State of Emergency؟ :دی
مرد شکم گنده و گیم‌پلی چرخیدن توی شهر رو داره، ولی روی طرح جلد بازی خبری از تفنگ نیست! :دی

d692019_.jpg

اریا جان خدا خیرت بده :دی i love u bro

پوستر نسخه دوم تفنگ دارع
137689--state-of-emergency-2.png

وای این‌قدر نوستالژیک بود گریم گرفت .

این سه تا بازی ام امروز پیدا کردم.
چقدر چقدر خوب بودن.
مرحله اخر جت لی اندازه ۳۰ سال حرص خوردم :دی

Attachments

• Screenshot_2022-06-21-16-05-02-145_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-21-16-05-02-145_com.android.chrome.jpg
    287.1 KB · مشاهده: 8
  • Screenshot_2022-06-21-16-04-12-642_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-21-16-04-12-642_com.android.chrome.jpg
    276.8 KB · مشاهده: 9
  • 51E5W3YGBRL.jpg
    51E5W3YGBRL.jpg
    47.6 KB · مشاهده: 10
دوستان حدود ۱۵ سال پیش یه نرم‌افزار برای بچه‌ها بود به اسم گلهای بهشت :)
یه بازی توش داشت به اسم تخم‌مرغ شکن که یه توپی بود باید بدون افتادنش میزدی به همه تخم‌مرغ‌هایی که بودن تا بشکنن :)
کسی اسم این بازی رو میدونه؟

E-haiFbXEAApeOl.jpeg E-haiFbXIAQmbay.jpeg

• Like
Reactions: mqg1387
سلام به همه.من یک بازی دو سه سال پیش میکردم که خیلی باحال بود حالا همینجوری دارم دنبالش میکردم لطفا جواب بدید اگه اسم بازیو بلدید.
اول بازی باید هشت عدد گل پیدامیکردی و به یک نفر میدادی بعد اون بهت یک شمشیر چوبی میداد . تو بازی می‌شد با زنبور،خرس،عقرب،غول یخی و...جنگید باید پیش ملکه میفرستی تا بهت ماموریت بده و انجام بدی بعدش بهت سکه میداد بعدش شمشیر و ضره خود را قوی میکردی .
مکان های مختلفی مثل جهنم ،جایی که سراسر برف بود ، یک رود خانه که باید ۳۰تا۴۰یاقوت از تو صدف جمع میکردی و یک جایی که یک زن و مرد را گرفته بودند که دوستانم معتقد بودند پسر و دختر اون ملکه هستن . هرکدام از مکان ها شمشیر قوی میفروخت و داخل بازی لولت که بالا میرفت میتونستی قابلیت ارتفاع بدی.
امیدوارم اطلاعات کافی داده باشم اطفا کمک کنید .
سلام وای منم دنبال همین بازی ام قبلا بازیشو تا تقریبا آهراش رفتم حالا دنبالشم کاملش کنم خیلی گشتم ندیدم اینجا هم پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم شما هنوز پیداش نکردین به منم بگین

• Like
سلام وای منم دنبال همین بازی ام قبلا بازیشو تا تقریبا آهراش رفتم حالا دنبالشم کاملش کنم خیلی گشتم ندیدم اینجا هم پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم شما هنوز پیداش نکردین به منم بگین
نمیدونم چه موجوداتی بودن گوشاشون دراز بود مثل الف حتی درازتر بعد تو یکی از غار هار باید یه دختری رو نجات میدادی که توش پراز گابلین بود و باهات میجنگیدن

• Like
سلام وقت بخیر من دنبال همون بازی هستم که یکی از پوستان به اسم زرتشت کبیر دنبال بازیش هستن یادم میاد عکس بازیش هم خود شخصیتی بود که باید تو بازی مرحله هارو باهاش پیش میرفتیم و با خرس و زنبور و عقرب میجنگیدیم

• Like
سلام دنبال یک بازی قدیمی هستم که هم با شخصیت مرد یه سری از مرحله ها رو باید می رفتی و هم با شخصیت زن (مکس پین نیس)
تو یکی از مرحله ها که شخصیت اصلی زنه بود ، داخل مترو بودی و فقط یه شوکر تفنگی داشتی (شوکره سر یه سیم رو به سمت تن طرف پرت میکرد و شک بهش میداد)
تو کل مراحل هم یه جاهایی مثل باز کردن در ، خنثی کردن بمب و... باید کد میزدی

• Like
سلام ، حدود 15 سال پیش یه بازی ترسناک داشتم که از داخل یه بیمارستان شروع میشد و نکته مهمش اینه که دشمنا یه موجودات سفید بودن که به جای دست و پا ، شمشیر بهشون وصل بود و خیلی سریع حمله میکردن ، کسی اسم بازی رو میدونه ؟

• Like
سلام ، حدود 15 سال پیش یه بازی ترسناک داشتم که از داخل یه بیمارستان شروع میشد و نکته مهمش اینه که دشمنا یه موجودات سفید بودن که به جای دست و پا ، شمشیر بهشون وصل بود و خیلی سریع حمله میکردن ، کسی اسم بازی رو میدونه ؟
احتمالا بازی the suffering رو میگید

• Like
سلام لطفا لطفا کمکم کنید

من قبلا ی بازی شوتر اول شخص برا pcداشتم،گرافیکش در حد مثلا کانتر.
توی کره زمین بود ولی عملی تخیلی بود .ی کمپانی بودن ک با موجودات فضای میجنگیدن (یونیفرم دشمنا قرمز تیره مایل به سیاه بود).
تو دیوارا واژه های چینی نوشته شده بود،نمیدونم دیگه بازی چینی بود یا امریکایی.

اسلحه ها پیشرفته بودن.
تو بازی ربات بود،حتی میتونستی سوار رباتا بشی و حتی کنترلشونو بدست بیاری.

ی مرحله هم داشت طرف برگشت به پایگاهشون دید قبل از اینکه بیاد گرفتن کل پایگاهو و فرماندشون رو هم کشتن
یه بازی fps بود که تقریبا میشه گفت شبیه بازی کرایسیس بود
اول بازی شما تو پایگاهتونید و دشمنا بهتون حمله میکنند بعد حین حمله موشک میزنند و دوستتون گیر میوفته وقتی میرید کمکش میمیرید و بعدش وقتی دوباره بیدار میشین
میبینین دستاتون که قطع شده بود به جاش دست رباتی گذاشتن و شما رو تبدیل به نیمه ربات نیمه انسان کردن( داخل دستاش یه نور رگه های آبی بود)
یادمه بازی یه تفنگ هم داشت که میتونستی با هاش ربات ها رو حک کنی(تفنگش یه تیر مثل سوزن پرت میکرد که اگه به ربات میزدی کنترلش میکرد)

میشه بهم کمک کنید؟

• Like
سلام لطفا لطفا کمکم کنید

من قبلا ی بازی شوتر اول شخص برا pcداشتم،گرافیکش در حد مثلا کانتر.
توی کره زمین بود ولی عملی تخیلی بود .ی کمپانی بودن ک با موجودات فضای میجنگیدن (یونیفرم دشمنا قرمز تیره مایل به سیاه بود).
تو دیوارا واژه های چینی نوشته شده بود،نمیدونم دیگه بازی چینی بود یا امریکایی.
........

سلام
یه بازی fps بود که تقریبا میشه گفت شبیه بازی کرایسیس بود
اول بازی شما تو پایگاهتونید و دشمنا بهتون حمله میکنند بعد حین حمله موشک میزنند و دوستتون گیر میوفته وقتی میرید کمکش میمیرید و بعدش وقتی دوباره بیدار میشین
میبینین دستاتون که قطع شده بود به جاش دست رباتی گذاشتن و شما رو تبدیل به نیمه ربات نیمه انسان کردن
یادمه بازی یه تفنگ هم داشت که میتونستی با هاش ربات ها رو حک کنی
خیلی دنبالشم مغزمو درگیر کرده ممنون میشم کمکم کنید

Project Snowblind

project-snowblind-windows.jpg

سلام من دنبال یه بازی هستم که قدیمی اصلا نیست ولی آخرین بار ۳ یا ۴ سال پیش بازیش کردم
هر چی میگردم پیداش نمیکنم
کاراکتر بازی یه گربه‌س (خلاصه یه حیوونیه) بعد مثلا مراحلش اینطوریه که هی اینور اونور میری سکه اینا جمع میکنی بعد به چهار طرف دیوار میتونی بپری یعنی چهار وجه میتونی حرکت کنی(مثلا اگر موبایلت بچرخونید این طرف گوشی که صاف بود الان کجه )
به هر چهار سطح که بری همونطرفی سطح اصلی میشه و سطح صاف قبلی که روش بودی مثلا میشه سمت راست صفحه
و یادمه محیط بازی رنگی رنگی بود کلا فانتزی بود و تله و اینا هم همه جا بود که جذابش کرده بود
اگه کسی پیداش کرد اسمشو لطفا بهم بگه🙏🏼🙏🏼🙏🏼

با سلام.
یه بازی بود حدودا 10 سال پیش بازی کردم.
داستان بازی این بود که دوتا برادر بودن که سر قدرت با هم مبارزه میکردن و دوقلو بودن. موهای یکیشون قرمز و اون یکی ابی بود.
سبک بازی مثل devil may cary یا final fantasy بود تا جایی که یادمه.داستانش هم مثل همینا بود و جادویی و مبارزه ای بود.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or