سلام دوستان
کدوم نسخه از کال اف دیوتی و یا بتلفید ماموریت هایی در اوکراین و روسیه وجود داشت؟ و کلا داستانش به این قسمت از دنیا مربوط میشد؟

• Like
Reactions: mqg1387
درود دوستان خسته نباشید
یه بازی بود من بازیش نکردم اون موقع برای نسل هفت نهایت اوایل نسل هشت کاورش دو بعدی بود یه شخصیت بود رو به روش از اینا بود البته یکی از مرد های بالدار که تو دروازه ملل هست

سلام من حدود 6 سال پیش یه بازی دفاع از قلعه بازی میکردم که میتونستی هم برج هاتو بزاری هم به قلعه دشمن حمله کنی و پول جمع کنی و توپ خانه بزاری که با ارتقاش تبدیل به چند تا میشد وقتی حمله میکردی دشمن هم برج برای دفاع میزاشت و اگه به قلعه حمله میکردن قلعه با شلیک توپ میکشتشون و برای حمله راه جدایی داشت مثلا من از سمت چپ حمله میکردم اون از سمت راست اون اونجا دفاع می‌کرد و من اون ور ی مود دیگه هم که داشت این بود که فقط دشمن حمله می‌کرد و من دفاع و عکس بازی ساعت مانند بود ممنون میشم بگید الان من دوساله دنبال این بازی هستم

• Like
سلام رفقا
من حدودای سال 2011 تا 2013 یه شوتر اول شخص دقیقا به سبک igi نصب کردم مراحل‌ش خیلی بیشتر از igi بود من تا مرحله 30 رفتم ولی مرحله 30 آخرش نبود. بعد حذف شد و دیگه نتونستم نصبش کنم. ولی خب گیم پلی فوقالعاده ای داشت از اون موقع به بعد تو این سبک چندتایی بازی کردم ولی نتونست گیم پلی به اون خوبی رو بهم بده تنها صحنه هایی که ازش یادمه مرحله اولش توی یه شهر کوچیک از هلی کوپتر میاد پایین و اون شهر رو پس میگیرن از دشمن زمانش هم وسطای روز در حالی که آسمون آفتابیه یا مرحله 3 توی یه جنگل طور بوده یا مرحله 4 روی یه سازه چوبی چند طبقه که توی هر طبقه باید دشمن رو بکشی و همینطور طبقات رو بری پایین یا مرحله 11 توی شب از کنار دریا شروع میشه و یه اسکله رو تصرف میکنن یا مرحله 17 توی یه برج از پله ها بالا میری و همینطور که داری میری بالا دشمن به سمتت میاد و باید اونارو نابود کنی دیگه چیزی ازش یادم نیست ولی دقیقا مثل igi مرحله ای بود و اکثر مراحلش تنهایی باید بازی کنی فقط مرحله اولش میدونم چندتا یار داری ولی اکثرا تنهایی باید مراحل رو پیش ببری و مثل igi اگه آخر یه مرحله هم بمیری باید از اول مرحله رو شروع کنی.هوش مصنوعی بازی هم خیلی خوب بود. هرکاری میکنم اسمش یادم نمیاد. خواستم ببینم بین دوستان کسی هست که همچین بازی رو بازی کرده باشه یا نه هرچی هم تو اینترنت میگردم اثری ازش پیدا نمیکنم.

• Like
سلام.یه بازی بود من چند سال پیش بازی میکردم تقریبا 3 یا 4 سال پیش.بازی اینجوری بود که ما در نقش یک رفتگر هستیم و باید برگ هارو جارو کنیم.گرافیک خوبی داشت ولی 2 بعدی بود.موسیقی متنش هم خیلی قشنگ بود.شخصیت ات هم میتونستی عوض کنی.مثلا یکی از شخصیت هاش جارو برقی داشت و وقتی انتخابش میکردی روی زمین بجای برگ.آشغال بود...ممنون میشم کسی اسمشو بگه
Dustforce

سلام من حدود 6 سال پیش یه بازی دفاع از قلعه بازی میکردم که میتونستی هم برج هاتو بزاری هم به قلعه دشمن حمله کنی و پول جمع کنی و توپ خانه بزاری که با ارتقاش تبدیل به چند تا میشد وقتی حمله میکردی دشمن هم برج برای دفاع میزاشت و اگه به قلعه حمله میکردن قلعه با شلیک توپ میکشتشون و برای حمله راه جدایی داشت مثلا من از سمت چپ حمله میکردم اون از سمت راست اون اونجا دفاع می‌کرد و من اون ور ی مود دیگه هم که داشت این بود که فقط دشمن حمله می‌کرد و من دفاع و عکس بازی ساعت مانند بود ممنون میشم بگید الان من دوساله دنبال این بازی هستم
سلام
اگه منظورتون این بازیه اسم بازی هست Master of Defence
اگر هم این نیست اگه سبک دفاع قلعه خوشتون میاد بازی خوبیه.
screen1.jpg

• Like
سلام دوستان..چندین سال پیش یه بازی داشتم با موس بود یه موجود کوچیک بود که تقریبا شبیه اون موجود توی ارباب حلقه ها بود و زبونش بلند بود و وقتی می‌زدی به یه جا می‌چسبید و می‌تونستی آویزون شی با زبون و سکه هارو جمع کنی یا جابجا بشی..داخل گوگل پیدا نکردم اگر کسی اسم بازی رو می‌دونه واسم بذاره ممنون میشم..

Wik & the Fable of Souls
Wikcover.jpg

• Like
سلام خدمت همه،من ۶ یا ۷ سال پیش یه بازی زامبی میکردم که اولش یه مردی بود که تفنگ دریلی (nail gun)داشت و توی یه بیایونی بود وقتی یه ذره جلوتر میرفت به یه گاراژ میرسید که توش یه زنی ماشین تعمیر میکرد و گرافیک نسبتا خوبی هم داشت،کسی میتونه راهنمایی کنه؟

• Like
یه بازی اشپزی بود که برای فلش کامپیوتر بود اسمش یادم نیس. بازی اینجوریه که باید غذا درست کنی بدی به مردم که صف ایستادن و صبرشون کم میشه. فک کنم ایرانی بود چون کنارش یه رادیو هم بود. لطفا اگه میدونید بگید!!!

• Like
یه بازی اشپزی بود که برای فلش کامپیوتر بود اسمش یادم نیس. بازی اینجوریه که باید غذا درست کنی بدی به مردم که صف ایستادن و صبرشون کم میشه. فک کنم ایرانی بود چون کنارش یه رادیو هم بود. لطفا اگه میدونید بگید!!!

Happy Chef​

Happy Chef 2​

• Like
سلام.تقریبا پنج شیش سال پیش یه بازی اندروید داشتم الان هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد.بازی کارتی نقش آفرینی مبارزه ای بود دو کاراکترش یادمه یکی شمشیر زن بود که میچرخیدو نیروهای دشمنو میزد و قابلیتش این بود میپرید هوا و شمشیرو میکوبید زمین تعدادی از سربازای دور دشمنو از بین میبر.شخصیت دیگه هم یه گرگ بود با دستکش فلزی و چنگالهای تیز قابلیتشم این بود با سرعت خیلی زیاد حرکت میکرد و تعداد زیادی از سربازان حریفو به سرعت نور میزد.بازی کلا شبیه کلش رویال بود ولی با گرافیک خیلی بالاتر و شخصیت های واقعی ترو جذابتر

• Like
سلام دوستان منبین ۸ تا ۱۱ سال پیش یک بازی اندروید میکردم که اسمشو یادم نیست که هم انلاین بود هم افلاین داستانش اینطوری بود
هر دو داخل یک مپ شیش ضلعی که تصویر از بالا بود بودن و داخل اون مپ که فقط روش شماره دیده میشد هر ثانیه یک تانک توش ساخته میشد بعد با اون تانک ها باید میرفتی یک شیش ضلعی دیگه که بی طرف بودو تصرف میکردی تا اونم مال تو بشه اونجا هم نیرو ساخته میشد بعد همینطورس پیش میرفتی تا به مپ حریف برسی البته گفتن تمام بازی از زاویه ی بالا بود و کوچیک شده بود مپ دشمن و خودی و بی طرف تو یک صفحه هم بود لازم نبود ورق بزنی تورو خدا کسی اگه میدونه بگه توضیح بازیش خیلی سخت بود هر چی دنبالش گشتم پیدا نشد توش تانک بود و نمیدونم شاید شاید داخل اسم بازی commander بوده باشه ولی مطمئن نیستم د یادم نیست

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or