کمپانی سونی: مطمئن باشید پلی‌استیشن 5 ساخته خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
کمپانی سونی تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ ساخته خواهد شد و به‌احتمال‌زیاد رویکرد فقط ارتقاء را در نسخه جدید کنسول به کار نمی‌گیرد.

به‌تازگی شایعاتی منتشرشده است که کمپانی سونی درصدد است به‌جایی انتشار کامل پلی‌استیشن ۵، فقط به رویکرد ارتقاء کنسول‌های فعلی اتکا کند، اما رئیس و مدیرعامل Sony Interactive Entertainment، آقای Shawn Layden تأیید کرده است که پلی‌استیشن ۵ درزمانی نامشخص عرضه خواهد شد.

طبق گفتگو وب‌سایت آلمانی Golem.de با آقای Shawn Layden و به دنبال انتشار بیانیه‌ای در مورد ارتقاء کنسول پلی‌استیشن ۴ Pro، این سؤال مطرح شد: آیا بدان معنی نیست که شما به‌احتمال‌زیاد به انتشار پلی‌استیشن ۵ تکیه خواهید کرد، هرزمانی که عرضه شود؟

آقای Layden در جواب به این سؤال گفت:

«بله به‌احتمال‌زیاد ممکن است ولی درزمانی نامشخص.»

بعضی از تحلیلگران در مورد تاریخ انتشار PS5 احتمال می‌دهند که این کنسول در اوایل سال ۲۰۱۹ و یا ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

به به عالیه ولی من دوست دارم 2020 بیاد اواخرش چون کلی بازی مونده و هنو کار دارم.

----
از نسل هم راضیم .
دوستان کافیه یه سرچ ساده بدن و بازی های این نسل رو مرور کنن کم نداشتیم بازی های خوب حالا چه مولتی چه انحصاری.

یعنی چی؟ انگار فقط سونی چهان خوار ریمستر میزده! همه شکرت ها ریمستر زدن. این ریمستر زدن نسل قبل هم بود و ربطی به این نسل نداره. منتهی اوایل این نسل یکم کویر بازی بود بیشتر به چشم اومد.

این بحث کلیشه ای "نسل 8 خیلی نسل چرتی هست و بازی درست درمون نداره" هم دیگه داره تکراری میشه. چطور بازی خوبی نداشت؟ اینهمه بازی خفن بازی کردیم چی بودن پس؟
ریمستر ها خیلی زیاد بودن نسل قبل کجا انقدر ریمستر بود نهایت یک Gta Sanandres بود !! هنوزم اونقدر بازی های خوب نیومده و خیلی جا داره این نسل ولی همین ارتقا سخت افزار و pro و X1 X کار خراب کرده یکم بیشتر اخبار پیرامون سخت افزار ها بوده تا اصل کار یعنی نرمافزار

کلا ریمستر زدن کار چرتیه هر شرکتی باشه چرا باید برای یه بازی ۲ بار پول بدم ؟!
خب تو پول نده مگه چاقو رو گردنت گذاشتن که باید این بازی رو دوباره بگیری؟:|:D
ناموسا یه حرفایی میزنیدا
شاید تعداد ریمسترها نسبت به نسل قبل بیشتر شده ولی این که چرا باید برا یه بازی دو بار پول داد از اون حرفا بود:|

ناموسا یه حرفایی میزنیدا
شاید تعداد ریمسترها نسبت به نسل قبل بیشتر شده ولی این که چرا باید برا یه بازی دو بار پول داد از اون حرفا بود:|
خب یسری بازیا هست آدم دوست داره باز بازی کنه :دی
کاری به تعداد ریمستر ندارم کنسولم باید مثه PC باشه به کل بازیای خریداری شدت دسترسی داشته باشی

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: m.d.makan
کلا ریمستر زدن کار چرتیه هر شرکتی باشه چرا باید برای یه بازی ۲ بار پول بدم ؟!
اگه سونی این کارو کنه که دمش خیلی گرم با وجود کار مایکرو احتمالشم زیاده این کارو کنه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب مگه كسي رو مجبور كردن يه بازي رو دوبار بخره ! ريمستر مال كساييه كه بازي رو روي نسل قبل بازي نكردن
.......
البته ريسمتر بازي هاي مولتي پلتفرم كه براي نمايشگر يخچال هم عرضه شدن براي خود منم غير قابل توجيحه
ولي بعضي انحصاري ها و بازي هايي كه رو كنسول هاي شكست خورده عرضه شد كاملا موجهه ،
مثلا من الان شديدا خواستار ريمستر شنمو ١-٢ هستم

• Like
Reactions: gamer1998y
به نظر من این نسل درسته کمیت کم شد که اجتناب ناپذیر هست چون ساخت بازیها هر سال نسبت به قبل گسترده تر و سنگینتر میشه اما بازیهای خفن کم نداشتیم. یکی از دوستان تو همین فروم میگفت درسته یکسری بازیسازهای شناخته شده این نسل پایین تر از انتظار عمل کردند ولی خب در عوض یکسری استدیو و استعداد های جدید رو شد.
یکی از نکات قوت این نسل بازیهای مستقل بودند که خیلی نسبت به قبل کیفیت شون بالاتر رفته بود صرفا به یکسری بازیهای دو بعدی پلتفرمر تکراری محدود نمیشدند. اون کمیت بازیهای AAA هم تا حدی پوشش دادند.

در کل نسبت به نسل پیش نکته مثبت کم نداشتیم مثلا همین بازیسازهای ژاپنی دوباره برگشتند که یکی از بهترین اتفاق ها برای جامعه بزرگی از گیمری هست

حتی به نظرم کم کم داریم به یک تعادلی در بین بازیهای مولتی پلیر و سینگل پلیر میرسیم ! تا حدی که EA برای بازیهای ورزشیش یک بخش داستانی هم در نظر میگیره فارق از بحث کیفیت. دیگه فروش چند میلیونی Uncharted و Horizon که تک پلتفرمی هستند هم بماند. یکی از اتفاق های خوب این نسل هم پشتیبانی رایگان از بازیهای مولتی پلیر در مدت زمان طولانی بود. مثل همین Rainbow و overwatch و halo و...

درباره اینده هم بعید میدونم کمپانی هایی همانند EA و یوبی و مایکروسافت مثل سابق تعداد تولیدات خودشون رو ببرند بالا ولی به نظرم بخش بزرگی از اینده بازیسازی AAA برای کنسول ها دست چینی هاست. همین الان کم کم داره یکسری علامت ها از رونق بازیسازی تو این کشور چشمک میزنه به عنوان مثال سال 2016 درامد از بخش کنسولی گیم چین نزدیک 60% رشد داشت.

آخرین ویرایش:
ریمستر ها خیلی زیاد بودن نسل قبل کجا انقدر ریمستر بود نهایت یک Gta Sanandres بود !! هنوزم اونقدر بازی های خوب نیومده و خیلی جا داره این نسل ولی همین ارتقا سخت افزار و pro و X1 X کار خراب کرده یکم بیشتر اخبار پیرامون سخت افزار ها بوده تا اصل کار یعنی نرمافزار
List of video game remakes - Wikipedia

شما لطفا به این لیست توجه کن ببین روی PS3 و Xbox 360 چقدر ریمستر داشتیم :دی حالا پلتفرم های دیگر بماند :دی

ناموسا یه حرفایی میزنیدا
ریمستر بدن ولی برای کسایی هم که میخوان بازی اصلی رو روی کنسول جدید بازی کنن امکانش رو فراهم کنن. مثل مایکرو که هم ریمستر GeOW رو میده هم به کسایی که بازی اصلی رو دارن اجازه ی بازی میده. کلا این ایده که Library بازی های یه کنسول هر نسل باید Reset بشه دیگه دورانش تموم شده و کنسول ها چه نسل به نسل برن جلو، چه به صورت ارتقا سخت افزاری، باید بازی های قبل خودشون روساپورت کنن.
یکی از معدود کارهای درستی که مایکرو این نسل انجام داد همین درست کردن و یکپارچه کردن Library بازی هاش بود.

List of video game remakes - Wikipedia

شما لطفا به این لیست توجه کن ببین روی PS3 و Xbox 360 چقدر ریمستر داشتیم :D حالا پلتفرم های دیگر بماند :D
بیشترش من اسمش نشیندم شما هم نشنیدی بازی های اسمی تا الان نگاه کنید تو این نسل چقدر ریمستر شده اصل ول کردین به نظر من کوچکترین مثالش اینه هنوز راکستار بازی بر اساس نسل جدید نداده ناتی داگ کلا ۱ بازی ساخته که کنسول های ارتقایی و بین نسلی رسیدن که برای کنسول xb1 X بیشتر شبیه کنیول نسل بعدی به خاطر اختلاف قدرتش با Xb1 استاندارد

این نسل واقعا سونی کم کاری کرد. بازی های خفنی که واقعا بشه جزو گیم به حسابشون اورد خیلی انگشت شمار بودن توو این نسل. UC 4 دیگه از همشون شاخ تر بود که اونم مث نسخه های قبلش چنگی به دل نزد. بقیه ی بازیهای شاخ هم به جز Horizon همشون ریمیستر بودن. حالا باید تا اخر نسل وایسیم بینیم چی میشه.

من خودم نسل قبل کنسول نداشتم و از 6 اومدم 8 و خیلی بازی ها رو به لطف ریمستر بازی کردم. بعد بازی جدید تا دلت بخواد داشته سونی. انقدر حرفای یه من غاز نزنید.

• Like
Reactions: SHANSER
این نسل واقعا سونی کم کاری کرد. بازی های خفنی که واقعا بشه جزو گیم به حسابشون اورد خیلی انگشت شمار بودن توو این نسل. UC 4 دیگه از همشون شاخ تر بود که اونم مث نسخه های قبلش چنگی به دل نزد. بقیه ی بازیهای شاخ هم به جز Horizon همشون ریمیستر بودن. حالا باید تا اخر نسل وایسیم بینیم چی میشه.
بهتره بگيم سوني بازي مطابق سليقه شما كم داده ، ولي اينكه بگيم فقط يه بازي شاخ داشتيم اين نسل از اون حرفاي فكاهيه

• Like
Reactions: voldmort
بهتره بگيم سوني بازي مطابق سليقه شما كم داده ، ولي اينكه بگيم فقط يه بازي شاخ داشتيم اين نسل از اون حرفاي فكاهيه
میشه 10 تا بازی رو نام ببری که انحصاری بوده و این نسل معرفی شده و واقعا 90 % طرفدارای سونی رو راضی کرده؟! نمیخوام بازیهای ریمیستر رو بگی! 10 تا عنوان جدید و شاخ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or