گزارش‌های اولیه از خرابی درایو Xbox One

.:Metallica:.

Loyal Member
Xbox_One_35657846_top01_620x433.jpg
بعضی از خریداران اولیه کنسول جدید مایکروسافت از کار نکردن درایو دستگاه شکایت دارند.

این شکایات در فروم‌های Neowin و NeoGAF و دیگر فروم ها از سوی کاربران مطرح شده است.
کاربران می‌گویند که بعد از وارد کردن دیسک، درایو کنسول صدایی شبیه به کلیک و یا خِش خِش می‌دهد و سپس دیسک را به بیرون پس می‌زند. به هر حال به نظر می‌رسد بعصی کاربران قادر به انجام بازی نشده اند.

بعضی از کاربران این مشکل را در YouTube منتشر کرده اند یکی از این کاربران عنوان ویدیو خود را *"Redmond، We might have a Problem" گذاشته. در زیر این ویدیو لینک 4 ویدیو از اشخاص دیگر که این مشکل را دارند گذاشته شده است.
تا به این لحظه تعداد کمی از کاربران این مشکل را آنلاین گزارش داده‌اند، مشکلات ساخت برای یک محصول جدید چیز عجیبی نیست،‌ در صورتی که این خرابی برای درصد کمی از محصولات باشد.

بسیاری از خریداران PS4 نیز مشکلاتی مانند کرش کردن، بوت نشدن دستگاه و چراغ چشمک زن آبی رنگ را گزارش کرده اند.
تست اصلی برای Xbox One زمانی خواهد بود که به دست تعداد بیشتری از خریداران در روز های آینده برسد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

*: اشاره به جمله‌ی معروف "Houston We've got a Problem" است که ایستگاه فضایی NASA در هنگام بروز مشکل استفاده می‌کند

لینک منبع

داداش من شما چرا نخونده پست می دی ؟ من اصلا حرفی از درصد زدم؟ یکی از دوستان گفت مشکل فقط بعد آپدیت بوده من هم جواب دادم خیر قبل آپدیت هم بوده . در ضمن آمار 3 چراغ قرمز 14-18 درصد هست ...

چه خوب امار رو کاهش میدی . میزان خرابی بر اثز 3 چراغ تو همون سال اول 50 درصد اعلام شد . اینقدر وضع خراب بود که گیم استاپ اعلام کرد دیگه کنسول رو گارانتی نمی کنه .:|

نیاز به اثبات نداره ، برو wikipedia بخون فکر نمی کنم منبع معتبر تر از این بخواد ;)

البته بعید بدونم سال هایی که 360 ها rrod می شد شما یادت باشه به سنت نمی خوره
به من داری میگی من خودم x360 داشتم و 3چراغ شد
شما دارید از یه کنسول زیره 3 سال طرف داری میکنید به من میگی

- - -ویرایش - - -

این هم متنش از یه سایت ایرانی که لینک سایت داده
بر طبق تحقیقات سایت اینترنتی nofussreviews که با نظرسنجی از بیش از 500000 بازی*کننده گردآوری شده است، قریب به 42 درصد از کاربران کنسول ایکس*باکس360 حداقل یک*بار با نقص سخت*افزاری مواجه شده*اند.
بر اساس گزارش*های ارسال شده در این سایت اینرنتی 8 درصد از کاربران کنسول پلی*استیشن3 برای حداقل یک*بار نیاز به تعمیرات سخت*افزاری پیدا کرده* و در این بین نینتندو Wii با تنها 1 درصد خرابی به*عنوان ایمن*ترین کنسول نسل حاضر شناخته شده است.
همچنین در بخشی از این گزارش ذکر شده است که کنسول بیش از 55 درصد از کاربران ایکس*باکس360 بیش از یک بار عازم تعمیرگاه شده است و بیش از 39 درصد از کاربران، تعمیر بیش از دو بار را تایید کرده*اند.
در این گزارش*ها اشاره*ای به زمان صرف شده برای بازی توسط کاربران و میزان مصرف کنسول*ها نشده است.
همچنین در این نظرسنجی تاریخ عرضه*ی کنسول*ها از سوی کمپانی سازنده در نظر گرفته نشده است که حداقل در مورد کنسول ایکس*باکس360 بسیار مهم و ضروری بنظر می*رسد. در سال 2007 میلادی تراشه*های اولیه*ی کنسول ایکس*باکس360 با مدل فالکون تعویض شدند و در آغاز سال 2008 میلادی نسل جدیدی از تراشه*ها با ایمنی بسیار بالاتر تحت عنوان جسپر در اختیار مصرف*کنندگان قرار گرفتند.

خوب این مشکلات طبیعیه همونطور که PS4 هم موقع لانچ از این مشکلات خالی نبوده درضمن اینو باید بگم که با گذشت زمان رفع میشه اما اینجا ما گیمرها که تو ایران زندگی میکنیم ضرر میبینیم فکر کنید یه کنسول خراب نصیبتون شده هیچ کاریش نمیشه کرد مگر اینکه بزاریش کنار اما اگر اونور آب باشی غصه ای نداری

خدایی دم نینتندو گرم حداقل مشکلش این بود که فریمورش کند بود مشکل سخت افزاری نداشت
الان 10 تا کنسول برای دوستان خریدم هیچ کدوم مشکل نداره این دو تا کنسول ها که ریلیز شدن هر کدوم یک جاش میلنگه

یه یادی هم بکنیم از این پست.
خبره معیوب بودن PS4 رو شنیدم دیگه بهش فکر نکردم.

ولی خدا رو شکر از XO نا امید نشدید#:-s
مشکل خاصی نیست.مشکل درایو به Lite-On برمیگرده نه مایکروسافت!

ولی خوب برای ماها احتیاط شرطه عقله.رویژن های جدید رو باید تهیه کنیم که هیچ مشکلی نداشته باشند.

اون موقعی که خبر های خرابی های PS4 میومد ، ما میگفتیم که این اتفاقات تو لانچ طبیعی هست ولی یه عده از دوستان انقدر بزرگش کردن که یه نفر اومد از آمار 40% خرابی خبر داد.:))
الان که گزارش های خرابی X1 اومده همون ها میگن که این مسائل طبیعی هست!:))

یعنی کسی این بلا سر دستگاهش بیاد میره اسکایپ چت تصویری و بی خیال گیم میشه :|

امیدوارم خرابی های وان به همین اجکت دیسک ختم بشه و دیگه شاهد حماسه های غرور افرین نباشیم :))

نه، من نگفتم بی خیال می شه. هنوزم تو مارکت پلیس بازی های Indie هستن براش، KI هم که واسه خیلی ها مجانی شد دیجیتالی ـه. بعدشم کل دنیای دیجیتال که به چت با اسکایپ منتهی نمی شه. این همه برنامه، تلوزیون و .... در کل بی مصرف نیست و تا موقع تعویض می شه تحمل کرد.
ولی بازم هرکی PS4 خریده به چراغ آبی و کنسول خرابش نگاه می کنه Killer Queen گوش می ده.

نه، من نگفتم بی خیال می شه. هنوزم تو مارکت پلیس بازی های Indie هستن براش، KI هم که واسه خیلی ها مجانی شد دیجیتالی ـه. بعدشم کل دنیای دیجیتال که به چت با اسکایپ منتهی نمی شه. این همه برنامه، تلوزیون و .... در کل بی مصرف نیست و تا موقع تعویض می شه تحمل کرد.
ولی بازم هرکی PS4 خریده به چراغ آبی و کنسول خرابش نگاه می کنه Killer Queen گوش می ده.

یعنی کسی که کنسول خریده و بعد کنسولش ایراد پیدا کنه میشینه در کمال ارامش تلویزیون می بینه . ککش هم نمی گزه ؟؟ :-/:|

یه سوال اینای که همه تاپیک ها رو به گند میکشن و همشه و همه جاهستن درس و مشق ندارن؟؟:دیوالا وقتی ما بچه بودیم معلم ها انقد تکلیف الکی میدادن پدرمون درمیومد:دی

الان شما جو ندی , میبینی که کسی چیزی نگفته همه هم دارن میگن که یه اتفاق کاملا طبیعی هست تو لانچ هر دیوایسی چه برای سونی چه MS !

هرچند بگذریم که سر مشکلات PS4 یه سری خشتک ها دریدن و کل سونی رفت زیر سوال !

آخرین ویرایش:
به به فن های ماکروسافت چقدر اینجا طبیعی رفتار میکنن و مشکلات رو خیلی عادی میدونن ولی ایکاش قبلا هم همینو طور رفتار میکردن:|
if you now wath i mean

این همه صفحه تاپیک رفته جلو بدون هیچ بررسی جدی و منطقی ! مثل بچه های 4-5 ساله رفتار میکنید!
به طور مثال این جمله : "اون موقعی که خبر های خرابی های PS4 میومد" ته بچگونس:دی البته منظورم به شخص خاصی نیست کلا میگم!
چه مشکل برای ps4 باشه چه وان باید بررسی کنیم نه که بیوفتیم به جون هم و هی بگیم تو تو اون تاپیک اینو گفتی پس منم اینو میگم! دیگه جنگل که نیست بشینید منطقی بحث کنید به نتیجه برسیم!
مثلا در مورد خرابیای سونی نشستیم بحث کردیم(بیشتر هم با فنای سونی) خیلیاشون هم منطقی بحث کردن و به نتیجه رسیدیم که اکثر مشکلات از حمل و نقله! مشکل خاصیم اتفاق نیوفتاد که یه سریا میگن چنان کردین:دی
یه چنتا سایت که ملت خرابیا رو گزارش میکنن پیدا کنید چک کنیم ببینی چی شده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or