PeaCe
کاربر سایت
انصافت رو شکر!فقط من توش پیشرفت گرافیکی بین بازیهای ایرانی دیدم!!!
فقط!!!؟و فقط تقلید!!!!!
قاطعانه میگم گیم پلی بازی گرشاسپ فاصله خیلی زیادی از سری POP داره.چیز جدیدی نداشت- به قول یک بنده خدایش POP3رو استاد کرده بودند!!
Combat system بازی کاملا متفاوت کار شده با POP و بیشتر به GOW نزدیک هست و بخش اصلیه دیگه POP که انواع Interaction با محیط هست اصلا تو گرشاسپ وجود نداره به جز یه لبه گرفتن ساده و بالا رفتن از نردبان.
من نمیدونم چه چیزی همه رو انقدر یاد POP میندازه؟! محیط ها؟ موسیقی؟ انیمیشن ها؟ چی واقعا که باعث میشه اسم کار ما تقلیدمحض باشه؟
در مورد پرش ما هم تا حدودی با شما موافقیم و تا به حال نزدیک به 16 بار انیمیشن پرش تغییر کرده! و بیشتر مشکلمون Double jump هست که چون بعدا اضافه شده با بقیه انیمیشن ها همخوانی نداره، من همینجا قول میدم تا این یه رقم درست نشده بازی منتشر نیمشه.پرش های خنده دار!شکار هوای به جای کشتن دشمنان-
فیزیک؟!!! شما چه قدر از فیزیک توی بازی میدونید واقعا؟ شما اصلا میدونید ما از چه بخش هایی از PhysX استفاده کردیم؟از فیزیک تعطیل بازی باید تشکر کرد-گیم پلیش رو که تا تجربه نکردم نظری نمیدم!
در مورد گیم پلی هم خوشحالم که تا بازی نکردید نظری ندادید.
این یکی رو برای تمام جزئیاتش دلیل وجود داره که جاش اینجا نیست که راجع به تک تک محیط ها و دشمن ها بخوام توضیح بدم، اگر کارت شخصیت ها رو از غرفه گرفته باشی یه چیز خیلی کوچیک در مورد هر شخصیت هست که فکر میکنم برای روی کارت و کسانی مثل شما کافی باشه.محیطش به ایران جماعت نمیخورد!و دشمنانش هم فکر نمیکنم اصلا به گرشاسبنامه ربطی داشته باشند!!!
ممنون.و در کل :اصلا دیگه روش حساب نمیکنم(کلا افکارم در بارش عوض شد،
پ.ن:کاش ندیده بودمش)
در آخر هم اضافه کنم که واقعا کار ما پر از نقص هست و واقعا نقد بدون غرض بسیار با ارزش هست برای ما.
تیم ساخت این بازی با احتساب کسایی که part time یا به صورت out source کار میکردن به زحمت به عدد 15-16 میرسه و فکر میکنم در مورد سرمایه مالی که روی پروژه گذاشته شده هم بازی های زیاد ایرانی هستن که بیشتر از این روشون سرمایه گذاری شده.
این رو گفتم که یه زمانی اگر کسی خواست ما رو با تیم های بزرگ و معروف دنیا مقایسه کنه حواسش به این مطالب باشه.
از همین جا هم از همه کسایی که با دقت بیشتر به مسائل توجه میکنن و همه موزاییک های کف اتاق رو با هم میبینن تشکر میکنم.