سلام، دنبال اسم یه بازی شوتر اول شخص می گردم که پانزده شانزده سال پیش بازی کردم، سال 2004 , 2005.

باسلام، بازی مورد نظرتون: DELTA OPS که مربوط به سال 2003 است و دوبله فارسی هم موجود است.
عکس های بازی رو ببینید و اگر بازی مورد نظرتون بود و نتونستید نسخه دوبله شده و کاملشو پیدا کنید، دوباره پیام بدید تا من براتون آپلود کنم و آدرسشو بزارم،،،اینم عکس های اول بازی:

Attachments

• IMG_20210117_033253.jpg
    IMG_20210117_033253.jpg
    1.1 MB · مشاهده: 10
  • IMG_20210117_033347.jpg
    IMG_20210117_033347.jpg
    997.6 KB · مشاهده: 12
  • IMG_20210117_033458.jpg
    IMG_20210117_033458.jpg
    958.3 KB · مشاهده: 8
  • Like
Reactions: jokerplus1
سلام دنبال یک بازی هستم که زیاد گرافیک چندانی نداشت ساده بود و باید دنبال غذا میگشت و شب ها آتش روشن می کرد تا روح و هیولاها او را نخورند همچنین ممکن بود از لحاظ مغزی دچار مشکل شود و هیولا در روز به سراغ او بیاید از فصل بهار شروع می شد تا فصل زمستان لطفاً اگر کسی اسم بازی را میداند به من بگید ممنون

سلام دنبال یک بازی هستم که زیاد گرافیک چندانی نداشت ساده بود و باید دنبال غذا میگشت و شب ها آتش روشن می کرد تا روح و هیولاها او را نخورند همچنین ممکن بود از لحاظ مغزی دچار مشکل شود و هیولا در روز به سراغ او بیاید از فصل بهار شروع می شد تا فصل زمستان لطفاً اگر کسی اسم بازی را میداند به من بگید ممنون
منظورت ماینکرفته؟

• Like
Reactions: Mahdi1665
سلام من یه بازی موبایلی بازی می کردم حدود ۲ یا سه سال پیش ، آیکون بازی اینجوری بود که زمینه قهوه ای داشت و وسطش یک عکس تبر بود .
داستان بازی هم اینجور بود که (دوربین از بالا شما رو نشون می داد ) یک شاهی بود و باید دنبال یار میگشت و می‌رفت دشمنان رو میزد ، دشمنایی مثل اژدها ، زنبور ، گرگ ، اسکلت و.... بعد اینکه زمین خیلی بزرگی داشت و کلی اسلحه و چیز های مختلف.
خیلی دنبالشم لطفا هرکی می‌دونه بگه چون واقعاً خیلی بازی با حالیه

سلام
من قبلا ی بازی شوتر اول شخص برا pcداشتم،گرافیکش در حد مثلا کانتر.
توی کره زمین بود ولی عملی تخیلی بود .ی کمپانی بودن ک با موجودات فضای میجنگیدن (یونیفرم دشمنا قرمز بود).
تو دیوارا واژه های چینی نوشته شده بود،نمیدونم دیگه بازی چینی بود یا امریکایی.

اسلحه ها پیشرفته بودن.
تو بازی ربات بود،حتی میتونستی سوار رباتا بشی و حتی کنترلشونو بدست بیاری.

ی مرحله هم داشت طرف برگشت به پایگاهشون دید قبل از اینکه بیاد گرفتن کل پایگاهو و فرماندشون رو هم کشتن

ممنون میشم اسمشو بگین . آیدی تلگرامن هم rezajavadi_97 هستش

منظورت dont starve هست؟

Attachments

• dims.jpg
    dims.jpg
    143.2 KB · مشاهده: 5
سلا
سلام
من قبلا ی بازی شوتر اول شخص برا pcداشتم،گرافیکش در حد مثلا کانتر.
توی کره زمین بود ولی عملی تخیلی بود .ی کمپانی بودن ک با موجودات فضای میجنگیدن (یونیفرم دشمنا قرمز بود).
تو دیوارا واژه های چینی نوشته شده بود،نمیدونم دیگه بازی چینی بود یا امریکایی.

اسلحه ها پیشرفته بودن.
تو بازی ربات بود،حتی میتونستی سوار رباتا بشی و حتی کنترلشونو بدست بیاری.

ی مرحله هم داشت طرف برگشت به پایگاهشون دید قبل از اینکه بیاد گرفتن کل پایگاهو و فرماندشون رو هم کشتن

ممنون میشم اسمشو بگین . آیدی تلگرامن هم rezajavadi_97 هستش
کمک نمیکنین؟

سلام
دوستان حدود ده سال پیش، یه بازی شوتر اول شخص داشتم که میخوام واسه یادآوری اسمش کمکم کنین.

ویژگی هایی که یادمه اینا بودن.
داخل بازی، توی مراحل مختلف که میرفتی، کم کم یار هایی (بازی آفلاین بود) پیدا میکردی و میتونستی مثل کانتر، اونها رو با استفاده از دستوراتی مثل follow me, cover me, و غیره مدیریت کنی. و این نفرات تا حدود پنج نفر یادمه رسیده بودن که بعضی شون خانم و بعضی آقا بودن.
سلاح های زیادی توی بازی بدست میاوردیم که همه اونها توی همه مراحل همراه ما بود و هی بیشتر میشد. چندین نوع کلت- چندین نوع مسلسل کوچیک- اسلحه اتومات، شات گان، اسنایپر، شوکر، چاقو، بمب، و....
تو یکی از مراحل یکی از یار ها موقع سوار شدن به کشتی میفته تو دریا و کوسه میخورتش، بازی یه زوبین کوسه کُش بهمون میداد.
اما سلاح منحصر به فردی که تو یکی از مراحل میداد یه موش بود که یه کنترل کننده رو سرش وصل میکردیم و با یه لپتاپ کوچیک، موش رو هدایت میکردیم و واسه جاسوسی ومیفرستادیم بین دشمن؛ و در آخر هم میشد کنار دشمن منفجرش کنیم.
دیکه اینکه توی بازی تیربارهای اتوماتیک هم روی پشت بام ها نصب شده بود که باید با تیر از کار مینداختیمشون.

حالا با این همه توضیح ببینم یه مشتی پیدا میشه اسم همینو بگه؟ :)

سلام به همه
دوستان یه بازی بود که تاریخ عرضه اش بین سال 2001 تا 2010 بود
سبکش اکشن-ادونچر و ترسناک بود
داستان بازی این بود که یه اقایی برای پیدا کردن برادرش وارد یه شهر متروکه میشه و اونجا با کمک یه فرشته و توی یه محیط قدیمی طور :) دنبال برادرش میگرده.مبارزات با شمشیر و سلاح های قدیمی بود و مشخصه بارزش هم این بود که کاراکتر اصلی به واسطه قدرتی که فرشته میده بهش، میتونه تبدیل بشه به یه هیولای قوی که دوتا شاخ بزرگ هم رو سرشه
البته اخر بازی هم متوجه میشیم که اون فرشته به ما خیانت کرده بود و باید با همون هیولا مبارزه کنیم
من خیلی دنبال این بازی گشتم ممنونم میشم اگه کسی این بازی رو معرفی کنه.

سلام 10 سال پیش یه بازی استراتژک بازی کردم اسمشو نمیدونم یادمه سه تا کلن داشت روبات وفضایی و انسانها سی دی شو گرفته بودم بازی ساخت و ساز نداشت یه منطقه بهت میداد هرچی بیشتر منطقه میگرفتی منابع بیشتری برای ساخت نیرو میداد نیرو ها رو سفارش میدادی و با سفینه میومدن خیلی تو کفشم اگه کسی میدونه اسمشو بگه لطفا

سلام، من خیلی وقته دنبال یه بازی میگردم که اسمشو اصلا یادم نمیاد. خیلی وقته من و خواهرم دنبال این بازی نوستالوژی هستیم! حدود 15 سال پیش بازی میکردم.
فضای ایزومتریک داشت (دوریبن از بالا بود و با کلیک و اشاره حرکت میکردیم) . شخصیت اصلی یه مردی بود که یه سلاح داشت فکرمی کنم شمشیر بود. تیپش شبیه ناخدا ها یا کارکنان کشتی بود.
اولشم روی عرصه کشتی بودیم و یسری دشمنارو میزدیم نابود می کردیم. فضاش یخوره مهیب و مثلا ترسناک بود ولی خب رده سنیش خیلی بالا نبود که خیلی هم ترسناک باشه.
بین مبارزه و حرکت هایی که می تونستیم با شمشیر (یا چماق، نمیدونم چی دقیقا دستش بود!) بزنیم، یه دکمه هم بود که مشت می زد به حریف. گاهی وقتا بعضی از حریف ها با یه مشت راحت تر از بین میرفتن!
محیط هم متفاوت می شد، اولش روی عرصه کشتی بودیم، بعد نقشه باز می شد و می رفتیم جلوتر، توی یه محیط دیگه. مثل ساحل اون جزیره ای که توش بودیم. بعد می رفتیم جلوتر، توی جنگلش. همینطوری دشمنا رو می زدیم نابود می کردیم.
یه جاییش بود که وقتی یه چیزی رو می زدیم (یادم نیست امتیاز یا قدرت خاصی بود یا چی)، چهار تا اسکلت از توی زمین درمیومدن بیرون و همراه ما تا یه مدتی میومدن و کمک می کردن توی مبارزه ها. یه حالت جادویی مانند هم داشت. اگه کسی یادش بیاد اسم این بازی رو خیلی ممنون میشم.

سلام، من خیلی وقته دنبال یه بازی میگردم که اسمشو اصلا یادم نمیاد. خیلی وقته من و خواهرم دنبال این بازی نوستالوژی هستیم! حدود 15 سال پیش بازی میکردم.
فضای ایزومتریک داشت (دوریبن از بالا بود و با کلیک و اشاره حرکت میکردیم) . شخصیت اصلی یه مردی بود که یه سلاح داشت فکرمی کنم شمشیر بود. تیپش شبیه ناخدا ها یا کارکنان کشتی بود.
اولشم روی عرصه کشتی بودیم و یسری دشمنارو میزدیم نابود می کردیم. فضاش یخوره مهیب و مثلا ترسناک بود ولی خب رده سنیش خیلی بالا نبود که خیلی هم ترسناک باشه.
بین مبارزه و حرکت هایی که می تونستیم با شمشیر (یا چماق، نمیدونم چی دقیقا دستش بود!) بزنیم، یه دکمه هم بود که مشت می زد به حریف. گاهی وقتا بعضی از حریف ها با یه مشت راحت تر از بین میرفتن!
محیط هم متفاوت می شد، اولش روی عرصه کشتی بودیم، بعد نقشه باز می شد و می رفتیم جلوتر، توی یه محیط دیگه. مثل ساحل اون جزیره ای که توش بودیم. بعد می رفتیم جلوتر، توی جنگلش. همینطوری دشمنا رو می زدیم نابود می کردیم.
یه جاییش بود که وقتی یه چیزی رو می زدیم (یادم نیست امتیاز یا قدرت خاصی بود یا چی)، چهار تا اسکلت از توی زمین درمیومدن بیرون و همراه ما تا یه مدتی میومدن و کمک می کردن توی مبارزه ها. یه حالت جادویی مانند هم داشت. اگه کسی یادش بیاد اسم این بازی رو خیلی ممنون میشم.
سلام به شما
این نیست احیانا
Sid Meier's Pirates! (2004 video game) - Wikipedia
؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or