سلام دوستان
من دنبال یه بازی سوم شخص قدیمی هستم که مثل کال آف دیوتی جنگی بود و ویژگی این بازی این بود که ۴ نفر رو کنترل میکردیم و میتونستیم هر چهار تا رو کنترل کنیم، حین کنترل یکی سه تای دیگه بات بودند .
اول سینماتیک بازی این بود که یکی با دوربین کامیون جنگی رو مشاهده میکرد و دستور میداد که بمب رو فعال کنند بعد منفجر شدن یکی از اون ۴ نفر با آر پی جی ماشین رو میزنه و دیگری با ام ۶۰ دیگران رو میزنه و اونی که دوربین داشت با تک تیرانداز از اونا محافظت میکرد‌

در اولین مرحله بازی با ماشین جنگی وارد یه جایی روستا مانند میشویم . فقط تا اینجاش یادم مونده.

• Like
Reactions: mqg1387
سلام من یه بازی شمشیری چند سال پیش میکردم که اول بازی از یه قلعه چوبی شروع میشه اونجا با چند نفر صحبت میکنی بعد میری از یه صندوق چند تا سلاح بر میداریم در قلعه باز میشه میری و بازی شروع میشه دشمنان هم آدم هایی هستن که با چماق باهات میجنگن و گرگ ها دنبالت میکنن باید بکشیشون از یه جای بازی دایناسور های کوچک دنبالت میکنن باید بجنگی از قابلیت های دیگه بازی اینه که میتونی پوست گرگ هارو بفروشید سلاح بخری اسب بخری زره بخری و از این کارا لطفاً جواب بدین زودتر

• Like
سلام من قبلا یه بازی داستم اسمش یا دم نی
قدیمی بود یه جور ماشین فضایی بود که تو هواحرکت میکرد یه سلاح مثل سنگ تبر
شمشیر به خودش اویزون میکرد و باید به یه ماشین دی گه مثل خودش زربه میزدی
باید با موس ماشین فضایی رو میچرخوندی تا سلاح بهش میخورد
البته ماشین نبود به یه جور دستگاه بود

• Like
دوستان سلام یه بازی حدود13سال پیش که اول بازی یه کابویی بود که در یه مزرعه بود کم من باید وسایلش رو پیدا میکرد و یه اسب داشت که باید هویج بهش میداد و بعد از یه یه مدت بازی کردن وارد یه شهر میشود که با صاحب خانه ارتباط برقرار میکرد و کمک به اهالی شهر میکرد بازی در سبک سفر به سیبری بود

• Like
سلام وقت بخیر.
من پنج سال پیش یک بازی استراتژی دانلود کردم مثل این بازیkingdom war بود ولی با کیفیت تروجذابتر.
توی شخصیت هاش تیرانداز،اسب سوار نیزه دار ،شمشیر وسپر بود که دو طرف نیرو میفرستادن ومیجنگیدند.
همینطور میتونستی یک صف یا یه لشکر هم پشت سرهم بفرستی
خلاصه باکیفیت بود وبین ۷۰ تا۹۰مگ حجمش بود برای گوشی اندروید.
دوستان اگه اسم این بازی رو میدونید لطفا پیام دهید.همینا ازش یادم مونده.

• Like
سلام دوستان.
یادمه یه بازی بود تو ps2 تو که اون زمان خیلی پیشرفته و خفن بود.
یه سری مبارز رو اگه میتونستی شکست میتونستی انتخاب کنی که ازشون پول بگیری یا برات کار کنن.
یه جمله ای تو این مایه ها هم میگفت
from now on you work for me, remember?
اون زمان سنم کم بود و خیلی یادم نیست.

• Like
دوستان سلام یه بازی حدود13سال پیش که اول بازی یه کابویی بود که در یه مزرعه بود کم من باید وسایلش رو پیدا میکرد و یه اسب داشت که باید هویج بهش میداد و بعد از یه یه مدت بازی کردن وارد یه شهر میشود که با صاحب خانه ارتباط برقرار میکرد و کمک به اهالی شهر میکرد بازی در سبک سفر به سیبری بود
اسمش The Westerner بود. به اسم Wanted: A Wild Western Adventure و Fenimore Fillmore: The Westerner شناخته میشه.

• Like
من دنبال ای میگردم که صحنه ای ک ازش یادمه فضای دارکی داشت شخصیت اصلی بازی ی مردی بود ک توی یک خانه بیدار شده بود ک کلی در داشت ولی حافظه اش پاک شده بود بعد بای سری وسایل باید کمکش میکردیم حافظش برگرده

• Like
سلام من دنبال بازی میگردم که فضای دارکی داشت شخصیت اصلی ی اقایی بود ک کلا سیاه بود بعد توی یک خونه بیدار میشد حافظش پاک شده بود خونه پر از سر نخ و در بود باید سر نخ ها رو دنبال میکردم و حالت معمایی جنایی داشت دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم اسم بازیش ی عددی بود میخوام بدونم چی بود اگه کسی میدونه میتونه کمک کنه ممنون میشم

• Like
سلام دوستان..چندین سال پیش یه بازی داشتم با موس بود یه موجود کوچیک بود که تقریبا شبیه اون موجود توی ارباب حلقه ها بود و زبونش بلند بود و وقتی می‌زدی به یه جا می‌چسبید و می‌تونستی آویزون شی با زبون و سکه هارو جمع کنی یا جابجا بشی..داخل گوگل پیدا نکردم اگر کسی اسم بازی رو می‌دونه واسم بذاره ممنون میشم..

• Like
سلام.یه بازی بود من چند سال پیش بازی میکردم تقریبا 3 یا 4 سال پیش.بازی اینجوری بود که ما در نقش یک رفتگر هستیم و باید برگ هارو جارو کنیم.گرافیک خوبی داشت ولی 2 بعدی بود.موسیقی متنش هم خیلی قشنگ بود.شخصیت ات هم میتونستی عوض کنی.مثلا یکی از شخصیت هاش جارو برقی داشت و وقتی انتخابش میکردی روی زمین بجای برگ.آشغال بود...ممنون میشم کسی اسمشو بگه

سلام و عرض ادب. من یک بازی داشتم 7 یا 8 سال پیش که سبکش شوتر اول شخص بود. نقش یه پلیس بود که میرفت وارد یه برج میشد و در این حین یه جنایت اتفاق میفتاد و افرادی وارد کل برج میشدن مراحل بازی این بود که باید راهی برای خروج از برج پیدا میکردین. یه قسمتش یادمه که نقش اول بازی که ما بودیم یکی از دشمن ها رو که مرده بود از برج پرت میکنیم پایین و میوفته رو ماشین تا پلیس ها متوجه حادثه بشن. ضمنا اولین سکانس بازی این بود که باید با اون منشی که تو طبقه همکف برج هست صحبت میکردی. ممنون میشم راهنمایی کنین.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or