کرایتک: انتظار کشف یک تکنلوژی منحصر به فرد را برای eSRAM کنسول Xbox One داریم

Sorena Asadi

کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

استودیو کرایتک با ساخت بازی Ryse: Son of Rome و خلق یک گرافیک تکنیکی بسیار قوی نشان داد کار با Xbox One را به خوبی بلد میباشد و توانیی این را دارد که از قدرت این کنسول به خوبی استفاده کند. اگر شما نیز علاقه دارید بدانید که افکار این استودیو در رابطه با eSRAM این کنسول چه میباشد قسمت هایی از مصاحبه Sean Tracy مدیر توسعه موتور گرافیک شرکت کرایتک با وب سایت GamingBolt را مطالعه کنید:
Sean Tracy در رابطه با eSRAM کنسول Xbox One میگوید:

"من نمیتوانم به شما بگویم که در اینده مشکلات eSRAM بر طرف خواهد شد ، اما توسعه دهندگان بزرگ صنعت گیم به دنبال یک سری راه حل های فنی میباشند که شاید در اینده شاهد کشف یک تکنلوژی منحصر به فرد برای eSRAM کنسول Xbox One باشیم."

اما سوال جالب و بعدی که از ایشان در رابطه با شروع نسل هشتم با کنسول های Xbox One , PS4 و عملکرد موتور CryENGINE پرسیده شد وی چنین پاسخ داد:

"از اینکه با دو کنسول Xbox one و PS4 وارد نسل هشتم کنسول ها شدیم بسیار خوشحالم ، البته همیشه ما میخواهیم به بیشترین قدرت ممکن دست پیدا کنیم ، معماری یکپارچه ی APU ها این اجازه را به ما میدهد تا در زمینه physics و animation از یک سری ویژگی های بیشتر استفاده کنیم. گرچه قدرت پردازش هر دو کنسول Xbox One , PS4 نسبت به کنسول های نسل هفتمی تغییرات بسیار بزرگی نکرده اند اما نشان دهنده یک جهش رو به جلو میباشند که قابلیت های بسیاری دارد."

منبع

خیلی جالبه همیشه فن های سونی میان تو تاپیکای که راجبه مایکروسافت و وان هست کلی بد و بیراه میگن و ترول میکنن هیشکی کاری نداره و باهاشون راحت بحث میکنه!!!!
ولی بعد کافیه بری یه خبر که راجبه سونی یا 4 هست رو توش پست بدی و نظرت رو بگی111111111111111 میریزن سرت که آره برو تاپیکای خودتون نظر بده اینجا چی میگی و......:-b:|
واقعا منطق بعضیا تا ته تو حلقم;)

- - -ویرایش - - -

عزیز من خودم کنسول فروشم هم رایس رو دیدم هم infamous رو اتفاقا یه ps4 هم گذاشتم واسه خودم بازی کنم! ولی همینو بگم که اختلاف 900p و 1080p خیلی خیلی فاحش هست!باید از نزدیک ببینید تا بفهمین چی میگم
بازی Ryse یه بازی خطی هست که بایدم گرافیکش بالا باشه دقیقا مثل beyond two souls که یه بازی خطی بود و با گرافیک بالا.توقع کمتر از این ازش نمیره!هروقت تونست مثل Second Son اپن ورد بشه و 1080 و این گرافیک و نورپردازی بی نظیر رو حفظ کنه اون موقع بگین گرافیکش اینجور و اونجور!
06050544751084273116.png

متاسفانه جناب دان متریک تو ساخت کنسول جدید ضعیف عمل کرد... و با سیاست ها و کله شق بازی های خودش باعث شد اول نسل این کنسول فروش خوبی پیدا نکنه

اینا نه خر هستن نه نفهم... خیلی هم مخ تر از منو شماهان... متاسفانه فقط چوب کله شق بازی مدیرای ارشد رو میخورن... دان متریک رو هم سریع به خاطر گندی ک بالا آورد شوتش کردن بیرون...
فیل اسپنسر رو من دوسش دارم و مطمئنم کنسول جدید رو نجات میده ازین رکود اما باز ب پای سونی نمیرسه...
لا مصب سونی هم با انحصاریهایی ک آخر نسلی برای PS3 داد ترکوند و یکی از دلایل فروش عالی کنسول جدیدش هم همین انحصاری های نسل قبلش بود...

من مطنئنم ک سخت افزار X1 بهینه میشه تا یکی دو سال دیگه و شاهد رزول ۱۰۸۰ با ۶۰ فریم روی لین کنسول خواهیم بود...

فقط باید صبر کرد...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

عزیز من خودم کنسول فروشم هم رایس رو دیدم هم infamous رو اتفاقا یه ps4 هم گذاشتم واسه خودم بازی کنم! ولی همینو بگم که اختلاف 900p و 1080p خیلی خیلی فاحش هست!باید از نزدیک ببینید تا بفهمین چی میگم
بازی Ryse یه بازی خطی هست که بایدم گرافیکش بالا باشه دقیقا مثل beyond two souls که یه بازی خطی بود و با گرافیک بالا.توقع کمتر از این ازش نمیره!هروقت تونست مثل Second Son اپن ورد بشه و 1080 و این گرافیک و نورپردازی بی نظیر رو حفظ کنه اون موقع بگین گرافیکش اینجور و اونجور!

شما اول یاد بگیر اون رایزه نه رایس بعدش بیا اینجا نظر بده ... باشه؟

آخرین ویرایش:
همون خطی رایز صحنه های عظیمی داشت که تو اینفیمس پیدا نمیشه. اگر رایز رو تموم کردی متوجه میشی الان چی میگم. اینفیمس هم بازی کردم. گرافیکش واقعا شاهکار و بینظیره. 1080 بودنش باعث شده تصاویر خیلی شفافتر از رایز باشه. اما تعداد دفعاتی که سر گرافیک رایز گفتم Wow عجب گرافیک و صحنه عظیمی خیلی بیشتر از اینفیمس بود.:d

رایز رو بازی کردم ابتداش رو اما تموم نکردم .بله 100 % علت موفقیت های این سبک بازی میتونه صحنه های سینمایی باشه چون این بازی گیم پلی چندانی نداره!دقیقا مثل BTS

- - -ویرایش - - -

خواهشا اسم beyond رو کنار ryse نزارین !! این 2 تا بازی کوچکترین ربطی به هم ندارن !!! این همه بازی خطی هست تو بازار مثل 3 شماره آنچارتد یا 3 شماره گیرز !! یا 100 ها بازی دیگه!! چرا گیر دادین به شاهکار کیج !!!

اسمشونو کنار هم میزارم چون سبکشون تو یه مایه هست یعنی خطی و دکمه زنی.حالا اگه دنباله ای برای Ryse ساخته بشه ربطی نداره!در ضمن بازی کیج از لحاظ موسیقی و داستان شاهکار هست گرچه ممکنه دوستانی که بازیش نکردن خوششون نیاد

- - -ویرایش - - -

خیلی جالبه همیشه فن های سونی میان تو تاپیکای که راجبه مایکروسافت و وان هست کلی بد و بیراه میگن و ترول میکنن هیشکی کاری نداره و باهاشون راحت بحث میکنه!!!!
ولی بعد کافیه بری یه خبر که راجبه سونی یا 4 هست رو توش پست بدی و نظرت رو بگی111111111111111 میریزن سرت که آره برو تاپیکای خودتون نظر بده اینجا چی میگی و......:-b:|
واقعا منطق بعضیا تا ته تو حلقم;)

- - -ویرایش - - -

06050544751084273116.png

Yeah Really
dont try to collect thanks on your post with such images

هیچکس نه فحشی داده نه بد و بیراهی گفته با دلیل و منطق گفتیم سونی بهتره و بازیاش که واقعا هم هست.چیزی که واقعیته رو نمیشه تغییر داد
- - -ویرایش - - -

شما اول یاد بگیر اون رایزه نه رایس بعدش بیا اینجا نظر بده ... باشه؟

شما اول برو منطقی حرف زدن و ادب رو یاد بگیر بعد اینجا پست بده.از سابقه عضویت همه چی مشخصه!
این صحنه هایی که ازشون عکس گذاشتی من تو inFamous بهترشو دیدم با رزولوشن بالاتر

رایز رو بازی کردم ابتداش رو اما تموم نکردم .بله 100 % علت موفقیت های این سبک بازی میتونه صحنه های سینمایی باشه چون این بازی گیم پلی چندانی نداره!دقیقا مثل BTS

- - -ویرایش - - -

اسمشونو کنار هم میزارم چون سبکشون تو یه مایه هست یعنی خطی و دکمه زنی.حالا اگه دنباله ای برای Ryse ساخته بشه ربطی نداره!در ضمن بازی کیج از لحاظ موسیقی و داستان شاهکار هست گرچه ممکنه دوستانی که بازیش نکردن خوششون نیاد

- - -ویرایش - - -

Yeah Really
dont try to collect thanks on your post with such images

هیچکس نه فحشی داده نه بد و بیراهی گفته با دلیل و منطق گفتیم سونی بهتره و بازیاش که واقعا هم هست.چیزی که واقعیته رو نمیشه تغییر داد
- - -ویرایش - - -

شما اول برو منطقی حرف زدن و ادب رو یاد بگیر بعد اینجا پست بده.از سابقه عضویت همه چی مشخصه!
این صحنه هایی که ازشون عکس گذاشتی من تو inFamous بهترشو دیدم با رزولوشن بالاتر

پروفایل قبلی بنده http://forum.bazicenter.com/members/84514/

گرافیک بازی رایز(نه رایس) به صورت کلی از IN بالاتره (شما به قدرت کرایتک در خلق بازی های گرافیکی شکی داری؟) اما IN با توجه به اینکه اوپن وردد میباشد گرافیک خیره کننده ای داره و من اینو قبول دارم اما دلیل و منطقت توی حلقم (بنده توهینی نکردم گفتم وقتی نمیدونی اون رایزه نه رایس مجبوری نظر راجب کل بازی میدی؟)

گرافیک بازی رایز(نه رایس) به صورت کلی از IN بالاتره (شما به قدرت کرایتک در خلق بازی های گرافیکی شکی داری؟) اما IN با توجه به اینکه اوپن وردد میباشد گرافیک خیره کننده ای داره و من اینو قبول دارم اما دلیل و منطقت توی حلقم (بنده توهینی نکردم گفتم وقتی نمیدونی اون رایزه نه رایس مجبوری نظر راجب کل بازی میدی؟)

من بی سوادم و اسم بازی رو اشتباه میگم ولی ربطی به نظر دادن در مورد بازی نداره لطفا وقت من و خودتون را پست های بی ربط نگیرید

داری شوخی میکنی دیگه؟!!!

این کلی رو میشه واسه من باز کنید تا متوجه بشم از کجا به این نتیجه رسیدید

کلی یعنی با یک نگاه کلی به فاکتور ها بافت های گرافیکی(عالی) نورپردازی(در برخی صحنه ها دیوانه کننده) طراحی کاراکتر ها(حتی با اینکه پالیگان های شخصیت های IN بیشتره بازم کرایتک رو مورد ستایش قرار میدم که چنین چیزی رو درست کرده) در کل IN هم گرافیک عالی داره اما از لحاظ فنی و هنری هنوز نمیتونه بالاتره رایز قرار بگیره چرا؟ چون کرایتک توی هرچی که گند بزنه تو بخش گرافیک شاهکار تولید میکنه

- - -ویرایش - - -

داری شوخی میکنی دیگه؟!!!

انجین رایز کاملا قوی تر و بهتر هستش و کرایتک در بازی از تکنیک های گرافیکی وسیع تر و به روز تری استفاده کرده. این بحث بهتره ادامه ندی تا فردا بالای 100 تا پست بدیم شما حرف خودت میزنی و هی عکس از IN میزاری منم حرف خودم میزنم عکس از رایز میزارم اخرشم هم مدیریت کل پست ها رو پاک میکنه نه شما به نتیجه ای میرسی نه بنده.

آخرین ویرایش:
کلی یعنی با یک نگاه کلی به فاکتور ها بافت های گرافیکی(عالی) نورپردازی(در برخی صحنه ها دیوانه کننده) طراحی کاراکتر ها(حتی با اینکه پالیگان های شخصیت های IN بیشتره بازم کرایتک رو مورد ستایش قرار میدم که چنین چیزی رو درست کرده) در کل IN هم گرافیک عالی داره اما از لحاظ فنی و هنری هنوز نمیتونه بالاتره رایز قرار بگیره چرا؟ چون کرایتک توی هرچی که گند بزنه تو بخش گرافیک شاهکار تولید میکنه

- - -ویرایش - - -

انجین رایز کاملا قوی تر و بهتر هستش و کرایتک در بازی از تکنیک های گرافیکی وسیع تر و به روز تری استفاده کرده. این بحث بهتره ادامه ندی تا فردا بالای 100 تا پست بدیم شما حرف خودت میزنی و هی عکس از IN میزاری منم حرف خودم میزنم عکس از رایز میزارم اخرشم هم مدیریت کل پست ها رو پاک میکنه نه شما به نتیجه ای میرسی نه بنده.
کرایتک از نظر گرافیک قوی عمل میکنه . قابل قبول هستش. ولی اینکه چون کرایتک بازی رو ساخته پس از همه بازی ها بهتر . قابل قبول نیست...
انجین رایز کاملا بهتر وقوی تر هستش هم نمیشه همینجوری قبول کرد . و صرفا نظر شماست ( در حد نظر شخصی قابل احترام هستش) . ولی چیزی که مشخصه گرافیک بصری که اینفیمس داره ارائه میده فعلا از همه بهتر و چشم نوازتر هست . حتی تو همون عکسا هم کاملا مشخصه..
حالا شما میخوای کرایتک رو مورد ستایش قرار بدی . مشکلی نیست

همچین از انجین Ryse صحبت میکنی هر کی ندونه فکر میکنه از جزئیاتش با خبری!!! اگه منبع معتبر داری برای حرفات، لینک بده لطفا، اگه نه که پس فقط نظر شخصیت هست!

عکسا خودش گویای همه چیز هست!

همچین از انجین Ryse صحبت میکنی هر کی ندونه فکر میکنه از جزئیاتش با خبری!!! اگه منبع معتبر داری برای حرفات، لینک بده لطفا، اگه نه که پس فقط نظر شخصیت هست!

عکسا خودش گویای همه چیز هست!
گویا انجینشون محرمانه و در دست ساخت از طرف NSA هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or