کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی The Witcher 3 معادل تنظیمات گرافیکی "High" در PC است

Hamid Payne

کاربر سایت
The-Witcher-3-feature-4-672x372.jpg

یکی از عناوینی که با کیفیت گرافیکی خود همگان را شگفت زده کرده و یک عنوان نسل بعدی "واقعی" به حساب می آید، The Witcher 3 است. به تازگی در مصاحبه با وبسایت Eurogamer، تهیه کننده اجرایی این بازی آقای John Mamais تایید کردند که نسخه PC این بازی در تنظیمات "Ultra" در مقایسه با نسخه کنسولی بهتر به نظر می رسد.

Mamais اضافه کرد که تنظیمات The Witcher 3 "ultra اوج کیفیت گرافیکی در بازی ها به حساب می آید و جزئیات در این تنظیمات در بالاترین حد خود به اجرا در می آیند .

بر طبق اظهارات Mamais، تنظیمات Ultraـی بازی tessellation بهتر، physics بیشتر، post-processing و پشم و موی واقع گرایانه تری را به ارمغان می آورد. ما این واقعیت را می دانیم که با PhysX شرکت انویدیا پشم و موی واقع گرایانه ای به نمایش در می آید ، با این حال جالب به نظر می رسد که کسانی که از کارت گرافیک های AMD استفاده می کنند نیز قادر هستند که از این قابلیت لذت ببرند.

تهیه کننده اجرایی بازی همچنین ادعا کرد که کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی بازی معادل تنظیمات "high" نسخه PC است و بازی در کنسول PS4 در رزولوشن 1080p و نرخ فریم 30 و نسخه Xbox One نیز در رزولوشن 900p و 30 فریم اجرا می شود (اگر چه که تیم سازنده دوست دارد که بازی در هر دو کنسول PS4 و Xbox One با رزولوشن 1080p اجرا شود).

به طور خلاصه، نسخه PC کیفیت گرافیکی بهتری ارائه می دهد اما بر اساس پیشنهاد PC ، Mamais گیمر ها اگر دوست دارند که از The Witcher 3 در بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن لذت ببرند، به یک سیستم قدرتمند احتیاج خواهند داشت .

The Witcher 3: Wild Hunt برای عرضه در February 2015 برنامه ریزی شده .

dsogaming

آخرین ویرایش:
من نمی فهمم شما بچه ها چرا اینقدر جوگیر شدید؟
دارم پست ها رو میخونم طرف اومده گفته بازی برای فریم بالای 40 رو اولترا 780 ti sli میخواد!
بابا بی خیال! یه دونه 780ti کرایسیس رو تنظیمات های 62 فریم میگیره
فارکرای روی الترا 99 فریم میگیره
grid 2 رو 117 فریم رو بالاترین کیفیت میگیره!
بعد برای 40 فریم ویچر sli باید بکنید!؟

الان rx295x2 که دو تا rx290 کراسفایر هست هیچ بازی ای نیست رو 4k رو تنظیمات اولترا کمتر از 40 بگیره! بعد شماها میگید برا ویچر رو فول اچ دی دو تا 780ti که در واقع rx295x2 رو میخوره نیازه؟

بی خیال بابا "-_-

دارم پست ها رو میخونم طرف اومده گفته بازی برای فریم بالای 40 رو اولترا 780 ti sli میخواد!

الان rx295x2 که دو تا rx290 کراسفایر هست هیچ بازی ای نیست رو 4k رو تنظیمات اولترا کمتر از 40 بگیره! بعد شماها میگید برا ویچر رو فول اچ دی دو تا 780ti که در واقع rx295x2 رو میخوره نیازه؟

بی خیال بابا "-_-

The Witcher 3 - GTX 780Ti Could Push 35-45 FPS At Max?

بی خیال بابا "-_-

780ti همین الان نمی‌تونه Crysis 3 رو روی آلترا 60 فریم در همه جای بازی بده و بعضی جاها زیر 60 میاد.

چند تا نکته:
1.اینکه حرف من رو تایید کرد یه دونه 780ti میتونه 40 فریم رو بگیره
2.کی 8xMSAA میگذاره؟ تو سایت ها معتبر هم برای مقایسه میگذارن 4xMSAA تازه الان FXAA هم هست که خیلی کمتر توان گرافیکی رو میگیره
3.سایت روسی گیم تک هم شد منبع خبری؟
4.حرفشون با تولید کننده متفاوته اینا میگن کنسول رو پایین ترین تنطیمات اجرا میکنه سازنده میگه رو های که من حرف سازنده رو قبول دارم اگر کنسول ها بتونن های اجرا کنن یه 780ti راحت بالای 60 فریم جواب میده
5.بازی هنوز هیچیش معلوم نیست دارن براش سیستم میتراشن!

780ti همین الان نمی‌تونه Crysis 3 رو روی آلترا 60 فریم در همه جای بازی بده و بعضی جاها زیر 60 میاد.

میانگین 62 فریم میده مهم نیست اگر بعضی مواقع کمتر میشه
معمولا تو تست ها سه تا fps مینویسن حداکثر حداقل و میانگین الان میانگین 62 فریم میده رو کرایسیس

به نقل از همین خبری که گذاشتید:

Naturally, a single 780Ti is able to hit the 60fps sweet spot in its current form provided MSAA is lowered. Moreover, it is said that the PS4 version will run at 900p/30fps while the Xbox One version will run at 720p/30fps. What's also interesting is that the console versions of the game will meet the minimum graphics settings of the PC version. Gametech claimed that The Witcher 3 on consoles will look similar to The Witcher 2.

خود سازنده گفته که گرافیک نسخه کنسولی در حد تنظیماتِ Highـه PC هست. رزولوشن هم گویا 900p/1080p خواهد بود برای دو کنسول، البته مطمئن نیستم تایید شده یا نه.
اون نمایشی هم که توی E3 روی One داشته (که می‌شه گفت روی PS4 از اون هم بهتر خواهد بود)، به مراتب بهتر از ویچر 2 روی PC بود. موضوع فقط اوبر سمپلینگ و رزولوشن و AA نیست، Assetـهای بازی کلاً Next-Gen شدن و اصلاً قابل قیاس با Witcher 2 نیستن (Witcher 2 با بهترین تنظیمات روی PC).

- - -ویرایش - - -

میانگین 62 فریم میده مهم نیست اگر بعضی مواقع کمتر میشه
معمولا تو تست ها سه تا fps مینویسن حداکثر حداقل و میانگین الان میانگین 62 فریم میده رو کرایسیس

خب دیگه، من منظورم این بود که همه جا 60 فریم بده. وگرنه مطمئن باش یه جاهایی توی بازی با آخرین تنظیمات ممکنه بالای 100 فریم هم بده!

درسته ، اون از انجین شاهکارشونه .
اگه نسخه قبلی بدون مشکل بازی کردید اینم مشکل خاصی نخواهید داشت .
Cd project کارش درسته .

دوستان من فقط خلاصه بگم که هر سال که میگذره بازی کردن با کیفیت بالا راحت تر میشه
یعنی شما اگر پارسال باید ایکس تومن خرج میکردی تا بازی های روز رو فول اچ دی بازی کنی امسال کمتر از ایکس تومن نیازه خرج کنی تا بتونی بازی ها رو فول اچ دی بازی کنی
فکر نکنید چون نسل عوض شده یهو قراره اتفاق خاصی بیفته pc بون اغراق هر سال داره به لطف کارت ها و سایر تجهیزات جدید نسل عوض میکنه

دوستان من فقط خلاصه بگم که هر سال که میگذره بازی کردن با کیفیت بالا راحت تر میشه
یعنی شما اگر پارسال باید ایکس تومن خرج میکردی تا بازی های روز رو فول اچ دی بازی کنی امسال کمتر از ایکس تومن نیازه خرج کنی تا بتونی بازی ها رو فول اچ دی بازی کنی
فکر نکنید چون نسل عوض شده یهو قراره اتفاق خاصی بیفته pc بون اغراق هر سال داره به لطف کارت ها و سایر تجهیزات جدید نسل عوض میکنه
شما ایران زندگی میکنی دوسته عزیز؟؟؟:d

من فکر نمیکنم مشکلات Crysis 3 بخاطر موتور گرافیکیش باشه، همه میدونن که CryEngine 3 یکی از بهترین موتورهایه گرافیکیه...اون مشکلات بخاطره سنگین بودن بازی و گرافیکه بینظیرشه...
این بازی هم با توجه به اون چیزی که تو E3 ازش دیدیم به نسبت گرافیکه بسیار خوبی داره مخصوصا از جنبه بصری...منتظرش هستیم...

شما ایران زندگی میکنی دوسته عزیز؟؟؟:d

من فکر نمیکنم مشکلات Crysis 3 بخاطر موتور گرافیکیش باشه، همه میدونن که CryEngine 3 یکی از بهترین موتورهایه گرافیکیه...اون مشکلات بخاطره سنگین بودن بازی و گرافیکه بینظیرشه...
این بازی هم با توجه به اون چیزی که تو E3 ازش دیدیم به نسبت گرافیکه بسیار خوبی داره مخصوصا از جنبه بصری...منتظرش هستیم...

اگر ارزش پولمون داره با شعار "هر روز کمتر از دیروز" پیش میره یا فروشنده ها کارت گرافیک 500 دلاری رو میفروشن 2980 به روند پیشرفت گیمینگ رو pc ربطی نداره
شما کارت های 2012 رو با 2013 مقایسه کن تفاوت رو متوجه میشی کاملا 690 رو مقایسه کن با 780 ببین کارت 780 که نصف 690 قیمت داره قدر فاصه اش با 690 کمه
یعنی شما اگر بخوای تو قیمت یکسان مقایسه کنی باید دو تا 780 رو مقایسه کنی با یه دونه 690 یا دو تا rx290 رو مقایسه کنی با یه 690
وقتی مقایسه کنید و ببینید پارسال با 1000 دلار میشد چی خرید امسال میشه چی خرید متوجه میشید برای چی میگم pc هر سال داره یه نسل میره جلو ^_^

حتی اگر حرف اینها درست هم باشه باید دقت کرد که بازی هنوز نیومده، و بازی یی که عرضه نشده هم حالا حالا ها گرافیکش کار داره برای Optimize شدن. این یک مساله است، مساله دیگه هم این که به نظر من مطلقا لزومی نداره که تمام تنظیمات گرافیکی یه بازی روی Ultra گذاشته بشن! همین الان میشه یه موتور ساخت که کیفیت گرافیکش در حد Deus Ex: HR باشه، ولی روی آخرین تنظیمات GTX 780Ti که هیچی، GTX 780,000Ti هم نتونه ازش 10 تا فریم بگیره! موضوع اینه که تو تنظیمات گرافیکی بازی باید گشت و اون چیزایی که مهمه رو روشن کرد، نه این که همه اش رو بگذاریم روی Ultra...

بهترین مثال قضیه هم همون Ubersampling نسخه قبلی (Witcher 2) هستش. یادش به خیر با GTX 260 چقدر گشتیم توی گزینه ها تا فهمیدیم اون فریم افتضاح مال Ubersampling هستش. کلی هم همه باهاش به مشکل خورده بودند، در حالی که روی گرافیک تاثیر مهمی هم نداشت. بعد خود CD Projekt توی Patch های بازی اون Ubersampling رو قرمز رنگ کرد که ملت بفهمن تقصیر اینه و اگه مشکل دارند خاموشش کنند! :دی

خلاصه که به نظر من دارندگان GTX 780 (یا حتی دارندگان GTX 660 به بالا) لزومی نداره زیاد جوش بزنند از الان (هر چند که خودم Maxwell خواهم گرفت تا اون موقع).
ab0df1b3ikzyjfz2ztij.gif

به نقل از همین خبری که گذاشتید:

خود سازنده گفته که گرافیک نسخه کنسولی در حد تنظیماتِ Highـه PC هست. رزولوشن هم گویا 900p/1080p خواهد بود برای دو کنسول، البته مطمئن نیستم تایید شده یا نه.
اون نمایشی هم که توی E3 روی One داشته (که می‌شه گفت روی PS4 از اون هم بهتر خواهد بود)، به مراتب بهتر از ویچر 2 روی PC بود. موضوع فقط اوبر سمپلینگ و رزولوشن و AA نیست، Assetـهای بازی کلاً Next-Gen شدن و اصلاً قابل قیاس با Witcher 2 نیستن (Witcher 2 با بهترین تنظیمات روی PC).
شاید اون زمان Low بوده، سازنده ها از اول که با کیفیت نسخه نهایی نمیسازن:-??

یه سئوال !!!

دوستان آیا چشمشون فرق بین 62 فریم و 56 فریم رو تشخیص میده؟؟؟

مهم اینه از نظر بصری لذت ببرید به نظر من فرقی بین 99 فریم و 70 فریم نیست ! سر چی چونه میزنید؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or