کینکت با تشخیص صورت افراد سیاه پوست مشکل دارد !

MαMαSαN

کاربر سایت
milo.jpg

​

Gamespot به تازگی آزمایش جدیدی را در مورد کینکت انجام داده و انطور که به اثبات رسیده، کینکت کمی با تشخیص افراد سیاه پوست مشکل دارد !

زمانی که این تست انجام میشد، دو فرد سیاه پوست دریافتند که کینکت کمی با تشخیص انها از یکدیگر مشکل دارد و انها را به طور ناقص شناسایی می کند. البته این تست بر روی دو نفر انجام شد و کینکت با نفر سومی که سیاه پوست بود، مشکلی پیدا نکرد.

البته کینکت فقط در تشخیص صورت این دو نفر مشکل داشت و از لحاظ جثه و اسکلت بدنی کاملآ انها را از هم شناسایی کرد که این امری طبیعی است و مشکل اینجاست که کینکت به خوبی نمی تواند چهره ی دو سیاه پوست که حتی کمی به هم شبیه هستند را از یکدیگر تشخیص دهد !

مایکروسافت هم دست به کار شد و اعلام کرد که کینکت برای تمامی افراد ساخته شده و باید قابلیت تشخیص تمامی افراد را داشته باشد. کسانی که با این مشکل رو به رو هستند میتوانند از طریق ایمیل xaccess@microsoft.com مشکل خود را بیان کنند.

این مشکل در کینکت میتواند به مشکل بسیار بزرگی تبدیل شده و باعث محرومیت بعضی گیمرها از تجربه ی عنوانهای کینکت شود زیرا ممکن است در هنگام ورود کاربر دوم به بازی، اواتار او برای بار اول شناسایی نشود.

به کسی بر نخوره اینو از رو تنفرم از مایکروسافت نمیگم ولی کلا برای خرید محصولات مایکروسافت نباید عجله کرد چه نرم افزار و ویندوزاش چه چیزای دیگش .

• Like
Reactions: mehdihoo
من باورم نمیشه که پستم پاک شده. چندین سال تو بازیستر عضو هستم ولی خیلی کم پیش میاد که پست بدم. اما شاید بعد از مدتها پست دادم ، و میبینم پستم امروز پاک شده. فقط به خاطره اینکه گفتم ۲ ماه کینکت دارم و تو باور بعضی ها نگنجیده که میتونه حرفم راست باشه. من حتی جواب این کسایی که سئوال های بی ربط پرسیدن رو هم ندادم اما دیدم باز هم پسته من به همراه پست های اونا پاک شده.

تجربه جالبی بود...

من یکی از تستر های کینکت بودم. مایکروسافت مدت ها پیش باهام تماس گرفت و برام یکیشو پست کرد.

من باورم نمیشه که پستم پاک شده. چندین سال تو بازیستر عضو هستم ولی خیلی کم پیش میاد که پست بدم. اما شاید بعد از مدتها پست دادم ، و میبینم پستم امروز پاک شده. فقط به خاطره اینکه گفتم ۲ ماه کینکت دارم و تو باور بعضی ها نگنجیده که میتونه حرفم راست باشه. من حتی جواب این کسایی که سئوال های بی ربط پرسیدن رو هم ندادم اما دیدم باز هم پسته من به همراه پست های اونا پاک شده.

تجربه جالبی بود...

من یکی از تستر های کینکت بودم. مایکروسافت مدت ها پیش باهام تماس گرفت و برام یکیشو پست کرد.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اینو می گرسم,ولی شما چه جور شخصیت مهمی هستید که پست کردن براتون؟بعد اینکه می شه یه عکس بزارید؟

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اینو می گرسم,ولی شما چه جور شخصیت مهمی هستید که پست کردن براتون؟بعد اینکه می شه یه عکس بزارید؟
بابا چرا خودت رو اذیت می کنی !!!
یا داشته یا نداشته
اگر داشته که دمش گرم اگرم نداشته بذار دلش خوش باشه

تجربه جالبی بود...

منم برام ps4 فرستادن تست کنم!

تجربه جالبی بود...

من کاری به پاک شدن پست های شما ندارم اما هرکاری میکنم نمیتونم قبول کنم که شما یکی از تسترهای کینکت بودی و دوست هم ندارم که این بحث توی تاپیک ادامه پیدا کنه.

اگر میتونی حرفت رو ثابت کنی داخل پروفیلم میتونیم بحث کنیم.

طرف بالاترین گیمراسکور دنیا رو داره، مایکروسافت نذاشته تستر کینکت بشه اونوقت یک شخص ایرانی بخواد تستر باشه واقعآ عجیبه.

لطفآ بحث تاپیک رو ادامه بدین و هر بحثی هستش لطفآ توی پروفایل انجامش بدین.

من بازم ترجیح دادم که سکوت کنم و جواب ندم اما باشه بهم پیغام بده تا برات ایمیل هایی که از ماکروسافت رو گرفتم رو فوروارد کنم. اگه باز هم قانع نشدی اسنادی که به همراه بسته بندی کینکت واسم فرستاده شده بود رو عکسشو برات میفرستم.

ایرانی بودن یه صفت، که منو و شماو بیشتر کسایی که تو این فروم عضو هستند با هم به اشتراک داریم. اما بدون شک هر کدوممون تعریف متفاوتی از این صفت داریم؛ اینکه شما میگی واست ِعجیبه که یک ایرانی نمیتونه تستر کینکت باشه نشون میده که چه قدر محیط رشد میتونه اثر گزار باشه باشه در شکل پذیری این باورها، چون من اصلا مثل شما فکر نمیکنم.

این قضیه درس خوبی بهم داد: تو جامِعه ای که درونش دروغ و نفاق موج میزنه، وجود یک چنین حس بد بینی ،به نظر من، زیاد عجیب نیست.

من بازم ترجیح دادم که سکوت کنم و جواب ندم اما باشه بهم پیغام بده تا برات ایمیل هایی که از ماکروسافت رو گرفتم رو فوروارد کنم. اگه باز هم قانع نشدی اسنادی که به همراه بسته بندی کینکت واسم فرستاده شده بود رو عکسشو برات میفرستم.

ایرانی بودن یه صفت، که منو و شماو بیشتر کسایی که تو این فروم عضو هستند با هم به اشتراک داریم. اما بدون شک هر کدوممون تعریف متفاوتی از این صفت داریم؛ اینکه شما میگی واست ِعجیبه که یک ایرانی نمیتونه تستر کینکت باشه نشون میده که چه قدر محیط رشد میتونه اثر گزار باشه باشه در شکل پذیری این باورها، چون من اصلا مثل شما فکر نمیکنم.

این قضیه درس خوبی بهم داد: تو جامِعه ای که درونش دروغ و نفاق موج میزنه، وجود یک چنین حس بد بینی ،به نظر من، زیاد عجیب نیست.
آخه مشکل اینه صدرا تو ایران زندگی نمیکنه :دی
آقا من از جانب همه دوستان عذر میخوام ؛ شما داشتی ، مبارکت باشه :) ...
:|

بیخیال!

ایراد پیدا نکردن گیر دادن که تو جامعه آماری 3 نفر 2 تا سیاه پوست مشکل Sign in داشتن؟!

واقعا مساله مهمیه! آخه سیاه پوستا نمیتونن با دسته Sign in بشن دیگه! :))

داش می شه باهاش بازی کپی انجام داد؟!

چه دلیلی داره یکی بیاد وسط بخش اخبار دروغ بگه.؟

شما هم اگر عکسی چیزی در رابطه با کینکت دارید بگزارید تا یک سری مسائل مشخص بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or