی نیست،‌ در صورتی که این خرابی برای درصد کمی از محصولات باشد.

بسیاری از خریداران PS4 نیز مشکلاتی مانند کرش کردن، بوت نشدن دستگاه و چراغ چشمک زن آبی رنگ را گزارش کرده اند.
تست اصلی برای Xbox One زمانی خواهد بود که به دست تعداد بیشتری از خریداران در روز های آینده برسد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

*: اشاره به جمله‌ی معروف "Houston We've got a Problem" است که ایستگاه فضایی NASA در هنگام بروز مشکل استفاده می‌کند

لینک منبع

اولین روز لانچ هر دستگاهی این مشکلات طبیعیه ولی اینکه مثل گذشته مایکروسافت دستگاهی رو بده بیرون که به تمامی از درون نابود بشه (سه چراغِ کذایی) غیر قابل پذیرشه.

قضیه سونی فرق داره دوست محترم.کنسول سونی یک-تیکه هست اما ماله مایکروسافت اینطوری نیست.[/QUOTE]
استاد یه کلاس درس واسه ما بزار آخه هر چی شما تو هر تاپیکی میگید اصلا کلا تاپیک منفجر میشه از این شکلکا =))@-):-?:-@:eek::blink1::shocked::wow::o

قضیه سونی فرق داره دوست محترم.کنسول سونی یک-تیکه هست اما ماله مایکروسافت اینطوری نیست.

ها یعنی xbox1 مایو ۲ تیکه میپوشه

یا منظور شما دستگاه درایور دی وی ی ساخت یک شرکت دیگر است که اگر ابنطور باشه باز هم تقصیر ماکر سافت است

البته درایو ps4 هم مشکل eject شدن برای بعضی ها داره ، دیسک رو eject نمی کنه

فعلا سونی در این مورد چیزی نگفته فقط اطلاعات جمع آوری می کنه

[INFO] Issues with ejecting PS4 discs - PlayStation® Community Forums

بعضی ها گزارش دادن که کلا کنسولشون رو عوض کردن براشون

بعضی ها می گن درایو بازی رو واسه خودش اجکت می کنه بعضی ها هم می گن وقتی کنسول توش بازی نیست صدای اجکت کردن پشت سر هم میاد و ...

بوت نشدن هم قبل آپدیت بود برای یک سری هم بعد آپدیت برای یک سری دیگه ...
برادر خرابی های گزارش شده کمتر از 1 درصد هست
بزارید اون حماسه ی 3چراغ نسل قبل ر یادآوری کنم
حالا اولش هست معلومه همه کنسول ها خرابی دارن چیزه عجیبی نیست ولی 50 درصد کنسول ها که 3 چراغ بشن عجیب میشه

بوت نشدن به خاطر اپدیت کذایی بود . درایو کار نکنه مهم نیست ؟؟ حالا بخون :|

جان؟ بوت نمی شد، یعنی کنسول اصلا روشن نمی شد. حداقل اونایی که درایوشون خرابه می تونن از بقیه مزیت هاش استفاده کنن، ولی اونایی که PS4 داشتن باید به همون رنگ آبی خیره شن Killer Queen گوش کنن.

حالا اولش هست معلومه همه کنسول ها خرابی دارن چیزه عجیبی نیست ولی 50 درصد کنسول ها که 3 چراغ بشن عجیب میشه

50 درصد عددی هست که اثر توهمات یک سری از کاربران اینجا در اومده

اعلام رسمی اش 16.4 درصد اه

داداش من شما چرا نخونده پست می دی ؟ من اصلا حرفی از درصد زدم؟ یکی از دوستان گفت مشکل فقط بعد آپدیت بوده من هم جواب دادم خیر قبل آپدیت هم بوده . در ضمن آمار 3 چراغ قرمز 14-18 درصد هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or