کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی The Witcher 3 معادل تنظیمات گرافیکی "High" در PC است

Hamid Payne

کاربر سایت
The-Witcher-3-feature-4-672x372.jpg

یکی از عناوینی که با کیفیت گرافیکی خود همگان را شگفت زده کرده و یک عنوان نسل بعدی "واقعی" به حساب می آید، The Witcher 3 است. به تازگی در مصاحبه با وبسایت Eurogamer، تهیه کننده اجرایی این بازی آقای John Mamais تایید کردند که نسخه PC این بازی در تنظیمات "Ultra" در مقایسه با نسخه کنسولی بهتر به نظر می رسد.

Mamais اضافه کرد که تنظیمات The Witcher 3 "ultra اوج کیفیت گرافیکی در بازی ها به حساب می آید و جزئیات در این تنظیمات در بالاترین حد خود به اجرا در می آیند .

بر طبق اظهارات Mamais، تنظیمات Ultraـی بازی tessellation بهتر، physics بیشتر، post-processing و پشم و موی واقع گرایانه تری را به ارمغان می آورد. ما این واقعیت را می دانیم که با PhysX شرکت انویدیا پشم و موی واقع گرایانه ای به نمایش در می آید ، با این حال جالب به نظر می رسد که کسانی که از کارت گرافیک های AMD استفاده می کنند نیز قادر هستند که از این قابلیت لذت ببرند.

تهیه کننده اجرایی بازی همچنین ادعا کرد که کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی بازی معادل تنظیمات "high" نسخه PC است و بازی در کنسول PS4 در رزولوشن 1080p و نرخ فریم 30 و نسخه Xbox One نیز در رزولوشن 900p و 30 فریم اجرا می شود (اگر چه که تیم سازنده دوست دارد که بازی در هر دو کنسول PS4 و Xbox One با رزولوشن 1080p اجرا شود).

به طور خلاصه، نسخه PC کیفیت گرافیکی بهتری ارائه می دهد اما بر اساس پیشنهاد PC ، Mamais گیمر ها اگر دوست دارند که از The Witcher 3 در بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن لذت ببرند، به یک سیستم قدرتمند احتیاج خواهند داشت .

The Witcher 3: Wild Hunt برای عرضه در February 2015 برنامه ریزی شده .

dsogaming

آخرین ویرایش:
مشکل شما کنسولی ها اینه که فکر میکنید ما وقتی میگیم WD لگ داره، منظورمون یه چیزی در حد کنسوله، ولی درواقع منظورمون Ultra+1080+ Ziad x MSAA ـه و نمی دونین که اگه بخوایم 900P یا 720P اجرا کنیم و AA هم تا 2x یا کمتر بیاریم پایین یه 7850/70 یا 660TI هم راحت می تونه 1080/60 اجرا کرد. من خودم با 9800GT راحت Crysis 2 رو با رزولوشن 720P و Ultra(که البته اونجا اسمش Hardc0re بود:دی) اجرا کردم فریم از 30 کمتر نمیشد! ولی شما فکر می کنید با 9800 بزور میشه Rayman رو اجرا کرد!
پ.ن: لطفا نقل قول نکنید، هرچی بود همینجا گفتم حال و حوصله بحث هم ندارم;)
پ.ن2: وقتی میگید پچ یاد پچ 13 گیگی Dead Rising و Day 1 Patch ه 8 گیگی The New Order می افتم:x حالا از اونطرف Pay Day 2 پچ میده حجم بازی از 20 گیگ میشه 9 گیگ:x

باو چرا بحث رو pc vs console کردین ؟ :دی
برای من یک لذتی توی جمع کردن PC هست که تو خریدن کنسول نیست .
یکی دوست داره رو کاناپه لم بده بازی کنه ، من دوست دارم تو اتاق خودم با یک مانیتور 20 اینچی بازی کنم .

الان من افسردگی گرفتم :( باید PC رو ارتقا بدم پول ندارم :(

ما کنسولی ها مشکلی با چیزی یا کسی نداریم... لااقل من ندارم
پست قبلی من 2 صفحه قبل در کمال احترام بود توش حتی تاکید هم کردم با گرافیکی نزدیک به PC یعنی برکسی پوشیده نیست PC بالاتر از کنسوله چون هزینه بیشتری میدید و اپدیت پذیره ... اما واکنش های دوستان PC گیمر جالب نیست ... مقدساتمون نیستن که اینجوری واکنش نشون بدیم
عنوان تاپیک مشخصه به وضوح گفته شده یه قنسول یا جعبه ابزار یا جعبه کمک های اولیه یا پاره اجر یا هر اسم دیگه که PC گیمرا میگن میتونه این بازی رو با گرافیکی نزدیک به PC اجرا کنه... این وسط قطعا منی که 399 دلار دادم راضیم... مسخره کردن نداره
قبلا هم گفتم هیچ چیز کنسول با pc قابل قیاس نیست ... اولیش قیمت و دوم بازی های انحصاریه
یه دوستی گفته بود من کیفیت رو تجربه نکردم نباید با قاطعیت نظر بدم ...
دوست عزیز ما نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ...
من تا 100 سال دیگه انتخابم همینه ... نمیتونم 5 سال با یه کریسیس فوق خفن رو الترا سر کنم ملت اونور با 4 تا انچارتد و 4 تا هیلو زندگی کنن. نمیتونم برم واسه هر بازی عضو کمپین بشم و دست به دعا بشم امضا جمع بشه شاید معجزه بشه بعد 2 سال GTAV بدن واسه PC ... ملت 6 رو تموم کنن من تازه 5 رو نصب کنم
نمیتونم و نمیخوام 5 برابر 399 دلار بدم و بشینم ببینم کی یه پچ میاد واسه واچ داگز ... ما والا هرکس رو دیدیم از سیستم 2 تومنی تا 10 تومنی داشت شکایت میکرد از بازی
قطعا این سلیقه ایه ... من احترام میزارم توقع دارم متقابل باشه این وسط شاید ما هم از خیلی از تکنیک ها تو گرافیک که من سوادش رو ندارم حتی. محرومیم از فریم بیشتر محرومیم
در مورد قیمت بازیها هم الان رو PS4 بازی ارزونتر از PC شده ... واچ داگز میخرن 240 بازی میکنن میدن 220 اونور رو PC منه بی سواده عقب افتاده قنسول باز فقط 3 ورژن از واچ داگز واسه PC دیدم هر کدومم 20 تا 25 قیمت دارن ... هر کدومم میگیری میبینی تو فروم زدن
فلان ورژن مشکل داره اون یکی رو بگیر ... یکیش ویدیوهاش کم کیفیته ... یکیش نصوس ...
سلیقس دیگه ... یکی اینجوری دوست داره مثل شما یکی هم مثل ما

Redengine یکی از موتور های بازی سازی مورد علاقمه :دی همین الانم دارم witcher 2 رو روی آخرین تنظیمات بازی میکنم عجب گرافیکی داره :x دیگه فرض کن witcher 3 چه غولیه:دی

اخه زور داره چقدر میتونه یه ادم کم اطلاعات باشه

طرف میگه Watch Dogs رو قنسولش داره با رزولوشن 900P با تنظیمات تخیلی + اونم تازه 30 فریم اجرا میشه ..... تازه خوشحاله بازی رو قنسولش لگ نداره

من اگه بخوام Watch Dogs رو PC رو رزولوشن 900P اجرا کنم نمیدونم با اون تنظیمات یحتمل فریم میچسبه به سقف اسمون :)) میره رو 120FPS

بعد خوشحاله پچ اپدیت نداره .. شاهکارهای دنیای گیم هستن اینا .

شما هر وقت یاد گرفتی به دیگران احترام بذاری .. قنسول قنسول نکنی ... تو یه فضای خوب میشه بحث کرد ... اینجوری فقط کافیه یکی جواب همین مسخره کردنای شمارو بده سنگ رو سنگ بند نمیشه
خیلی از PC گیمرا هستن میان 4 تا چیزم به ادم یاد میدن ...
قطعا من قنسول بازم شما (های گیمر) بحثی با شما نیست
من چند فریم بیشتر رو فدا میکنم به جاش یه عالمه عنوان انحصاری انتخاب میکنم ... شما امسال فیفای نسل بعد رو هم تجربه نکردی حتی GTA هم نداشتی
شما صبر و کمپین رو انتخاب کردی و هزینه بیشتر و فریم بیشتر بازیه کمتر ... چه بحثی می مونه؟ دو تا تفکر کاملا دور از هم داریم

شما هر وقت یاد گرفتی به دیگران احترام بذاری .. قنسول قنسول نکنی ... تو یه فضای خوب میشه بحث کرد ... اینجوری فقط کافیه یکی جواب همین مسخره کردنای شمارو بده سنگ رو سنگ بند نمیشه
خیلی از PC گیمرا هستن میان 4 تا چیزم به ادم یاد میدن ...
قطعا من قنسول بازم شما (های گیمر) بحثی با شما نیست
من چند فریم بیشتر رو فدا میکنم به جاش یه عالمه عنوان انحصاری انتخاب میکنم ... شما امسال فیفای نسل بعد رو هم تجربه نکردی حتی GTA هم نداشتی
شما صبر و کمپین رو انتخاب کردی و هزینه بیشتر و فریم بیشتر ... چه بحثی می مونه؟

اون افتضاحی که شما بازی کردی GTA نبود عزیزم:) الان بزار GTA سه چهار ماه دیگه بیاد اون GTA ه :دی

اون افتضاحی که شما بازی کردی GTA نبود عزیزم:) الان بزار GTA سه چهار ماه دیگه بیاد اون GTA ه :دی
الآن این افتضاحه؟!:-o
jpg

یه حرفایی می‌زنید که آدم به چشمای خودشم شک می‌کنه.
واضحه که GTA V نسل بعدی بهتر از ورژن نسل قبلیشه اما نمی‌دونم با این طور صحبت ها می‌خوای به کجا برسی.

شعار معروف یادت رفت ؟ PC always in next gen :d

عجله نکن شاهکار مهندسی تو راهه داره میاد

Rumours suggest Nvidia GTX 880 and 870 to arrive in Q4 this year - Graphics - News - HEXUS.net

155dd80e-1d34-45af-8ba6-950984a52c8e.jpg

اصلا جای نگرانی نیست یه ملت منتظر 880gtx هستن بیاد منکه رو هوا میخرمش چندین ساله منتظرشم .. زیر 60 را نداره

تجربه گیم با تکنیکهای ناب nvidia یه چیز دیگس + گردش ازاد 360 درجه زاویه دوربین بواسطه موس

=))=))=))=))=))=))=))=))=))
خدا لعنتتون کنه ترکیدم از خنده
در یک حرکت انتهاری جای ابر استادان کبیر قرن شاهکار جوات و کوجیما با این دو ابر ستاد شاهکار قرن عوض شد !

هنوز برای اظهار نظر راجع به سیستم مورد نیاز خیلی زوده
مگر نسخه pre alpha ای قبل از تاریخ ریلیز ا در کار باشه

@High Gamer V6
خوش اومدی پهلوون :x

منظور اینه کنسولها بدلیل محدودیت سخت افزارشون و ضعیف بودنشون دستو بال سازنده هارو بستن ( تو محدوده 900P 30 فریم این حرفا بسر میبرن ) اگه بازی انحصاری برای PC منتشر میشد یحتمل الان CG میشد

والا ما موندیم چرا اسمUncharted 4 مدام میاد تو تاپیکها فکر کنم بازم داستان the last of us قراره شروع بشه . حالا این بازی The Witcher 3 چه ربطی به U4 داره خدا میدونه

چراکه نه یه کارت گرافیک خوش قیمت 60 دلاری 750TI الان خیلی بهتر از PS4 عمل میکنه

خوب مشکل همینجاست هنوز یکسال هم از عمر اینا نگذشته شاهکار مهندسی ماکس ول 880GTX داره میاد .. پس بهترین انتخاب برای کسانی که بشدت به گرافیک اهمیت میدن PC یه
تکنیکهای ناب انویدیا برای این بازی هم بکنار
موفق باشید

][/QUOTE]

طرف خودش 24 ساعته داره کنسولو اپدیت میکنه بازیهاشونم که جدیدا باید رو هارد نصب بشه (دوساعت خیره بشی به صفحه TV ) بعد درمورد پچ اپدیت سختی نصب دانلودو.. صحبت میکنه
میگه واچ داگزو رو ps4 با 900P بدونه مشکل بازی میکنه اونم 30 فریم LOL ... بیا من رزولوشن واچ داگزو رو PC عین ps4 بزارم رو 900p بعد تنظیماتم رو مدیوم اوقت ببین چطوری فریم میچسبه به سقف اسمون بازی مثل باقوا اجرا میشه

خدارو شکر وقتی gtav رو قوطی دیدم اصلا بازیش نکردم همون لحظه بیخیال بازی شدم با اون گرافیک نخ نما
چه شود gtav روی PC زندگی میکنیم دم راک استار گرم . اکثر کنسول گیمرهای این سایت حتی 10% اطلاعات درمورد بازی کردن رو PC ندارن شک نکنید

اره توکه راس میگی دیسکو میزاری تو قنسول بعد خدا قوت 900p تنظیمات تخیلی low بغل میکنی خوشحال از اینکه بازیت لگ نداشته لذت میبری :))
پچ 5 گیگی Wolfenstein مبارک:))

جم کن باو.. حال نداریم

شماهم خودتونو کشتید با این بازیهای ناتی داگتون هرجا یه تاپیک باشه یه مشت بچه میریزن مدام ناتی داگ ناتی داگ میکنن ... خدایی دم این طرفدارای ماکروسافت گرم یه دفه ندیدم یه تاپیکو با به رخ کشیدن انحصاریهاشون به هم بریزن

انویدیا مفت فروش نیست هزینه مالکیت معماری انویدیا بالاس همين علت هنوزم KEPLER توي گوشي ها نمي بينيم اینقدرم سود میکنه که اصلا کنسول براش مهم نیست .. کنسول گیمرم نباس توقع ultra رزولوشن 1080 داشته باشه .. بالاخره باید یا خرو بخواین یا خرما
در ضمن کسی که اندکی دانش در مورد سخت افزار داشته باشه میدونه انویدیا تکی نمیتونه بدرد سونی بخوره سونی باید یحتمل پیش اینتل معظم هم میرفت برای سفارش cpu . پس همون amd apu برا این کنسولا بسه از سرشونم زیاده

البته نمیخوام بحث تازه باز کنم ولی خودتون دارید میبینید اکثر pc gamer ها ترکیب اینتل + انویدیا پیشنهاد میدن چون از سخت افزار سر در میارن سالها تجربه کردن میدونن دنیا دست کیه

400 دلار دادین برا تراشه amd توقع الترا ستینگ هم دارید ایول با

شما مشکلت اینه ادعات سه کیلومتره اطلاعاتت سه سانتیمتر
اینو بخون بهت کمک میکنه حداقل باعث میشه کمی اطلاعات افزایش پیدا کنه بد نیست

GeForce GTX 750 Ti Runs Battlefield 4 Better Than Console Counterparts � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

اره همون بهتره کلا بیخیال بشی اعصابتم ضعیفه برات خوب نیست
سلامت باشی

the witcher و pc لامصب :دی کلا از لحاظ فنی بازیا رو متروکونه...fur tech هم که دیگه جایه خود دارد ... از همین رو کلا با بازیه دیگه قابل قیاس نیست که تو راهن چون از تکنیکایی بهره میبره که فقط یه pc میتونه اونارو به درستی رندر کنه...این fur tech تغییرات عجیبی رو ایجاد میکنه ... در کل تویه این بازی physix by nvidia بحثش جداگانست :دی

چقدر صحبت هاتون شبیه هم هست یاد یه بنده خدای افتادم :bighug:
انچارتد از نزدیک دیدی برادر من شماره 4 که بماند !شماره 2و 3 برت کافی هست ! گاداوار 3 چی ! هر چند که می دونم تجربه بازی باشبیه سازشو داری و چقدر خوشحالی کردی !
کیلزون 2 چی اهان ی چیزهای یادم امد :bighug:
ترول کردن کنسول اونم تو سال 2014 مثل تکذیب کردن شب روز هست !
بعدشم ی چیز دیگه البته ی عده خاص فکر میکن هر کی کنسولی هست pc قوی نداره !
مهم اینه که درکنار یک کنسول یک pc خوب هم داشته باشی نه برعکس
خلاص

jpg

واضحه که GTA V نسل بعدی بهتر از ورژن نسل قبلیشه اما نمی‌دونم با این طور صحبت ها می‌خوای به کجا برسی.

بله در برابر این نسل افتضاحه. gta v روی x360 یا ps3 درواقع بتا تست بازی بود:دی
Screenshot-2014-06-13-09.12.14.png

بله در برابر این نسل افتضاحه. gta v روی x360 یا ps3 درواقع بتا تست بازی بود:دی
Screenshot-2014-06-13-09.12.14.png
وقتی شما 8 گیگ گیم دیتا بازی رو روی فلش نصب نکنید با چنین چیزی رو به رو می‌شید!b-)
اگه عکسی از سایت معتبری با این کیفیت افتضاح دارید بذارید، تا ما هم یادمون بیاد چه افتضاحی رو بازی می‌کردیم:-b

نه این افتضاحه رو ps3 اجرا شده :))

08306990576983683938.jpg

البته میشه رو PC تبدیلش کرد به همچین شاهکاری (:|
منتها اگه بدونید مادینگ چیه که مطمئنا نمیدونید

بعد تازه زمانی که شما بازی GTAV روی PS4 برات حسابی تکراری شده ما تازه داریم با میلیونها ماد مثل مثلا ماد Ninja Turtles سر گرم میشیم

18996806256222021914.jpg

موفق باشی (:|

البته شرمنده بحث تاپیک عوض شد ولی لازمه بعضی چیزا به بعضیا اموزش داده بشه بلکه دید بهتری پیدا کنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or