سلام دوستان وقت بخیر دنبال اسم یه بازی می گردم برای کامپیوتر برای فکرکنم 10 سال پیش و قبل تر باشه توش دوتا پلیس باید می رفتن به جنگ اسکلت یا فکرکنم زامبی هایی که شهر رو گرفتن اول شخص هم بود سبک شوتر.یادمه اوایل بازی زمین برفی بود و صورت یک زامبی خونی بود و یکی دیگه تبر به دست و دونفره هم می شد و مجموعا 5 تا غول داشت یه غولش شبیه خفاش بود و تو آسمون باید با کلت می زدمیش و یه غول دیگش که یادم هست خیلی سریع جابه جا می شد و با تیرزدن به پاش جونش کم می شد و هم تو بازی و هم جداگانه می شد با این غول ها جنگید سلاح پلیس ها هم بنظرم کلت بود.ممنون می شم اگر کسی اسم اون بازی رو می دونه مطرح کنه با تشکر.

یه بازی بود 10-15 سال پیش که سوم شخص بود تنفگی و اینا بعد میرفتی یه جایی شبیه سازمان ازمایشگاه بود بعد یه سری موجود عجیب مثل دایناسور اینا مرحله اول دایناسورای سبز که کوچیک بودن و راحت میمردن بعد هی در هارو وا میکردی و چراغ روشن میکردی و میرفتی مرحله بعد . بعد پولم داشتی تفنگ و لوازم میخریدی . یه شخصیت دختر بودو یدونه پسر میتونستی انتخاب کنی . اح... :-??:-??:-??
بازی مدنظر شما احتمالا Alien shooter هست.

سلام
اون بازیه Handkerchief سوال منم بود ولی هیچی از بازیش یادم نبود.ممنووون
یه چیز دیگه
دو تا بازی قدیمی دیگه هم خیلی رو مخمه
یکی یه بازی بود ک شخصیتاش مثل لورل و هاردی بودن و باید جعبه بر میداشتی و پرت میکردی به سمت دشمنات
یکی دیگه هم حدود ده دوازده سال پیش بازی میکردم یه پسره بود که یه دختر(حالا یا خواهرش یا زیدش) رو میدزدن و اون میره دنبالش
این دو تاره اگه بگی ممنونت میشم
سلام اون بازی پسره که خواهرش رو می دزدن احتمالا بازی Bud Redhead باشه.

سلام.
ببینید من حدود 7 سال پیش رو سیستمم یه بازی داشتم که آفلاین بود و کلیت بازی به این شکل بود که باید مراحل بازی رو میرفتی و با آیتم هایی که داری یه قعله مانند بسازی و هر مرحله یه قعله روبرو بازیکن وجود داره که قعله حریفه و برای بردن باید نابودش کنه. یه سری توضیحات دیگه:
  • دوربین و زاویه دید بازیکن از کنار بود. یه جورایی شبیه بازی های پلتفرمر
  • یه جورایی بازی شبیه Bad Piggies و Forts بود یعنی یه جورایی ترکیب این دو تا بازی بود
  • میشد به قعلمون چرخ و گان ببندیم
  • قعله حریف ظاهرا از اسکلت تشکیل شده بود(یعنی به جای چوبی و سنگی استخونی بود)
  • بازی رو روی ویندوز 7 بازی میکردم
ممنون میشم اگه اسم این بازی رو میدونین بگین

یه نکته هم یادم رفت بگم که مثل Bad Piggies اول باید چیزی که میخوای رو بسازی بعد رو Start بزنی که نبرد شروع بشه
کسی ایده ای نداره

سلام من قبلا توی بچگی یه بازی برای ps1 داشتم فقط میدونم که کاراکترش یه خرگوش بود ولی چشمای قرمز داشت و لباس ها شم ترکیبی از رنگ های قرمز و بنفش داشت و توی یک دنیای عجیبی بازی دنبال میشد اگه میدونید اسمش چیه بگید.

یه بازی دیگه هم داشت به نام شکلک اونم پیدا کنید تکمیل می‌شه، handkerchief (مبارزه) , mozpong (تخم‌مرغ شکن) , ؟ (شکلک) اگه می‌دونید بگید اسمشو
من بیشتر دوتا بازی اول رو بازی می کردم. بازی "شکلک" رو یادم نیست اصلا چجوری بود. اگه شما سبک بازی و داستانش رو یادتون هست بفرمایید شاید اسم اصلی اونم پیدا شد :D

سلام. من حدود 10 سال پیش یه بازی کامپیوتری ماشین داشتم که شبیه بازی بلور بود. به این صورت بود که داخل شهر مسابقه میدادی و تو مسیر میتونستی آیتم برداری و بندازی تا بقیه گیر کنن. در ضمن بین ماشیناش 206 و زانتیا هم داشت. اگه کسی اسمشو میدونه لطفا بگه خیلی درگیرم ممنون.
شاید بازی که دنبالش می گردی " need for speed: underground 2 " باشه.

سلام من دنبال بازی میگردم که فضای دارکی داشت شخصیت اصلی ی اقایی بود ک کلا سیاه بود بعد توی یک خونه بیدار میشد حافظش پاک شده بود خونه پر از سر نخ و در بود باید سر نخ ها رو دنبال میکردم و حالت معمایی جنایی داشت دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم اسم بازیش ی عددی بود میخوام بدونم چی بود اگه کسی میدونه میتونه کمک کنه ممنون میشم
به احتمال خیلی زیاد اسم بازی مدنظرتون " 41148 " هست.

سلام
من خیلی قبلا که یه سری سی دی بازی به اسم صد بازی بود این بازی رو پیدا کردم که یه بازی اشپزی بود که عکس خود بازی هم یه زن با موهای کوتاه قهوه ای بود که یه بشقاب دستش بود فکر کنم هم اسم بازی یا cook بود یا chef ولی هر چی سرچ می کنم چیزی نمیاره %-(

• Like
Reactions: Dark_Souls
سلام
من خیلی قبلا که یه سری سی دی بازی به اسم صد بازی بود این بازی رو پیدا کردم که یه بازی اشپزی بود که عکس خود بازی هم یه زن با موهای کوتاه قهوه ای بود که یه بشقاب دستش بود فکر کنم هم اسم بازی یا cook بود یا chef ولی هر چی سرچ می کنم چیزی نمیاره %-(

فکر می کنم منظورت Diner Dash هست

سلام یه بازی فایتینگ یا همون مبارزه ای دو به دو رو حدود هفت هشت سال پیش یکی از آشنا هامون داشت بازی و گرافیک اش تو مایه های یه چیز انیمه ای بود توش یه کارکتر گنده بود موقع شروع یه جمبه میگفت بعد یه حلقه طلایی بزرگ رو میگذاشت دور گردن اش یه پسر بود که از کمر برگشته بود وارونه بود و یه پسر دیگه ام بود که خفاشی بود ممنون میشم یک کمک ام کنه

سلام دوستان
دوستان من دوران بچگی یه بازی دو دیسک بازی کردم که الان حتی نمیدونم مال PS1 بود یا PS2
ولی بازیش سبک دو بعدی داشت که کارکتر بازی یه پسر بچه بود که بالای خونه درختی که داشت یه سفینه میسازه و میره به یک سیاره ناشناخته که اخرش هم معلوم میشه خواب بوده😁
اول بازی یه سلاح برقی داشت که بعدش خراب میشه و به طور اتفاقی به یک سنگ دست میزنه که قدرت پرتاپ یه جادوی سبز به دشمناش رو داره
یعنی اگه کسی بتونه بهم بگه باورش نمیشه چه لطف بزرگی به من کرده
من تقریبا تمام سایتا خارجی که بازیا دو دیسک رو که تو لیستش داشت نگاه کردم ولی باز پیداش نکردم

سلام دوستان
دوستان من دوران بچگی یه بازی دو دیسک بازی کردم که الان حتی نمیدونم مال PS1 بود یا PS2
ولی بازیش سبک دو بعدی داشت که کارکتر بازی یه پسر بچه بود که بالای خونه درختی که داشت یه سفینه میسازه و میره به یک سیاره ناشناخته که اخرش هم معلوم میشه خواب بوده😁
اول بازی یه سلاح برقی داشت که بعدش خراب میشه و به طور اتفاقی به یک سنگ دست میزنه که قدرت پرتاپ یه جادوی سبز به دشمناش رو داره
یعنی اگه کسی بتونه بهم بگه باورش نمیشه چه لطف بزرگی به من کرده
من تقریبا تمام سایتا خارجی که بازیا دو دیسک رو که تو لیستش داشت نگاه کردم ولی باز پیداش نکردم
Heart of Darkness PS1

• Like
Reactions: blechh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or