من فقط میدونم که این بازی به نقل از لوح زرین :از دوستان کسی آمار نداره بازی تا حالا چند نسخه فروخته.ممنون
1- برای اولین بار در تاریخ ایران یک بازی ایرانی توسط شرکت لوح زرین نیکان به بهای 4.000.000.000 ريال خریداری گردید تا نوید تازه ای برای بازی سازان ایرانی شد.
بیخیااااااااال بیا برو بخر:dدوستان اگه میشه لینک دانلود بازی گرشاسپو بزارین ممنون میشم.![]()
دوستان اگه میشه لینک دانلود بازی گرشاسپو بزارین ممنون میشم.![]()
دوست عزیز خواهشن برای کمک به صنعت بازیسازی در ایران هم شده بازی رو دانلود نکن. همون طور که دوستان گفتن خرج دانلود بازی از 3000 تومان بیشتر میشه.دوستان اگه میشه لینک دانلود بازی گرشاسپو بزارین ممنون میشم.![]()
من دارم ولی نمیدم:dدوستان اگه میشه لینک دانلود بازی گرشاسپو بزارین ممنون میشم.![]()
شما دفاع بگیر هیچیت نمیشه و همیجوری میتونی 15 تا غولم بکشی چه برسه به 2تا!دوستان بعضی از مراحل خیلی سخته/
آخه با دو تا غول چه جوری باید جنگید.
ترینر نداره بازی؟
یه جا گیر کردم بد جور اعصابمو خورد کرده . خوشحال میشم راهنمایی کنید.ممنون.
داخل اسپویلر
یه جایی هست گرشاسب داخل مرداب میره روی یک تخته چوبی تخته به حرکت درمیاد و جلوتر ما باید از روی تنه درخت بپریم ودوباره از اون طرف به تخته برسیم. تا اینجا مشکلی نیست. مشکل جایی شروع میشه که ما وقتی برای آخرین بار دوباره پس از عبور از روی تخته ها میخواهیم به تخته شناور برسیم اون خیلی از ما جلو تره وگرشاسب همش میفته تو آب. من خودمو کشتم که یه لحظه وقت تلف نکنم ولی بازم نمیرسم. شما اینجارو چجوری رد کردید؟