aminxxx
کاربر سایت
بله منتها باید لایو داشته باشید و از پروفایل شیر شده استفاده کنید.من منظورم حالت کلی بود ... مثلا DLC های Alan Wake ! مگه میشه بدون جیتگ بازیشون کرد ؟!
بله منتها باید لایو داشته باشید و از پروفایل شیر شده استفاده کنید.من منظورم حالت کلی بود ... مثلا DLC های Alan Wake ! مگه میشه بدون جیتگ بازیشون کرد ؟!
خب یک سوال رو هارد اکسترنال یا فلش هم میشه نصب کرد یا نه باید حتما هارد خوده ایکس باکسو داشته باشی؟!؟
یه مرد پیدا میشه اینو دانلود کرده باشه تو تهران من بیام بگیرم ازش ۵ تومن هم میدم عاشق اویل ۴ هستم. نتم هم نمیکشه ۷ گیگ دان کنم! آخه اینو مغازها نمیارن فکر کنم. در ضمن کسانی که لایو بازی میکنن یه جا خوندم که با اکانت لایو نباید بازی کنید حتا آفلاین چون بن میشید
من منظورم حالت کلی بود ... مثلا DLC های Alan Wake ! مگه میشه بدون جیتگ بازیشون کرد ؟!
گرافیک بازی فرق محسوسی کرده یا نه ؟
من نسخه ps2 رو بازی کردم
ممنون
دوستان من یجایی پیدا کردم بازی میفروشه میخواستم از دوستانی که اطلاعات دارن در مورد این موضوع بگن که این بازی بگیرم از اینجا میتونم بازی کنم من نه لایو دارم نه دستگاهم j-tag شده تو اسپویلر میزارم لطفن بگید بگیرم بازی اجرا میشه ممنون
کدوم فروشگاه؟resident evil عزیز پال است چرا هی اصرار داری بگی پال چند هفته دیگه میاد برو به سایت abgx.net خودت ببین این فروشگاه هم پال اورده
از کجا؟من الان RE4 رو دارم.روی 1 DVD هست و برای JTAG هم نیست.برای بازی کردنش هم به دیسک نیاز داره.
در کل مثل بازی های معمولی اجرا میشه.هم چنین نسخه پال هست.نسخه کد ورنیکا هم گفتم برایم بیارند چون مثل اینکه به همین شکل RE4 روی DVD اومده.
کدوم فروشگاه؟
---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------
از کجا؟