حتما انتظار داري پلتفرمينگش مثل uncharted 2 باشه ؟!؟ :laughing:منم دمو بازی رو دیدم بد نبود پرش خیلی ضایعس
بازی خوبه ولی این مشکلات رو داره
من تو پرش کردن گرشتاسب موندم وسط هوا وای میسه بعد جهت میگیره و این گرشتاسپ بیشتر از 8 طرف صلی نمی چرخه بعد مشکل دیگه ای که داره زربه های با قدرتی نداره و مثل ماست میزنه و گرافیک رو دیگه حرفشو نزن ps2 است فوق الاده کسل کننده بازی آما جای امید است به نظر من یک طراح هنری پیدا کنی که کل زمینه بازی رو عوض کنه
چي بگم به خدا !!!فقط من توش پیشرفت گرافیکی بین بازیهای ایرانی دیدم!!!
و فقط تقلید!!!!!
چیز جدیدی نداشت- به قول یک بنده خدایش POP3رو استاد کرده بودند!!
پرش های خنده دار!شکار هوای به جای کشتن دشمنان-
از فیزیک تعطیل بازی باید تشکر کرد-گیم پلیش رو که تا تجربه نکردم نظری نمیدم!
محیطش به ایران جماعت نمیخورد!و دشمنانش هم فکر نمیکنم اصلا به گرشاسبنامه ربطی داشته باشند!!!
و در کل :اصلا دیگه روش حساب نمیکنم(کلا افکارم در بارش عوض شد،
پ.ن:کاش ندیده بودمش)
آقای اریک سایمون که کارگاه های مدیریت ساخت بازی رو داشتن، تو یه قسمت به همین اشاره کردن که نداشتن کپی رایت مشکل ما نیست، چون تو آلمان هم که کپی رایت هست, مردم بازی رو کپی میکنن، به نظر به اندازه کافی "کپی" تو آلمان وجود داره که ایشون این جمله رو بگه.حالا حالاها نباید از بازی هایه داخلی انتظاری داشت.
وقتی که همه دارن بازی هایه روزو بازی میکنن معلومه بازیهایه داخلی با مزاجه کسی جور در نمیاد.
باز جایه شکرش باقیه که فهمیدن این صنعت پر سوده اما میخوان با بازاری که توش قانون کپی رایت رعایت نمیشه چی کار کنن؟