گرشاسپ... God Of War ایرانی!

واقعا باید مرحبا گفت به سازندگان بازی

واقعا شاهکار کردن،من تاحالا تریلر بازی رو ندیده بودم اما وقتی دیدم.....

بهتون پیشنهاد میکنم حتما یک سر برید به غرفه گرشاسپ،بهتون کارت های بازی رو هم میدن

بازي زيبايي بود من هم امروز ديدم اين بازي رو. از بقيه ي بازي ها سر بود.
راستي شخصيت اول بازي شديدا به bionic comando شبيه هست .
ولي در كل عالي بود cocept art ها هم كه رو در و ديوار بود خيلي قشنگ بود.

بازی خوبه ولی این مشکلات رو داره
من تو پرش کردن گرشتاسب موندم وسط هوا وای میسه بعد جهت میگیره و این گرشتاسپ بیشتر از 8 طرف صلی نمی چرخه بعد مشکل دیگه ای که داره زربه های با قدرتی نداره و مثل ماست میزنه و گرافیک رو دیگه حرفشو نزن ps2 است فوق الاده کسل کننده بازی آما جای امید است به نظر من یک طراح هنری پیدا کنی که کل زمینه بازی رو عوض کنه

بازی خوبه ولی این مشکلات رو داره
من تو پرش کردن گرشتاسب موندم وسط هوا وای میسه بعد جهت میگیره و این گرشتاسپ بیشتر از 8 طرف صلی نمی چرخه بعد مشکل دیگه ای که داره زربه های با قدرتی نداره و مثل ماست میزنه و گرافیک رو دیگه حرفشو نزن ps2 است فوق الاده کسل کننده بازی آما جای امید است به نظر من یک طراح هنری پیدا کنی که کل زمینه بازی رو عوض کنه

اول اینکه بازی گرشاسپ رو به جز با کی‌بورد، با گیم‌پد آنالوگ دار هم میشه بازی کرد (که در همه جهت حرکت می‌کنه) و تغییر جهت توی هوا هم به به خاطر کنترل بیشتر بازیکن و نیازهای طراحی بازی توش گذاشته شده، وگرنه من مطمئنم که ساختن پرش صاف و بدون کنترل خیلی ساده‌تر بوده.

دوم هم اینکه قضاوت در مورد گرافیک و فضا و کارگردانی هنری بازی رو میگذارم به عهده خرد جمعی اهالی بازی. چون از هر 20 نفری که با ما توی غرفه صحبت می‌کنن، 19 نفرشون از گرافیک بازی تعریف می‌کنن، و اون یک نفر دیگه هم معمولاً اومده آدرس بپرسه!

فقط من توش پیشرفت گرافیکی بین بازیهای ایرانی دیدم!!!
و فقط تقلید!!!!!
چیز جدیدی نداشت- به قول یک بنده خدایش POP3رو استاد کرده بودند!!
پرش های خنده دار!شکار هوای به جای کشتن دشمنان-
از فیزیک تعطیل بازی باید تشکر کرد-گیم پلیش رو که تا تجربه نکردم نظری نمیدم!
محیطش به ایران جماعت نمیخورد!و دشمنانش هم فکر نمیکنم اصلا به گرشاسبنامه ربطی داشته باشند!!!

و در کل :اصلا دیگه روش حساب نمیکنم(کلا افکارم در بارش عوض شد،
پ.ن:کاش ندیده بودمش)

فقط من توش پیشرفت گرافیکی بین بازیهای ایرانی دیدم!!!
و فقط تقلید!!!!!
چیز جدیدی نداشت- به قول یک بنده خدایش POP3رو استاد کرده بودند!!
پرش های خنده دار!شکار هوای به جای کشتن دشمنان-
از فیزیک تعطیل بازی باید تشکر کرد-گیم پلیش رو که تا تجربه نکردم نظری نمیدم!
محیطش به ایران جماعت نمیخورد!و دشمنانش هم فکر نمیکنم اصلا به گرشاسبنامه ربطی داشته باشند!!!

و در کل :اصلا دیگه روش حساب نمیکنم(کلا افکارم در بارش عوض شد،
پ.ن:کاش ندیده بودمش)
چي بگم به خدا !!!
انتظار داري بيان برات يه بازي مثل GOW III بيرون بدن ؟!؟
شما نهايت فهمتون رو از نقد يه بازي ايراني به ما نشون داديد :mad:

دوستان عزیزی که از گرافیک کار ایراد می گیرن توی گوگل دنبال کارهای آقای " سهیل دانش اشراقی " بگردن .. این یک
دوم اینکه با مایا یه لوکیشن (حالا به قول خودشون کاملا ایرانی و مطابق با گرشاسب نامه) همراه با نور پردازی و زاویه دوربین حرفه ای بزنن ! تازه با OGRE پیشکش !
سوم اینکه روی کاغذ یه فیگور خیلی ساده طراحی کنند .....
پ.ن : دلم به حال تیم سازنده می سوزه ! ببین برا کیا دارن بازی می سازن ! :(

بازي رو ديروز تو نمايشگاه ديدم بازيه خوبي بود ولي چند تا مشكل داشت....يكي Texture گل و گياه و محيط بازي بود كه پايين بود...در حدي كه برگهاي گياهاش پيكسل پيكسل بود....يكي ديگه هم راه رفتنش بود كه مثل fallout 3 يا oblivion رو هوا راه ميرفت...! به مسئول غرفه كه رو كارتش نوشته بود برنامه نويس گفتم اينا رو گفت كه ايشالا تا زمان عرضه بر طرف ميشه....من هم اميدوارم اينطور باشه.....
در ضمن دوستاني كه انقدر موج منفي ميفرستن يه نگاه به بازي هاي ديگه ايراني بكنن.....
همين عصر پهلوانان كه انقدر تبليغ ميكردن گرافيكش رو ببينيد فكر ميكنيد شخصيت هاي بازي خميري هستن!....ديگه عمليات ويژه و مفاومت و غيره كه يه كپي مضخرف از كانتر استرايك هستن...!

حالا حالاها نباید از بازی هایه داخلی انتظاری داشت.
وقتی که همه دارن بازی هایه روزو بازی میکنن معلومه بازیهایه داخلی با مزاجه کسی جور در نمیاد.
باز جایه شکرش باقیه که فهمیدن این صنعت پر سوده اما میخوان با بازاری که توش قانون کپی رایت رعایت نمیشه چی کار کنن؟;)

حالا حالاها نباید از بازی هایه داخلی انتظاری داشت.
وقتی که همه دارن بازی هایه روزو بازی میکنن معلومه بازیهایه داخلی با مزاجه کسی جور در نمیاد.
باز جایه شکرش باقیه که فهمیدن این صنعت پر سوده اما میخوان با بازاری که توش قانون کپی رایت رعایت نمیشه چی کار کنن؟;)
آقای اریک سایمون که کارگاه های مدیریت ساخت بازی رو داشتن، تو یه قسمت به همین اشاره کردن که نداشتن کپی رایت مشکل ما نیست، چون تو آلمان هم که کپی رایت هست, مردم بازی رو کپی میکنن، به نظر به اندازه کافی "کپی" تو آلمان وجود داره که ایشون این جمله رو بگه.

ضمنا تا اونجا که من دیدم, رو کپی کردن بازیهای ایرانی، یکم سخت گیری وجود داره و میشه طرف رو کله پا کرد. البته از هیچی بهتره.

Bueckthead is a monster, that's for sure

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or