کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی The Witcher 3 معادل تنظیمات گرافیکی "High" در PC است

Hamid Payne

کاربر سایت
The-Witcher-3-feature-4-672x372.jpg

یکی از عناوینی که با کیفیت گرافیکی خود همگان را شگفت زده کرده و یک عنوان نسل بعدی "واقعی" به حساب می آید، The Witcher 3 است. به تازگی در مصاحبه با وبسایت Eurogamer، تهیه کننده اجرایی این بازی آقای John Mamais تایید کردند که نسخه PC این بازی در تنظیمات "Ultra" در مقایسه با نسخه کنسولی بهتر به نظر می رسد.

Mamais اضافه کرد که تنظیمات The Witcher 3 "ultra اوج کیفیت گرافیکی در بازی ها به حساب می آید و جزئیات در این تنظیمات در بالاترین حد خود به اجرا در می آیند .

بر طبق اظهارات Mamais، تنظیمات Ultraـی بازی tessellation بهتر، physics بیشتر، post-processing و پشم و موی واقع گرایانه تری را به ارمغان می آورد. ما این واقعیت را می دانیم که با PhysX شرکت انویدیا پشم و موی واقع گرایانه ای به نمایش در می آید ، با این حال جالب به نظر می رسد که کسانی که از کارت گرافیک های AMD استفاده می کنند نیز قادر هستند که از این قابلیت لذت ببرند.

تهیه کننده اجرایی بازی همچنین ادعا کرد که کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی بازی معادل تنظیمات "high" نسخه PC است و بازی در کنسول PS4 در رزولوشن 1080p و نرخ فریم 30 و نسخه Xbox One نیز در رزولوشن 900p و 30 فریم اجرا می شود (اگر چه که تیم سازنده دوست دارد که بازی در هر دو کنسول PS4 و Xbox One با رزولوشن 1080p اجرا شود).

به طور خلاصه، نسخه PC کیفیت گرافیکی بهتری ارائه می دهد اما بر اساس پیشنهاد PC ، Mamais گیمر ها اگر دوست دارند که از The Witcher 3 در بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن لذت ببرند، به یک سیستم قدرتمند احتیاج خواهند داشت .

The Witcher 3: Wild Hunt برای عرضه در February 2015 برنامه ریزی شده .

dsogaming

آخرین ویرایش:
High End هاتون زیر واچ داگز زاییدن حالا حرف Low Range برا ویچر 3 میزنید ؟؟ بازی بیاد سیستم مورد نیاز عملیش یه سر و گردن از تمام بازیهای همون زمان عرضه بالاتره ...

برید دعا کنید بتونید موقع عرضه با خفن ترین سیستمها هم یه گیم پلی استیبل از بازی بگیرید و مجبور نشید 10 ماه منتظر پچ و درایور و هزار ترفند برای اجرای مناسب بازی باشید ...

ما که همون روز اول دیسک رو میزاریم تو دستگاه با یه گرافیک عالی بی مشکل بازی میکنیم و از خود بازی لذت میبریم
دوست عزیز من یه مثال میزنم زمانی که metro last light تازه منتشر شده بود با کارت های amd مشکل داشت یعنی همین الان هم اگر ورژن های قدیمی رو نصب کنید روی کارتی مثل 290 oc فریمی دور و بر 15 میده
اما بعد از یه آپدیت 100 فریم به راحتی میتونستم بگیرم الان به نظر شما مشکل از gpu هست؟بحث آپتیمازیشن یا همون بهینه سازی هست کلا بازی های یوبیسافت این مشکلات رو دارن کاری هم نمیشه کرد مگر اینکه با یه آپدیت مشکل حل بشه اما وقتی بشه هیچ حدی برای fps بازی وجود نداره و ازونجایی که CPR سابقه ی خوبی داره بعید هست همچین مشکلاتی داشته باشه
ویرایش:
درضمن watchdogs هم اگه texture بازی رو روی medium قرار بدن دوستان مشکل تا حدودی برطرف میشه کاملا مشخص هست که ضعف یوبیسافت هست

آره اگر در pc وضوح رو 900 و quality رو هم low بزاریم مثل شما همون روز اول میتونیم لذتش رو ببریم رو 30 فریم.
ولی شما مطمئنا فاکتوری به اسم کیفیت تا حالا به گوش ات نخورده که اینقدر شادمانی.

تا 5 دقیقه پیش گیر High و Ultra بودی ، الان شد Low ??

برو دنبال پچ و درایورت باو ...

آره اگر در pc وضوح رو 900 و quality رو هم low بزاریم مثل شما همون روز اول میتونیم لذتش رو ببریم رو 30 فریم.

ببین داداش همه چیز گراقیک نیست اینقدر داری گرافیک گرافیک میکنی ;)

الان low رو از کجا دقیقا در اوردی!!! ( الان کیفیت low pc برابر کنسول هاست آبا؟!!!)
سازنده گفته high . بعد شما میای از خودت فتوا صادر میکنی!!
یه چیزی مشخصه دیگه بعد از این همه مدت هنوز یه عده حرفای تخیلی میزنند:
اگه pc high end داری خوب رو ultra لذتش رو ببر
وگرنه از این پست های خنده دار ندید ( با یه کارت 60 دلاری میشه در حد کنسولا اجرا کرد . حتما اجرا میشه!!!) واقعا ادم رو میخندون بعضیا با پستاشون

مگه کسی خلاف این گفته
به عنوان تاپیک هم یه نگاه بنداز

بحث رو شما شروع کردین و فرمودید کنسول های نسل 8 درحد pc low rang هست ...

اصلا همون بهتر که بری به دنبال پچ و داریور ...
-------
شما به عنوان تاپیک باید نگاه بندازی سازنده گفته رو کنسول ها رو High اجرا میشه شما میگید رو low اجرا میشه
بسه دیگه بیشتر از این خودتو ضایع نکن ;)

آخرین ویرایش:
الان low رو از کجا دقیقا در اوردی!!! ( الان کیفیت low pc برابر کنسول هاست آبا؟!!!)
سازنده گفته high . بعد شما میای از خودت فتوا صادر میکنی!!
یه چیزی مشخصه دیگه بعد از این همه مدت هنوز یه عده حرفای تخیلی میزنند:
اگه pc high end داری خوب رو ultra لذتش رو ببر
وگرنه از این پست های خنده دار ندید ( با یه کارت 60 دلاری میشه در حد کنسولا اجرا کرد . حتما اجرا میشه!!!) واقعا ادم رو میخندون بعضیا با پستاشون

شما هنوز معنی high quality رو pc رو متوجه نشدی!
چشم شما به 30 فریم عادت کرده

- - -ویرایش - - -

بحث رو شما شروع کردین و فرمودید کنسول های نسل 8 درحد pc low rang هست ...

اصلا همون بهتر که بری به دنبال پچ و داریور ...

دوست من برای دوم به شما میگم به عنوان تایپک نگاه کن.

شما هنوز معنی high quality رو pc رو متوجه نشدی!
چشم شما به 30 فریم عادت کرده

چشم پزشکی شما یا پیشگو...
نه شما معنی کیفیت رو میدونی حتما
من مسلم این بازی رو پی سی بازی میکنم و رو اولترا ( شما نگران من نباش) وقتی جواب منطقی نداری لازم نیست نقل قول کنی دوست عزیز

اصولا درک یه pc گیمر همیشه واسه من سخت بوده به خاطر اینکه این دسته از ادمها یه تفکر خاص دارن شما باهاشون حرف میزنی ممکنه حرفات رو تایید کنن اما باز همیشه ته دلشون با pc هست
مثلا من خودم به 2 علت همیشه طرفدار ps4 هستم ... اول اینکه واقعا اعصاب نصب بازی و گرفتن درایور و پچ و هزار چیز دیگرو ندارم
و اینکه واقعا دلم نمیاد چند برابر یه کنسول پول بدم از یه سری بازیها کلا محروم باشم ... یه سری دیگرو با لگ اجرا کنم فقط چندتا بازی خاص رو با گرافیک و فریم بالا تجربه کنم
با توجه به حرفهای بعضی از دوستان که میگن کنسولها معادل یه پی سی لو رنج هستن من بازم از داشتن PS4 خیلی خوشحالم
چون با 399 دلار امکان بازی تقریبا نزدیک اونچه که تو PC هست رو دارم (حالا شاید نه در اون حد ) و یه عالمه عنوان انحصاری هم هست
بعضی وقتها که میرم بخش مشکلات PC میبینم طرف نوشته با حدود 8 تومن سیستم یا بیشتر مثلا واچ داگز رو نمیتونه درست حسابی بازی کنه از خودم میپرسم چرا بازم بعضی ها رو PC پا فشاری میکنن ...
فلسفه گیم اگر لذت بردن باشه ... عملا با PC اعصاب ادم خراب میشه ... چون هر زمان بخوای لذت ببری یا فریم نداری یا صدا نداری بالاخره یه جایی یه مشکلی هست
اساسا مقایسه دو تا چیز که هیچ ربطی به هم ندارن بی فایدس
اولین قسمت یه مقایسه پایاپای بحث قیمت هست اونم وقتی که یه PC کامل مثال زده بشه
چند وقت پیش یه دوستی مقایسه کرده بود فقط 3 قلم رم و سی پی یو و گرافیک رو حساب کرده بود 399 دلار ...
پاور و هارد و مین و بلوری رام و یه کنترلر درست حسابی هم نداشت سیستمشون ... تا وقتی مقایسه ها اینجوری باشه بحث ها هم بی فایدس به نظرم
به نظرم هنر اینه که با کمترین ها در حد نرمال یا بالاتر یه استفاده ای ببری ... تو نسل قبل خیلی نه اما این نسل با PS4 من خیلی خوشحال و راضی هستم

High End هاتون زیر واچ داگز زاییدن حالا حرف Low Range برا ویچر 3 میزنید ؟؟ بازی بیاد سیستم مورد نیاز عملیش یه سر و گردن از تمام بازیهای همون زمان عرضه بالاتره ...

برید دعا کنید بتونید موقع عرضه با خفن ترین سیستمها هم یه گیم پلی استیبل از بازی بگیرید و مجبور نشید 10 ماه منتظر پچ و درایور و هزار ترفند برای اجرای مناسب بازی باشید ...

ما که همون روز اول دیسک رو میزاریم تو دستگاه با یه گرافیک عالی بی مشکل بازی میکنیم و از خود بازی لذت میبریم
شما که توانایی خرید pc قدرتمند نداری چرا جوش میاری ، ؟ همون کنسول های قدرتمندتون هنوز نمیتونن ی بازی 60 فریمی داشته باشن درست حسابی !
شما تو موج دوم و سوم هم نمیتونی 60 فریم با 1080 تجربه کنی ، همین الانش بازی تازه رو ps4 که قوی تره 900 هست
حالا میدونم سریع میگید رزولوشن 900 فرقی نداره انچنام و 60 و 30 فقط واسه روونیه هزاران بهونه دیگه .
ولی وقتی بحثتون با xbox فن ها میشه سریع شروع میکنید به رزولوشن و فریم و نقل قول اوردن از این و اون ..
شما هیچ وقت با کنسول نمیتونید تجربه همون ultra با 1080 و 60 فریم داشته باشین
همین الانشم order که انحصاری هست رزولشن اش زیر 900 هست
همون طور که pc فن ها نمیتونن تجربه انحصاری های شما رو داشته باشن

کسانی که رو PC بازی میکنن حق انتخاب دارن یکی دوست داره همه تنظیمات رو فعال داشته باشه با فریم پایین تر هم مشکلی نداره و بازی میکنه و لذت میبره یکی هم دوست داره با فریم بالا بازی کنه تنظیمات رو میاره پایین و لذت میبره خیلی ها هم تنظیمات رو برای سیستمشون درست میکنن دو تا چیز رو میبرن بالا دو تا چیز رو میارن پایین در نهایت اون چیزی که دوست دارن رو میگیرن , روی کنسول پلیر نمیتونه همچین کاری رو بکنه و باید چیزی که بهش میدن رو قبول کنه و مجبور هست با هر تنظیمانی که بهش داده شده بازی کنه و دلش بخواد یا نخواد مجبوره بپذیره , این بازی هم از اون بازیهایی هست که یک سری میگیرن تا فقط گرافیکش و جزئیاتش و کاری که روش انجام شده رو ببینن و توجهات روی این موضوع هم خیلی بالا هست از طرفی هم سازنده ای که بازیش رو داره روی کنسول ها میده و براش هزینه هم کرده هیچ وقت نمیاد بگه "اه اره بازی ما روی PC زمین تا اسمون با کنسول ها فرق داره" و این که بازی تا نیاد هیچ چیز مشخص نیست هرچندر هم که شرکت سازنده قابل اعتماد باشه بازم دلیل بر این نمیشه که بازی همینجوری که خودشون میگن باشه .

اصولا درک یه pc گیمر همیشه واسه من سخت بوده به خاطر اینکه این دسته از ادمها یه تفکر خاص دارن شما باهاشون حرف میزنی ممکنه حرفات رو تایید کنن اما باز همیشه ته دلشون با pc هست
مثلا من خودم به 2 علت همیشه طرفدار ps4 هستم ... اول اینکه واقعا اعصاب نصب بازی و گرفتن درایور و پچ و هزار چیز دیگرو ندارم
و اینکه واقعا دلم نمیاد چند برابر یه کنسول پول بدم از یه سری بازیها کلا محروم باشم ... یه سری دیگرو با لگ اجرا کنم فقط چندتا بازی خاص رو با گرافیک و فریم بالا تجربه کنم
با توجه به حرفهای بعضی از دوستان که میگن کنسولها معادل یه پی سی لو رنج هستن من بازم از داشتن PS4 خیلی خوشحالم
چون با 399 دلار امکان بازی تقریبا نزدیک اونچه که تو PC هست رو دارم (حالا شاید نه در اون حد ) و یه عالمه عنوان انحصاری هم هست
بعضی وقتها که میرم بخش مشکلات PC میبینم طرف نوشته با حدود 8 تومن سیستم یا بیشتر مثلا واچ داگز رو نمیتونه درست حسابی بازی کنه از خودم میپرسم چرا بازم بعضی ها رو PC پا فشاری میکنن ...
فلسفه گیم اگر لذت بردن باشه ... عملا با PC اعصاب ادم خراب میشه ... چون هر زمان بخوای لذت ببری یا فریم نداری یا صدا نداری بالاخره یه جایی یه مشکلی هست
چند وقت پیش یه دوستی مقایسه کرده بود فقط 3 قلم رم و سی پی یو و گرافیک رو حساب کرده بود 399 دلار ...
پاور و هارد و مین و بلوری رام و یه کنترلر درست حسابی هم نداشت سیستمشون ... تا وقتی مقایسه ها اینجوری باشه بحث ها هم بی فایدس به نظرم
به نظرم هنر اینه که با کمترین ها در حد نرمال یا بالاتر یه استفاده ای ببری ... تو نسل قبل خیلی نه اما این نسل با PS4 من خیلی خوشحال و راضی هستم

درباره چیزی که تجربه نکردی اینقدر با قاطعیت نظر نده.

:)

شما همون بهتر که نمیتونی یه پی سی گیمرو درک کنی :).یه بار دیگه تیتر خبر رو بخون از این بحثای حاشیه ایی که زیر اینجور خبرا راه میندازید همه چیز کاملا معلومه..
اینایی هم که نوشتی قصه بود تا حقیقت.وگرنه ما هم الان مثل تو دسته به دست بودیم

http://forum.bazicenter.com/thread88055

آخرین ویرایش:
:)

شما همون بهتر که نمیتونی یه پی سی گیرو درک کنی :).یه بار دیگه تیتر خبر رو بخون از این بحثای حاشیه ایی که زیر اینجور خبرا راه میندازید همه چیز کاملا معلومه..
اینایی هم که نوشتی قصه بود تا حقیقت.وگرنه ما هم الان مثل تو دسته به دست بودیم

GameSpot: بستن یک پی‌سی گیمینگ هم‌قیمت با کنسول‌ها؟

والا من از اول هر چقدر تلاش کردم این رو به یکسری بفهمونم موفق نشدم.
با این تاپیک یاداوری کردی برای یکسری

طرف خودش 24 ساعته داره کنسولو اپدیت میکنه بازیهاشونم که جدیدا باید رو هارد نصب بشه (دوساعت خیره بشی به صفحه TV ) بعد درمورد پچ اپدیت سختی نصب دانلودو.. صحبت میکنه
میگه واچ داگزو رو ps4 با 900P بدونه مشکل بازی میکنه اونم 30 فریم LOL ... بیا من رزولوشن واچ داگزو رو PC عین ps4 بزارم رو 900p بعد تنظیماتم رو مدیوم اوقت ببین چطوری فریم میچسبه به سقف اسمون بازی مثل باقوا اجرا میشه

خدارو شکر وقتی gtav رو قوطی دیدم اصلا بازیش نکردم همون لحظه بیخیال بازی شدم با اون گرافیک نخ نما
چه شود gtav روی PC زندگی میکنیم دم راک استار گرم . اکثر کنسول گیمرهای این سایت حتی 10% اطلاعات درمورد بازی کردن رو PC ندارن شک نکنید

High End

اره توکه راس میگی دیسکو میزاری تو قنسول بعد خدا قوت 900p تنظیمات تخیلی low بغل میکنی خوشحال از اینکه بازیت لگ نداشته لذت میبری :))
پچ 5 گیگی Wolfenstein مبارک
yahoo_21.gif

?
برو دنبال پچ و درایورت باو ...

جم کن باو.. حال نداریم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or