کینکت با تشخیص صورت افراد سیاه پوست مشکل دارد !

MαMαSαN

کاربر سایت
milo.jpg

​

Gamespot به تازگی آزمایش جدیدی را در مورد کینکت انجام داده و انطور که به اثبات رسیده، کینکت کمی با تشخیص افراد سیاه پوست مشکل دارد !

زمانی که این تست انجام میشد، دو فرد سیاه پوست دریافتند که کینکت کمی با تشخیص انها از یکدیگر مشکل دارد و انها را به طور ناقص شناسایی می کند. البته این تست بر روی دو نفر انجام شد و کینکت با نفر سومی که سیاه پوست بود، مشکلی پیدا نکرد.

البته کینکت فقط در تشخیص صورت این دو نفر مشکل داشت و از لحاظ جثه و اسکلت بدنی کاملآ انها را از هم شناسایی کرد که این امری طبیعی است و مشکل اینجاست که کینکت به خوبی نمی تواند چهره ی دو سیاه پوست که حتی کمی به هم شبیه هستند را از یکدیگر تشخیص دهد !

مایکروسافت هم دست به کار شد و اعلام کرد که کینکت برای تمامی افراد ساخته شده و باید قابلیت تشخیص تمامی افراد را داشته باشد. کسانی که با این مشکل رو به رو هستند میتوانند از طریق ایمیل xaccess@microsoft.com مشکل خود را بیان کنند.

این مشکل در کینکت میتواند به مشکل بسیار بزرگی تبدیل شده و باعث محرومیت بعضی گیمرها از تجربه ی عنوانهای کینکت شود زیرا ممکن است در هنگام ورود کاربر دوم به بازی، اواتار او برای بار اول شناسایی نشود.
 
ببینی اون دوتا چه قیافه داغونی داشتن که کلا کینکت هنک کرده.!

این مشکل در کینکت میتواند به مشکل بسیار بزرگی تبدیل شده و باعث محرومیت بعضی گیمرها از تجربه ی عنوانهای کینکت شود زیرا ممکن است در هنگام ورود کاربر دوم به بازی، اواتار او برای بار اول شناسایی نشود.

بعد این مشکل بزرگ منو کشته..
کلا مگه چند نفر سیاه پوست میخوان دو نفری با کینکت بازی کنن خوب همون تعداد هم خیلی راحت میتونند SING IN کنند
 
این خبر الان یعنی اعلان جنگ در "بازیسنتر" ..........
بابا چیزی نشده که، چقدر گیره این گیم اسپات، هر چی اولش بیاد کمی مشکل داره، ماکرو با یه آپدیت حلش میکنه:دی
 
ین مشکل در کینکت میتواند به مشکل بسیار بزرگی تبدیل شده و باعث محرومیت بعضی گیمرها از تجربه ی عنوانهای کینکت شود زیرا ممکن است در هنگام ورود کاربر دوم به بازی، اواتار او برای بار اول شناسایی نشود.
که چی؟ مثل ادمای متمدن میتونن دستی sign in کنن!
 
چقدرم جامعه آماری بزرگی داشته رو دو نفر امتحان کرده نشده ولی رو سومی مشکلی نداشته.......آخه اینم شد تست....لااقل رو 20 نفر اینا تست کنن بعد....یا مخلوط رو سیاه وسفید.
 
  • Like
Reactions: aidin0000
الان 2 نفر سیاه پوست شد مشکل ؟! :d البته هر جا مشکل باشه اینجا مسئله ی خاصی نیست ! اینجا همه بلورن :d
مایکروسافت هم دست به کار شد و اعلام کرد که کینکت برای تمامی افراد ساخته شده و باید قابلیت تشخیص تمامی افراد را داشته باشد. کسانی که با این مشکل رو به رو هستند میتوانند از طریق ایمیل xaccess@microsoft.com مشکل خود را بیان کنند.
حالا اینجا چیکار میکنن ؟ قیافه ی طرف رو پنچر گیری می کنن یا به کل می زنن استیل صورتشو میارن پایین ؟ :d
 
این خبر چندبار مطرح میشه بعد هی تکذیب میشه ؟

آخر ما نفهمیدیم مشکل داره یا نه E3 تا حالا سرکاریم !
تک تک مشکلاتی که توی این چند ماه مطرح شدن همه واقعی و باقی هستن و فقط پیچش های PR و گول زدن هاشون ذهن خیلی ها از جمله خودم رو منحرف کرده بود.
الان که Video Review های سایت های معتبر مثل Engadget و IGN پخش شده، توی همشون روی چند مورد تاکید دارن که همگی طبق گفته ی MS "حل شده بودن". مسئله ی ایستادن و مشکلات نشسته بازی کردن هر چند مطلق کارا رو خراب نمی کنن ولی هم منتقدای GameSpot، هم IGN و هم Engadget تاکید دارن که بیشتر بازی ها و عمل ها رو تقریبا در حالت نشسته اصلا دستگاه درست تشخیص نمیده. مسئله ی مشکلات حجم و فضا و نیاز به اتاق بزرگ هم که رد شده بود الان به وضوح برطرف نشده و هم EuroGamer و هم Kotaku به شدت روش تاکید دارن.
البته این مسئله رنگ پوست به شدت دو تای دیگه نیست ولی شدیدا به نورپردازی و بکگراند فرد وابستگی داره به ویژه در زمان Video Chat و نیاز به دنبال کردن صورت شخص.
 
معمولا اينجور دستگاها از اين مشكلا دارن بايد يكم باهاشون كار كرد تا روشش دست ادم بياد از اونجايي هم كه دستگاه بر مبناي جنب و جوش و حركات بدني ساخته شده مشكل نشستن هم طبيعي مگه اينكه بازي فقط بر مبناي حركات دست ساخته شده باشه

در كل اينا به نظرم ايرادهاي الكيه بايد ديد مشكلات تاخير و پشتيباني بازي هاش در چه حدي هست
 
مشکل کالیبر نیست. بکگراند و میزان نور محیط توی هر سه مشکل شدیدا دخیلن. شدت و کیفیت کالیبره کردن هم مطرح نیست. Engadget خیلی بازی ها رو اصلا نتونسته تو حالت نشسته اجرا کنه در حالی که با شدت های نور و بکگراند های مختلف تست شده (با کالیبره های جدا). Kotaku کلا دو دستگاه رو توی دو شهر متفاوت تست کرده. GameSpot هم واحد تخصصی Hardware ش آزمایش ها رو اعمال کرده.
 
کلا کینکت زودتر از چیزی که باید اومد
صبر می کردن نسل بعد یه چیزی می دادن که نشه ازش ایراد گرفت ، این بیشتر ورژن یک هشتم نهایی ـه طرح اولیه یه دستگاه بازیه تا خودش
 
این دوتا سیاه پوست دوقلو نبودن ؟!
من یک Preview از داشبرد kinect دیدم تو game spot طرف سیاه پوست بود . . . خیلی IQش پایین بود :d
کمر به پایینش تو تصویر نبود و بعد میگفت نمیدونم چرا با من مشکل داره و پاهام میپره و از این حرف ها , اما تا اوجایی که یادمه اون رو درست شناخت :d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or