Ali_Akbarzade
کاربر سایت
دوست عزیز شما اون گیمو واقعا پیدا کنی ها سعی میکنم برات جبرانش کنم چون عاشق اون گیم بودم ولی الان سی دی دومم رو گم کردمخیلی ممنون دوست عزیز . فقط یعنی این گیم همون گوگله ؟ و چرا نصب نمیشه ؟
دوست عزیز شما اون گیمو واقعا پیدا کنی ها سعی میکنم برات جبرانش کنم چون عاشق اون گیم بودم ولی الان سی دی دومم رو گم کردمخیلی ممنون دوست عزیز . فقط یعنی این گیم همون گوگله ؟ و چرا نصب نمیشه ؟
فک کنم SWAT 4سلام دوستان
من قبلا توی کامپیوتر داییم یه بازی بود پلیسی-اکشن بود مرحله اولش آموزشی داشت آموزش پرتاب نارنجک و شلیک به آدمک های ثابت و متحرک آموزش باز کردن در بی سروصدا و با c4 و اینا بعدش 3 تا گروه بهش ملحق میشد میتونستی به هر کدوم از گروه ها یه دستوری بدی و بعدش بازی شروع میشد و هر مرحله بهت ماموریت میداد ک باید انجامش میدادی اگه اشتباه نکنم بازیش اول شخص بود اگه کسی بازی شبیه به این میدونه اسمش رو بگه ممنون
دوست عزیز یک نگاهی به این لینک بکن:سلام دوستان عزیز
من یه بازی داشتم حدود 8 تا 11 سال پیش و اون رو از پسر عمم گرفته بودم ولی متاسفانه سی دی دومش رو گم کردم
ماجرای بازی اینجوری بود تو مرحله اولش ما یه سرباز بودیم و میخواستیم بری تو ساختمون 2 طبقهه ی نازی ها . بعد از اینکه بهت یاد میده چجوری بزنی باید میرفتی طبقهی بالا پشت در قایم میشدی در که باز میشد همرو میزدی . بعد میرفتی طبقه ی پایین یه کامیون کوچیک بود که از پشتش باس وسایل برمیداشتی و ...
یه مرحلشم بود میرفتی تو قلعه ی نازی ها و از وسط اتاقا میزشتی مثل کتابخونه و ... و باید تمامی نازیارم میکشتی و همه جا هم آرم نازی ها بود
یه مرحله ام بود یه ربات خیلی بزرگ بود که برق میزد به همه جا و یه غول بزرگ تو یه مکانی مثل تخت جمشید تکون میخورد و ما باید میکشتیمش و همه جا هم تاریک بود مگر اینکه برق یا رعد و برق میزد
یا مثلا یه مرحله بود آب تا یجایی بالا اومده بود و وقتی از پله میومدی پایین یه ربات به آب برق میداد میمردی
و آخرین چیزی که یادمه اینه که نشانمون به شکل یه دایره ی سفید بود که وسطش یه نقطه ی سفید بود و اگه دوستتو میکشتی ( فقط 2 نفر بودیم ) میشن فیلد میشدی و باید از اول اون مرحله بازی کنی
دوستان خیلی خوشحال میشم اونو اسمشو برام بگین . قول میدم جبران کنم چون عاشقش بودم
اینام عکساش هستن که وقتی سیدی 1 رو باز کردم میاره
یه نکته : دوستان ظاهرا بازی chrome نیست چون وقتی گیم پلیاشو میدیدم چیزی یادم نمیومد
درضمن سایت emperor هم فروخته شده و اثری ازش نیست
خیلی ممنون . قول میدم فردی که واقعا بتونه پیداش کنه من یه مبلغی بدم . خیلی ممنون
دوست عزیز این نیست .ین بازی کخ من میگم نازی ها توش بدن ولی و این فقط تفنگاش شبیه اونه ا
سلام دوست عزیزسلام دوستان عزیز
من یه بازی داشتم حدود 8 تا 11 سال پیش و اون رو از پسر عمم گرفته بودم ولی متاسفانه سی دی دومش رو گم کردم
ماجرای بازی اینجوری بود تو مرحله اولش ما یه سرباز بودیم و میخواستیم بری تو ساختمون 2 طبقهه ی نازی ها . بعد از اینکه بهت یاد میده چجوری بزنی باید میرفتی طبقهی بالا پشت در قایم میشدی در که باز میشد همرو میزدی . بعد میرفتی طبقه ی پایین یه کامیون کوچیک بود که از پشتش باس وسایل برمیداشتی و ...
یه مرحلشم بود میرفتی تو قلعه ی نازی ها و از وسط اتاقا میزشتی مثل کتابخونه و ... و باید تمامی نازیارم میکشتی و همه جا هم آرم نازی ها بود
یه مرحله ام بود یه ربات خیلی بزرگ بود که برق میزد به همه جا و یه غول بزرگ تو یه مکانی مثل تخت جمشید تکون میخورد و ما باید میکشتیمش و همه جا هم تاریک بود مگر اینکه برق یا رعد و برق میزد
یا مثلا یه مرحله بود آب تا یجایی بالا اومده بود و وقتی از پله میومدی پایین یه ربات به آب برق میداد میمردی
و آخرین چیزی که یادمه اینه که نشانمون به شکل یه دایره ی سفید بود که وسطش یه نقطه ی سفید بود و اگه دوستتو میکشتی ( فقط 2 نفر بودیم ) میشن فیلد میشدی و باید از اول اون مرحله بازی کنی
دوستان خیلی خوشحال میشم اونو اسمشو برام بگین . قول میدم جبران کنم چون عاشقش بودم
اینام عکساش هستن که وقتی سیدی 1 رو باز کردم میاره
یه نکته : دوستان ظاهرا بازی chrome نیست چون وقتی گیم پلیاشو میدیدم چیزی یادم نمیومد
درضمن سایت emperor هم فروخته شده و اثری ازش نیست
خیلی ممنون . قول میدم فردی که واقعا بتونه پیداش کنه من یه مبلغی بدم . خیلی ممنون
مکس پیندوستان چند سال پیش ی باز بود که اسمشو دقیقا یادم نیست ولی اول بازی تو ی سالن مانند بودیم بعد باید میرفتیم جلو دشمن میومد بعد ی دکمه میزدیم وقتی میخواست تیر بزنه رو هوا میپرید و صحنه اهسته میشد و تیر مزدیم اگه کسی میدونه کمک کنه برای پی سی هم بود
شخص اصلی خود درست می کردی 2 تا حالتم داشت جادوگر یا agli که یا با شمشیر می زنی یا ترکمانسلام 1 بازی بود حدود 5 6 سال پیش بازی می کردم شمشیری حالت بود جادوگر داشت اولش تو 1 جا بودی مثل غار بعد تو همون غارمی رفتی پیش 1 جنازه انتخاب اسله میکردی شمشیر ترکمان یا عصا جادوگری بعد وارد جنگل میشودی
بعد تخیولی بود نخش افرینی بود و فک کنم جهان باز بود بازی کامپیوتر بود با مسو کیبورد بود بعد متونستی اسلهتو اپ کنی ممنون میشم کمک کنید پیدا کنم
سلام
من یه بازی داشتم ۲ تا سی دی بود دور و بر سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ که لوجوی بازی هم نارنجی رنگ بود مثل علامت خطر شبیه یه پنکه سه پره منتها نارنجی رنگ
بازیه تو سبک نیروی ویژه و رهایی گروگان بود
خیلی بازی خفنی بود هم گرافیکش هم سختیش و باید خیلی دقت میکردی که توی زمان داده شده ماموریت رو انجام بدی و به گروگان ها شلیک نکنی و خودتم با یک یا دو گلوله کشته میشدی و در کلی خیلی بازی سختی بود
همینطور میتونستی انواع سلاح ها و تجهیزات رو انتخاب کنی برای ماموریتت
مرحله اولش هم توی یه مکان تمرینی بود که به ماکت شلیک میکردی و انقدر سخت و پیچیده بود که یادمه به زور همون مرحله یک رو رد کردم
در کل سبک و گرافیک بازی فوق العاده حرفه ای بود برای اون موقع و سیستم من هم به زور میکشیدش و با نرخ فریم پایین
خیلی دوست دارم الان باز دوباره بازیش کنم واقعا سخت و خفن بود و از سطح همه ی بازی های اون موقع بالاتر بود
مرحله دومش هم به عنوان نیروی SAS انگلیس بودی و داستانش رهایی گروگان های حمله ایران به سفارت انگلیس در سال ۱۹۸۰ بود و باید گروگان ها رو در زمان ۱۰ دقیقه که داده بود نجات میدادی
ممنون میشم اگه کسی بتونه برام پیداش کنه