کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در یک روز گرمِ بهاری وقتی RE5 بازی میکردم ناگهان تصویر فریز شد :( :دی
از ان پس با فریز های مکرر روبرو شدم تا اینکه به 3 چراغ قرمز !
ولی بعضی وقتا با خاموش روشن کردن روشن میشد ! و میشد بازی کرد تا فریز بعدی و 3 چراغ دیگری :دی
....تا الان که فقط ارور E 74 میده :(
-----------------------------
E 74 و 1022
خوندم که مشکل از کجاس !
1022 شانس بالایی است که مشکل تراشه بالارونده باشد ( ANA یا HANA نزدیک قسمت اتصال کابل AV ).این مشکل می تواند به وسیله کابل AV خراب رخ دهد.بنابراین ابتدا کنترل کنید.در بعضی از حالات مشکل از GPU می باشد و ممکن است با استفاده از روش X-Clamp قابل تعمیر باشد.
یه مدت بود که یه پین کابل VGA شکسته بود تصویر میداد ولی !
حالا چجوری درست میشه ؟

مرسی

آخرین ویرایش:
درود.کنسول ما هم اومد قاتی چراغ قرمزا.اوایل E73 می داد درستش کردم دوباره E73 درستش کردم ( با خمیر سیلیکون) دو چراغ داد درستش کردم حالا دوباره E73 میده. حالا چی کار کنم.

آخرین ویرایش:
درود.کنسول ما هم اومد قاتی چراغ قرمزا.اوایل E73 می داد درستش کردم دوباره E73 درستش کردم ( با خمیر سیلیکون) دو چراغ داد درستش کردم حالا دوباره E73 میده. حالا چی کار کنم.
یه سر به این تایپک بزن شاید یه چیزایی گیرت بیاد.

کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

در یک روز گرمِ بهاری وقتی RE5 بازی میکردم ناگهان تصویر فریز شد :( :دی
از ان پس با فریز های مکرر روبرو شدم تا اینکه به 3 چراغ قرمز !
ولی بعضی وقتا با خاموش روشن کردن روشن میشد ! و میشد بازی کرد تا فریز بعدی و 3 چراغ دیگری :دی
....تا الان که فقط ارور E 74 میده :(
-----------------------------
E 74 و 1022
خوندم که مشکل از کجاس !

یه مدت بود که یه پین کابل VGA شکسته بود تصویر میداد ولی !
حالا چجوری درست میشه ؟

مرسی

سلام

فقط ريبال مي خوان.تمامي راه هاي ديگه ممكنه درستشون كنه ولي موقتيه.

فقط ريبالينگ

يا حق

سلام خاهشا یکی به من کمک کنه آداپتور Xbox من چراغ قرمز نشون میده و دیگه برق به دستگاه نمیده باید برای چند دقیقه از برق بکشمش بیرون و دوباره بزنم در این صورت درست میشه البته نه دایم موقع بازی یکدفعه قرمز میشه و کنسول خاموش میشه باید چکار کنم؟کمک.
:(:(:((

سلام خاهشا یکی به من کمک کنه آداپتور Xbox من چراغ قرمز نشون میده و دیگه برق به دستگاه نمیده باید برای چند دقیقه از برق بکشمش بیرون و دوباره بزنم در این صورت درست میشه البته نه دایم موقع بازی یکدفعه قرمز میشه و کنسول خاموش میشه باید چکار کنم؟کمک.
:(:(:((
احتمالا اداپتورت خرابه.اگه به محافظ هم وصل نکردی این کارو بکن چون با تغییر ولتاز و نواسانات توی برق AC ممکنه اداپتور و کنسول رو با هم بسوزونه.

دوستان Xbox من ارور 1 چراغ داده قضیش چی هست؟ کد خطا هم 1022 هستش. مشکل از کجاست. رو صفحه هم به یک زبان بیگانه چیزی نوشته

ویرایش: نوشته E 74 و بالای صفحه هم زده System error

آخرین ویرایش:
اون بالای صفحه هم کیا به این درد دچار شده..

کلا میگن شانس بالای برای درست کردنش هست..

اون میثم هم میگه ریبالینگ (اصلا خودت یک نگاه به پستهای بالا بنداز)

اون بالای صفحه هم کیا به این درد دچار شده..

کلا میگن شانس بالای برای درست کردنش هست..

اون میثم هم میگه ریبالینگ (اصلا خودت یک نگاه به پستهای بالا بنداز)
آره اونا رو خوندم. صفحه اول رو هم خوندم. این ریبال چی هست؟ من از Nextgen پرسیدم گفت اگه درست بشه احتمال زیاد اگه تا دو هفته مشکلی براش پیش نیاد کامل درست شده حالا نمیدونم قضیه چیه؟

آره اونا رو خوندم. صفحه اول رو هم خوندم. این ریبال چی هست؟ من از Nextgen پرسیدم گفت اگه درست بشه احتمال زیاد اگه تا دو هفته مشکلی براش پیش نیاد کامل درست شده حالا نمیدونم قضیه چیه؟
برهان جان نکست جن X-clamp میکنه.
اینجا در مورد ریبال توضیح داده بودم.
اونهایی که ارورهاشون مربوط به GPU&CPU&ROM هستش به شرط این که خود پردازنده اسیب ندیده باشه به طور کامل قابل حل هست.
کنسول وقتی 3 چراغ میشه که بال های زیر پردازنده فرسوده میشه و از حالت عادی بیرون میاد و نمیتونه ارتباط درستی با mob برقرار کنه و باعث 3 چراغ دادن میشه.حالا اگه شما بیای پردازنده رو جدا کنی و بال هایی که باعث اتصال پردازنده بهmob میشه رو عوض کنی.کنسول میشه مثل روز اول.
X-clamp یک روش ساده است.در اون حالت از زیر mob و از روی هیت سینک به پردازنده فشار میاد تا با زور با بالها ارتباط برقرار کنه و عمر طولانی نداره.چون اگه دوباره گرمای زیادی به وجود بیاد بال تغییر حالت میده و 3 چراغ دوباره!
حالا برای شما 1 چراغ شده.اگه مربوط به چیپست گرافیک باشه به احتمال 40 % با ریبال درست میشه و دیگه مشکلی براش پیش نمیاد.

یکم این بخش رو بگرد, مطالب مفیدی بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن.

خوب رامین جان ریبال رو کجا باید انجام بدم مگه نمیگی که Nextgen برای درست شدنش X-clamp میکنه؟
خوب برهان جان.درسته ولی X-clamp به پای ریبال کردن نمیرسه.ریبال کردن یه کار تخصصیه و نیازمند دستگاهای پیشرفته.
اگه خواستی توی پیام خصوصی بگو جاش رو بهت بگم.چون اینجا تبلیغ میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or