کدام Evil بهتر بود

کدام Resident Evil را دوست دارید

• Resident Evil 1 یا Remake

رای‌ها: 28 19.0%
  • Resident Evil 2

رای‌ها: 56 38.1%
  • Resident Evil 3

رای‌ها: 53 36.1%
  • Resident Evil Code Veronica

رای‌ها: 13 8.8%
  • Resident Evil Umbrela chro

رای‌ها: 2 1.4%
  • Resident Evil Out Break

رای‌ها: 4 2.7%
  • Resident Evil Dead Aim

رای‌ها: 3 2.0%
  • Resident Evil 4

رای‌ها: 61 41.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
همه؟! کجا همه اعلام کردن؟;) بی خیال مطمئنا هیچ عکس متقاعد نمیشه...!
یه سر به فروم ها متعددی که مخصوص رزیدنت فن های 2 اتیشه هست بزنی و یه دیکشنری هم بگذاری بقلت :biggrin1: کاملا به صحت حرف های من پی خواهی برد .

پ.ن : کپکام اگه یه روزی دوباره رزیدنت کلاسیک بزنه یه جمعیت کثیری در دنیا سکته ناقص و کامل و ... می زنن :biggrin1: شک نکنید ! یکیشم خودم !

دوست عزیز یه مقدار رعایت کنید.

یه سر به فروم ها متعددی که مخصوص رزیدنت فن های 2 اتیشه هست بزنی و یه دیکشنری هم بگذاری بقلت :biggrin1: کاملا به صحت حرف های من پی خواهی برد .

پ.ن : کپکام اگه یه روزی دوباره رزیدنت کلاسیک بزنه یه جمعیت کثیری در دنیا سکته ناقص و کامل و ... می زنن :biggrin1: شک نکنید ! یکیشم خودم !

من هم با نظر شما موافقم ولی نباید این چنین صحبت کرد به هرحال این عنوان رای گیری تمام می شود همه نتایج رامی توان استخراج کرد .
باتشکر

خب شما که زحمت میکشی حرف میزنی زحمت لینک دادنش هم بکش:)

دوست عزیز

آقا بين RE2 و RE4 گير كرده بوديم كه به كدوم راي بديم ولي وقتي ديديم RE4 راي كمتري داره و مظلومتر واقع شده به RE4 راي داديم خو :biggrin1:

1- شما انتخواب چند گزینه را هم داشتید چون دکه ها به صورت چک باکس بودن نه Radio
2-شما چرا ننوشته اید که کدام Evil را اول بازی کرده اید .

به نظر من مشکل اصلی اویل 4 دوربینشه... با اینکه به عقیده خیلیا دوربین اویل های قبلی منسوخ شده ولی همون سبک بود که اویلو اویل میکرد!
من یکی از آرزوهام این بود که تو اویل 5 یه گزینه بذارن که بازیو از دوربین اویل های قدیمی بازی کنیم... خدایش اگه اینجوری بود خیلی حال میداد

منم به این ترتیب بازی کردم : اویل 2 - 1 - 3 - Code Veronica -
4
نسخه های فرعی رو هم اصلا دوست نداشتم و فقط امتحان کردم و بدترین اویل هم surrvival بود که خوشبختانه تو نظر سنجی نیومده اصلا!
در مورد بهترین اویل هم که تو صفحه قبل با دلیل نظرمو گفتم... در مورد اویل 4 هم مثل خیلی های دیگه نظرم اینه که این یه بازی عالیه ولی اصلا اویل نیست

سلام دوستان با تشکر از توضیحات کامل و جامع می خواستم بگم که از این به بعد لطف کنید بگید کدام اولیل برای شما سخت تر و کدام آسان تر بود علاوه بر توضیحات دیگر
با تشکر.

من خودم اول با Evil 1 شروع کردم و بعد ویل 2 و3وcode وout break و dead و 4,chro wii وremake وحالا هم
دارم zero رو تمام می کنم
سخترین 1و2وcode و3 و remake
آسان ترین 4

سلام دوست عزیز

RESIDENT EVIL 4

سلام دوست عزیز لطف کنید که یک مقدار کامل تر شرح دهید و در قسمط بالای صفحه روی
بازی مورد نظر Evil 4 یا چند تا کالیک کنید که تیک بخوره بعد روی دکمه Vote یا رای
کلیک کنید که نظر شما ثبت شود و نظرات دیگران را نیز ببینید
باتشکر.;)
می توانید همین نوشته را ویرایش کنید :dots:

من شماره 2 و 3 و 4 رو بازي كردم.
حسي كه RE4 داشت توي هيچ كدوم از شماره هاش نديدم . مخصوصا اون مرحله ي دهكده و مبارزه با مندز كه خيلي خوف بودن.

الان هم بي صبرانه منتظر RE5 هستم:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or