گرشاسپ... God Of War ایرانی!

اون تیزری که اولین بار دیدی بهت قول میدم حد اقل 4 برابر گرافیک موقع بازی کردن هست(وقتی کنترل رو داری رو بازیکن)...اینا همیشه سر افکنده کردن بازی سازا.هیچ وقتم نمیتونن موفق شن.
یعنی میگی گرافیکش از نسخه دموش پایینتره؟؟؟:confused:
بیشتر توضیح بده !!!

new screen

این هم عکس جدید از بازی گرشاسپ که ولاگ گروه فن افزار به تازگی گذاشته
garshasp.jpg

بعد تو به این گرافیک میگی GOW ایرانی؟:biggrin1:
والا راستش من نمیدونم چطور تو مقایسه کردی:confused:.....ولی در نظر بگیر یه بازی ایرانیه
در ضمن گرافیکش از اینی که هست بالاتر میره....البته به گفته گروه سازنده بازی
گرچه همینم واقعا خوبه:smile:

والا راستش من نمیدونم چطور تو مقایسه کردی:confused:.....ولی در نظر بگیر یه بازی ایرانیه
در ضمن گرافیکش از اینی که هست بالاتر میره....البته به گفته گروه سازنده بازی
گرچه همینم واقعا خوبه:smile:

این بازی سال 1999 میومد نمره ی 10 میگرفت!آخه عزیز جان تو بازی GOW I رو هم بازی کنی میبینی از این بالا تره گرافیکش!سال 2005!این دیگه واقعا سر تو برف کردنه!

این بازی سال 1999 میومد نمره ی 10 میگرفت!آخه عزیز جان تو بازی GOW I رو هم بازی کنی میبینی از این بالا تره گرافیکش!سال 2005!این دیگه واقعا سر تو برف کردنه!
دوست عزیز من شما چه جوری این بازی رو با سری گاو مقایسه می کنید؟با اون پشتیبانی و تیم پیشرفته و ابزارهای پیشرفته و ... در سطح ایران و منطقه فعلا باید بحث کنیم

درسته گرافیکش از gow 1 هم پائین تره:(.ولی نسبت به بازی های ایرانی دیگه خیلی بهتره;)

درسته گرافیکش از gow 1 هم پائین تره:(.ولی نسبت به بازی های ایرانی دیگه خیلی بهتره;)
بچه ها چرا این حرفها رو میزنن...دیگه هرکس میدونه که همه بازیها در نسخه اصلیشون گرافیکش بالاتر میره......گرشاسپ هم از این قاعده مستثنا نیست
باید قبول کرد که به سری خدای جنگ نمیرسه(کسی هم چنین انتظاری نداره) ولی حد اقل دیگه از گرافیک 1 خیلی بهتره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or