Naruto
کاربر سایت
اینجا اورده بازی رو.:d
http://www.es8.in/
خیالت راحت باشه.من خودم بازی هامو از اینجا میگیرم.مشکلی نداره.نگاه کردم ولی هیچی در مورد چگونگی اجراش ننوشته بود!!!
فک کنم کار نکنه:-b
دوست عزیز وقتی تو هیچ سایت معتبری مثل xboxpirate--xbox360iso لینک دانلودی براش برای دستگاهای معمولی نیومده چطور این فروشگاه میفروشه ؟خیالت راحت باشه.من خودم بازی هامو از اینجا میگیرم.مشکلی نداره.![]()
دوست عزیز وقتی تو هیچ سایت معتبری مثل xboxpirate--xbox360iso لینک دانلودی براش برای دستگاهای معمولی نیومده چطور این فروشگاه میفروشه ؟
چون همه نسخه های موجود برای جی تگ هست نه برای دستگاهای معمولی من خودم یه دونه دانلود کردم وقتی دانلودش کردم فهمیدم برای جی تگه
این سایت هم مثله اینکه فقط دانلود کرده عکسشو گذاشته اونجا اصلا حواسش نبوده چی به چیه
موضوع اینه که منم دقیقا همین فایل با همین اسم رو دانلود کردم حجمش نزدیک 4 گیگه ولی نمیدونم چطوری رایتش کنم چون فایل iso نیست و معمولا اینجور گیم ها برای جی تگه 100% تضمین میدم ماله کنسول معمولی نیست
دوستان بنده بازی رو گرفتم و باید بگم هیچ گونه مشکلی در اجرای بازی وجود نداره..فقط نکته مهم اینه که شما نیاز به هارد دارید برای نصب بازی+اینکه بازی از روی دیسک اجرا نمیشه و میبایست حتما بازی رو نصب کنید (دیسک هم باید داخل دستگاه باشه) و بعد بازی رو اجرا کنید.
بنده شماره 4 رو بازی کردم......در ضمن بگم که بیخود دنبال کدورونیکا نباشید (تعجب میکنم نمیدونید) Rip که از بازی وجود داره نسخه JTAG هست و فعلا تمامی جاهایی که لینک بازی رو گذاشتن مربوط به اونه.دوست عزیز شماره 4 رو اجرا کردی یا کد ورونیکا رو؟
بنده شماره 4 رو بازی کردم......در ضمن بگم که بیخود دنبال کدورونیکا نباشید (تعجب میکنم نمیدونید) Rip که از بازی وجود داره نسخه JTAG هست و فعلا تمامی جاهایی که لینک بازی رو گذاشتن مربوط به اونه.
پس با این تفاصیری که شما میگی فعلا فقط اویل 4 قابل اجرا هستش.بنده شماره 4 رو بازی کردم......در ضمن بگم که بیخود دنبال کدورونیکا نباشید (تعجب میکنم نمیدونید) Rip که از بازی وجود داره نسخه JTAG هست و فعلا تمامی جاهایی که لینک بازی رو گذاشتن مربوط به اونه.