کینکت با تشخیص صورت افراد سیاه پوست مشکل دارد !

MαMαSαN

کاربر سایت
milo.jpg

​

Gamespot به تازگی آزمایش جدیدی را در مورد کینکت انجام داده و انطور که به اثبات رسیده، کینکت کمی با تشخیص افراد سیاه پوست مشکل دارد !

زمانی که این تست انجام میشد، دو فرد سیاه پوست دریافتند که کینکت کمی با تشخیص انها از یکدیگر مشکل دارد و انها را به طور ناقص شناسایی می کند. البته این تست بر روی دو نفر انجام شد و کینکت با نفر سومی که سیاه پوست بود، مشکلی پیدا نکرد.

البته کینکت فقط در تشخیص صورت این دو نفر مشکل داشت و از لحاظ جثه و اسکلت بدنی کاملآ انها را از هم شناسایی کرد که این امری طبیعی است و مشکل اینجاست که کینکت به خوبی نمی تواند چهره ی دو سیاه پوست که حتی کمی به هم شبیه هستند را از یکدیگر تشخیص دهد !

مایکروسافت هم دست به کار شد و اعلام کرد که کینکت برای تمامی افراد ساخته شده و باید قابلیت تشخیص تمامی افراد را داشته باشد. کسانی که با این مشکل رو به رو هستند میتوانند از طریق ایمیل xaccess@microsoft.com مشکل خود را بیان کنند.

این مشکل در کینکت میتواند به مشکل بسیار بزرگی تبدیل شده و باعث محرومیت بعضی گیمرها از تجربه ی عنوانهای کینکت شود زیرا ممکن است در هنگام ورود کاربر دوم به بازی، اواتار او برای بار اول شناسایی نشود.

من بازم ترجیح دادم که سکوت کنم و جواب ندم اما باشه بهم پیغام بده تا برات ایمیل هایی که از ماکروسافت رو گرفتم رو فوروارد کنم. اگه باز هم قانع نشدی اسنادی که به همراه بسته بندی کینکت واسم فرستاده شده بود رو عکسشو برات میفرستم.

ایرانی بودن یه صفت، که منو و شماو بیشتر کسایی که تو این فروم عضو هستند با هم به اشتراک داریم. اما بدون شک هر کدوممون تعریف متفاوتی از این صفت داریم؛ اینکه شما میگی واست ِعجیبه که یک ایرانی نمیتونه تستر کینکت باشه نشون میده که چه قدر محیط رشد میتونه اثر گزار باشه باشه در شکل پذیری این باورها، چون من اصلا مثل شما فکر نمیکنم.

این قضیه درس خوبی بهم داد: تو جامِعه ای که درونش دروغ و نفاق موج میزنه، وجود یک چنین حس بد بینی ،به نظر من، زیاد عجیب نیست.

عزیز کسی نگفت شما داری دروغ میگی ! من گفتم برام عجیبه ! نگفتم امکان نداره شما تستر کینکت باشی ! گفتم ؟ به هر حال اینم یک نوع تجربه هست که شاید هرکسی نتونه تستر برنامه ها و چیزهای مایکروسافت باشه.

بهت تبریک میگم ... :)

بهتره بحث تاپیک رو ادامه بدیم. مرسی :)

چه دلیلی داره یکی بیاد وسط بخش اخبار دروغ بگه.؟

شما هم اگر عکسی چیزی در رابطه با کینکت دارید بگزارید تا یک سری مسائل مشخص بشه
ای بابا! مگه همه قراره دروغ بگن یا حرفشون الکی باشه؟ ایشون چه احتیاجی میبینه که به چند کاربر ساده بخواد ثابت کنه که مـــــــــــــن تستر کینکت بودم! این رفتارا زشته به خدا!
الان بیاد به تو ثابت کنه چه سودی واسه ما(جمع) داره؟
این قضیه درس خوبی بهم داد: تو جامِعه ای که درونش دروغ و نفاق موج میزنه، وجود یک چنین حس بد بینی ،به نظر من، زیاد عجیب نیست.
آقا تستر بودی تبریک میگم، اما به جامعه ای توهین نکن.

بابت off شرمنده ام به خدا!
ولی مگه دروغ داره میگه؟ هنوز از درست بودن یا نبودن حرف شخص مطمئن نشدن میان و مسخرش میکنن و مدیران محترم پستشم پاک میکنن!!!!
درسته، اما چه ربطی به پست من داشت که نقل قول کردی؟!:دی

آخرین ویرایش:
آقا تستر بودی تبریک میگم، اما به جامعه ای توهین نکن.
بابت off شرمنده ام به خدا!
ولی مگه دروغ داره میگه؟ هنوز از درست بودن یا نبودن حرف شخص مطمئن نشدن میان و مسخرش میکنن و مدیران محترم پستشم پاک میکنن!!!!
درسته، اما چه ربطی به پست من داشت که نقل قول کردی؟!:biggrin1:
منظورم همین بود که گفتی توهین نکن!:دی
توهین نیست که داره راست میگه...

آخرین ویرایش:
زمانی که این تست انجام میشد، دو فرد سیاه پوست دریافتند که کینکت کمی با تشخیص انها از یکدیگر مشکل دارد و انها را به طور ناقص شناسایی می کند. البته این تست بر روی دو نفر انجام شد و کینکت با نفر سومی که سیاه پوست بود، مشکلی پیدا نکرد.

یعنی چه؟ با 2 نفر مشکل داشته با نفر سومی نداشته؟ فکر کنم مربوط به رنگ پوست نباشه بلکه به سطح پوستشون مربوط باشه.

ای بابا! مگه همه قراره دروغ بگن یا حرفشون الکی باشه؟ ایشون چه احتیاجی میبینه که به چند کاربر ساده بخواد ثابت کنه که مـــــــــــــن تستر کینکت بودم! این رفتارا زشته به خدا!
الان بیاد به تو ثابت کنه چه سودی واسه ما(جمع) داره؟
چی میگی..!!؟ من که حرفم سئوالی بود آخرشم علامت سئوال زدم

درکل یا اشتباه نقل قول کردی یا منظور پستم رو نفهمیدی

آخرین ویرایش:
چه ربطی به رنگ صورت داره؟؟؟ اومدیمو حالا طرف با لباس مشکی واستاد بازی کرد اونوقت بازی گیر میده؟؟؟

تو کنترلرای از راه دور ممکنه این مشکلات پیش بیاد

چه ربطی به رنگ صورت داره؟؟؟ اومدیمو حالا طرف با لباس مشکی واستاد بازی کرد اونوقت بازی گیر میده؟؟؟

تو کنترلرای از راه دور ممکنه این مشکلات پیش بیاد

نه بابا این مشکل فقط در شناسایی اولیه کاربر هست و در ادامه کار با کینکت هیچ مشکلی برای افراد سیاه پوست نداره

این کینکت اینقدر هوشمنده که شما وقتی میخوای پروفایلت رو SING IN کنی با تشخیص قیافه شما خودش اتوماتیک SING IN میکنه و چون قیافه سیاه پوست ها خیلی شبیه به هم هست امکان داره وقتی دوتا سیاه پوست با هم میخوان SING IN کنن یکم قاطی کنه و یکی شون رو نشناسه که خیلی راحت میتونید دستی SING IN کنید و به راحتی بازی کنید..

در کل این مشکل اینقدر بزرگه که ماکروسافت میخواد به خاطر این رسوایی از صنعت گیم کناره گیری کنه.:d

نه بابا این مشکل فقط در شناسایی اولیه کاربر هست و در ادامه کار با کینکت هیچ مشکلی برای افراد سیاه پوست نداره

این کینکت اینقدر هوشمنده که شما وقتی میخوای پروفایلت رو SING IN کنی با تشخیص قیافه شما خودش اتوماتیک SING IN میکنه و چون قیافه سیاه پوست ها خیلی شبیه به هم هست امکان داره وقتی دوتا سیاه پوست با هم میخوان SING IN کنن یکم قاطی کنه و یکی شون رو نشناسه که خیلی راحت میتونید دستی SING IN کنید و به راحتی بازی کنید..

در کل این مشکل اینقدر بزرگه که ماکروسافت میخواد به خاطر این رسوایی از صنعت گیم کناره گیری کنه.:d
ایول پس واسه همین بود تو چند اختراع برتر شناخته شد

کلا مایکروسافت یه شاهکار ساخته ولی فکر نکنم به این زودیا با سود فروشش جبران هزینه ساختش بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or