yonestm
Gold User
سلام وای منم دنبال همین بازی ام قبلا بازیشو تا تقریبا آهراش رفتم حالا دنبالشم کاملش کنم خیلی گشتم ندیدم اینجا هم پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم شما هنوز پیداش نکردین به منم بگینسلام به همه.من یک بازی دو سه سال پیش میکردم که خیلی باحال بود حالا همینجوری دارم دنبالش میکردم لطفا جواب بدید اگه اسم بازیو بلدید.
اول بازی باید هشت عدد گل پیدامیکردی و به یک نفر میدادی بعد اون بهت یک شمشیر چوبی میداد . تو بازی میشد با زنبور،خرس،عقرب،غول یخی و...جنگید باید پیش ملکه میفرستی تا بهت ماموریت بده و انجام بدی بعدش بهت سکه میداد بعدش شمشیر و ضره خود را قوی میکردی .
مکان های مختلفی مثل جهنم ،جایی که سراسر برف بود ، یک رود خانه که باید ۳۰تا۴۰یاقوت از تو صدف جمع میکردی و یک جایی که یک زن و مرد را گرفته بودند که دوستانم معتقد بودند پسر و دختر اون ملکه هستن . هرکدام از مکان ها شمشیر قوی میفروخت و داخل بازی لولت که بالا میرفت میتونستی قابلیت ارتفاع بدی.
امیدوارم اطلاعات کافی داده باشم اطفا کمک کنید .
نمیدونم چه موجوداتی بودن گوشاشون دراز بود مثل الف حتی درازتر بعد تو یکی از غار هار باید یه دختری رو نجات میدادی که توش پراز گابلین بود و باهات میجنگیدنسلام وای منم دنبال همین بازی ام قبلا بازیشو تا تقریبا آهراش رفتم حالا دنبالشم کاملش کنم خیلی گشتم ندیدم اینجا هم پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم شما هنوز پیداش نکردین به منم بگین
احتمالا بازی the suffering رو میگیدسلام ، حدود 15 سال پیش یه بازی ترسناک داشتم که از داخل یه بیمارستان شروع میشد و نکته مهمش اینه که دشمنا یه موجودات سفید بودن که به جای دست و پا ، شمشیر بهشون وصل بود و خیلی سریع حمله میکردن ، کسی اسم بازی رو میدونه ؟
پیدا کردی به منم بگو.. خوشحال میشم ببینم این چه بازی هست که بلک اوپس 3 اینقدر ازش کپی کردهمنم دنبالشم ولی جواب شما اشتباهه بازی که ایشون گفتن ماله ۱۶سال پیشه
سلام لطفا لطفا کمکم کنید
من قبلا ی بازی شوتر اول شخص برا pcداشتم،گرافیکش در حد مثلا کانتر.
توی کره زمین بود ولی عملی تخیلی بود .ی کمپانی بودن ک با موجودات فضای میجنگیدن (یونیفرم دشمنا قرمز تیره مایل به سیاه بود).
تو دیوارا واژه های چینی نوشته شده بود،نمیدونم دیگه بازی چینی بود یا امریکایی.
........
سلام
یه بازی fps بود که تقریبا میشه گفت شبیه بازی کرایسیس بود
اول بازی شما تو پایگاهتونید و دشمنا بهتون حمله میکنند بعد حین حمله موشک میزنند و دوستتون گیر میوفته وقتی میرید کمکش میمیرید و بعدش وقتی دوباره بیدار میشین
میبینین دستاتون که قطع شده بود به جاش دست رباتی گذاشتن و شما رو تبدیل به نیمه ربات نیمه انسان کردن
یادمه بازی یه تفنگ هم داشت که میتونستی با هاش ربات ها رو حک کنی
خیلی دنبالشم مغزمو درگیر کرده ممنون میشم کمکم کنید