کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی The Witcher 3 معادل تنظیمات گرافیکی "High" در PC است

Hamid Payne

کاربر سایت
The-Witcher-3-feature-4-672x372.jpg

یکی از عناوینی که با کیفیت گرافیکی خود همگان را شگفت زده کرده و یک عنوان نسل بعدی "واقعی" به حساب می آید، The Witcher 3 است. به تازگی در مصاحبه با وبسایت Eurogamer، تهیه کننده اجرایی این بازی آقای John Mamais تایید کردند که نسخه PC این بازی در تنظیمات "Ultra" در مقایسه با نسخه کنسولی بهتر به نظر می رسد.

Mamais اضافه کرد که تنظیمات The Witcher 3 "ultra اوج کیفیت گرافیکی در بازی ها به حساب می آید و جزئیات در این تنظیمات در بالاترین حد خود به اجرا در می آیند .

بر طبق اظهارات Mamais، تنظیمات Ultraـی بازی tessellation بهتر، physics بیشتر، post-processing و پشم و موی واقع گرایانه تری را به ارمغان می آورد. ما این واقعیت را می دانیم که با PhysX شرکت انویدیا پشم و موی واقع گرایانه ای به نمایش در می آید ، با این حال جالب به نظر می رسد که کسانی که از کارت گرافیک های AMD استفاده می کنند نیز قادر هستند که از این قابلیت لذت ببرند.

تهیه کننده اجرایی بازی همچنین ادعا کرد که کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی بازی معادل تنظیمات "high" نسخه PC است و بازی در کنسول PS4 در رزولوشن 1080p و نرخ فریم 30 و نسخه Xbox One نیز در رزولوشن 900p و 30 فریم اجرا می شود (اگر چه که تیم سازنده دوست دارد که بازی در هر دو کنسول PS4 و Xbox One با رزولوشن 1080p اجرا شود).

به طور خلاصه، نسخه PC کیفیت گرافیکی بهتری ارائه می دهد اما بر اساس پیشنهاد PC ، Mamais گیمر ها اگر دوست دارند که از The Witcher 3 در بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن لذت ببرند، به یک سیستم قدرتمند احتیاج خواهند داشت .

The Witcher 3: Wild Hunt برای عرضه در February 2015 برنامه ریزی شده .

dsogaming

آخرین ویرایش:
:)

شما همون بهتر که نمیتونی یه پی سی گیمرو درک کنی :).یه بار دیگه تیتر خبر رو بخون از این بحثای حاشیه ایی که زیر اینجور خبرا راه میندازید همه چیز کاملا معلومه..
اینایی هم که نوشتی قصه بود تا حقیقت.وگرنه ما هم الان مثل تو دسته به دست بودیم

GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

من کاری به این بچه بازی ها ندارم ولی وقتی میخوای یه چیزی رو ثابت کنید لطفا به همه چی دقت کنید
داداش من اون سی پی یو خدات تومنی تا دسته اور شده حتما بی تاثیره به نظر شما تو اون پرفورمنس!!!!!

شما هم خودتون کشتید با این پی سی high end تون.داخل هر تاپیکی میرم همین آشو همین کاسه...
ادم میاد توو این سایت از دنیای گیم باخبر بشه میبینه یه مشت بچه موچ ریختن سرهم...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

تراشه گرافیکی که U4 رو رندر میکرد 200 دلار قیمت داره برای PC . ولی کارایی همین گرافیک رو PC برای اجرای بازی عملا صفر هست. و در کل با یک سیستم 600-700 دلاری کیفیتی بهتر از U4 گرفت.
به شرطی که ساختاری کد نویسی که برای کنسول اجرا میشه برای PC هم پیاده بشه.

- - -ویرایش - - -

کنسول های نسل فعلی یک PC Low range هستن منتها با ساختار نرم افزاری و تا حدی هم سخت افزاری متفاوت نسبت به یک pc دسکتاپ.
خودت داری جواب خودت را میدی... اصلا قبول... کنسول هم یک نوع pc low range ولی چرا کنسول های نسل جدید به این صورتند؟ چون قطعات یک pc high end که مد نظر شماست برای پیشرفت بسیار بسیار گرونند... و برای هیچ شرکت تولید کننده سخت افزار گیمینگ اعم از سونی مایکروسافت نینتندو amd نمیصرفه که بخوان از قطعات high end استفاده کنند ملت جنس گرون نمیخرند بحث کل جامعست نه 10%... به جز انویدیا که میبینیم رو pc چه سلطنتی میکنه... این همه ملت میگن دلیلش قیمت بیش از حد سخت افزار باعث این رکود گرافیکیه شما میگین دلیلش کنسوله:d اگر انویدیا این نسل قراردادش با سونی ادامه پیدا میکرد شک نکن نسخه ps4 حداقل با تنظیمات نزدیک به ultra high اجرا میشد(سال اول کنسول)

آره اگر در pc وضوح رو 900 و quality رو هم low بزاریم مثل شما همون روز اول میتونیم لذتش رو ببریم رو 30 فریم.
ولی شما مطمئنا فاکتوری به اسم کیفیت تا حالا به گوش ات نخورده که اینقدر شادمانی.
خیلی رفتی تو فاز
افرین به تو که اینقدر با کیفیتی:d:-j

آخرین ویرایش:
من کاری به این بچه بازی ها ندارم ولی وقتی میخوای یه چیزی رو ثابت کنید لطفا به همه چی دقت کنید
داداش من اون سی پی یو خدات تومنی تا دسته اور شده حتما بی تاثیره به نظر شما تو اون پرفورمنس!!!!!
کلا خوشم نمیاد تو جر و بحث های بیهوده شرکت کنم ولی این سی پی یو بازم ظرفیت اور شدن تا فرکانس 5 به بالا رو داره تا دسته (به قول خودتون) اور نشده
اگه بشه اور کرد چرا نکرد؟بعدشم یعنی اور شده و نشده این سی پی یو انقدر تفاوت داره تو فریم ریت؟بنچمارک های cpu هم اگه دیده باشید تفاوت فریم شاید نهایتا 4 فریم 5 فریم باشه

شما هم خودتون کشتید با این پی سی high end تون.داخل هر تاپیکی میرم همین آشو همین کاسه...
ادم میاد توو این سایت از دنیای گیم باخبر بشه میبینه یه مشت بچه موچ ریختن سرهم...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

شماهم خودتونو کشتید با این بازیهای ناتی داگتون هرجا یه تاپیک باشه یه مشت بچه میریزن مدام ناتی داگ ناتی داگ میکنن ... خدایی دم این طرفدارای ماکروسافت گرم یه دفه ندیدم یه تاپیکو با به رخ کشیدن انحصاریهاشون به هم بریزن

انویدیا این نسل قراردادش با سونی ادامه پیدا میکرد شک نکن نسخه ps4 حداقل با تنظیمات نزدیک به ultra high اجرا میشد(سال اول کنسول)

انویدیا مفت فروش نیست هزینه مالکیت معماری انویدیا بالاس همين علت هنوزم KEPLER توي گوشي ها نمي بينيم اینقدرم سود میکنه که اصلا کنسول براش مهم نیست .. کنسول گیمرم نباس توقع ultra رزولوشن 1080 داشته باشه .. بالاخره باید یا خرو بخواین یا خرما
در ضمن کسی که اندکی دانش در مورد سخت افزار داشته باشه میدونه انویدیا تکی نمیتونه بدرد سونی بخوره سونی باید یحتمل پیش اینتل معظم هم میرفت برای سفارش cpu . پس همون amd apu برا این کنسولا بسه از سرشونم زیاده

البته نمیخوام بحث تازه باز کنم ولی خودتون دارید میبینید اکثر pc gamer ها ترکیب اینتل + انویدیا پیشنهاد میدن چون از سخت افزار سر در میارن سالها تجربه کردن میدونن دنیا دست کیه

400 دلار دادین برا تراشه amd توقع الترا ستینگ هم دارید ایول با

آخرین ویرایش:
پستا اینجا فوق تخصصی شده
یکی میاد میگی گرافیک 60 دلاری براتون مثل کنسول اجرا میکنم. بعد میگم حرف خنده دار نزن .
بعد یکی دیگه میاد بنچمارک میذاره با سی پی یو های اند و اور شده . بعد بهش میگیم این سی پی یو های اند هستش و اور شده
دوباره یکی میاد میگه بیشتر هم اور میشه!!!1
در اخر هم که نماینده و سخنگو انودیا پیدا میشه و راجب معماری و هزینه مالکیت صحبت میکنه و .....
..........................
بعضیا طوری نظر میدن انگار فقط خودشون پی سی دیدن و بقیه محرومن از این قضیه!!
من نمی دونم اگه واقعا با یه کارت شصت دلاری بازی رو اون کیفیت بالا بازی میکنید . پس این تاپیکای ای من فریم نمیگیرم چیه
در نهایت سازنده گفته روی کنسول ها بازی با کیفیت high اجرا میشه . حالا شما باز بیا داستان بباف که این در حد low پی سی هم نیست . وهمچنین منتظر باش تا با کارت 60 دلاری اجراش کنید ( خودتون یه بار این سخت افزار هایی که میگید امتحان کنید تا حساب کار دستتون بیاد)

پستا اینجا فوق تخصصی شده
یکی میاد میگی گرافیک 60 دلاری براتون مثل کنسول اجرا میکنم. بعد میگم حرف خنده دار نزن .
بعد یکی دیگه میاد بنچمارک میذاره با سی پی یو های اند و اور شده . بعد بهش میگیم این سی پی یو های اند هستش و اور شده
دوباره یکی میاد میگه بیشتر هم اور میشه!!!1
در اخر هم که نماینده و سخنگو انودیا پیدا میشه و راجب معماری و هزینه مالکیت صحبت میکنه و .....
..........................
بعضیا طوری نظر میدن انگار فقط خودشون پی سی دیدن و بقیه محرومن از این قضیه!!
من نمی دونم اگه واقعا با یه کارت شصت دلاری بازی رو اون کیفیت بالا بازی میکنید . پس این تاپیکای ای من فریم نمیگیرم چیه
در نهایت سازنده گفته روی کنسول ها بازی با کیفیت high اجرا میشه . حالا شما باز بیا داستان بباف که این در حد low پی سی هم نیست . وهمچنین منتظر باش تا با کارت 60 دلاری اجراش کنید ( خودتون یه بار این سخت افزار هایی که میگید امتحان کنید تا حساب کار دستتون بیاد)
شما مشکلت اینه ادعات سه کیلومتره اطلاعاتت سه سانتیمتر
اینو بخون بهت کمک میکنه حداقل باعث میشه کمی اطلاعات افزایش پیدا کنه بد نیست

http://gamingbolt.com/geforce-gtx-750-ti-runs-battlefield-4-better-than-console-counterparts

آخرین ویرایش:
شما مشکلت اینه ادعات سه کیلومتره اطلاعاتت سه سانتیمتر
اینو بخون بهت کمک میکنه حداقل باعث میشه کمی اطلاعات افزایش پیدا کنه بد نیست

GeForce GTX 750 Ti Runs Battlefield 4 Better Than Console Counterparts � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

http://forum.bazicenter.com/thread86591/page2/

من ادعا دارم!!!!!
یا شما که سخنگوی انودیا تشریف دارین
به هرحال اگه اون فریم رو با پردازنده میدرنج در حد کنسول و اون کارت محبوب 60 دلاری تونستید بگیرید که واقعا خوش به حالتون
کلا صحبت بی فایده است با شما ( از اطلاعات سرشارتون هم کمال تشکر رو دارم)
خیلی آشنا میزنی شما. موفق باشی

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
شما هم دنبال بازی دست دوم و تعویضی و کرایه ای باشید:)
یه جوری میگن دنبال پچ و درایور باشین که انگار قوطی ها(ببخشید کنسول های) خوشگل و قدرتمندشون!! اصلا رنگ پچ و آپدیت نمبینه قربون پچ 5 گیگی wolfenstein برم:)

@bluestar

دوست عزیز اگه میخوای اینطوری بحث کنی و همش تیکه بندازی بحث نکنی بهتر هست
من تیکه ننداختم . شما متوجه نشدی شاید
منظور من کاملا مشخصه چی هست بحث خاصی هم نیست . شما اومدی میگی پردازنده بیشتر هم اور میشه . الان موضوع تاپیک و حرف من اور شدن یا نشدن پردازنده بود به نظرتون

آخرین ویرایش:
يعني ادم هر تاپيكي ميره يا بحث سره بهتر بودن گرافيك رايس يا اينفموسه يا بهتر بودن PC يا كنسول ها !
وقتي يه شركتي ميخواد بازي بسازه به سيستم كنسول نگاه ميكنه ! اين كنسول توي همه جاي دنيا با همين سيستمه پس بازيش رو براي اون سيستم به بهترين شكل بهينه ميكنه و ميبينيد كه مشكلات بازي كنسول خيلي خيلي كمتره ! ولي وقتي بازي براي PC منتشر ميشه قطعا براي همه ي سيستم ها بهينه نشده و ميبينيد كه هزاران لگو باگ مثل همين واچ داگز وجود داره ! pc high end اگه بازي براش كاملا بهينه بشه PS4 رو در ١ ثانيه قورت ميده ! كيفيت بازي هاي كنسول هيچ وقت به PC نميرسه ! اين يه fact ه !
ميدونيد مثل بازيهاي Ios و اندرويد ! اي او اس كنسول هست با يه سيستم خاص يه اندازه صفحه خاص و بازي هاي كاملا بهينه و بدون هيچگونه مشكل! اندرويد با تنوع بسيار زياد و مشكلات زياد! سامسونگ با گوشي هاي ٤ و ٨ هسته اي مقابل ايفون ٢ هسته اي كم مياره! كاري به مارك و عدد وارقام ندارم ! مهم بهينه و مچ بودنه! خريد يه كنسول با قيمت مناسب و بازي هاي بهينه قطعا خيلي راحت تره ! اما هيچوقت نميتونه لذت يه بازي با PC high End رو بچشه ! هرچه قدر پول بدي اش ميخوري !

آخرین ویرایش:
من ادعا دارم!!!!!
یا شما که سخنگوی انودیا تشریف دارین
به هرحال اگه اون فریم رو با پردازنده میدرنج در حد کنسول و اون کارت محبوب 60 دلاریتون تونستید بگیرید که واقعا خوش به حالتون
کلا صحبت بی فایده است با شما ( از اطلاعات سرشارتون هم کمال تشکر رو دارم)
خیلی آشنا میزنی شما. موفق باشی

- - -ویرایش - - -

اره همون بهتره کلا بیخیال بشی اعصابتم ضعیفه برات خوب نیست
سلامت باشی

شما هم دنبال بازی دست دوم و تعویضی و کرایه ای باشید:)
یه جوری میگن دنبال پچ و درایور باشین که انگار قوطی ها(ببخشید کنسول های) خوشگل و قدرتمندشون!! اصلا رنگ پچ و آپدیت نمبینه قربون پچ 5 گیگی wolfenstein برم:)

داری پایرت خور بودنتو به رخ میکشی ؟ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or