کسی این رزیدنت اویل 4 رو خریده

یه مرد پیدا میشه اینو دانلود کرده باشه تو تهران من بیام بگیرم ازش ۵ تومن هم میدم عاشق اویل ۴ هستم. نتم هم نمی‌کشه ۷ گیگ دان کنم! آخه اینو مغازها نمیارن فکر کنم. در ضمن کسانی که لایو بازی می‌کنن یه جا خوندم که با اکانت لایو نباید بازی کنید حتا آفلاین چون بن میشید

خب یک سوال رو هارد اکسترنال یا فلش هم میشه نصب کرد یا نه باید حتما هارد خوده ایکس باکسو داشته باشی؟!؟

روی فلش هم میشه. فرقی نداره.

یه مرد پیدا میشه اینو دانلود کرده باشه تو تهران من بیام بگیرم ازش ۵ تومن هم میدم عاشق اویل ۴ هستم. نتم هم نمی‌کشه ۷ گیگ دان کنم! آخه اینو مغازها نمیارن فکر کنم. در ضمن کسانی که لایو بازی می‌کنن یه جا خوندم که با اکانت لایو نباید بازی کنید حتا آفلاین چون بن میشید

از فروشگاه سایت میتونی تهیه کنی.

من منظورم حالت کلی بود ... مثلا DLC های Alan Wake ! مگه میشه بدون جیتگ بازیشون کرد ؟!

از سایت XBOX360 iso میتونی پروفایل رو همراه دی ال سی دانلود کنید.
نیازی هم به جی تگ نیست.

دوستان من یجایی پیدا کردم بازی میفروشه میخواستم از دوستانی که اطلاعات دارن در مورد این موضوع بگن که این بازی بگیرم از اینجا میتونم بازی کنم من نه لایو دارم نه دستگاهم j-tag شده تو اسپویلر میزارم لطفن بگید بگیرم بازی اجرا میشه ممنون

من جیتگ دارم
اینو دانلودش کردم
اگر قبلا روی gamecube بازیش کردید دیگه نخریدش چون هیچ فرقی نکرده .
کسی خواست بیاد یه فلش بیار من امشب تهرانم - پیروزی. فقط برای جیتگ هستش.

گرافیک بازی فرق محسوسی کرده یا نه ؟
من نسخه ps2 رو بازی کردم
ممنون

تصویر HD
با کیفیت بهتر و شفافیت
اما ارزشش رو داره که بازی کرد، مخصوصاً کد ورنیکا
اصلا با نسخه ps2 قابل مقایسه نیست.

دوستان من یجایی پیدا کردم بازی میفروشه میخواستم از دوستانی که اطلاعات دارن در مورد این موضوع بگن که این بازی بگیرم از اینجا میتونم بازی کنم من نه لایو دارم نه دستگاهم j-tag شده تو اسپویلر میزارم لطفن بگید بگیرم بازی اجرا میشه ممنون

بازی که بیرون میفروشن نسخه NTSC هست و روی کنسول های پال اجرا نمیشه.

شما به آدرسی که دوستمون گذاشته توجه نکردی،نسخه ی کد ورونیکا ریجن پالشو تو اون فروشگاه قرار دادن اونم رو دیسک،در صورتی که من حتی لینک دانلودشو تو xbox360iso ندیدم،حالا واقعاً رو دیسک اونم واسه کنسولای jtag نشده اومده؟ شما خبر نداری؟

آخرین ویرایش:
من الان RE4 رو دارم.روی 1 DVD هست و برای JTAG هم نیست.برای بازی کردنش هم به دیسک نیاز داره.
در کل مثل بازی های معمولی اجرا میشه.هم چنین نسخه پال هست.نسخه کد ورنیکا هم گفتم برایم بیارند چون مثل اینکه به همین شکل RE4 روی DVD اومده.

resident evil عزیز پال است چرا هی اصرار داری بگی پال چند هفته دیگه میاد برو به سایت abgx.net خودت ببین این فروشگاه هم پال اورده
کدوم فروشگاه؟

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

من الان RE4 رو دارم.روی 1 DVD هست و برای JTAG هم نیست.برای بازی کردنش هم به دیسک نیاز داره.
در کل مثل بازی های معمولی اجرا میشه.هم چنین نسخه پال هست.نسخه کد ورنیکا هم گفتم برایم بیارند چون مثل اینکه به همین شکل RE4 روی DVD اومده.
از کجا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or