کسی این رزیدنت اویل 4 رو خریده

منظورت اینه که اصلا برای pal به صورت دیسک عرضه نمیشه یا اگه یکم صبر کنیم نسخه pal هم روی دیسک عرضه میشه.

نه هیچ سایتی یا اطلاعاتی که این بازی تو مناطق دیگه بر روی دیسک عرضه بشه وجود نداره.....

خب یعنی برای Xbox روی دیسک مشکل ژاپنی بودن بازی وجود نداره؟همه چیزش انگلیسیه یا منوها فقط؟

خب بالاخره ژاپنی ها برای کشور خودشون یه کارهای اضافه بر سازمان باید انجام بدن دیگه.....:d
زبان داخل بازی کاملا انگلیسی هستش ....فقط به یک کنسول J احتیاج دارید برای بازی و یه خوبی دیگه ای که نسخه ی روی دیسک داره اینه که کد ورونیکا هم داخلش هستولی دانلودی برای فروش نذاشتنش:((!!!!

نه منظورم برای دانلود باشه مجانی نه پولی...
.
20 تا بدیم؟
که چه؟
الکی برای خودمون ..
مرسی از پاسختون.
مجانیش اومد بگید.
ممنون.

اومده واسه کسایی که کنسولشون رو هک کردن و با 3.55 اجرا میشه...خوش بحالتون!!!

اومده واسه کسایی که کنسولشون رو هک کردن و با 3.55 اجرا میشه...خوش بحالتون!!!
ببخشید اینجا می گم.
لینک دارید>؟
یا تاپیکی هستش داخلش گذاشته شده باشه لینکاش میشه بدید؟
تو پروفایلم یا همین جا لینک یا لینک تاپیک رو؟
.
ببخشید بازم.گبشینیم بازی کنیم اچ دیش و ببینیم فرقشون رو مخصوصا ورنیکا رو.

ببخشید اینجا می گم.
لینک دارید>؟
یا تاپیکی هستش داخلش گذاشته شده باشه لینکاش میشه بدید؟
تو پروفایلم یا همین جا لینک یا لینک تاپیک رو؟
.
ببخشید بازم.گبشینیم بازی کنیم اچ دیش و ببینیم فرقشون رو مخصوصا ورنیکا رو.

من چون دستگام کپی نیست اصلا آمار این رو ندارم...تو قسمت Jailbreak بگو شاید لینکی داشتن بچه ها!!!

این بازی رو پی اس 3 پج شده برای 3.55 دوستان 360دار توجه کنن دوستمونم گفتفقط نسخه J رو میتونن رو دیسک بازی کنند کهاونم ژاپنیه من خودم رو پی ای 3 بازیش کردم واسه من ارزش داشت یاده خاطرات افتادم:d

من بازیش کردم گرافیکش خیلی خوب hd شده و گیم پلی خیلی راحت تره کلا میگم که واقعا این بازی ارزش وقت گذاشتن رو داره این عنوان رو از دست ندید;;)

این بازی رو پی اس 3 پج شده برای 3.55 دوستان 360دار توجه کنن دوستمونم گفتفقط نسخه J رو میتونن رو دیسک بازی کنند کهاونم ژاپنیه من خودم رو پی ای 3 بازیش کردم واسه من ارزش داشت یاده خاطرات افتادم:d

محسن جان این کد ورنیکا X که هست تو این پک همونیه که واسه کنسول PS2 اومده.....؟

من تنها آرزویی که تو دنیای گیم دارم اینه که این بازی رو تموم کنم!!!!!:((:dاگر همون باشه البته!

من که نمیفهمم قضیه چیه !

این سایت لینک دانلود بازی رو با حجمی حدود 3.5 گیگ داره :
http://www.oneddl.com/games/resident_evil_4_god_xbox360-xblaplus/

بعد توی سایت ABGX هم نوشته که برای تمامی ریجن ها هست :
www.abgx.net/filename/?ch=6

ولی توی قسمت اطلاعاتش یه چیزی نوشته کسی سر در میاره ؟

We're proud to bring you first-ever Games on Demand scene release for Xbox 360!
Install to HDD under the following directory path:
HDD:/Partition3/Content/0000000000000000/

نه بابا واسه جی تگ بود که مینوشت .
این واسه GOD هست یعنی همون Game on demand .
نمیدونم این مربوط به همون استفاده از پروفایلای لایو دیگران میشه یا کلا چیز دیگه ایه ؟

بنده فکر می کنم که این یک نوع جدید از ارائه بازی هست
(البته اینایی که می گم فقط حدسه)

تا الآن 2 نوع مدیا برای اجرای بازی وجود داشت : یکی رایت بازی بر روی DVD 9 بود و دومی هم اجرای بازی از روی هارد بر روی کنسول های J-TAG شده .
این اولین بازی از نوع سوم مدیا به نام GOD هست که می تونید بازی رو با فلش یا دی وی دی 9 روی هارد بریزی و در هر کنسولی از جمله جی تگ شده یا نشده اجرا کنی .

(احتمالا چون بازی در ریجن ژاپن روی دیسک عرضه شده میشه در ریجن های دیگه بدونه اتصال به شبکه لایو بازی کرد)

بنده فکر می کنم که این یک نوع جدید از ارائه بازی هست
(البته اینایی که می گم فقط حدسه)

تا الآن 2 نوع مدیا برای اجرای بازی وجود داشت : یکی رایت بازی بر روی DVD 9 بود و دومی هم اجرای بازی از روی هارد بر روی کنسول های J-TAG شده .
این اولین بازی از نوع سوم مدیا به نام GOD هست که می تونید بازی رو با فلش یا دی وی دی 9 روی هارد بریزی و در هر کنسولی از جمله جی تگ شده یا نشده اجرا کنی .

(احتمالا چون بازی در ریجن ژاپن روی دیسک عرضه شده میشه در ریجن های دیگه بدونه اتصال به شبکه لایو بازی کرد)

من هم در پست قبلیم گفتم که احتمالا این طوری بوده ولی پستم پاک شد....حالا کسی امتحان کرده این موضوع رو یا تو X360iso در موردش توضیحی دادن یا نه!!!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or