یه بازی بود که می‌شد بهش گفت مدیریت دشت یه جورایی مثل بازیه the sims بود منتهی برای حیوانات توش می‌تونستی حیوون و برکه و دریاچه و درخت و اینا بخری وقتی هم مثلا فیل می‌خریدی صدای فیل پخش می‌شد یا وقتی دریاچه می‌خریدی صدای آب می‌اومد توی منوشم عکس یک محیط بان چیزی بود که دوربین داشت اسم با‌زی چیه؟
یه بازی دیگم بود در سبک pickman که سه‌بعدی بود و یکی از کاراکتراش کله‌اش طرح پوست هندوانه داشت؟
بازی اولی شاید animal crossing بوده(رو چه کنسولی بازیش کردی؟)

دوستان نزدیکای سال 2010 الی 2015 دقیق سالشو یادم نیس یه بازی میکردم که شروعش اینجوری بود انگار تو یه رویا بودی یه زره سفید با شمشیر خودتو با چنتا سرباز میدیدی که دارن به یه موجوداتی حمله میکنن به سمت یه غولی میری که بکشیش فک کنم دقیق یادم نیس بعد زدنش اوار سرت میریزه بیهوش میشی فک کنم اینجوری بود که یه دفعه از خواب بیدار میشی یه مرده نجاتت داده و تو خونشی بعد انتخواب ظاهر کاراکترت{ریش.خالکوبی.چهره}از خونه میزنی بیرون خودتو تو یه دهکده میبینی دور تا دورش دیوار کشیده شده اسلحه فروشیو گوشت فروشیو معجون فروشیو این چیزارم داره نمیدونم خودت اول کار داری یا بهت پول میده که بری بخری خب وقتی از دروازه شهر بری بیرون همه جور حیوون و هیولایی توش داره همون اول کار موشای بزرگو میبینی گوزن که میتونی گوشتشو بخوری و بفروشی و درضمن بازی خیلی گسترده و بزرگی هستش گرافیکشم دقیق یادم نیس ولی فک کنم در حد ویچر 2 و اینا شایدم بالاتر باشه یه بازی نقش افرینی لذت بخش بود از نظر من ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید
ببخشید کسی میدونه این کدوم بازی جهان باز بود یا اگه نمیدونید لطفا یکی تو همین مایه ها پیشنهاد بدید.

• Like
Reactions: mqg1387
سلام دوستان من یه بازی رو قبلا بازی کرده بودم که اندروید بود
بازی اینجوری بود که یه مرد سیاه پوش با شنل تو جنگل میدویید پشت سرش هم یه سایه سیاهی بود و باید از دستش فرار میکرد
تم بازی شبیه بازیه vector بود
لطفا کمک کنین و اسمشو بهم بگین

• Like
سلام دوستان سالها پیش یه بازی داشتم اکشن اول شخص بود فکر کنم . خیلی چیزی ازش یادم نیست ولی یادمه دستگاه های خفنی داشت و فیلد بازی شلوغ بود. یه آپشن داشت شخصیت بازی که به موشها بمب وصل میکرد و با وسیله ای کنترلشون میکرد تا جایی ک میخواست منفجر کنه . هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم . اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه :)

• Like
سلام به همگی. من حدودا 10 یا 12 سال پیش یه بازی کامپیوتری داشتم که اینجوری شروع میشد که چندین هرم مثل اهرام مصر وجود داشتن که یکیش یا دوتاش باز بود و با پیشرفت تو بازی بقیه شون برات باز میشدن. وارد هر هرم که میشدی یک بت با سر متفاوت داشت و نوع متفاوتی از بازی فکری توش بود. وقتی 10 مرحله یا شاید بیشتر از یه هرم رو انجام میدادی یه سوسک هایی ظاهر میشدن که فکر کنم طلایی رنگ بودن و بت اون هرم رو کمی صیقل میدادن و طلایی رنگش میکردن. یه صدای خیلی محکمی هم بود که چیزمیزای بازی رو اعلام میکرد. یازی های هر هرم خیلی خاص بودن و آسون نبود انجام دادنشون. خیلی ابهت داشت بازیه مخصوصا اون سوسک های طلایی و یشمی طور و صدا ها و من همون موقع هم معتادش شده بودم. حدود یک ساعته دنبالش میگردم اما هیچی به هیچی تا این گفتگو رو پیدا کردم. لطفا، لطفا، لطفا اگه اسمشو میدونید یا پیداش کردین برام بنویسید.

• Like
سلام به همگی. من حدودا 10 یا 12 سال پیش یه بازی کامپیوتری داشتم که اینجوری شروع میشد که چندین هرم مثل اهرام مصر وجود داشتن که یکیش یا دوتاش باز بود و با پیشرفت تو بازی بقیه شون برات باز میشدن. وارد هر هرم که میشدی یک بت با سر متفاوت داشت و نوع متفاوتی از بازی فکری توش بود. وقتی 10 مرحله یا شاید بیشتر از یه هرم رو انجام میدادی یه سوسک هایی ظاهر میشدن که فکر کنم طلایی رنگ بودن و بت اون هرم رو کمی صیقل میدادن و طلایی رنگش میکردن. یه صدای خیلی محکمی هم بود که چیزمیزای بازی رو اعلام میکرد. یازی های هر هرم خیلی خاص بودن و آسون نبود انجام دادنشون. خیلی ابهت داشت بازیه مخصوصا اون سوسک های طلایی و یشمی طور و صدا ها و من همون موقع هم معتادش شده بودم. حدود یک ساعته دنبالش میگردم اما هیچی به هیچی تا این گفتگو رو پیدا کردم. لطفا، لطفا، لطفا اگه اسمشو میدونید یا پیداش کردین برام بنویسید.
جستجو هایم نتیجه دادند و یاففتتتمممم. خدا نصیب همه تون کنه خلاصه✨✨
اسم مبارکش :
Ancient Quest of Saqqarah

Attachments

• ancient_quest_saqqarah.jpg
    ancient_quest_saqqarah.jpg
    21.9 KB · مشاهده: 3
  • Like
سلام بچه
بمولا من تقریبا ۷,۸ سال پیش یه بازی استراتژیک بازی میکردم مثل قلعه ولی فرقاشون این بود که اینی که بازی میکردم گرافیک و چمنش مثل dota 1 بود ...
حالا خود بازی رو اگه اشتباه نکنم
اولاش با یه ژنرال یا همون شوالیه شروع میکردیم(بدبخت و حقیر بودیم) بعد میرفتیم نقشه رو میگشتیم و چند تا ادم که سرباز بی طرف بودن پیدا و صاحب خودمون میکردیم و ... بعدش تو منطقه ای دیوارای بلند و قلعه میساختیم .
حالا احتمالا کلش اف کلنز که بازی کردین؟
تو این بازی که میگم مثل کلش اگه میخواسیم سرباز تهیه کنیم یه سرباز خانه مخصوصی داشت و... سرباز تولید میکردیم و میتونسیم نقشه رو خوب بگردیم و قلعه ها یا مزاحمایی که تو راه بودن رو از بین ببریم(حتی میتونسیم دفاعم کنیم)

در کل میخوام بگم اسم این بازیو مثل چی میخوام دمتون گرم اگه فهمیدین چی گفتم و جواب بدین
.✨

• Like
سلام
من حدود چهار پنج سال پیش یه بازی میکردم که فکری بود عکس تصویرش یه ادم بود که موهاش زرد چتریش تا پایین چشمشو گرفته بودن بعدش با یه لباس سیاه کلاه دار و با فکر کنم سنجابش میرفتن دزدی یعنی دزدی نه یجور بازی معمایی بود
خیلی وقته دنبالشم اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه..

• Like
یه بازی سگا بود یه کاراکتر رو فقط هدایت میکردیم بعد یادمه خیلی سختم بود مرحله هم زیاد داشت جون هم پر نمیشد با همون جونی که هرمرحله ازت کم میشد مرحله بعد ادامه میدادیم

دقیقا یادم نیست که آخر مرحله یا کلا یه مرحله جدا باس فایت داشت

بعد باساش یذره آخر از جونشون که میشد نمیمردن تا ضربه نهایی بزنیم تا بمیرن

دقیقا یادم نیست چجوری بود ولی اینو مطمئنم که تا اون ضربه نهایی رو نمیزدیم نمیمردن (یجورایی مثه حرکت های فینیشینگ مورتال کمبت هم بود)

ضربه نهایی ام اینجوری بود که یعالمه مشت و لگد انقد میزد تا فقط پاهاشون میموند.

• Like
من یه بازی داشتم شمشیری بود سه بعدی اولین شمیر بازی چوبی بود بعد داخلش موجودات اسرار آمیز میکشتی بعد اونا رو می فروختی لباس یا شمشیر میگرفتی که بعدش می تونستی شمیر آهنی بگیری کمان هم داشت و موجوداتش مثل زنبور غول پیکر
یا سوسک یا مار یا عقرب بود خرس هم داشت هر مرحله هم یک غول داشت که غول مرحله اول عنکبوت بزرگی بود اندازه دوتا ساختمون
بازی هم ماله شرکت گیم لافت بود و شخصیت اصلیش گوشاش دراز بود مثل إلف ها.
هرکی اسم بازی رو می دونی بگه خیلی ممنون میشم🙏
MA1383Sh@gmail.com
جیمیلم هست ☝️

• Like
سلام دوستان

من دنبال یه بازی میگردم که تو ژانر واحشت هست و اسمش رو نمیدونم و ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه

این بازی رو حدودا 15 سال پیش یه نفر تو گیم نت داشت بازی میکرد اونجا دیدم و خوشم اومد .( یه چیزی تو مایه های فضای بازی های resident evil 4 یا cold fear هست) قهرمان بازی یه پسری بود که یه موجوداتی رو میکشت که نا مرئی بودن و وقتی نزدیکش میشدن رد پاهاشون روی زمین مشخص میشد و از اون طریق اونا رو میدید و بهشون شلیک میکرد البته گاهی اوقات اون موجودات ظاهر میشدن و دوباره نامرئی میشدن که فضای بازی رو ترسناک میکرد. بعد یه جایی از بازی میره تو یه اتاق یه دختره رو تخت دراز کشیده که میره بهش نمیدونم امپول میزنه یا یه دارو تزریق میکنه و خودش انگار بیهوش میشه و وقتی دوباره به هوش میاد میبینه دختر رو تخت نیست.

لطفا هر کی میدونه اسمشو بگه

• Like
سلام
حدود سال 2015 یه بازی کاراگاهی بود
آیکون بازی یه مرد بود که یه شیپور دستش بود از زاویه کنار، و تم آیکون هم خاکستری بود
توی یه مرد با کت و شلوار سفید بود که با نواختن شیپور توی مراسم ها، مردم رو خشک میکرد، ینی وقتی شیپور میزد، کسایی که داشتن گوش میدادن بدنشون خشک میشد.
قسمت آخرش هم توی یه بالن بود که توی بالن با اون مرد روبرو میشی و آخرش هم اونایی که خشک شده بودن دوباره به حالت عادی برمیگردن.
هرکی پیدا کنه بهش پول هم میدم.

• Like
من دنبال یه بازی قدیمی کامپیوتری ام که اولش دو تا شخصیت وجود داشت میشد انتخاب کرد دو تا پیرمرد یه پیرمرد حالت جادوگر داشت با عصا اون یکی معمولی بود بعد میرفت توی معدن توی هر مرحله باید سه تا کلید کلید برنز نقره ای و طلایی پیدا میکرد تا میتونست خارج بشه از دست خفاش ها هم باید دور میشد و سه تا جون داشت که شکل شیشه جادویی بودن که مایع داخلش آبی بود هرچی میگردم پیدا نمیکنن اگه کسی هست بدونه اسم بازی رو بهم بگه ممنون میشم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or