کمپانی سونی: مطمئن باشید پلی‌استیشن 5 ساخته خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی سونی تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ ساخته خواهد شد و به‌احتمال‌زیاد رویکرد فقط ارتقاء را در نسخه جدید کنسول به کار نمی‌گیرد.

به‌تازگی شایعاتی منتشرشده است که کمپانی سونی درصدد است به‌جایی انتشار کامل پلی‌استیشن ۵، فقط به رویکرد ارتقاء کنسول‌های فعلی اتکا کند، اما رئیس و مدیرعامل Sony Interactive Entertainment، آقای Shawn Layden تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ درزمانی نامشخص عرضه خواهد شد.

طبق گفتگو وب‌سایت آلمانی Golem.de با آقای Shawn Layden و به دنبال انتشار بیانیه‌ای در مورد ارتقاء کنسول پلی‌استیشن ۴ Pro، این سؤال مطرح شد: آیا بدان معنی نیست که شما به‌احتمال‌زیاد به انتشار پلی‌استیشن ۵ تکیه خواهید کرد، هرزمانی که عرضه شود؟

آقای Layden در جواب به این سؤال گفت:

«بله به‌احتمال‌زیاد ممکن است ولی درزمانی نامشخص.»

بعضی از تحلیلگران در مورد تاریخ انتشار PS5 احتمال می‌دهند که این کنسول در اوایل سال ۲۰۱۹ و یا ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

خوب لازمم نیست دو ماه بعد بیاد!

X1X آخر امسال میاد. کافیه چند ماه بعد از عرضه کنسول شایعه PS5 راه بیفته و چند وقت بعدشم معرفی بشه. در این صورت ممکنه خیلی از گیمرها عوض خرید X1X منتظر عرضه PS5 بمونن. زمان عرضه PS5 هم نباید خیلی دیر باشه. آخر 2018-اوایل 2019. فکر میکنم زمان خوبی باشه.
ماکان خودت فهمیدی چی گفتی؟:D
الان طبق حرفا خودتم بخوایی پیش بریم سونی تو ای تری کنسولش رو معرفی میکنه سه ماه بعد هم حداقلش میاد پس میشه چند سال دیگه؟:D دوسال دیگه:D میشه چه سالی؟ میشه 2019:D
خب این میشه همون چیزی که من گفتم
مگه این سونی بیادتو کریسمس 2019 کنسول رو معرفی کنه بازم دو سه ماهه بعدش قابل دسترس میشه که بازم میشه دو سال تا حدودی ولی این یکی ایده با وجود نسخه دوم لست خیلی غیر منطقیه

• Like
Reactions: pizza
به نظرم این نسل خیلی تمرکز روی سخت افزار بیشتر شده تا نسل قبل
خداییش قبول کنید تنوع نسل قبل خیلی خیلی بیشتر بود و دستمون باز بود
البته باید تا اخر نسل ایستاد چون همون نسل قبلم بازی ها شاخ اخر نسل اومدن
برا یکی مثل من که شوتر بازه (مخصوصا fps)این نسل اصلا به پای نسل قبل نمیرسه
3 تا dead space
3 تا bioshock
11 تا cod:D
4 5 تا bf
2 تا kill zone
3 تا resistance
4 تا geow
4 تا halo
3 تا mass effect
بازی های تک قسمتی مثل bulletstormو spec ops :the line و خیلی های دیگه بماند تازه اینا فقط شوتر بود سبک های دیگم وضعیت همینه
من خیلی از بازی ها رو ننوشتم ذهنم یاری نمیکنه
خداییش مقایسه اصلا خنده داره تازه اکثر بازی های بالا متاشون بالا 80 90 یعنی کمیت + کیفیت
البته این نسل جا داره هنوز ولی اگه 2019 یا 2020 بخواد طول بکشه فقط عمرا نمیرسه به پای نسل قبل

وضعیت شوتر که الحق و خداوکیلی خیلی خوب بود. بازیهای که میگم صرفا شوتر اول شخص هستند.
DOOM و دنباله احتمالی
Overwatch
battlefield 1 و 4 و هاردلاین
titanfall 1 و 2
Cod :Black Ops III و باقی Cod ها
Rainbow Six Siege با اون پشتیبانی خفن یوبیسافت
Destiny 1 , 2
farcry 4 , 5
ریبوت Wolfenstein 1 و 2
Halo 5 و نسخه بعدی که احتمالا سال دیگه بیاد
ریبوت سری battlefront که این نسخه دوم بازی خوبی به نظر میاد

البته این نسل تو شوتر کمپانی 2K با Evolve و battleborn ضعیف کار کرد + اینکه تا الان خبری از borderlands نبوده (که البته میاد تا یکی دو سال دیگه).
یکی اینکه هم سونی به عنوان یکی از ده ناشر بزرگ هیچ سرمایه گذاری تو شوتر این نسل نکرده و صرفا به محروم کردن باقی پلیرها از محتویات بازیهای مولتی پلیر بسنده کرده.
ضعف بخش سینگل پلیر تو موج بازیهای اول این نسل رو هم نمیشه کتمان کرد ولی خب شرایط داره بر میگرده و به یک تعادلی داریم میرسیم نشانه هاش هم زیاده از توجه EA به بخش داستانی بتلفرانت، تایتان فال و بتفیلد تا اینکه سازنده های هیلو و دستینی میگن درس گرفتیم از نسخه های قبلی و ...
نسل قبلی برخلاف همیشه خیلی طولانی بود (هفت سال) که این نسل اگر تا 2020 طول بکشه هنوز خیلی جا برای شوتر بیشتر داره خیلی
و اینکه نسل قبل از دنیای PS2 وارد X360 شدیم اون تغییرات خیلی شدید تر احساس میشد تا جهشی که تو این نسل داشتیم. جهشی که از Halo 2 به Halo 3 بوده و یا جهش خوده COD 3 به MW .

آخرین ویرایش:
امیدوارم اینو بدونن که کنسول بعدیشون باید بازی های PS4 رو ساپورت کنه.
بدون هیچ بهانه ی باید تمام بازی های فیزیکی و دیجیتالی خریداری شده توسط کاربر که برای PS4/Pro عرضه شده روی PS5 کار کنه. غیر از این باشه; واسه من، میره همونجای که ماکروسافت رفت.

امیدوارم سال 2020 کنسول جدید بدن! تا اون زمان حداقل 3 سال از PS4 استفاده کرده باشم! هر چند الانم بودجه خرید بازی نیست و باید با همینایی که داریم سر کنم!

میره 2021 و دیگه نهایت 2022، سونی به اندازه کافی جلو هست و فعلا نیازی به تغییر آنچنانی نداره، هرچند، بازم باید منتظر موند و دید.
امیدوارم خریت نکنه و زودتر از 2020 کنسول رو معرفی کنه. من هرچی دیرتر معرفی بشه بیشتر خوشحال میشم چون از اون ور تکنولوژی 7nm و معماری های جدید AMD به خوبی جا افتاده و میشه با 400 دلار یک APU تو حدود قدرت 16 تا 20 ترافلاپ انتظار داشت.

• Like
Reactions: JOKERACN7
بدون هیچ بهانه ی باید تمام بازی های فیزیکی و دیجیتالی خریداری شده توسط کاربر که برای PS4/Pro عرضه شده روی PS5 کار کنه. غیر از این باشه; واسه من، میره همونجای که ماکروسافت رفت.
اینا حتی بازی های ps1 رو نیاوردن واسه PS4
در حالی که الان رو هر دیوایسی اجرا میشه:|
اونوقت شما انتظار دارید....

• Like
Reactions: Fratos
اینا حتی بازی های ps1 رو نیاوردن واسه PS4
در حالی که الان رو هر دیوایسی اجرا میشه:|
اونوقت شما انتظار دارید....
مشکل خروجی هست. شما ps2 وصل کنی به led یه خروجی مزخرفی بیرون میده. بعد مسئله لایسنس هست. لایسنس خیلی بازیا دست سونی نیست.

• Like
Reactions: vaan 2
امیدوارم خریت نکنه و زودتر از 2020 کنسول رو معرفی کنه. من هرچی دیرتر معرفی بشه بیشتر خوشحال میشم چون از اون ور تکنولوژی 7nm و معماری های جدید AMD به خوبی جا افتاده و میشه با 400 دلار یک APU تو حدود قدرت 16 تا 20 ترافلاپ انتظار داشت.

آره دیرتر باشه طبیعتا سخت افزار بهتر و بهینه تری هم خواهد داشت، بعدم الان روی پلی 4 یوزربیس خیلی بزرگی دارن و سازنده های غیرانحصاری نمیتونن بیخیال این بشن، موتور انحصاریاشونم را افتاده، حالا مایکروسافت هم نزدیک میشه بهشون ولی جلو نمیزنه، خلاصه فعلا دلیلی نمیبینم که بخوان یکی دیگه به این زودیا منتشر کنن.

• Like
Reactions: Amin.AP
مشکل خروجی هست. شما ps2 وصل کنی به led یه خروجی مزخرفی بیرون میده. بعد مسئله لایسنس هست. لایسنس خیلی بازیا دست سونی نیست.
عزیز من چطور این مشکل خروجی با PS3 وجود نداره؟ :| یا با PS TV
من خیلی بازی تو اکانتم داشتم زمان vita گرفته بودم دوست داشتم رو ps4 هم بازی کنم ولی سران سونی یه شبیه ساز ساده نخواستن بذارن تو کنسول:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or