کسی این رزیدنت اویل 4 رو خریده

دوستان من قبلا بازی ها و dlc ها رو از no jtag اجرا کردم اینم اجرا کنم؟ خظر بن شدنش مثل همونه یا بیشتر ؟ لطف کنید یه توضیح کامل بدید.
ممنون

اقا اخر چی شد بگیریم یا نه چیزی نداره که حال کنسولمونو بگیره؟
من کد ورونیکا رو روی ps2 داشتم دوبله فارسی عجب چیزی بود لا ... خیلی فیلمی شده بود نخ سوزن اون صحنش که با هواپیما فرار میکنن میرن تو یه ازمایشگاه دیگه و ادامه داستان کلی حال کردم.
ولی دموی اخر بازی که رسید بازی هی قفل میکرد اساسی حالم گرفته شد نفهمیدیم اخر چه شد. به هر حال امیدوارم بیاد و تجدید خاطره ای بشه. با هیچ بازی سونی 2 به اندازه اویل 4 حال نکردم خیلی دوست دارم دوباره برم حتی 5 هم به پاش نرسید خیلی توپ بود.

[TD="width: 1%"][/TD]
[TD="width: 300"] Resident.Evil.code.Veronica.X.GOD.XBOX360-Mo
NGoLS

[/TD]
[TD="width: 1%"]MoNGoLS[/TD]
[TD="width: 1%"]2011-09-28[/TD]
[TD="width: 1%"]
dot_clear.gif
[/TD]
[TD="width: 1%"]mgl-rcvx[/TD]
[TD="width: 1%"]ALL[/TD]
[TD="width: 1%"]GOD[/TD]
[TD="width: 1%"]
[/TD]
[TD="width: 1%"]35x100[/TD]
[TD="width: 1%"]?[/TD]
[TD="width: 1%, bgcolor: #DDFFDD"]Y[/TD]

عزیز اینا الان همون ورژنی هست که باید رو هارد نصب بشه؟ کد ورنیکا رو داره؟ تست کردین خودتون کار کرد؟ آخه خیلی‌ عجیبه سایت‌های معروف ۳۶۰ من ندیدم بزارن
ممنون بابت لینکها

دوست عزیز
تو همون لینکی که دادم ورژن تورنت بازی هست. و تست هم شده و 100% جواب داده.
این ورژن فقط شامل رزیدنت اویل 4 میشه و کد ورنیکا تازه امروز منتشر شده و تا هفته آینده ورژن پال ش میاد.

-
این بازی همراه خودش آپدیت اجباری داره اگر آپدیت نکردید مجبورید آپدیت کنید اما 13599 باعث میشه تا کپی خورتون بپره.
اگر آخرین آپدیت لازم رو دارید بازی رو نصب کنید و بصورت آفلاین اجرا کنید.
اگر به لایو وصل شید احتمال بن بالاست. پس ریسک نکنید.

از همون تورنت که گذاشتم دانلود کنید چون تست شده

این بازی رو بریزم بخوام اجرا کنم آپدیت داشبورد انجام میده؟؟؟؟(من هنوز آپدیت درایور رو نریختم)
Download: www.eType1.com/e3.php?EMdSTR

به محض اینکه آپدیت کنی کپی خور کنسولت میپره و مجبوری دوباره کپی خور کنی.
مگر اینکه آپدیتت مورد نیاز بازی باشه و نیاز نباشه آپدیت کنی.

کسی نبود کمک کنه من نظر خودمو میدم اگه اشتباه بگید.
فک کنم کسانی که بازی ها و dlc های non jtag رو اجرا کردهاند براشون خیلی فرقی نکنه از لحاظ بن چون در اون حالت ردگیری کمی سخت بود آخه واسه چند لحظه آنلاین میشدید و فقط کسانی بن شده اند که از download history استفاده کرده اند
به نظر من اینم مثل همون روش non jtage فقط باید زمان لایو کار کردن روی هارد نصب نباشه بازی و اگر قرار باشه فردا روزی ماکروسافت گیمرتگ ها رو چک کنه متوجه نمیشه این بازی بر روی دیسک بوده یا دانلود شده فقط اطلاعات اچیومنت رو میبینه وتاریخ ریجین هم که پاله خب میشه یچی تومایه های همون روش nonjtag
حالا نظرتون رو بگید دوستان

اقا resident evil کدومش میشه روی دیسک بازی کرد بدون نصب مثل این 4 hd نمیشه
code veronica x رو میشه پال ش هم هست که...

کد ورنیکا امروز تو PSN و XBL با تمام Region ها منتشر شده. تا چند روز دیگه هم PAL ش مثله همین اویل 4 منتشر میشه.
همین تورنتی که گذاشتم رو شما دانلود کن
با برنامه IMGBurn رایت کن روی DVD9
بعد بزارید تو کنسول، نصب کنید ، اجرا کنید

این نسخه روی دیسک هست
کلاً اگر دیدید حجم 7 گیگ به بالا هست روی دیسک خواهد بود اگر 3-4 گیگ بود بصورت دی ال سی هست و فقط جی تگ اجرا میکنه.

آخه چه کرمیه مثل ژاپن رو دیسک بدن بیرون دیگه ! کسی‌ نفهمید این روش بالاخره اسمش چی‌ هست؟ آخه وقتی‌ نیاز به لایو و پروفایل نباشه که دیگه روش non j-tag حساب نمیشه

من نسخه پال رو از لینک دوستمون دانلود کردم و رایت کردم بعد هم ریختم تو هارد به راحتی هم اجرا شد ..
دستگاه من jtag نیست ! به راحتی رو دستگاه همه اجرا میشه .. دانلودش کنین

من الآن یه سوال برام پیش اومده ! مگه میشه بدون جیتگ و با پایرتینگ (!) DLC ها رو بازی کرد ؟!
پ.ن : بن شم هم به درک :)

دوست عزیز
یه نسخه که تو ژاپن بصورت NTSC - دو دیسک به عنوان Rivival Selection منتشر شد.
نسخه آمریکا و آسیای بازی هم در XBL و PSN منتشر شد که حجم هر بازی حدوداً سه - چهار گیگ هست که به GOD معروفه. که همون DLC میشه.
یه نسخه هم که PAL هست که پیشنهاد شده دانلود کنید و رایت و نصب و اجرا.

نه نیازی به جی تگ هست
نه نیازی به لایو

دوست عزیز
یه نسخه که تو ژاپن بصورت NTSC - دو دیسک به عنوان Rivival Selection منتشر شد.
نسخه آمریکا و آسیای بازی هم در XBL و PSN منتشر شد که حجم هر بازی حدوداً سه - چهار گیگ هست که به GOD معروفه. که همون DLC میشه.
یه نسخه هم که PAL هست که پیشنهاد شده دانلود کنید و رایت و نصب و اجرا.

نه نیازی به جی تگ هست
نه نیازی به لایو
من منظورم حالت کلی بود ... مثلا DLC های Alan Wake ! مگه میشه بدون جیتگ بازیشون کرد ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or