کینکت با تشخیص صورت افراد سیاه پوست مشکل دارد !

MαMαSαN

کاربر سایت
milo.jpg

​

Gamespot به تازگی آزمایش جدیدی را در مورد کینکت انجام داده و انطور که به اثبات رسیده، کینکت کمی با تشخیص افراد سیاه پوست مشکل دارد !

زمانی که این تست انجام میشد، دو فرد سیاه پوست دریافتند که کینکت کمی با تشخیص انها از یکدیگر مشکل دارد و انها را به طور ناقص شناسایی می کند. البته این تست بر روی دو نفر انجام شد و کینکت با نفر سومی که سیاه پوست بود، مشکلی پیدا نکرد.

البته کینکت فقط در تشخیص صورت این دو نفر مشکل داشت و از لحاظ جثه و اسکلت بدنی کاملآ انها را از هم شناسایی کرد که این امری طبیعی است و مشکل اینجاست که کینکت به خوبی نمی تواند چهره ی دو سیاه پوست که حتی کمی به هم شبیه هستند را از یکدیگر تشخیص دهد !

مایکروسافت هم دست به کار شد و اعلام کرد که کینکت برای تمامی افراد ساخته شده و باید قابلیت تشخیص تمامی افراد را داشته باشد. کسانی که با این مشکل رو به رو هستند میتوانند از طریق ایمیل xaccess@microsoft.com مشکل خود را بیان کنند.

این مشکل در کینکت میتواند به مشکل بسیار بزرگی تبدیل شده و باعث محرومیت بعضی گیمرها از تجربه ی عنوانهای کینکت شود زیرا ممکن است در هنگام ورود کاربر دوم به بازی، اواتار او برای بار اول شناسایی نشود.
 
من تو این 6 ماهی که کینکت دارم فهمیدم که کینکت با افراد لاغر هم مشکل داره چون اصلا من رو تشخیص نداد و هر چی جولوی تلویزیون بالا پایین پریدم ان آدمه تکون نخورد.
 
من تو این 6 ماهی که کینکت دارم فهمیدم که کینکت با افراد لاغر هم مشکل داره چون اصلا من رو تشخیص نداد و هر چی جولوی تلویزیون بالا پایین پریدم ان آدمه تکون نخورد.


اتفاقا مایکروسافت یه نرم افزار خیلی خفن طراحی کرده که کینکت تشخیص میده باید جلوی کیا عکس العمل نشون بده lol :دی!!
 
  • Like
Reactions: Cloud Strife
شیش ماه :eek: :eek: :eek:
البته وقتی گفتم 6 ماه داشتم شکسته نفسی میکردم چون من نزدیک 1 سال هست که کینکت دارم. فقط جایی نگفتم که کسی حسودیش نشه. عکس و اینها هم نخواید که همین یک ساعت پیش لولو امد کینکتم رو برد.

باعث افتخار بازیسنتر و ایران زمین : آقای ماکان علیخانی

چوب کاری میفرمایید! از این نظر که ما به گرد پای شما و دوستان هم نمیرسیم!:دی

اتفاقا مایکروسافت یه نرم افزار خیلی خفن طراحی کرده که کینکت تشخیص میده باید جلوی کیا عکس العمل نشون بده lol !!

نه میل زدم به مایکروسافت گفتن با آقای کینکت تماس میگیریم از این به بعد تورو هم بازی بده!:دی
 
امکانش خیلی زیاد که ماکروسافت برای رفیقمون kinect رو فرستاده باشه چون
به من هم خرتو پرت زیاد داده اما نه مثل kinect
مدرک :d


 
من تو این 6 ماهی که کینکت دارم فهمیدم که کینکت با افراد لاغر هم مشکل داره چون اصلا من رو تشخیص نداد و هر چی جولوی تلویزیون بالا پایین پریدم ان آدمه تکون نخورد.
با این داشبورد جدیده فرقی کرده؟ یا همچنان گیره؟
 
یعنی اصلا تابلو نیست من به مسخره دارم میگم؟:دی
یبار تو زندگی جدی گرفتیمت این شدی،قول میدیم تکرار نشه:دی

پ.ن:اصلا یادم نبود کی هستی،شهاب و فردین تحویل بگیرن:دی
از همون اولش داشتم میخوندم میخواستم ببینم کی ها میرن سر کار براچی گفتی =)) لو دادی خودت رو تازه داشتن بچه ها جدی مگرفتنت .:d یکم میرفتن بعضی ها سر کار .;;)
جان خودم بره پیش نازخاتون جواب میگیره:دی

پ.ن:تاپیک چرا شده اسپمگاه. من یکی که میرم،انشاا... تاپیک لاک نشه!
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or