یه گیم میخوام معرفی کنین که شبیه igi باشه یعنی مرحله ای باشه
Dustforceسلام.یه بازی بود من چند سال پیش بازی میکردم تقریبا 3 یا 4 سال پیش.بازی اینجوری بود که ما در نقش یک رفتگر هستیم و باید برگ هارو جارو کنیم.گرافیک خوبی داشت ولی 2 بعدی بود.موسیقی متنش هم خیلی قشنگ بود.شخصیت ات هم میتونستی عوض کنی.مثلا یکی از شخصیت هاش جارو برقی داشت و وقتی انتخابش میکردی روی زمین بجای برگ.آشغال بود...ممنون میشم کسی اسمشو بگه
Cod 1یه گیم میخوام معرفی کنین که شبیه igi باشه یعنی مرحله ای باشه
سلامسلام من حدود 6 سال پیش یه بازی دفاع از قلعه بازی میکردم که میتونستی هم برج هاتو بزاری هم به قلعه دشمن حمله کنی و پول جمع کنی و توپ خانه بزاری که با ارتقاش تبدیل به چند تا میشد وقتی حمله میکردی دشمن هم برج برای دفاع میزاشت و اگه به قلعه حمله میکردن قلعه با شلیک توپ میکشتشون و برای حمله راه جدایی داشت مثلا من از سمت چپ حمله میکردم اون از سمت راست اون اونجا دفاع میکرد و من اون ور ی مود دیگه هم که داشت این بود که فقط دشمن حمله میکرد و من دفاع و عکس بازی ساعت مانند بود ممنون میشم بگید الان من دوساله دنبال این بازی هستم
سلام دوستان..چندین سال پیش یه بازی داشتم با موس بود یه موجود کوچیک بود که تقریبا شبیه اون موجود توی ارباب حلقه ها بود و زبونش بلند بود و وقتی میزدی به یه جا میچسبید و میتونستی آویزون شی با زبون و سکه هارو جمع کنی یا جابجا بشی..داخل گوگل پیدا نکردم اگر کسی اسم بازی رو میدونه واسم بذاره ممنون میشم..