سلام.
ببینید من حدود 7 سال پیش رو سیستمم یه بازی داشتم که آفلاین بود و کلیت بازی به این شکل بود که باید مراحل بازی رو میرفتی و با آیتم هایی که داری یه قعله مانند بسازی و هر مرحله یه قعله روبرو بازیکن وجود داره که قعله حریفه و برای بردن باید نابودش کنه. یه سری توضیحات دیگه:
  • دوربین و زاویه دید بازیکن از کنار بود. یه جورایی شبیه بازی های پلتفرمر
  • یه جورایی بازی شبیه Bad Piggies و Forts بود یعنی یه جورایی ترکیب این دو تا بازی بود
  • میشد به قعلمون چرخ و گان ببندیم
  • قعله حریف ظاهرا از اسکلت تشکیل شده بود(یعنی به جای چوبی و سنگی استخونی بود) و خود حریف هم یه اسکلت بود
  • بازی رو روی ویندوز 7 بازی میکردم
  • مثل Bad Piggies اول باید چیزی که میخوای رو بسازی بعد رو Start بزنی که نبرد شروع بشه و ریل تام استراتژی نبود
ممنون میشم اگه اسم این بازی رو میدونین بگین

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من ۸ سال پیش یه بازی داشتم اسمشو یادم نیست بازی هم اینجوریه که یه سری آدم سوار کشتی بودن کشتی شون خراب میشه و تویه یک جزیره گیر میفتن و برای درست کردن کشتی تلاش میکنن بازی شم ۲ بعدی هست پیکسلی هم نیست
The Promise Land هست احتمالا تو گوگل بزنی the promise land game میاد

سلام بچه
بمولا من تقریبا ۷,۸ سال پیش یه بازی استراتژیک بازی میکردم مثل قلعه ولی فرقاشون این بود که اینی که بازی میکردم گرافیک و چمنش مثل dota 1 بود ...
حالا خود بازی رو اگه اشتباه نکنم
اولاش با یه ژنرال یا همون شوالیه شروع میکردیم(بدبخت و حقیر بودیم) بعد میرفتیم نقشه رو میگشتیم و چند تا ادم که سرباز بی طرف بودن پیدا و صاحب خودمون میکردیم و ... بعدش تو منطقه ای دیوارای بلند و قلعه میساختیم .
حالا احتمالا کلش اف کلنز که بازی کردین؟
تو این بازی که میگم مثل کلش اگه میخواسیم سرباز تهیه کنیم یه سرباز خانه مخصوصی داشت و... سرباز تولید میکردیم و میتونسیم نقشه رو خوب بگردیم و قلعه ها یا مزاحمایی که تو راه بودن رو از بین ببریم(حتی میتونسیم دفاعم کنیم)

در کل میخوام بگم اسم این بازیو مثل چی میخوام دمتون گرم اگه فهمیدین چی گفتم و جواب بدین
.✨
فکر میکنم Warcraft 3 هست

سلام. این بازی قدیمی و اول شخص است .تقریبا شبیه بازی

Amid Evil هستش.​

کاراکتر بازی با یک تبر یا شمشیر دشمنان اسکلتی را نابود میکرد. فک کنم این بازی در یک قصر یا همچین جایی هم بود.
دوستان اگر اسم بازی رو میدونید ممنون میشم جواب بدین ؟؟؟

سلام به همگی

من تقریبا 15 سال پیش ی بازی کامپیوتری داشتم که فیلم اولش یه بچرو از پدر مادرش میدزن بعد بازیکن در نقش پدر مادر بچه باید با دشمنا مبارزه کنه.ی بازی اکشن اول شخص خیلی سخت بود چون دشمناش تمومی نداشت و بیشترم شبیه حیوون بودن و گله ایی حمله میکردن.یادمه موزیکای بازیم همه راک بودن.و هدایت پدر مادر بچه رو باهم داشتم تو بازی.و زنه ی شلاقم داشت.(زنش احتنالا فلج بود چون روی دوش مردی گه ما کنترلش میکردیم نشسته بود و کمک میکرد )
چند ماهه هرچی و به هر روشی سرچ میکنم نمیتونم پیداش کنم.خواهش میکنم هرکی اسمشو میدونه بگه بهم چون خیلی خاطره دارم با این بازی

سلام به همگی

من تقریبا 15 سال پیش ی بازی کامپیوتری داشتم که فیلم اولش یه بچرو از پدر مادرش میدزن بعد بازیکن در نقش پدر مادر بچه باید با دشمنا مبارزه کنه.ی بازی اکشن اول شخص خیلی سخت بود چون دشمناش تمومی نداشت و بیشترم شبیه حیوون بودن و گله ایی حمله میکردن.یادمه موزیکای بازیم همه راک بودن.و هدایت پدر مادر بچه رو باهم داشتم تو بازی.و زنه ی شلاقم داشت.(زنش احتنالا فلج بود چون روی دوش مردی گه ما کنترلش میکردیم نشسته بود و کمک میکرد )
چند ماهه هرچی و به هر روشی سرچ میکنم نمیتونم پیداش کنم.خواهش میکنم هرکی اسمشو میدونه بگه بهم چون خیلی خاطره دارم با این بازی
اگه کسی میدونه بگه خیلی دنبالشم عزیزای من

سلام دوستان
من بدنبال یک بازی قدیمی هستم که شامل 100 مرحله می شد و باید از روی خانه های مربعی یخی حرکت می کردیم و خانه های پشت سر خراب می شد تا مرحله تمام شود ....ممنون میشم راهنمایی کنید

یعد مدت ها شانسی یادم اومد. اسمش اینه: handkerchief

Handkerchief.jpg
دم شما گرم مدت ها بود دنبال این بازی بودم ولی اسمش رو نمی دونستم.

سلام.دوستان
حدودا ۱۰ سال پیش ی بازی در مورد جنگ جهانی بود ی افسر زن روسی و ساختمان گیر افتاده بود نیروهای روسی محاصرش کرده بودن اسمشو یادم نمیاد اگر کسی یادش میاد ممنونم میشم کمک کنخ

یه بازی بود که چند راه داشت و اطراف راه برج هایی باید می‌ساختیم که بعضی از اونها تیر اندازی میکردن و بعضی ها از توشون سرباز میومد یک خرگوش هم بود که خیلی قوی بود و می‌توانستیم ارتقاع بدیم و بعضی ها مثل خرگوش را هم میتونستیم تو محدودش جابه جا کنیم
از دشمنانی که میومد پرنده و روح و گرگ هم یادمه

من دنبال ی بازی شوتر سوم شخص قدیمی میگردم که 5 6سال پیش بازی کردم بازیش شبیه gta جهان باز و شوتر و داستان بازی درباره ی جنگ بود کارکترشم ی کچل با ریش بور مرحله اول بازیم این طوری بود که باید از ی دروازه رد می شدیم تا مقر دشمنو بگیریم

دوستان حدود ۱۵ سال پیش یه نرم‌افزار برای بچه‌ها بود به اسم گلهای بهشت :)
یه بازی توش داشت به اسم تخم‌مرغ شکن که یه توپی بود باید بدون افتادنش میزدی به همه تخم‌مرغ‌هایی که بودن تا بشکنن :)
کسی اسم این بازی رو میدونه؟

View attachment 260983View attachment 260984

MozPong

دوستان یه بازی من 7 یا 8 سال پیش بازی میکردم شوتر اول شخص بود دقیق یادم نیست ولی فک کنم مثل آی جی ای بود. مرحله اولش بی گان هستی بعد میری تفنگ میگیری آژیر میزنن باید بری بیرون پشت محافظ دشمنا میان باید بزنیمش. بعد اونجا آتیش میگیره یه چنین چیزی بعد مرحله بعد تو شهره باید بری تو بعضی خونه ها گروگان هست.(شاید بعضی جاها رو اشتباه گفته باشم من اینارو یادمه) لطفا اگه میدونین بگین خیلیییی دنبالشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or