گرشاسپ... God Of War ایرانی!

تاریخ جدید که مشخص نیست اما کار تقریبا تموم شده. الان بیشتر بچز فنی دارن کار میکنن تا پرفورمنس رو بیارن پائین و برسیم به قولی که داده بودیم(قراره روی پی سی معمولی هم اجرا بشه). همزمان بقیه چیزها هم داره پولیش میشه(از انیمیشن و محیط تا AI و boss fight). امیدوارم با نصب و بازی کردنش تلخی انتظار رو فراموش کنید.
از اظهار لطف همه دوستان ممنون

ایشالا اولین بازی ایرانی درستو حسابی رو از اول تا آخر میریم بالاخره .

به خدا اینو از ته ته ته دلم میگم دست مریزاد به این ایرانی های اصیل امیدوارم پوزه تمام ایرانی نما ها رو که ریگ جلوشون می ندازن به خاک بمالن به امید روزی که بازی ایرانی با گرافیک یک گیگ و گیم پلی 10 :biggrin1:

به نظر من کمی ایده داشته باشن بد نیست
البته تقلید کردن یک روش خیلی خوبیه اکثر شرکت های بزرگ دنیا از این کار استفاده می کنن ولی نه برای اولین کار که می خوان با اون معروفیت کسب بکنند امیدوارم که بازیهای آینده تقلیدی تو کار نباشه

ایده دادن خودش به تنهایی کار مشکلیه . ولی از اون مشکل تر پیاده سازی اون ایدست ! به همین سادگی نمیشه یه ایده مثلا در گیم پلی رو به بازی اضافه کرد .

ضمن اینکه کلا مگه چندتا سبک بازی داریم ؟ الان کلی بازی توی سبک GOW داره میاد همین Dante's Inferno که کلی روش حساب بازی کردن یکشون .

من مطمئنم که این دوستان علمشون از نتیجه ی کاری که دارن ارائه میدن بیشتره . ولی نیاز به زمان و هزینه هست که با یکم وقت و تحمل اونم ردیف میشه .

به نظر من کمی ایده داشته باشن بد نیست
البته تقلید کردن یک روش خیلی خوبیه اکثر شرکت های بزرگ دنیا از این کار استفاده می کنن ولی نه برای اولین کار که می خوان با اون معروفیت کسب بکنند امیدوارم که بازیهای آینده تقلیدی تو کار نباشه:smile:
دوست عزیز، تقلید کردن کار بدی نیست ، مهم اینه که بشه درست تقلید کرد! هرچند من بین کلمات "تقلید" و "اقتباس" تفاوت قائلم.
معمولا بازی هایی که یک ایده نو رو وارد عرصه گیمینگ میکنن باعث بوجود اومدن یک سبک خاص میشن.
مثل (GTA, God Of War). و تقلید کردن از GOW ایرادی نداره. همونطور که ما آثاری مثل Darksider,Dante's Inferno,Bayonetta رو در این سبک میبینیم.!

اول از همه بگم واقعا بازی جالبی باید باشه و خودم به محض انتشار بازی اون رو تهیه می کنم.... و همچنین به همه سازندگان بازی خسته نباشید میگم.

تو پست های قبلی داشتم میخوندم که دوستان گفته بودند تو تلویزیون چرا خبری از این بازی پخش نشده؟ ولی من خودم چند وقت پیش یک مصاحبه 10 دقیقه ای که از شبکه 6 پخش شد دیدم که با سازنده های بازی مصاحبه کرده بودند و از مراحل ساخت بازی خبر تهیه کرده بودند:cool:

یک نکته دیگه هم اینکه به نظر من همون اسم گرشاسب از سوشیانت بهتره, چون وقتی سونی میاد بازی God of War رو می زنه کل داستان بازی درباره خدای جنگه, یا وقتی یوبی سافت POP رو می زنه کل داستان درباره شاهزاده ایرانیه, ولی تا اونجایی که من می دونم این بازی (گرشاسب) هیچ ربطی به سوشیانت نداره.

امیدوارم درون بازی دیالوگ و دمو زیاد داشته باشه مثله GOW :cheesygri و به نظر من بهتره بازی رو طوری تموم کنند که جا برای گرشاسب2 هم بذارن...

قبلنا میگفتن قبل از عید و...

تا يك هفته قبل از انتشار گرشاب در بازار میتونی بگیرید:

Buy Now
بازی بعد از عید عرضه میشه!!!
راستی بچه ها این عکس رو حتما ببینید!...////...

GOD%20OF%20WAR%20=%20GARSHASP.jpg

واقعا این بازی شاهکاره:victory:

هنوز گیم اسپات و IGN و سایت های دیگه پروفایل بازی رو درست نکردن ولی اگه ساخته بشه و بازی نقد هم بشه توسط این سایت ها نمره های خوبی میگیره، لااقل از طراحی.

راستی بچه هایی که تریلر بازی رو دیدن!!!!
پرشش رو عوض کردن .....گرافیک بازی هم بالا تر رفته:p

GOD%20OF%20WAR%20=%20GARSHASP.jpg

آقای شمال کشور ! از این پستت دوتا ارسال کردی !
بعد این عکست هم باحاله !
میشه گفت اولین بازی کامل و بهترین بازی در ایران و خاورمیانس :laughing:
واقعا یه تیم به این کوچیکی چی داره میسازه ! دمشون گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or