کرایتک: انتظار کشف یک تکنلوژی منحصر به فرد را برای eSRAM کنسول Xbox One داریم

Sorena Asadi

کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

استودیو کرایتک با ساخت بازی Ryse: Son of Rome و خلق یک گرافیک تکنیکی بسیار قوی نشان داد کار با Xbox One را به خوبی بلد میباشد و توانیی این را دارد که از قدرت این کنسول به خوبی استفاده کند. اگر شما نیز علاقه دارید بدانید که افکار این استودیو در رابطه با eSRAM این کنسول چه میباشد قسمت هایی از مصاحبه Sean Tracy مدیر توسعه موتور گرافیک شرکت کرایتک با وب سایت GamingBolt را مطالعه کنید:
Sean Tracy در رابطه با eSRAM کنسول Xbox One میگوید:

"من نمیتوانم به شما بگویم که در اینده مشکلات eSRAM بر طرف خواهد شد ، اما توسعه دهندگان بزرگ صنعت گیم به دنبال یک سری راه حل های فنی میباشند که شاید در اینده شاهد کشف یک تکنلوژی منحصر به فرد برای eSRAM کنسول Xbox One باشیم."

اما سوال جالب و بعدی که از ایشان در رابطه با شروع نسل هشتم با کنسول های Xbox One , PS4 و عملکرد موتور CryENGINE پرسیده شد وی چنین پاسخ داد:

"از اینکه با دو کنسول Xbox one و PS4 وارد نسل هشتم کنسول ها شدیم بسیار خوشحالم ، البته همیشه ما میخواهیم به بیشترین قدرت ممکن دست پیدا کنیم ، معماری یکپارچه ی APU ها این اجازه را به ما میدهد تا در زمینه physics و animation از یک سری ویژگی های بیشتر استفاده کنیم. گرچه قدرت پردازش هر دو کنسول Xbox One , PS4 نسبت به کنسول های نسل هفتمی تغییرات بسیار بزرگی نکرده اند اما نشان دهنده یک جهش رو به جلو میباشند که قابلیت های بسیاری دارد."

منبع

همچین از انجین Ryse صحبت میکنی هر کی ندونه فکر میکنه از جزئیاتش با خبری!!! اگه منبع معتبر داری برای حرفات، لینک بده لطفا، اگه نه که پس فقط نظر شخصیت هست!

عکسا خودش گویای همه چیز هست!

بله تصاویر همه چیز رو نشون میده چیزی که ما میبینیم (بافت های گرافیکی رایز 10% بهتره) نمیدونم شما رایز رو بازی کردین یا نه ولی پیشنهاد میکنم یک تست بزنی(بازم تعداد پالیگان های رایز کمتره IN هستش اما توی بازی میتونید خیلی شیک طراحی عالی کاراکتر ها رو مشاهده کنید) بنده بدون فن بازی گفتم گرافیک رایز چیزی که من دیدم بیشتر IN بود این اختلاف هم زیاد نیست که بخوام خیلی روش تاکید کنم اما شما هرچی دوست داری برداشت کن رایز کم کم 10 درصد گرافیک بالاتری داره( بله اصلا کرای انجین موتور گرافیک حساب نمیشه خیلی داغونه)

- - -ویرایش - - -

کرایتک از نظر گرافیک قوی عمل میکنه . قابل قبول هستش. ولی اینکه چون کرایتک بازی رو ساخته پس از همه بازی ها بهتر . قابل قبول نیست...
انجین رایز کاملا بهتر وقوی تر هستش هم نمیشه همینجوری قبول کرد . و صرفا نظر شماست ( در حد نظر شخصی قابل احترام هستش) . ولی چیزی که مشخصه گرافیک بصری که اینفیمس داره ارائه میده فعلا از همه بهتر و چشم نوازتر هست . حتی تو همون عکسا هم کاملا مشخصه..
حالا شما میخوای کرایتک رو مورد ستایش قرار بدی . مشکلی نیست

ما نگفتیم از همه بازی ها بهتره (دمت گرم برای احرام گذاشتن خیلی مردی) اخه شما هم داری نظر شخصی خودت اینجا میزاری :دی آقا بیخال هرکی اینفیمس گرفت باش حال کنه هرکی هم رایز گرفت باش حال کنه گرافیک هر دو بازی از دیدگاه طرفداران قابل ستایش :x

گویا انجینشون محرمانه و در دست ساخت از طرف NSA هست.
منظور؟ مثلا میخوای بگی شما با نگاه کردن به بازی از جیک و پیک و خصوصیات انجینش سر در میاری؟
بله تصاویر همه چیز رو نشون میده چیزی که ما میبینیم (بافت های گرافیکی رایز 10% بهتره) نمیدونم شما رایز رو بازی کردین یا نه ولی پیشنهاد میکنم یک تست بزنی(بازم تعداد پالیگان های رایز کمتره IN هستش اما توی بازی میتونید خیلی شیک طراحی عالی کاراکتر ها رو مشاهده کنید) بنده بدون فن بازی گفتم گرافیک رایز چیزی که من دیدم بیشتر IN بود این اختلاف هم زیاد نیست که بخوام خیلی روش تاکید کنم اما شما هرچی دوست داری برداشت کن رایز کم کم 10 درصد گرافیک بالاتری داره( بله اصلا کرای انجین موتور گرافیک حساب نمیشه خیلی داغونه)
همون حرفی که اول گفتی (بحثو ادامه ندیم) درسته 8-|
اینکه گرافیک بصری بهتره با بدتر رو میشه با دیدن، نظر داد ولی اینطوری با درصد ... :|
هر چی گشتم نتونستم شکلکی که حال منو برسونه پیدا کنم :| هر چند خودمم درست نمیدونم چه حالی پیدا کردم بعد از خوندن این پست :| خندیدم یا تاسف خوردم یا ...، هنوزم تو هنگم! :|

آخرین ویرایش:
منظور؟ مثلا میخوای بگی شما با نگاه کردن به بازی از جیک و پیک و خصوصیات انجینش سر در میاری؟

همون حرفی که اول گفتی (بحثو ادامه ندیم) درسته 8-|
اینکه گرافیک بصری بهتره با بدتر رو میشه با دیدن، نظر داد ولی اینطوری با درصد ... :|
هر چی گشتم نتونستم شکلکی که حال منو برسونه پیدا کنم :| هر چند خودمم درست نمیدونم چه حالی پیدا کردم بعد از خوندن این پست :| خندیدم یا تاسف خوردم یا ...، هنوزم تو هنگم! :|

اقا باشه اینفیمس بالاتره هرچی شما بگی گفتم دیگه تمومش کن وقتی نه شما به نتیجه میرسین نه بنده ارزش نداره سر این موضوع بحث کنیم(پست شما شکلی بود که انگار فقط فقط کرایتک با موتوری که خودش ساخته بازی میسازه)

موفق هستم هم در فروش کنسول هم در ترغیب مشتریان برای خرید ps4 و تا حد ممکن نفروختن Xone !!!!!!!چون معتتقدم هیچ پیشرفتی نمیکنه این Xone
اصلا مهم نیست چه اعتقادی داری چون تو فروش کلی وان هیچ تاثیری نداری.;)
قرارمون E3 2014 کنفرانس مایکروسافت.

اصلا مهم نیست چه اعتقادی داری چون تو فروش کلی وان هیچ تاثیری نداری.;)
قرارمون E3 2014 کنفرانس مایکروسافت.

همونطور که e3 پارسال همه فن های مایکروسافت اینطوری شدن:((
امسال هم منتظر یه بمب دیگه از طرف سونی و اینطوری شدنشون باشید!

همونطور که e3 پارسال همه فن های مایکروسافت اینطوری شدن:((
امسال هم منتظر یه بمب دیگه از طرف سونی و اینطوری شدنشون باشید!
تنها چیزی که از e3 پارسال یادمه Quantum Break و Halo هست. کنسول رو هم دارم. هیچ مشکلی هم باهاش ندارم;)

سونی فن ها که نمیدونم دارن چی کار میکنن :| ایکس باکس فن ها هم که فقط ایراد الکی بگیرند :|:دی
کرایتک که خودشو نشون داده تو دنیای گیم :) حتما هم دلیلی داشته گفته مایکرو :| مثل ما نمیاد فن بازی دربیاره که :دی

هیچکس نه فحشی داده نه بد و بیراهی گفته با دلیل و منطق گفتیم سونی بهتره و بازیاش که واقعا هم هست.چیزی که واقعیته رو نمیشه تغییر داد
باشه.دستِ شما و سونی درد نکنه!:x
دست راستِ سونی زیره سره من.اصن من از همینجا دستِ تمامی کارکنان سونی و پی اس 4 رو میفشارم:x
بجوری حرف میزنن انگار ما از پشت کوه اومدیم یا مثلا ایکس وان یه چیزی تو مایه های سگا یا آتاری هستش!:|#-o
بعدم تا میگی شما پی اس فن هستی 100 تا قسم میخورن که نه ما فن هیچ کنسولی نیستیم و داریم حقیقتُ میگیم#:-s
خب شد مایکرو کنسولش یه 100 دلار گرونتر از سونی شد و از لحاظ فریم ریت و رزلوشن از 4 پایینتر شد وگرنه برام خیلی جالب بود که بعضیا میخواستن به چیه مایکرو و وان گیر بدن:d

سونی فن ها که نمیدونم دارن چی کار میکنن :| ایکس باکس فن ها هم که فقط ایراد الکی بگیرند :|:دی
کرایتک که خودشو نشون داده تو دنیای گیم :) حتما هم دلیلی داشته گفته مایکرو :| مثل ما نمیاد فن بازی دربیاره که :دی
نه آقا چی میگی؟ فنهای سونی کشف کردند کرایتک هیچی حالیش نیست و تازه کنسول وان رو هم بررسی کردن فهمیدن نه تنها هیچ قدرتی نداره بلکه از نظر سخت افزاری خیلی زور بزنه میرسه به PS1:|:d

کرایتک از نظر گرافیک قوی عمل میکنه . قابل قبول هستش. ولی اینکه چون کرایتک بازی رو ساخته پس از همه بازی ها بهتر . قابل قبول نیست...
انجین رایز کاملا بهتر وقوی تر هستش هم نمیشه همینجوری قبول کرد . و صرفا نظر شماست ( در حد نظر شخصی قابل احترام هستش) . ولی چیزی که مشخصه گرافیک بصری که اینفیمس داره ارائه میده فعلا از همه بهتر و چشم نوازتر هست . حتی تو همون عکسا هم کاملا مشخصه..
حالا شما میخوای کرایتک رو مورد ستایش قرار بدی . مشکلی نیست
بخدا ایول دارین ...
راحت از خودت فکت صادر میکنی اون وقت میای میگی نظر شما نظر شخصیه به خدا ایول دارین :))

فک نکنم زیاد مشکل باشه فهمیدن اینکه Engine بازی CryteK باید CryEngine باشه:d حالا اگز تو رایز کار دیگه ای انجام دادن خدا میدونه و اینکه CryEngine در دسترس میباشد نقطه سر خط.

فک نکنم زیاد مشکل باشه فهمیدن اینکه Engine بازی CryteK باید CryEngine باشه:d حالا اگز تو رایز کار دیگه ای انجام دادن خدا میدونه و اینکه CryEngine در دسترس میباشد نقطه سر خط.
شما اصلا چی میگی؟ :-/ مگه من گفتم بازیشونو با انجین دیگه ای ساختن؟ :-/
اون آقا گفت:
انجین رایز کاملا قوی تر و بهتر هستش و کرایتک در بازی از تکنیک های گرافیکی وسیع تر و به روز تری استفاده کرده.
منم گفتم یه جوری داره میگه انگار تک تک ویژگی های انجینشونو میدونه و مقایسه کرده با انجین Infamous SS

بخدا ایول دارین ...
راحت از خودت فکت صادر میکنی اون وقت میای میگی نظر شما نظر شخصیه به خدا ایول دارین :))
شما برو دوتا بازی رو ببین چه از نزدیک چه از دور . اصلا هم کاری به فریم رزولوشن و ... نداشته باش . بعد ببین کدوم گرافیکش به نظرت زیباتره ( از این ساده تر و معمولی تر مقایسه که دیگه نداریم. خدا رو شکر قدرت تشخیص که دارید) به جای اینکه بیای الکی به بنده گیر بدی . دیگه همین مونده بود گرافیک اینفیمس بره زیر سوال که رفت!!

اون دوست مون که اصلا تو داستان نیست . هر از گاهی میاد رد میشه چون حرفی نداره یه جکی میگه و میره خیلی خوبه!!! ( مخاطب خاص)

- - -ویرایش - - -

شما اصلا چی میگی؟ :-/ مگه من گفتم بازیشونو با انجین دیگه ای ساختن؟ :-/
اون آقا گفت:

منم گفتم یه جوری داره میگه انگار تک تک ویژگی های انجینشونو میدونه و مقایسه کرده با انجین Infamous SS

عزیز من ، منظور شما کاملا مشخص بود . حالا اینکه یکی میاد یه چیز دیگه در جوابت میگه . صرفا ادامه کل کل و بحث های بچه گانه اس.
وگرنه همه میدون که اگه قرار مثلا دوتا انجین مقایسه بشن باید خیلی تخصصی و حرفه ای این کار انجام بشه. پس وقتی یکی ( منظور فرد عادی )میگه فلان انجین N% قویتره و یه سری همه تایید کنان به همراهش هستند. صرفا یه حرف هست و لاغیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or