کرایتک: انتظار کشف یک تکنلوژی منحصر به فرد را برای eSRAM کنسول Xbox One داریم

Sorena Asadi

کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

استودیو کرایتک با ساخت بازی Ryse: Son of Rome و خلق یک گرافیک تکنیکی بسیار قوی نشان داد کار با Xbox One را به خوبی بلد میباشد و توانیی این را دارد که از قدرت این کنسول به خوبی استفاده کند. اگر شما نیز علاقه دارید بدانید که افکار این استودیو در رابطه با eSRAM این کنسول چه میباشد قسمت هایی از مصاحبه Sean Tracy مدیر توسعه موتور گرافیک شرکت کرایتک با وب سایت GamingBolt را مطالعه کنید:
Sean Tracy در رابطه با eSRAM کنسول Xbox One میگوید:

"من نمیتوانم به شما بگویم که در اینده مشکلات eSRAM بر طرف خواهد شد ، اما توسعه دهندگان بزرگ صنعت گیم به دنبال یک سری راه حل های فنی میباشند که شاید در اینده شاهد کشف یک تکنلوژی منحصر به فرد برای eSRAM کنسول Xbox One باشیم."

اما سوال جالب و بعدی که از ایشان در رابطه با شروع نسل هشتم با کنسول های Xbox One , PS4 و عملکرد موتور CryENGINE پرسیده شد وی چنین پاسخ داد:

"از اینکه با دو کنسول Xbox one و PS4 وارد نسل هشتم کنسول ها شدیم بسیار خوشحالم ، البته همیشه ما میخواهیم به بیشترین قدرت ممکن دست پیدا کنیم ، معماری یکپارچه ی APU ها این اجازه را به ما میدهد تا در زمینه physics و animation از یک سری ویژگی های بیشتر استفاده کنیم. گرچه قدرت پردازش هر دو کنسول Xbox One , PS4 نسبت به کنسول های نسل هفتمی تغییرات بسیار بزرگی نکرده اند اما نشان دهنده یک جهش رو به جلو میباشند که قابلیت های بسیاری دارد."

منبع

والا بدون این تکنولوژی کشف نشده eSRam هم XO بهترین گرافیک (Ryse) رو تحویلمون میده به نظرم کسانی دیگری باید به فکر تکنولوژِی باشند که با وجود قدرت بیشتر هنوز نتونستن از یک بازی لانچ پیشی بگیرن..

والا بدون این تکنولوژی کشف نشده eSRam هم XO بهترین گرافیک (Ryse) رو تحویلمون میده به نظرم کسانی دیگری باید به فکر تکنولوژِی باشند که با وجود قدرت بیشتر هنوز نتونستن از یک بازی لانچ پیشی بگیرن..

تکنووژی کشف نشده!!!!:))خود مایکروسافت کنسول رو ساخته بعد نتونسته تکنولوژی درونش رو کشف کنه؟؟؟؟بازی خطی و با رزولوشن 900p بایدم گرافیکش خوب باشه تازه اگه پلی گون ها رو هم کم نکرده بودن گمونم میخواست رو 720p اجرا بشه!!!!!!!!!

تکنووژی کشف نشده!!!!:))خود مایکروسافت کنسول رو ساخته بعد نتونسته تکنولوژی درونش رو کشف کنه؟؟؟؟بازی خطی و با رزولوشن 900p بایدم گرافیکش خوب باشه تازه اگه پلی گون ها رو هم کم نکرده بودن گمونم میخواست رو 720p اجرا بشه!!!!!!!!!

شرط میبندم ryse رو نه تا حالا از نزدیک دیدی و نه لمسش کردی !!! همچین میگی بازی خطی !! انگار 90 درصد بازیهای سونی سند باکس یا محیط بازن !!
یه جوری هم 900p رو چماقش کردین انگار موقع بازی صفحه شطرنجی و پیکسل ها از هم یه متر فاصله دارن!! حرف از پلی گون این چرندیات نزنین که تا الان هیچکدوم از بازیهای سونی نزدیک ryse هم نمیشن !! میفهمی نزدیک

استفاده از فناوریهای پیشرفته یکی از عوامل موفقیته
اما اگه این فناوری اونقدر پیشرفته باشه که دیگه خیلی از زمان جلوتر باشه وبستر مناسب برای استفاده از اون فراهم نباشه بعضا نتیجه عکس میده
مثلا همین سونی در زمانی که هنوز پردازنده های 4 هسته ای هم رایج نبود تو نسل قبل اومد از پردازنده 8 هسته ای اون هم نامتقارن استفاده کرد ونتجه اش مشکلات زیادی بود که در استفاده از قدرت اون پردازنده براش ایجاد شد وفقط برخی استودیوهای اختصاصی سونی تونستن از قابلیت این پردازنده تا حدی اون هم در اواخر نسل استفاده کنن تا جایی که دیگه خود سونی هم سل رو کنار گذاشت حتی خط تولید اونو به توشیبا فروخت ،و چیزی که از نسل قبل به نسل بعد به ارث رسید فقط 8 هسته ای بودن بود امااز نوع رایج متقارن و صد البت x86
سالها قبل شاید اواخر دهه نود مایکرو سافت چیزی شبیه تبلت برای راحتی استفاده از رایانه ارائه کرد اما چون بستر مناسب اون موقع فراهم نبود یخش نگرفت و بعدها اپل این محصول رو در قالب آیپد ودر زمان مناسب ارائه کرد و موج بزرگی در دنیا رایانه راه انداخت
شاید استفاده از esram درایکس وان هم از همین نوع باشه که اگه کش باشه کش خیلی بزرگیه و اگه رم باشه بسیار پرسرعته(فراتر ازسرعت) و کلونی بسیار بزرگی از ترانزیستوره که اگه مایکروسافت بخشی از این ترانزیستورها رو به گرافیکش اضافه می کرد شاید گرافیکی نزدیک به های اند می داشت.
اما هرچی هست از حرفهای کرایتک که مجموعه قهاریه برمیاد که واقعا بازی سازی براساس قابلیت esram فعلا مشکله ...

نکته دیگه اینه که تو این نسل مایکروسافت شاید واقعا ارزیابی درستی از رقیب نداشت و مغرور از نیمه برد راند قبل بود.
مخفی کاری سونی که در اولین نمایش خود فقط به ارائه یک دسته اکتفا کرده بود شاید چنان بود که مایکرو طبق خیلی از شایعه ها فکر میکرد سونی 4 گیگ رم داره و شاید حتی فکر نمی کرد سونی 8گیگ gddr5 رو در کنسول خود خواهد داشت و لذا شاید با کمک esram بازخودشو تو این نسل کنسول برتر وپیشرو فرض میکرد اما وقتی کنسول سونی با 8گیگ رم اون هم از نوع GDDR5 رسمی شد وتنها نقطه قوت مایکروسافت رو که رمش بود کور کرد به علاوه برتری گرافیکی واضح، این امر مایکروسافت رو شوکه کرد چنانکه فکر کنم مثل گل دقایق اول یک بازی یا اخراج یه یار اصلی یک تیم تاثیر منفی اون هنوز از تیم مایکروسافت خارج نشده واین شرکت هنوز در هر موردی تحت تاثیر این شوک هست.

شرط میبندم ryse رو نه تا حالا از نزدیک دیدی و نه لمسش کردی !!! همچین میگی بازی خطی !! انگار 90 درصد بازیهای سونی سند باکس یا محیط بازن !!
یه جوری هم 900p رو چماقش کردین انگار موقع بازی صفحه شطرنجی و پیکسل ها از هم یه متر فاصله دارن!! حرف از پلی گون این چرندیات نزنین که تا الان هیچکدوم از بازیهای سونی نزدیک ryse هم نمیشن !! میفهمی نزدیک
شرط میبندم infamous رو نه تا حالا از نزدیک دیدی و نه لمسش کردی !!!

شرط میبندم infamous رو نه تا حالا از نزدیک دیدی و نه لمسش کردی !!!

رفیق من منکر گرافیک خفن اینفیموس نیستم !! حالا شما فکر کن من ندیدم و لمسش هم نکردم !! ولی این پست من در جواب پست دوستمون بود که ryse و ایکس باکس وان رو مالید زمین !!
حالا اگه نظر شما گرافیک اینفیموس بالاتر از رایز هست !! its ok مشکلی نیست نظر شماست دیگه !!:d

رفیق من منکر گرافیک خفن اینفیموس نیستم !! حالا شما فکر کن من ندیدم و لمسش هم نکردم !! ولی این پست من در جواب پست دوستمون بود که ryse و ایکس باکس وان رو مالید زمین !!
حالا اگه نظر شما گرافیک اینفیموس بالاتر از رایز هست !! its ok مشکلی نیست نظر شماست دیگه !!:d
منم نگفتم گرافیک infamous از ryse بیشتره . شما فکت صادر کردی
هیچکدوم از بازیهای سونی نزدیک ryse هم نمیشن !! میفهمی نزدیک

اين بچه بازيهاي طرفداراي كنسول سر بحثاي بيهوده تمومي نداره:|

چه كشف تكنولوژي؟سخت افزار x1 همينه كه هست فوقش از esRAM كار بيشتر بكشن يه درصدي ميتونن boost بدن عملكردشو ولي كليتش همينه(از لحاظ قدرت سخت افزار پايينتر از رقيبش)

ملت به جاي لذت بردن از بازي روي كنسول مورد علاقه روزي چند ساعت فقط در مورد رزولوشن و قدرت و اينا صحبت مي كنن:|

.

عزیز من خودم کنسول فروشم هم رایس رو دیدم هم infamous رو اتفاقا یه ps4 هم گذاشتم واسه خودم بازی کنم! ولی همینو بگم که اختلاف 900p و 1080p خیلی خیلی فاحش هست!باید از نزدیک ببینید تا بفهمین چی میگم
بازی Ryse یه بازی خطی هست که بایدم گرافیکش بالا باشه دقیقا مثل beyond two souls که یه بازی خطی بود و با گرافیک بالا.توقع کمتر از این ازش نمیره!هروقت تونست مثل Second Son اپن ورد بشه و 1080 و این گرافیک و نورپردازی بی نظیر رو حفظ کنه اون موقع بگین گرافیکش اینجور و اونجور!

عزیز من خودم کنسول فروشم هم رایس رو دیدم هم infamous رو اتفاقا یه ps4 هم گذاشتم واسه خودم بازی کنم! ولی همینو بگم که اختلاف 900p و 1080p خیلی خیلی فاحش هست!باید از نزدیک ببینید تا بفهمین چی میگم
بازی Ryse یه بازی خطی هست که بایدم گرافیکش بالا باشه دقیقا مثل beyond two souls که یه بازی خطی بود و با گرافیک بالا.توقع کمتر از این ازش نمیره!هروقت تونست مثل Second Son اپن ورد بشه و 1080 و این گرافیک و نورپردازی بی نظیر رو حفظ کنه اون موقع بگین گرافیکش اینجور و اونجور!
همون خطی رایز صحنه های عظیمی داشت که تو اینفیمس پیدا نمیشه. اگر رایز رو تموم کردی متوجه میشی الان چی میگم. اینفیمس هم بازی کردم. گرافیکش واقعا شاهکار و بینظیره. 1080 بودنش باعث شده تصاویر خیلی شفافتر از رایز باشه. اما تعداد دفعاتی که سر گرافیک رایز گفتم Wow عجب گرافیک و صحنه عظیمی خیلی بیشتر از اینفیمس بود.:d

آخرین ویرایش:
بیاین یه بازی(هرچیزی، 2 بعدی نباشه فقط:دی)رو PC تون بزارید رزولوشن رو مقایسه کنید، وقتی 1080P گزاشتید دیگه حالتون از 1079P هم بهم میخوره، 900P که هیچی دیگه:دی

خواهشا اسم beyond رو کنار ryse نزارین !! این 2 تا بازی کوچکترین ربطی به هم ندارن !!! این همه بازی خطی هست تو بازار مثل 3 شماره آنچارتد یا 3 شماره گیرز !! یا 100 ها بازی دیگه!! چرا گیر دادین به شاهکار کیج !!!

so much for your fanboyism !!!

========
شاید راه استفاده موثری چیزی پیدا بشه... ولی حقیقت اینه که XO از لحاظ سخت افزاری کمی ضعیفتره...به همین دلیل من تصورم اینه که الان مایکروسافت داره بیشتر روی بخش پردازش ابری کار میکنه که از اواسط این نسل به بعد اون اختلاف فاحش در بازی های مولتی کنسولش رو کمتر کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or