کمپانی سونی: مطمئن باشید پلی‌استیشن 5 ساخته خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی سونی تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ ساخته خواهد شد و به‌احتمال‌زیاد رویکرد فقط ارتقاء را در نسخه جدید کنسول به کار نمی‌گیرد.

به‌تازگی شایعاتی منتشرشده است که کمپانی سونی درصدد است به‌جایی انتشار کامل پلی‌استیشن ۵، فقط به رویکرد ارتقاء کنسول‌های فعلی اتکا کند، اما رئیس و مدیرعامل Sony Interactive Entertainment، آقای Shawn Layden تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ درزمانی نامشخص عرضه خواهد شد.

طبق گفتگو وب‌سایت آلمانی Golem.de با آقای Shawn Layden و به دنبال انتشار بیانیه‌ای در مورد ارتقاء کنسول پلی‌استیشن ۴ Pro، این سؤال مطرح شد: آیا بدان معنی نیست که شما به‌احتمال‌زیاد به انتشار پلی‌استیشن ۵ تکیه خواهید کرد، هرزمانی که عرضه شود؟

آقای Layden در جواب به این سؤال گفت:

«بله به‌احتمال‌زیاد ممکن است ولی درزمانی نامشخص.»

بعضی از تحلیلگران در مورد تاریخ انتشار PS5 احتمال می‌دهند که این کنسول در اوایل سال ۲۰۱۹ و یا ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

این نسل واقعا سونی کم کاری کرد. بازی های خفنی که واقعا بشه جزو گیم به حسابشون اورد خیلی انگشت شمار بودن توو این نسل. UC 4 دیگه از همشون شاخ تر بود که اونم مث نسخه های قبلش چنگی به دل نزد. بقیه ی بازیهای شاخ هم به جز Horizon همشون ریمیستر بودن. حالا باید تا اخر نسل وایسیم بینیم چی میشه.
Full Exclusive
Upcoming
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Days Gone
Death Stranding
Detroit: Become Human
Dreams
Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
God of War
Gran Turismo Sport
Knack 2
The Last of Us Part II
Shadow of the Colosus
Spider-Man
Uncharted: The Lost Legacy
Yakuza: Kiwami
Yakuza 6: The Song of Life
Deep Down
Patapon Remastered
WiLD
Shenmue III
Hellblade
Bloodborne
Driveclub
God of War III Remastered
Gravity Rush Remastered
Gravity Rush 2
Horizon: Zero Dawn
inFAMOUS: Second Son
Killzone: Shadow Fall
Knack
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
LittleBigPlanet 3
MLB: The Show 14
MLB: The Show 15
MLB: The Show 16
MLB: The Show 17
Nioh
The Order: 1886
Persona 5
Ratchet & Clank
Tearaway Unfolded
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted 4: A Thief’s End
Until Dawn
WipEout Omega Collection
Yakuza: Ishin
Yakuza 0
Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection
No Man’s Sky
Street Fighter V
Tales of Berseria

میشه 10 تا بازی رو نام ببری که انحصاری بوده و این نسل معرفی شده و واقعا 90 % طرفدارای سونی رو راضی کرده؟! نمیخوام بازیهای ریمیستر رو بگی! 10 تا عنوان جدید و شاخ.

1 _NIOH
2_UNTIL DAWN
3_UNCHARTED4
4_NIER
5_infamous ss
6_HORZION
7_TLG
8_PERSONA5
9_DRIVE CLUB
10_STREET FIGHT5
11_BLOD BOREN
شاید یکی تا دواا از این لیست بالا برای PCاومده باشه ولی انحصاری کنسول هست شاید بشه بازی هایی شبیه Kilzone shadow fall و ORDER1886رو هم به بالا اضافه کرد ولی چون متا ماوسطی دارن اضافه نمیشه

پس بی انصافی بگیم‌‌تا اینجا نسل بازی خویی نیومده بازی هایی مولتی پلتفرم خوبی هم‌‌داشتیم تا اینجا شبیه
1_Witcher 3
2_owerwatch
3_evill withen
4_ranbow 6
و ...

الان تا اخر نسل زیاد مونده پس بازی هایی زیادی هم عرضه میشه

میشه 10 تا بازی رو نام ببری که انحصاری بوده و این نسل معرفی شده و واقعا 90 % طرفدارای سونی رو راضی کرده؟! نمیخوام بازیهای ریمیستر رو بگی! 10 تا عنوان جدید و شاخ.
٩٠ درصد!!!!!!!
همون rdr هم نميتونه ٩٠ درصد خريداراي خودشو راضي كنه چه برسه ٩٠ درصد از ٦٠ ميليون نفر ! خداوكيلي اين طرز فكر رو از كجا مياريد
همون هورايزن نهايتش ٤ ميليون فروخته باشه ٨ درصد دارندگان ps4 م نميشه. قاعدتا با اين فرمول من در اوردي همون هورايزن هم يه بازي متوسط به درد نخور به حساب مياد !
هر بازي رو براي كاميونيتي خاصي ميسازن نه براي همه !
الان پرسونا ٥ ١٠٠درصد از ٦٠ ميليون خريدار رو راضي نكرده پس اند مضخرفه !
همونطور كه گفتم مشكل از سوني و بازي اي ساخته شده و كميت و كيفيتشون نيست ! مشكل رو جاي ديگه اي دنبالش بگرديد

کنسول جدید که حتما میاد.
فقط کاش از لحاظ سخت افزاری سرش به تنش بیارزه و الکی واسه خاطر دلخوشی یوزرها یه چیز ارزون بی کیفیت نزنن.
الان یدونه کارت گرافیک که سرش به تنش بیارزه ۷۰۰ دلار قیمتشه.
کاش کنسول جدید چیزی در مایه های ۱۰۰۰ پلاس باشه بلکه بتونه چند سال جلوی پی سی دووم بیاره.

مشکل ریمسترهای این نسل تک بازی بودنشونه:-"
نسل قبل اکثر ریمسترها سه گانه بودن (رچت،جک،پرنس،DMC،اسلای،SC و ... ) یا دیگه حداقل دوتایی (GOWها و ICO مثلا:-") ، اما الان اکثر ریمسترها تک بازی هستن، با قیمت 40~60 دلار:|
تنها ریمسترهای خوب به نظرم بایوشاک و آنچارتد بودن... آها KHها هم خیلی خوب و به صزفه تر از نسخه ی PS3شون هستن، و پیشرفت زیادی هم داشتن:دی (کلا بازی هایی که رو PS اومدن رو مثال زدم، اونطرف رو نمیدونم:-")

ولی بعضی وقت ها هم استودیوهای اصلی وقت میزارن رو ساخت ریمسترها که باعث میشه پروژه های اصلیشون دیرتر بیاد، این ظلمه:|

بکوارد به طور کلی ایده ی خوبیه، دمشان هم گرم! ولی به نظرم جزو واجبات نیست:دی ، البته اگر باعث بشه این همه ریمستر نبینیم نسل بعد، خیلی هم خوبه! حمایت میشه کاملا:-"

هر روز کارشناسا بیشتر میشن توجه کردین؟
اون کارشناس اولی که گفت سونی ورشکست شده و وضش داغونه کارشناسای جدیدم میگن نه تنها امسال بلکه کل نسلم سونی انحصاری نداشته.
دنیایی که شما توش زندگی میکنین کجاس؟ساقیتون خوب چیزی داده بهتون:))
سوزش اصلا معلوم نیست ها بکارتون ادامه بدین.بالاخره تو این روزای تکراری جوکای شمام نباشه که تفریحی واسه آدم نمیمونه

به نظرم این نسل خیلی تمرکز روی سخت افزار بیشتر شده تا نسل قبل
خداییش قبول کنید تنوع نسل قبل خیلی خیلی بیشتر بود و دستمون باز بود
البته باید تا اخر نسل ایستاد چون همون نسل قبلم بازی ها شاخ اخر نسل اومدن
برا یکی مثل من که شوتر بازه (مخصوصا fps)این نسل اصلا به پای نسل قبل نمیرسه
3 تا dead space
3 تا bioshock
11 تا cod:D
4 5 تا bf
2 تا kill zone
3 تا resistance
4 تا geow
4 تا halo
3 تا mass effect
بازی های تک قسمتی مثل bulletstormو spec ops :the line و خیلی های دیگه بماند تازه اینا فقط شوتر بود سبک های دیگم وضعیت همینه
من خیلی از بازی ها رو ننوشتم ذهنم یاری نمیکنه
خداییش مقایسه اصلا خنده داره تازه اکثر بازی های بالا متاشون بالا 80 90 یعنی کمیت + کیفیت
البته این نسل جا داره هنوز ولی اگه 2019 یا 2020 بخواد طول بکشه فقط عمرا نمیرسه به پای نسل قبل

آخرین ویرایش:
1 _NIOH
2_UNTIL DAWN
3_UNCHARTED4
4_NIER
5_infamous ss
6_HORZION
7_TLG
8_PERSONA5
9_DRIVE CLUB
10_STREET FIGHT5
11_BLOD BOREN
شاید یکی تا دواا از این لیست بالا برای PCاومده باشه ولی انحصاری کنسول هست شاید بشه بازی هایی شبیه Kilzone shadow fall و ORDER1886رو هم به بالا اضافه کرد ولی چون متا ماوسطی دارن اضافه نمیشه

پس بی انصافی بگیم‌‌تا اینجا نسل بازی خویی نیومده بازی هایی مولتی پلتفرم خوبی هم‌‌داشتیم تا اینجا شبیه
1_Witcher 3
2_owerwatch
3_evill withen
4_ranbow 6
و ...

الان تا اخر نسل زیاد مونده پس بازی هایی زیادی هم عرضه میشه
نصف این عنوان هایی که شما نوشتی یا مولتی هستن یا اینکه متای زیر 85 دارن. منظور از عنوان دهن پر کن و شاخ یعنی UC4 یا مثلا Horizon! منظور عنوانی که بشه ازش توو انحصاری های شاخ PS4 نام برد. مطمئنا اگه یه حساب کتاب بکنی میبینی که تعداد این عنوان ها به انگشت های دست هم نمیرسه.

به نظر من که بعد از عرضه X1X کم کم شایعه کنسول نسل بعدی سونی هم راه میفته و چند وقت بعدش هم رسما معرفی میشه تا گیمرها عوض خرید X1X منتظر PS5 بمونن. در نتیجه این زمان نامشخص که ایشون فرمودن به نظر من خیلی زود فرا خواهد رسید.

به نظر من که بعد از عرضه X1X کم کم شایعه کنسول نسل بعدی سونی هم راه میفته و چند وقت بعدش هم رسما معرفی میشه تا گیمرها عوض خرید X1X منتظر PS5 بمونن. در نتیجه این زمان نامشخص که ایشون فرمودن به نظر من خیلی زود فرا خواهد رسید.
دادا یه طور میگی گیمرا بجا ایکس برن کنسول نسل بعد سونی رو بگیرن انگار ps5 یه ماه بعد از ایکس میاد:D
این مدت زمانی که تو میگی حداقل 2 ساله:D گیمرا هم دو سال صبر نمیکنند:D هموطنور که قبلا گفتن ایکس براشون تهدیدی حساب نمیشه و نگرانی درموردش ندارن پس نمیان عجله ای یه کنسول بسازن که همه بازیا رو true 4k اجرا کنه بعدم با این لاین اپی که من میبینم و اگه سونی بخواد مثل نسل قبل اخرین انحصاری شاخش لست باشه پس تا 2019 خبری از نسل جدید نیست

لازم نیست حتما دلیل و منطق بیارید. برای کسی که با هدف خاص وارد تاپیک میشه ومشخصه از مسیرش عقب نمیکشه، ایگنور بهترین گزینه است :D
آره من از مایکروسافت 2 میلیون دلار پول گرفتم بیام سونی رو توو سایت بسیار بزرگ و جهانی بازیسنتر تخریب کنم و برم! :)) واقعا بعضی اوقات واسم عجیبه که چجوری و بر چه مبنایی این تگ های سبز رنگ رو به شماها میدن! :D

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
دادا یه طور میگی گیمرا بجا ایکس برن کنسول نسل بعد سونی رو بگیرن انگار ps5 یه ماه بعد از ایکس میاد:D
این مدت زمانی که تو میگی حداقل 2 ساله:D گیمرا هم دو سال صبر نمیکنند:D هموطنور که قبلا گفتن ایکس براشون تهدیدی حساب نمیشه و نگرانی درموردش ندارن پس نمیان عجله ای یه کنسول بسازن که همه بازیا رو true 4k اجرا کنه بعدم با این لاین اپی که من میبینم و اگه سونی بخواد مثل نسل قبل اخرین انحصاری شاخش لست باشه پس تا 2019 خبری از نسل جدید نیست

خوب لازمم نیست دو ماه بعد بیاد!

X1X آخر امسال میاد. کافیه چند ماه بعد از عرضه کنسول شایعه PS5 راه بیفته و چند وقت بعدشم معرفی بشه. در این صورت ممکنه خیلی از گیمرها عوض خرید X1X منتظر عرضه PS5 بمونن. زمان عرضه PS5 هم نباید خیلی دیر باشه. آخر 2018-اوایل 2019. فکر میکنم زمان خوبی باشه.

به نظرم این نسل خیلی تمرکز روی سخت افزار بیشتر شده تا نسل قبل
خداییش قبول کنید تنوع نسل قبل خیلی خیلی بیشتر بود و دستمون باز بود
البته باید تا اخر نسل ایستاد چون همون نسل قبلم بازی ها شاخ اخر نسل اومدن
برا یکی مثل من که شوتر بازه (مخصوصا fps)این نسل اصلا به پای نسل قبل نمیرسه
3 تا dead space
3 تا bioshock
11 تا cod:D
4 5 تا bf
2 تا kill zone
3 تا resistance
4 تا geow
4 تا halo
3 تا mass effect
بازی های تک قسمتی مثل bulletstormو spec ops :the line و خیلی های دیگه بماند تازه اینا فقط شوتر بود سبک های دیگم وضعیت همینه
من خیلی از بازی ها رو ننوشتم ذهنم یاری نمیکنه
خداییش مقایسه اصلا خنده داره تازه اکثر بازی های بالا متاشون بالا 80 90 یعنی کمیت + کیفیت
البته این نسل جا داره هنوز ولی اگه 2019 یا 2020 بخواد طول بکشه فقط عمرا نمیرسه به پای نسل قبل
من خودمم اول تاپيك گفتم كه كميت اين نسل كم بوده .... ولي اين قضيه دقيقا چه ربطي به سوني و كنسول بعديش داره ؟ سوني بايد بره هيلو و گيرز بسازه
اون استوديو كه ٢ كيلزون ساخته اين نسل هم يه دو تا بازي داده و به احتمال ٩٠ درصد بازي بعديشم براي همين نسل مياد كه نشون ميده رشد كرده
اينساميك گيم تا همين الانشم يه رچت و يه اسپايدر من ساخته براي سوني و هنوز زمان زيادي مونده تا بازياي بيشتري بسازه
سانتا نسل قبل هم عملكردش همين بود
استوديو ژاپن نسل قبل راحت ميشه گفت وجود نداشت اين نسل تا همين جا ٥ تا بازي داده
ساكرپانچ عملكردش مثل نسل قبله
بند نسل قبل نبود اين نسل ٢ تا بازي ساخته يكيش هندلد
كوانتيك دريم يه كم طولش داده كه به خاطر اينه كه بازيشون نسبت به بياند و هوي رين خيلي رشد كرده و گزينه ها و تاثيراتشون بيشتر شده
مديا مولكول نسل قبل ٢ تا بازي داد اين نسلم مشغول ٢ تا داده هر چند سرشون با هندلد گرم بود و برنامه هاشون با دريمز تغير كرده و نسبت به نسل قبل رشد كردن و چيز هاي جديدي خلق ميكنن .
تنها استوديوي سوني كه نسبت به نسل قبل پسرفت داشته ناتي داگ بوده كه همش به خاطر مشكلات انچارتد بود و جدا شدن چند عنصر كليدي ! و همينطور بيش از حد توان گذاشتن روي يه dlc كه شايد بشه خودش رو يه بازي به حساب اورد
ناتي داگ فقط در صورتي ميتونه به كميت نسل قبلش برسه كه همين الان يه تيم دست بروس باشه وروي يه بازي جديد كار كنه كه بعيده چون گفتن بعد تموم شدن ull تمام استوديو بسيج ميشن روي tlou كه به اين نسل برسوننش

جدا از كلي تك بازي ديگه مثل بلود بورن، انتيل دوان ، پرسونا و ni-oh و غيره و هم انحصاري هايي كه استوديو هاي ديگه خودشون خودجوش
ساختن براي ps4
حالا اين كم كاري سوني چي بود اين وسط خدا ميداند

خوب لازمم نیست دو ماه بعد بیاد!

X1X آخر امسال میاد. کافیه چند ماه بعد از عرضه کنسول شایعه PS5 راه بیفته و چند وقت بعدشم معرفی بشه. در این صورت ممکنه خیلی از گیمرها عوض خرید X1X منتظر عرضه PS5 بمونن. زمان عرضه PS5 هم نباید خیلی دیر باشه. آخر 2018-اوایل 2019. فکر میکنم زمان خوبی باشه.
سوني عمرا تا تعطيلات ٢٠١٩ كنسول جديد بده تازه وقت سود كردن و پول پارو كردن از ps4 رسيده ! جدا از اينكه تازه دث استرنديگ و tlou تا ٢٠١٩ اماده نميشن
اينا پرو رو دادن كه عمر اين نسل پر بار رو افزايش بدن نه اينكه كوتاهش كنن ! به نظر من كه اين نسل همون ٦ ساله طبق روال هميشگي سوني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or